Hier koop je glutenvrije bouillonblokjes! Update 2018

Hier koop je glutenvrije bouillonblokjes! Update 2018

Inmiddels zijn jullie flink wat artikelen met handige lijstjes van mij gewend. Ik ga er vrolijk mee door en breng vandaag een ode aan glutenvrije bouillonblokjes. Want waar scoor je die? Welke merken zijn glutenvrij en welke gebruik ik zelf altijd? Je leest het hieronder!

Glutenvrije bouillonblokjes Albert Heijn

Van Albert Heijn eigen merk zijn vier varianten glutenvrije bouillonblokjes. Handig en betaalbaar, ze kosten namelijk €1,09-€1,19.

Glutenvrije bouillonblokjes Jumbo

Bij Jumbo kun je ook goed slagen voor glutenvrije bouillonblokjes. Ook voor 2 biologische varianten. Ze kosten €0,62-€0,79 per stuk. De bovenste 3 heb ik standaard in huis en zijn echt mijn favorieten.

Glutenvrije bouillonblokjes Knorr

In het assortiment zitten ook glutenvrije bouillonblokjes. De groentevariant heb ik altijd in huis. Ze kuipjes lijken me ook handig! Ze kosten €0,64-€1,16. Knorr is bij veel supermarkten te koop.

Glutenvrije bouillonblokjes Damhert

Onderstaande blokjes van Damhert zijn ook zoutarm. Sowieso te koop bij Jumbo en Albert Heijn voor rond de €1,84.

Bouillonpoeder Bio Today

Het zijn geen blokjes, maar dat maakt onderstaande potjes van Bio Today eigenlijk alleen maar handiger. Ze kosten €1,89-€1,99 bij onder andere Albert Heijn.

Kruidenbuiltjes Honig

Wederom geen blokjes, maar wel nieuw voor mij. De kruidenbuiltjes van Honig die je als het ware in de pan kunt hangen. Ze kosten €0,95 per 5 en zijn te koop bij de meeste supermarkten.

Glutenvrije bouillonblokjes Zonnatura

Bouillonkuipjes van Zonnatura zijn ook glutenvrij. In de varianten tuinkruiden en groente. Ze kosten €1,99 bij Albert Heijn. Beide ook lactosevrij.

Vind je dit soort artikelen met producttips handig? Check dan ook onderstaande artikelen eens!

En wat voor soepen maak je dan met die glutenvrije bouillonblokjes? Nou onderstaande!

Facebooktwitterpinterestlinkedin

11 thoughts on “Hier koop je glutenvrije bouillonblokjes! Update 2018

  1. Hoi Marit, zijn deze bouillonblokjes ook geschikt als je op sporen van gluten moet letten? Als ik sommige merken googel zie ik dat ze wel sporen kunnen bevatten. Welk merk zou je aanbevelen als je daar op moet letten?

  2. Livaad punt nl is een handige site met een grote database waarin gezocht kan worden naar Glutenvrije producten, Restaurants en Hotels, Producten uit u vakantielocatie, Supermarkten, Recepten, en nieuwtjes.
    Livaad geeft aan dat de gegevens nooit ouder zijn dan 1 jaar, ruim 75 % is zelfs niet ouder dan 6 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *