Winactie: glutenvrije KitKat adventskalender!

Winactie: glutenvrije KitKat adventskalender!

Een paar weken geleden winkelde ik bij supermarkt Marktkauf en drogisterij DM in Meppen, Duitsland. In Nederland was het me al opgevallen, maar in Duitsland lagen dit jaar enooooorm veel adventskalenders. Zo leuk! Van thee tot koffie, van een adventskalender voor je hond of kat tot aan eentje met nagellak, snoep of chocolade.

Marktkauf is al jaren mijn favoriet en heeft ook veel interessante, unieke glutenvrije producten. Maar wat ik deze keer ontdekte, kon ik haast niet geloven. Tussen het enorme schap met adventskalenders spotte ik er eentje van KitKat. Mét een duidelijk officieel glutenvrij logo op de voorkant! Ik moest me inhouden om niet de volledige 2-3 dozen mee te nemen. Dat heb ik niet gedaan, maar ik heb er wel 3 gekocht om aan jullie weg te geven! Gewoon, omdat het leuk is om mensen blij te maken!

Onderaan het artikel lees je hoe je meedoet. 

Hieronder lees je de ingrediënten

Moet je naast gluten nog meer vermijden in de dieet? Check op de foto hieronder dan de ingrediënten om te kijken of je de inhoud van de adventskalender kunt eten.

Zoooooo leuk die figuurtjes!

Jaja, het glutenvrije logo!

Zo doe je mee aan de winactie

3 van jullie krijgen van mij 1 KitKat adventskalender.

 1. Laat in een reactie onder deze blogpost weten voor wie je dit wilt winnen én waarom! Je mag uiteraard ook meedoen voor jezelf. Let op: vergeet niet antwoord te geven op beide vragen. Ik lees zó vaak halve antwoorden bij winacties, zonde, want op die manier kan ik je deelname niet meenemen.
 2. Meedoen kan t/m vrijdag 26 november 2021. Daarna horen de 3 winnaars persoonlijk van mij en ontvangen zij, als alles goed verloopt, de kalender nog voor 1 december.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

557 thoughts on “Winactie: glutenvrije KitKat adventskalender!

  1. Ik doe heel graag mee voor mezelf.
   Zou erg blij worden van elke dag een kleine chocolade verrassing!
   Leuk en lekker om zo af te tellen naar kerst #lovechristmas 🌲

   1. Ik doe heel graag mee voor mezelf. Vandaag positief getest op Corona, samen met manlief. Voorlopig dus in quarantaine. En laat mijn voorraad glutenvrije lekkernijen nu net op zijn!!
    Daarbij mis ik KitKat enorm!! Ik at dat altijd toen ik nog niet gv moest 😭

    1. Wow wat tof!!
     Wist niet dat er glutenvrije KitKat producten bestonden.
     Heel erg maar mag ik voor mezelf mee doen?
     Heb nog nooit een KitKat product gegeten. En omdat ik dit jaar 15 jaar glutenvrij eet lijkt het me erg tof om te winnen!
     En doe ook mee voor m’n zus en moeder die beiden 13 jaar glutenvrij eten.

    2. Ik doe graag mee voor onze dochter. Ze wordt bijna 4 jaar. Sinterklaas, verjaardag, kerst. Ze heeft er zoveel zin in én hoe leuk zal het zijn als ik haar ook nog eens blij kan maken met chocolade uit deze prachtige adventskalender.

    3. Ik wil dit heel graag winnen voor mijn lieve broer, die sinds een tijdje zowel geen gluten als geen gist mag eten. Dat is echt een flinke uitdaging, dus ik zou hem hier graag een hart onder de riem mee geven.

   2. Ik doe graag mee, voor mezelf 🤭 alle mensen om me heen krijgen vaak wat lekkers al er bijvoorbeeld wordt getrakteerd. Ik moet vanwege mijn coeliakie zó vaak nee zeggen. Hoe leuk om bijna een maand lang elke dag een traktatie te krijgen! 😍 zou leuk zijn 🤞🏼

    1. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Joëlle. Zij is bijna 8 jaar oud. Weet sinds half jaar dat ze Coeliakie heeft. Ze moet nog wennen aan alles wat er niet mag. Maar zo leuk dat ze dit lekkers wel mag!

  2. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 9 jaar. Sinds een jaar coeliakie. Altijd gek op KitKat geweest. Was een grote teleurstelling toen die niet meer mochten. Gelukkig wel nog met kerst en Pasen. Maar deze verrassing zou je haar heel blij meemaken. Superleuke actie! Er worden sowieso mensen heel blij gemaakt. Kunnen we wel gebruiken deze periode.

   1. Super leuk! Ik zou hem graag voor mezelf winnen. We krijgen 1 december de sleutel van ons nieuwe huis en dit is natuurlijk heel erg gaaf maar we hebben maar 1 maand om alles klaar te maken en te verhuizen waardoor er weinig tijd is voor festiviteiten en de versieringen in de doos blijven. Deze advent kalender zorgt dan toch voor een beetje feest 🎄🎅

   2. Voor mijn lieve dochter Jamy. Al vanaf haar 1e jaar diagnose coeliakie, ze gaat er super mee om. Katkat (en mars) zien er altijd zo lekker uit zeg ze, ze heeft ze nog nooit kunnen proeven. Ze zou dan ook erg blij worden van deze mooie en lekkere adventkalender.

