Glutenvrije tortellini met ham en roomsaus

Glutenvrije tortellini met ham en roomsaus

Het is bijna geen recept te noemen, maar toen ik deze glutenvrije tortellini op Instagram liet zien, gingen jullie los. Waar koop je dit en met welke saus? Je koopt ‘m bij Jumbo, er zitten twee ruime porties in en daar betaal je €3,15 voor. Klik hier voor de ingrediënten. Deze pasta vind ik echt nu al de ontdekking van deze zomer. Heerlijk om weer eens een pasta te kunnen eten die vers smaakt én gevuld is. Dat kom je niet vaak tegen. Ik eet wel eens de verse glutenvrije ravioli van Albert Heijn, maar die valt snel uit elkaar waardoor er minder goed mee te werken valt.

Wat heb je nodig voor de glutenvrije tortellini?

Aantal porties: 2 | Bereidingstijd: 10 minuten

  • 1 paprika, ik gebruikt een gele
  • 250 gram gedroogde ham tortellini van Jumbo
  • Een handje champignons
  • 10 cherrytomaten
  • 4 eetlepels kruidenroomkaas

Aan de slag met de glutenvrije tortellini!

  1. Breng een pan water aan de kook.
  2. Snijd ondertussen de paprika in stukjes, champignons in plakjes en tomaten in partjes.
  3. Roerbak de groenten en voeg de kruidenroomkaas toe, inclusief een beetje kookvocht uit de pastapan.
  4. Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Nog een aantal pastarecepten voor je:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *