Review Tajine Marrakech van The Man With The Pan

Review Tajine Marrakech van The Man With The Pan

Dankzij mijn schoonoma maakte ik een jaar of twee geleden voor het eerst kennis met The Man With The Pan. Een mooi merk dat de kruidenmarkt betreedt met natuurlijke, glutenvrije kruidenmixen zonder smaakmakers. Ik probeerde destijds de Tex Mex Beef en Bombay Kip, beide mega lekker. Een tijdje geleden ontving onder andere de Spice Blend Tajine Marrakech van The Man With The Pan. In deze review laat ik je zien wat je ermee maakt en hoe het mij beviel!

Tajine Marrakech van The Man With The Pan

De verpakking met kruidenmix à 30 gram is genoeg voor één maaltijd voor 3-4 personen. Het gerecht maak je met gehakt, courgette, ui, paprika en volgens de verpakking met couscous. Omdat couscous niet glutenvrij is, heb ik deze vervangen voor rijst.

Tajine Marrakech van The Man With The Pan

Wat mij betreft mogen verpakkingen van Maggi en Knorr ook deze kant op: minimalistisch, strak en met mooie afbeeldingen. Al is het voor Maggi en Knorr eerst nog de uitdaging om überhaupt glutenvrij te worden, zal het ooit op een dag..? Laten we het hopen, ik duim alvast.

Tajine Marrakech van The Man With The Pan

De bereiding van Tajine Marrakech

Het gerecht is erg gemakkelijk te maken: je fruit het uitje, voegt het gehakt en groenten toe. Vervolgens de kruidenmix en de tomatenpassata. Ook kook je ondertussen de rijst, waardoor de bereiding in totaal misschien maximaal 20 minuten kost.

Tajine Marrakech van The Man With The Pan

Eindoordeel Tajine Marrakech

Tadaaaa! Ik vind de smaak echt heerlijk en origineel en zou dit zeker vaker maken. Het gerecht smaakt kruidig en met name de courgette en paprika passen er perfect bij. Ik zou de Tajine Marrakech van The Man With The Pan dan ook zeker opnieuw kopen.

Ook ontving ik de Handroasted Salt India, de Spiceblend Kip Biryani en de Dipper voor Guacamole. Hierover snel meer! Neem zeker eens een kijkje op de – minimalistische, mooie! – website van The Man With The Pan.

Dit artikel bevat een product dat door een merk naar mij is opgestuurd.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “Review Tajine Marrakech van The Man With The Pan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *