5 x Glutenvrije kruidenmixen – mijn favorieten

5 x Glutenvrije kruidenmixen – mijn favorieten

Glutenvrij koken betekent vaak dat pakjes en zakjes verleden tijd zijn. Je kunt niet zomaar een maaltijdpakket van Knorr of Maggi uit het supermarktschap trekken. Toch blijven er nog veel glutenvrije kruidenmixen over, of het nou in pastavorm is of gewoon ‘poederig’. Ik laat je in dit artikel mijn favoriete glutenvrije kruidenmixen zien.

Klik op de afbeeldingen om de ingrediënten te zien en meer informatie over de producten.

Koh Thai Green Curry Pasta

Deze groene currypasta van Koh Thai is hier in huis al jaren favoriet. Je kunt meerdere keren met het potje doen en de combinatie met kokosmelk is fantastisch! Onder andere te koop bij Albert Heijn.

glutenvrije kruiden

Samasaya Ajam Smoor

Deze heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar is lekker mild en glutenvrij! Sowieso zijn alle producten van Samasaya fantastisch.

glutenvrije kruiden

Silvo Mix voor Kip Tandoori

Deze mix zal het nooit halen bij de Kip Tandoori uit mijn herinnering (die met de maalitijdmix van Lidl of Knorr), maar smaakt wel heerlijk! Je kunt meerdere keren met een zakje doen en scoort ‘m onder andere bij Jumbo.


glutenvrije kruiden

The Man with the Pan Tajine Marrakesh

Over deze fantastische kruidenmix schreef ik hier al eens een review. Sowieso zijn alle producten van The Man with the Pan glutenvrij, zeker eens even op de website kijken dus. Klik op de afbeelding hieronder om daarheen te gaan.glutenvrije kruiden

Beltane Siciliaanse Spaghettischotel

Ken je de kruidenmixen van Beltane al? Je hebt enorm veel keus en ze zijn stuk voor stuk lekker. Maar er staat er wel ééntje voor mij met stip op nummer 1: de Siciliaanse spaghettischotel.

glutenvrije kruidenmixen

Vind je dit soort productoverzichten fijn ter inspiratie? Bekijk de onderstaande dan ook eens:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

4 thoughts on “5 x Glutenvrije kruidenmixen – mijn favorieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *