Over mij

Mijn naam is Marit Kuperus en ik ben 27 jaar. Sinds 22 januari 2014 weet ik dat ik de auto-immuunziekte coeliakie heb, wat inhoudt dat mijn lichaam geen gluten verdraagt. Op dat moment begon automatisch mijn zoektocht naar de lekkerste glutenvrije producten, recepten en restaurants. In oktober datzelfde jaar besloot ik om anderen te inspireren en ze mee te nemen in mijn zoektocht. Ik zette het Instagram account @glutenvrij op, waar ik inmiddels 11.000+ volgers heb.

Mijn account is een uit de hand gelopen hobby geworden. Een hobby waarbij ik interactie heb met volgers, waarbij mensen me vragen stellen, om hulp vragen en elkaar inspireren. Steeds meer voelde ik de behoefte om hier meer mee te doen. Daarom besloot ik in maart 2017 Maak het Glutenvrij te starten. Welkom!

Maak het Glutenvrij is de online plek waar ik jou help om je leven glutenvrij te maken. Van je ontbijt tot je diner, van feestje tot complete vakantie. Ik laat jou zien dat het makkelijk en lekker zal zijn!

Maak het Glutenvrij is er voor iedereen die glutenvrij moet of wil leven. Voor degene die door de bomen het bos niet meer ziet vlak na een diagnose, maar ook voor hen die halverwege een glutenvrij leven zijn en het spoor der inspiratie bijster zijn.