Glutenvrij in Frankrijk: St Étienne de Fontbellon

Glutenvrij in Frankrijk: St Étienne de Fontbellon

Glutenvrij in Frankrijk, ik hoor er verschillende dingen over. In mijn glutenvrije periode ben ik 1 keer in Frankrijk geweest, in de Vendée. In supermarkten was het prima te doen, in restaurants heb ik niet veel voorbij zien komen.

Hierbij een kort artikel met een Franse supermarkttip en wat schapfoto’s. Omdat ik wil dat dit een permanente plek krijgt op mijn website en niet met de tijd verdwijnt in een Facebook feed. Mijn oom stuurde deze foto’s door vanaf zijn vakantieadres. Wat boodschappen doen betreft, lijkt glutenvrij in St Étienne de Fontbellon in Frankrijk geen probleem. Deze plaats ligt in het Zuiden van Frankrijk.

Waar?
E. Leclerc
Quartier Les Champs
07200 Saint-Étienne-de-Fontbellon
Frankrijk

Deze supermarkt heb ik toegevoegd aan mijn kaart met glutenvrije Europese hotspots.

Glutenvrij winkelaanbod

Gerblé zag ik ook veel toen ik een paar jaar geleden in de Vendée op vakantie was.

Nieuwe merken, altijd leuk! Behalve Schär natuurlijk, dat is niet nieuw voor me.

Woohoo zelfs glutenvrije logo’s op promoborden!

Vers glutenvrij brood.

Wat zijn jouw ervaringen met glutenvrij in Frankrijk?

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *