Welkom op Maak het Glutenvrij!

Welkom op Maak het Glutenvrij!

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen via Instagram of Facebook, van harte welkom op Maak het Glutenvrij!

Maak het glutenvrij is een platform waarop ik jou help om je leven glutenvrij te maken. Een platform dat verdergaat dan alleen blogs en recepten. Zo vind je hier onder andere product reviews, verslagen van dagjes uit en uitgebreide kaarten met honderden glutenvrije hotspots, een Europaversie én eentje van New York. Gewoon omdat het me handig leek en ik jullie de tips niet wil onthouden.

Op de lange termijn wil ik nóg verder gaan en ook anderen aan het woord laten met hun ervaringen, verhalen en tips. Daarnaast heb ik nog wel honderd ideeën en toekomstplannen. Het liefst zou ik die nu al allemaal online hebben staan, maar hé, ik moet ergens beginnen en mijn dag bestaat ook maar uit 24 uur. Zestien eigenlijk, als ik er wat slaap aftrek. Voor nu staan er in ieder geval veertien artikelen online, inclusief deze.

Welkom op Maak het Glutenvrij
Bron: Pinterest

Een droom die uitkomt

Maak het Glutenvrij is een droom die ik heb sinds het moment dat ik Coeliakie heb en nu na mijn studie Commerciële Economie wordt deze werkelijkheid. Iets wordt pas realiteit als je er keihard voor werkt, als het alleen bij dromen blijft heeft het geen zin. Dus ik ben begonnen, zie wel waar het schip strandt, heb er énorm veel zin in en ik hoop dat jullie dit enthousiasme met me delen.

Laat me weten wat jij hier graag wilt zien, welke categorieën jou leuk lijken, als je tips met anderen wilt delen of verslag voor me wilt doen van jouw dagje uit. Mail me, stuur een bericht op Instagram of laat hieronder een reactie achter.

Speciale dank gaat uit naar Marieke van Original Sense voor het ontwerpen van mijn te gekke logo. Neem zeker eens een kijkje op haar website als je op zoek bent naar een te gek logo of huisstijl.

Nogmaals: Welkom op Maak het Glutenvrij!

Een glutenvrije digitale proost,
Marit

Facebooktwitterpinterestlinkedin

6 thoughts on “Welkom op Maak het Glutenvrij!

  1. Hi Marit, complimenten voor je website en fijne schrijfstijl! Ik heb al wat artikeltjes gelezen en ik word er erg enthousiast van. Ik blijf je volgen 🙂

  2. Hoe tof is dit! ??Ik volgde je al op IG. En nu ook dit ?Gaaf dat al 14 artikelen online staan. Genoeg leesvoer voor het slapen gaan. Ik kijk uit naar je volgende p(r)oost. Cheers x Mere

  3. Topper! Super gaaf dat je droom werkelijkheid wordt, wat je helemaal zelf gedaan hebt ook. Heeeel veel succes, maar dat komt helemaal goed <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *