Glutenvrije sinterklaasproducten bij HEMA

Glutenvrije sinterklaasproducten bij HEMA

Na mijn vorige drie edities over sinterklaasproducten bij diverse winkels, is het vandaag de beurt aan HEMA. Er zijn heel veel leuke glutenvrije sinterklaasproducten bij HEMA te vinden. En uiteraard zijn de verpakkingen helemaal in de stijl die je van HEMA gewend bent. Ik vond flink wat glutenvrije producten online en deel ze graag met je! Inclusief een aantal leuke cadeautips – niet specifiek Sinterklaas –  maar wel erg leuk.

Speculaas Fudge – €2,75

Allereerst deze geweldige speculaas fudge, hiervan zou je hier verwachten dat ‘ie glutenvrij is. Maar dat is wel zo! Klik hier voor de ingrediënten.

Karamel zeezout letter – €1,60

In tegenstelling tot de andere 3 chocoladeletters bij HEMA, is de karamel zeezout variant zonder de vermelding ‘bevat mogelijk gluten’. Klik hier voor de ingrediënten.

Marsepeinen letter – €2,75

Er is trouwens ook een letter in marsepein. Klik hier voor de ingrediënten.

Marsepein overig – €2,75-€5

Er zijn nog veel meer marsepeinen producten. Van sushi tot biggetjes, groenten en avocado/bacon. Je moet er van houden, maar kunt bij HEMA in ieder geval goed slagen. Klik hier voor de ingrediënten.

Chocolade – €1-€4,50

Voor onder andere een hart van melkchocolade met hazelnoten, amandelen en rozijnen kun je ook terecht bij HEMA. Of wat dacht je van een choco hashtag? Of iets met een unicorn, altijd goed! Check hier de ingrediënten.

Chocolademelk – €5

Over op een aantal leuke glutenvrije foodcadeautjes voor Sinterklaas! Hoe fantastisch zijn deze flesjes om zelf chocolademelk te maken? Klik hier voor de ingrediënten.

Fudge – €3,25

Ook deze verpakkingen met fudge zijn een erg leuk cadeautje voor Sinterklaas. In de smaken Karamel en Sea Salt. Klik hier voor de ingrediënten.

Popcorn

Na de online hype rondom de tompouce popcorn, komt HEMA hierop volgend met 3 varianten speciale popcorn. Namelijk cinnamon bun, parmezaan and black pepper en prosecco. Klik hier voor de ingrediënten.

Ik schreef al eerder artikelen over sinterklaasproducten. Je vindt ze hieronder:

Ook schreef ik eerder een artikel over glutenvrije producten bij HEMA:

De afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van HEMA.nl

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Glutenvrije sinterklaasproducten bij HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *