NIEUW & GLUTENVRIJ: Remia basissauzen

NIEUW & GLUTENVRIJ: Remia basissauzen

Wanneer je een glutenvrij dieet volgt, moet je vaak meer dingen zelf maken, waaronder sauzen. Maar de nieuwe Remia basissauzen kunnen je wel een handje helpen. Maak er zelf een saus van voor door je pasta of bij je vlees of vis!

Glutenvrije basissauzen van Remia

Voor €1,79 koop je deze sauzen bij onder andere Albert Heijn en Jumbo. Er zijn twee varianten: bruin en wit. Je kunt de sauzen zelf opleuken met bijvoorbeeld een gebakken uitje, champignons of truffelpasta, aldus Remia.

Ingrediënten

De Remia basissauzen zijn vrij van allergenen.

Bruin:
water, raapolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, zout, aardappeleiwit, bouillonpoeder (zout, gistextract, aardappelzetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen), balsamico azijn, natuurlijk aroma, ui-extract, champignonextract, uipoeder, specerijen, kruiden, antioxidant: E385.

Wit:
water, raapolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, zout, aardappeleiwit, bouillonpoeder (zout, gistextract, aardappelzetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen), balsamico azijn, natuurlijk aroma, ui-extract, champignonextract, uipoeder, specerijen, kruiden, antioxidant: E385.

Nog meer glutenvrije inspiratie?

Bekijk hier de vorige edities van ‘NIEUW & GLUTENVRIJ’

De afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van Remia.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “NIEUW & GLUTENVRIJ: Remia basissauzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *