Mijn top 9 glutenvrije Instagram momenten van 2017

Mijn top 9 glutenvrije Instagram momenten van 2017

Het jaar 2017 was een glutenvrije rollercoaster voor me. Ik maakte 12 maanden lang enorm veel mooie momenten mee. De meeste momenten daarvan legde ik vast met mijn iPhone en plaatste ik op mijn Instagram account. Vandaag blik ik met je terug op mijn 9 beste glutenvrije Instagram momenten van 2017. Gebaseerd op het aantal likes, dus de momenten die jullie leuk vonden! #bestnine2017

1 Glutenvrij brood van Albert Heijn

In september kwam Albert Heijn met haar eigen lijn glutenvrij brood. Samen met een aantal bloggers had ik de eer om het al even eerder te proberen, een van de eerste batches. Het brood smaakte heerlijk: flexibel, niet droog en van goed formaat. Helaas bleek het brood een aantal weken later niet van consistente kwaliteit te zijn. Sinds dien heb ik het eigenlijk nooit meer gekocht. Ik weet niet wat de stand van zaken exact is, maar volgens mij is het brood ook (deels) uit de schappen gehaald nu. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn…

2 Maak je eigen glutenvrije HEMA hotdog

In augustus ontdekte ik dat HEMA haar hotdogs eindelijk los verkoopt in haar koelschap. Vroeger kon je altijd al wel een DIY hotdogpakket kopen, maar hier zaten ook de broodjes in. Ik vond dat zelf altijd te tricky en kocht het nooit. Ik schreef er een artikel over en ook die werd goed gelezen. Zo zie je maar: de gewone dingen uit het leven die glutenvrij blijken te kunnen, dat is wat mensen willen!

3 Glutenvrije maïsrondjes van HEMA

Het is een vrij random foto die ik deelde ik september. Ik scoorde op Utrecht CS een zakje glutenvrije maïsrondjes van HEMA. Door mijn nieuwe baan in 2017 reisde ik de afgelopen maanden veel het land door. Daardoor heb ik meerdere producten ontdekt bij stationswinkels als HEMA en AH to go, ideaal!

4 Zalm zalm en nog eens zalm

In 2017 at ik enorm veel zalm en daarvan zagen jullie dan ook regelmatig foto’s voorbij komen. Van broodjes Urker zalm tot Eggs Benedict met zalm bij Van der Valk Zwolle.

5 Pompoen quinoa salade van AH

Na een vakantie in Zeeland scoorde ik op de terugweg een salade bij een AH to go tankstation. Deze bleek verrassend lekker, met pompoen en quinoa. Wel een wat zurige dressing, maar ik heb deze salade vervolgens zeker vaker gekocht.

6 NoGlu in New York

Mijn vakantie naar New York afgelopen april was één van de mooiste momenten van mijn leven. Het was een glutenvrij paradijs, waarover ik dan ook meerdere blogs schreef. Deze foto is gemaakt bij 100% glutenvrije bakkerij NoGlu. Ik sluit niet uit dat ik in 2018 terugkeer naar deze mooie stad…

7 Glutenvrije stroopwafeltaart

Op dit moment ben ik enorm trots. Het was niet alleen enorm leuk (en lekker) om deze glutenvrije stroopwafeltaart te maken, maar het was ook nog eens een van mijn eerste betaalde samenwerkingen als blogger. Mijlpaaltje hoor!

8 100% glutenvrij gourmetten

Tijdens een vriendenweekend in december hebben we 100% glutenvrij gegourmet. Het was heerlijk en onbezorgd. En aan het aantal likes te zien, hebben jullie allemaal een beetje met me meegenoten.

9 Meest vieze salade van 2017

Grappig! Een van de minst lekkere glutenvrije producten uit 2017, staat toch in mijn top 9. Deze salade van Albert Heijn mag dan wel glutenvrij zijn, maar was wat mij betreft helemaal verpest door de koriander. En veel te droog!

Volg je me nog niet op Instagram? Doe dat dan hier. Benieuwd wat jouw 9 beste Instagram momenten zijn van 2017? Check dat hier.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *