Hier koop je glutenvrije nasikruiden!

Hier koop je glutenvrije nasikruiden!

Met een glutenvrij dieet zijn veel kant-en-klare pakjes en zakjes verleden tijd. Sommige kruiden zijn gemakkelijk te vervangen, naar andere moet je echt even een tijdje zoeken. Vandaag deel ik een aantal opties voor glutenvrije nasikruiden met je. Wellicht kende je ze al, maar misschien ook niet. Ik hoop in ieder geval dat je iets aan dit artikel hebt, lees je mee?

Ik kwam op het idee voor dit artikel naar aanleiding van mijn artikel over glutenvrije satésaus. Check hieronder het artikel:

19 x Glutenvrije satésaus

Let op: je bent verantwoordelijk voor je eigen dieet. Lees al-tijd zelf verpakkingen in de winkel, de ingrediëntenlijsten hierop willen nog wel eens wijzigen. 

Verstegen

Van Verstegen is onderstaande mix voor Nasi & Bami Goreng glutenvrij. Wat allergenen betreft bevat dit product selderij en soja. Je koopt kruiden van Verstegen onder andere bij Albert Heijn.

Jumbo

Jumbo heeft van haar eigen merk een boemboe voor nasi. Met glutenvrije tarwe. Bepaal zelf of je dit wel of niet eet.

Lassie

Lassie heeft in haar assortiment ook een pak voor Nasi Goreng. Hier zit ook al rijst bij, kan handig zijn! Je scoort dit pak onder andere bij Jumbo.

Faja Lobi

Het merk Faja Lobi kwam ook al voor in mijn artikel over glutenvrije satésaus. Er zit een roerbakmix voor Javaanse Nasi in het assortiment. Je koopt dit bij onder andere Jumbo.

Samasaya

Deze onderstaande boemboe van Samasaya is top! Onder andere te koop bij Albert Heijn.

Kokki Sjawa

Bij Albert Heijn vind je ook onderstaande Nasi Goreng boemboe van Kokki Djawa.

Beltane

Beltane is echt één van mijn favoriete glutenvrije kruidenmerken. Ze verkopen ook nasikruiden. Je koopt dit bij winkels als GooodyFooods of online bij Glutenvrijemarkt.

Yakso

Bij Glutenvrijemarkt koop je online ook de Bumbu Nasi/Bami-Goreng.

Smaakt

Het merk Smaakt vind je bij winkels als Jumbo en heeft ook Nasi Boemboe in haar assortiment.

Zelf kruiden

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je nasi zelf op smaak te brengen met kruiden. Mijn nicht brengt op haar blog Lifesabout regelmatig recepten uit zonder pakjes en zakjes, omdat ze zelf zoutbeperkt moet eten. Ze maakte gelukkig ook een recept voor nasi. Klik hier voor het recept.

Vind je dit soort artikelen met producttips handig? Check dan ook onderstaande artikelen eens!

Facebooktwitterpinterestlinkedin

5 thoughts on “Hier koop je glutenvrije nasikruiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *