Glutenvrij suikerbrood bij AH | Glutenvrije stol bij Lidl

Glutenvrij suikerbrood bij AH | Glutenvrije stol bij Lidl

Wauw, ik moet wel zeggen dat het glutenvrije aanbod vergeleken met vijf jaar terug (de beginperiode van mijn coeliakie, waarover je hier meer leest) zeker gegroeid is. Albert Heijn heeft namelijk weer tijdelijk een glutenvrij suikerbrood in haar assortiment en bij Lidl koop je een glutenvrije stol.

Glutenvrij suikerbrood AH

Je koopt het glutenvrije suikerbrood bij Albert Heijn voor €3,99. Ik heb vorig jaar heel wat van deze broden versleten en vond ze heerlijk. Met mij vele anderen! Je kunt het brood online bestellen of in de winkel kopen. Verkoopt jouw filiaal het niet? Vragen bij de filiaalmanager om dit te bestellen, kan altijd. De stol is ook lactosevrij en de ingrediënten lees je hieronder:

Water, zetmeel (tapioca, aardappel), kikkererwtenmeel, voedingsvezel (psyllium, inuline), 6,5% suiker, rijstbloem, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren [E471], sorbitaanmonostearaat [E491]), bakkersgist, gejodeerd zout, verdikkingsmiddel (carboxymethylcellulose [E466]), specerijen (o.a. 0,4% kaneel), raapolie, sinaasappelschil. Kan bevatten: eieren, noten, amandel, hazelnoot.

Glutenvrije stol Lidl

In de Delicieux folder van Lidl staat de feeststol voor €3,99. Deze was vorig jaar ook te koop. De ingrediënten hiervan staan niet online. Het kán zijn dat de ingrediënten hetzelfde zijn als de Paasstol van vorig jaar, maar dat weet ik niet zeker. Die ingrediënten vind je in ieder geval hier in een artikel van mij. Check dus zelf ingrediënten als je daarnaar benieuwd bent.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *