Win een glutenvrij Koh Thai pakket met 9 producten!

Win een glutenvrij Koh Thai pakket met 9 producten!

Het ontdekken van glutenvrije producten in het gewone supermarktschap vind ik fantastisch. Zo ontdekte ik een tijd terug de producten van Koh Thai waar je heerlijke maaltijden mee kunt maken. We trappen de maand november af alsof het feest is! Vandaag geef ik een Koh Thai pakket weg met 9 glutenvrije producten waarmee je aan de slag kunt. Lees snel hoe je mee kunt doen!

Wat zit er in het Koh Thai pakket?

 • Maaltijdpakket Thaise Pad Thai
 • Maaltijdpakket Rode Curry
 • Groene Curry Paste
 • Kokosmelk
 • Groene Sweet Chili Saus
 • Sweet chili saus
 • Rijstvellen
 • Rice Vermicelli
 • Thai Lime Dipping Saus

Hoe doe je mee aan de glutenvrije winactie?

 1. Like Maak het Glutenvrij op Facebook en volg mij op Instagram.
 2. Laat hieronder in de reacties weten naar welk product je het meest benieuwd bent en waarom.
 3. Meedoen kan tot zondag 5 november 2017 17.00 uur. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht van mij.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Koh Thai. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

55 thoughts on “Win een glutenvrij Koh Thai pakket met 9 producten!

 1. Ik heb geen Instagram maar lijkt me super om dit uit te proberen. We weten sinds afgelopen april dat mijn dochter coeliakie heeft. Het is een feestje om producten tegen te komen die echt lekker zijn!
  We zijn nog erg veel aan het ontdekken, daarom nieuwsgierig naar alle producten!

 2. Ik ben het meeste benieuwd naar de thai lime dipping sauce. Ik maak graag ricepaper springrolls, ik denk dat deze dippingsaus daar perfect bij zal passen!

 3. Ik ben heel benieuwd naar het Maaltijdpakket Thaise Pad Thai omdat ik een paar jaar geleden in Thailand was en het daar heerlijk vond. (Ik wist toen nog niet dat ik een glutenallergie had dus ik weet niet of die variant destijds ook glutenvrij was). Maar het lijkt me geerlijk om deze nu zelf te kunnen maken.

 4. Leuke actie!😀 Ik ben erg benieuwd naar de maaltijdpakketten. Ze lijken mij makkelijk in gebruik en je bent zeker dat er geen gluten inzitten. Ideaal!😀😀

 5. Onze dochters zijn sinds twee manden glutenvrij.
  Ze zouden heel blij zijn met dit pakket.
  Vooral om zelf loempia’s te maken.
  Die missen ze toch wel in het glutenvrije dieet.

 6. Ik ken alleen nog de groene curry, deze heeft me vriend gemaakt toen hij de eerste keer voor me ging koken. Zooo lekker! Als hij nu vraagt wat ik wil eten en hij gaat koken zeg ik altijd jouwn gerechtje;groene curry haha.
  Dus ben super benieuwd naar de andere producten;)Altijd leuk om nieuwe dingen te eten. En om dit dan samen te gaan koken.
  Hopelijk win ik een keertjee * natuurlijk altijd leuk om t te krijgen;)!

 7. Ik zou de groene curry wel willen proeven! En de rode! De chilli-saus ook, die zal voor mijn dochtertje van 1.5 (die Coeliakie heeft) nog wel niet zo’n success zijn 🙂

 8. Mijn dochter is erg benieuwd naar de maaltijd pakketten..😀😀
  Het is niet altijd even makkelijk om te variëren in het avond eten
  Deze zien er wel echt heel smakelijk uit🤗
  Gr Van mijn dochter Marit en van mij 😘

 9. Wat leuk!! En die rode curry😍lijkt Rens (6jaar) zalig om te testen🖒!
  Mag ik dat dan mama; het komt uit een doosje??
  Helaas geen insta maar Facebook🖒
  Duimen maar🍀🍀🍀altijd leuk een win-actie 🖒💚🍀🖒💚🍀

 10. Ik maak vaak in het weekend de springrolls maar vond nooit een glutenvrije saus voor springrolls
  in dit pakket zit hij wel dus ik ben zooooo benieuwd hoe hij smaakt! Alle andere producten kijken me ook feestje vooral omdat ze eindelijk zonder gluten zijn!

 11. Ik zou graag de pad Thai proberen. Mijn vriend is gek van Thais eten en het zou leuk zijn om dat een keer met zijn tweeën te proberen. Het ziet er lekker uit!

 12. Ik ben een super moeilijke eter. Dat in combinatie met glutenvrij is altijd weer een uitdaging. Gelukkig is daar rijst, rijstgerechten word ik altijd super blij van en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de maaltijdpakketen en de curry!

 13. Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar alle producten. Sinds een half jaar weet ik dat ik coeliakie heb, dus ik ben nog zoekend naar wat allemaal glutenvrij is. Ik wist niet dat deze producten allemaal glutenvrij zijn, dus ik zou ze graag willen proberen, omdat ik heel erg van koken hou! 😍

 14. Ik zag de maaltijdpakketten al in de Appie staan en ik ben hier reuzebenieuwd naar! Vaak van vrienden gehoord dat ‘pad thai’ een favo gerechtje is in Thailand. Ik doe dus graag mee 🙂
  Ik heb je pagina geliked op FB en volg je op Instagram.

 15. Wat een leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar het maaltijdpakket voor curry te maken, dat heb ik zelf nog nooit gedaan. En als dat nu zorgeloos glutenvrij kan… jippie!!

 16. Ik ben erg benieuwd naar de curry oke het zijn er dan wel twee vooruit maar ben hier echt super nieuwgierig naar!! Dat mis ik nog erg binnen het glutenvrije aanbod dus super dat jullie m nu hebben ontwikkeld! Top!

 17. Ik ben erg naar de Groene Curry Paste en de Maaltijdpakketten! Ik heb nog nooit producten van Koh Thai geprobeerd maar ik hoor er goede verhalen over! Met deze producten kan ik gezellig gaan koken met m’n moeder! Ben benieuwd!

 18. Net een aantal maanden glutenvrij aan het eten. Als foodie zijnde een heftige verandering. Begin nu eindelijk een beetje mijn draai te vinden en kan steeds makkelijker boodschappen doen. Toch mis ik sommige gerechten uit de wereldkeukens. Zoals Mexicaans en Aziatisch. Zo benieuwd naar de groene sweet Chili!

 19. Benieuwd naar de pad thai, helaas heeft mijn zusje van 5 glutenallergie vanaf der geboorte. Dit heeft ze nog nooit geprobeerd dus zeker aan uitdaging waard 🍀

 20. Ik ben zo benieuwd naar de Pad Thai. … in april naar Thailand geweest voor het eerst (😍 zo bijzonder) en helemaal vergeten dit te eten🤔… Ik hoefde toen nog niet glutenvrij en kon alles eten en zou dit graag willen proberen … De dipsaus klinkt overigens ook erg lekker!

 21. Ik ben erg nieuwsgierig naar het pakket van Koh Tai. Heb de ziekte van Crohn en weet pas sinds juni dat ik een gluten intolerantie heb, ben dus nog erg op zoek naar glutenvrije producten in de winkel.
  Jullie Facebook pagina helpt mij hier goed bij, erg fijn informatie te krijgen wat de glutenvrije producten zijn.

 22. Ik weet zeker dat de vriendin van mijn broertje heel erg geïnteresseerd is in de maaltijdpakketten. Echt een hele leuke actie dit. 🙂

 23. Alles lijkt mij super lekker maar de rode curry ben ik wel het meeste benieuwd naar! Normaal maak ik altijd een groene curry met vis en groente maar een rode heb ik nog niet eerder gemaakt! En die lijkt me super lekker met vlees en groente!

 24. Oelalaa, ik ben erg benieuwd naar de rode curry (en de groene en de Phad Thai en en en…..🤣). Het lijkt me heerlijk!! 😋 Meestal maakt mijn man (de kok in huis wat betreft de Oosterse keuken) de pasta’s zelf, maar een pakket is soms zo handig! En glutenvrij (zonder teveel troep) is een opgave om te vinden. Dan kan ik mijn man hiermee verrassen! 🤞🏼 Fingers crossed!

 25. Ooeeeeh de thai lime dipping saus! Ik ben groot fan van springrolls, dus die dip kan niet missen! En die maaltijd pakketten zijn ook alleen maar handig voor een snelle hap voor trainen (geven). Hoop dat meer merken hun best gaan doen zoveel glutenvrije mixen/maaltijden in het schap te hebben!

 26. Wat een gave winactie zeg, dit is echt glutenfree heaven😍 ik ben ontzettend benieuwd naar de koh tai maaltijdpakketten deze ken ik nog niet.. Ik expirimenteer altijd graag met producten naar een nieuw super lekker glutenvrij gerecht. En zeker om het zo te maken dat mijn vriend geen verschil merkt, haha! Altijd weer een uitdaging want met coeliakie zal ik er nooit vanaf komen, dus nieuwe dingen zijn altijd welkom😊 fingers crossed!!

 27. Hoi.
  Beide maaltijd pakketten lijken ons zeer lekker.

  Vooral onze dochter ,die coeliakie heeft zal hier zeer blij mee zijn.

  Loempia’s mist ze ook zo,dan kunnen we die ook eens proberen te maken voor haar.

  Miran

 28. Oeh ik ben heel benieuwd naar de rijstvellen. Ik zie vaak op internet van die rolletjes gevuld met groenten en garnalen voorbij komen, een soort loempia’s. Het lijkt me super leuk die eens proberen te maken!

 29. Wow, wist niet dat er zo veel van glutenvrij was! Ook omdat wij (sinds de kinderen er zijn) niet zo vaak meer Thai’s eten. En omdat wij meestal alles zelf maken, wist ik zeker niet dat de maaltijdpakketten ook glutenvrij zijn. Daarom ben ik het meest geïnteresseerd in het Maaltijdpakket Thaise Pad Thai. Eindelijk weer eens echt Thais eten. Met het gemak van een pakket.

 30. Als ik niet naar Thailand kan komen, dan graag Thailand naar mij! Ik ben erg benieuwd naar de pad Thai… en of die enigszins in de buurt komt van de echte Thaise versie!

 31. Ik ben erg benieuwd naar producten. Nog zo aan t zoeken in de glutenvrije wereld en via jou weet ik zeker dat t goed is. Vond koken altijd leuk en nu lastig. Dus iets nieuws en wat glutenvrij is proberen zou fijn zijn.

 32. Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle producten.. ken alleen de kant en klaar curry met rijst en die is yummy! Dus dit kan ook niet anders! Ennuhh stel dat ik win…dan moet t voor vriendje lief niet moeilijk zijn om eens een maaltijd op tafel te toveren 😂

 33. Sinds gister ben ik erachter dat ik intolerant ben voor gluten en lactose. Dit is dus mijn hele leef patroon omgooien! Ben wel in om met deze producten aan de slag te gaan!

 34. Ik eet pas sinds een paar maanden glutenvrij en ben nog erg zoekende naar goede en bovenal lekkere glutenvrije producten. Ik ben erg benieuwd naar de Pad Thai en mijn man heeft wel zin in een lekkere groene curry😇

 35. JAA toffe actie!…..maar uh…ik had al gereageerd maar kan het niet met terugvinden…….
  Ik ken de pad thai al……echt heerlijk! Maar zie ook producten die ik nog niet ken……heel nieuwsgierig naar!

 36. oehh,
  Super benieuwd ! Wij zijn thuis met vijf glutenvrije mensen dus dit zou iedereen hier super leuk vinden om uit te proberen !!

 37. Helaas geen instagram. Maar mijn vriendin en ik zouden het leuk vinden om samen koken voor onze dochters die beide geen gluten mogen eten.

 38. Ik ben het meest benieuwd naar de Thai lime dipping saus. Allen door de naam al krijg ik zin om het te proberen! Wat super dat al deze producten glutenvrij zijn!

 39. Wat zal fijn zijn om dit pakket te mogen proeven en uitproberen. Lime dip saus klinkt heerlijk.
  En die curry misschien ook wat voor onze dochter van 2jaar. Die zo van pittig houdt en wie weet door Thaise style ze wel wil eten. En ze is op gluten en koemelk vrij dieet misschien komt daar nog wat uit.

 40. ik ben niet speciaal benieuwd naar 1 speciaal product, maar naar wat voor combinaties van gerechten ik er mee kan maken om weer eens gezellig met de familie een etentje te organiseren.

 41. Ik doe graag mee ik hou erg. Van Thaise gerechten
  En ondek heel erg graag nieuwe producten die geschikt zijn in het glutenvrije dieet ik ben erg benieuwd hoe de rijstvellen zijn ik droom
  Al jaren van glutenvrije loempia,s in mij dieet maar heb er nog geen kunnen spotten in de suppermarkten die voldoen aan mij intolerantie
  Daarom ga ik graag de uitdaging aan om die zelf is te maken 😍😍👌🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *