In de media

Maak het Glutenvrij is al regelmatig in de media verschenen. Op deze pagina vind je alle publicaties.

Allerhande

In augustus 2020 stond ik in de Allerhande en deze kans werd mij aangeboden door Schär.

Santé magazine

Mijn kaart met glutenvrije hotspots staat in Santé magazine van januari 2019. Klik hier voor de kaart.

Jumbo

In augustus 2018 konden klanten van Jumbo die online glutenvrije producten bestelden, mijn glutenvrije recept aantreffen met Pasta Garofalo.

De Telegraaf

In december 2017 verscheen ik in de special Maag & Darmen met een interview. De special werd verspreid door de Groot Randstedelijke Telegraaf. Check de volledige krantenpagina in hoge resolutie hier!

Elisejoanne.nl

In december 2017 werd ik door mijn nicht opgegeven voor een glutenvrij verrassingsontbijt voor Kerst. We wonnen de winactie en Elise kwam bij mij thuis langs voor een heerlijk ontbijt. Je kunt mij spotten in haar vlog!

GezondNU

Voor online magazine GezondNU blog ik over mijn leven met coeliakie. De verschenen blogs vind je hier:

Glutenvrij Magazine

In september 2017 verscheen er een persoonlijk interview met mijn vriend en mij in Glutenvrij Magazine. Dit is een uitgave van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Mijn artikel over dit interview vind je hier.

Kooc

Op de website van Kooc, waar ik in dit artikel ook al eens een review over schreef, ben ik te zien met een korte testimonial.

Pasta Garofalo

Mijn recepten met de pasta van Pasta Garofalo – mijn lievelingspasta die in Nederland verkrijgbaar is – sta ik op de website van Pasta Garofalo.