Glutenvrije hotspots Europa

Prijs jezelf gelukkig want hierbij geef ik je toegang tot mijn ‘geheime’ glutenvrije hotspots Europa die ik jarenlang voor mijzelf gehouden heb. Sinds januari 2014 sla ik op Google Maps alle hotspots op waar ik zelf ooit heb gegeten of geshopt, maar ook die van anderen. Zodra iemand op Instagram of in glutenvrije Facebook groepen een goede glutenvrije ervaring deelt, sla ik dit meteen op mijn kaart op. Gedurende de jaren heb ik een hele collectie van 4400+ hotspots opgebouwd die ik bij deze met jou deel!

Tips om deze kaart te gebruiken

  • Door rechtsboven op de kaart op het vierkantje te klikken, open je de kaart in Google Maps. Op deze manier kun je gemakkelijker zoeken per plaats.
  • Klik op het sterretje om de kaart toe te voegen aan jouw favorieten. Dan is de kaart ook gemakkelijk te openen op de Google Maps app op je mobiele telefoon.
  • In de Google Maps app klik je namelijk linksboven op de streepjes > mijn plaatsen > kaarten. Vervolgens kun je een plaatsnaam intypen of huidige locatie bepalen en dan verschijnen de hotspots.

Let op: dat ik of anderen niet ziek zijn geworden bij een bepaald café of restaurant is geen garantie. Blijf altijd zelf alert, geef goed aan wat je wilt en vraag naar de mogelijkheden!

Ik maakte een soortgelijke kaart voor New York, deze vind je hier. Heb jij zelf een tip voor mij en anderen? Mail dan naar info@maakhetglutenvrij.nl.