Wanneer je een glutenvrij dieet volgt, moet je vaak meer dingen zelf maken, waaronder sauzen. Maar de nieuwe Remia basissauzen kunnen je wel een handje helpen. Maak er zelf een saus van voor door je pasta of bij je vlees of vis!
Glutenvrije basissauzen van Remia
Voor €1,79 koop je deze sauzen bij onder andere Albert Heijn en Jumbo. Er zijn twee varianten: bruin en wit. Je kunt de sauzen zelf opleuken met bijvoorbeeld een gebakken uitje, champignons of truffelpasta, aldus Remia.
Ingrediënten
De Remia basissauzen zijn vrij van allergenen.
Bruin:
water, raapolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, zout, aardappeleiwit, bouillonpoeder (zout, gistextract, aardappelzetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen), balsamico azijn, natuurlijk aroma, ui-extract, champignonextract, uipoeder, specerijen, kruiden, antioxidant: E385.
Wit:
water, raapolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, zout, aardappeleiwit, bouillonpoeder (zout, gistextract, aardappelzetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen), balsamico azijn, natuurlijk aroma, ui-extract, champignonextract, uipoeder, specerijen, kruiden, antioxidant: E385.
Nog meer glutenvrije inspiratie?
Bekijk hier de vorige edities van ‘NIEUW & GLUTENVRIJ’
De afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van Remia.nl




Oh wat fijn, dit zijn ook goede om alvast te onthouden voor de feestdagen!
Zijn deze sauzen tevens lactose vrij?