  3. Hi!

   Ik doe graag mee met deze win actie!🤩 Vooral voor mezelf omdat ik een acute heftige tarwe-allergie heb en aftellen met deze chocolaatjes echt een feestje is! Zal ze wel delen met mijn dochtertje ♡

  4. Heerlijk KitKat! Daar wordt mijn glutenvrije man wel heel blij van!
   Ik weet niet wat ik hem moet geven voor lekkers. Voor hem is het zo lang geleden dat hij KitKat kon eten😍

  5. ik zou de kalender graag willen winnen voor mezelf. afgelopen 2 jaar veel meegemaakt dus dit zou heel goed uitkomen!
   Ik heb ook nog nooit glutenvrije kitkat op dus dit is een goeie manier om het uit te proberen en dan ook nog elke dag 1!

  6. Ik wil voor mezelf winnen!! Na jarenlange buikklachten heb ik ontdekt dat het door gluten en tarwe kwam. Ik ben gek op Kitkat, maar kan het helaas niet meer eten… tot ik deze blog zag! Wat zou ik graag willen genieten van deze Kitkat.

  7. Voor mijn 2 helden van 10 en 12 jaar doe ik graag mee. Ze klagen nooit over wat ze niet mogen, zijn blij met alle speciale dingen die dan wel opeens glutenvrij zijn (0h croissantjes mama!). Maar dan zie ik ook wel die teleurgestelde koppies als ze weer een adventkalender omdraaien en weer terugzetten in de supermarkt, omdat ze al aan de Ingrediënten zien, dat het niet kan…

  8. Ik zou hem heel graag voor mijn dochter Anne winnen. Die zou een gat in de lucht springen als ze dit krijgt! Dol op kerst en chocolade.

  9. Ow heerlijk! Ik ding graag mee voor zoonlief en voor mezelf. Beide moeten gv eten en dat gaat prima alleen een keertje iets extra’s en als verrassing is altijd top voor zoonlief. Hij moet al zo vaak “nee” zeggen en iets voorbij laten gaan. Dus, graag!❤️🤎❤️🤍

  10. Ik doe graag mee voor mijn 3 jarige buurjongetje. Hij heeft coeliakie en moet dus sinds een maand volledig glutenvrij vrij leven. Het zou super mooi zijn als ik hem deze kalender mag geven om hem te laten zien dat er ook leuke glutenvrije kalenders bestaan.

  11. Wat een toffe actie!
   Ik doe graag mee voor een vriendin die sindskort ook glutenvrij eet.. om haar te laten zien hoe lekker het ook kan zijn!

  12. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor mezelf :). Ik was tijdens Pasen al verslaafd aan die heerlijke paashaasjes die ze toen verkochten bij o.a. Jumbo & Action dacht ik? Ik heb het idee dat deze daar erg op lijken dus dit gaat er ook wel in!

  13. Ik wil mee doen, niet voor mezelf. ( ookal heb ik Coeliakie en dol op chocolade) maar voor een meisje uit groep 4, die op school haar schoen mocht zetten en iedereen kreeg een chocolade lolly met gluten. Helaas zat ze daar met lege handen. Dat vind ik zo sneu.

  1. Ik doe graag mee voor mezelf (coeliakie) normaal komen we vaak in Duitsland om er te shoppen maar met mijn zwangerschap durven we het niet aan.

   1. Wat een superleuke winactie dit!!!
    Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en voor mezelf, kunnen we samen genieten van deze prachtige en heerlijke glutenvrije advent kalender!

 1. Ik zou deze wel willen winnen voor mijn man. Hij zit zo beteuterd te kijken naar mijn adventskalender vol gluten dat hij toch wel een eigen veilige adventskalender verdient!

  1. Ik zou heel graag meedoen voor mezelf. Ik heb een enorme tegenslag gehad, de afgelopen tijd. Ik kijk enorm uit naar de kerst. En om dan ook nog elke dag een glutenvrij lekkers te ontvangen, zou helmaal fijn zijn!

  2. Ik doe graag mee voor mijn dochter, met haar diabetes en coeliakie heeft ze het al moeilijk genoeg , zou een grote verrassing voor haar zijn.

   1. Ik zou heel graag meedoen voor mezelf. Pittige tijden met gezondheid en heb wel zin in lekkere leuke glutenvrije afleiding. Ziet er geweldig uit en ben er héél erg benieuwd naar…….😋😋😋🎉

 2. Graag voor mijn dochter die pas te horen heeft gekregen dat ze coeliaki heeft en nog aan het uitzoeken is wat voor lekkers ze nog mag hebben. Dit zou een mooie verrassing zijn 😃

  1. Ik doe graag mee voor mijn vriend (en mijzelf, kitkat was vroeger mijn favoriet😍) !🤗 Ik heb nog nooit een glutenvrije chocolade adventskalender gehad sinds ik achter de diagnose coeliakie ben gekomen (2,5 jaar geleden), simpelweg omdat overal sporen van gluten in konden zitten☹️ Mijn vriend heeft sindsdien ook geen chocolade adventskalender gehad omdat hij het zo zielig vond voor mij, dus zou superleuk zijn om hem hiermee te verassen en hem samen te kunnen delen!🤗🥰

 3. Ik zou deze graag voor mijn zoon en dochter willen winnen, tweelingen delen toch alles 😉
  Dit is wel een leuk lichtpuntje ✨ voor ze in een tijd waarin ze al weinig kunnen.
  🍀

  1. Ik zou graag mee doen voor mijn lieve collega. Zij heeft een heel pittig jaar achter de rug en ze is er nog lang niet. Ze blijft sterk, maar ik zie haar verdriet. Zij heeft dit enormmm verdiend. Elke dag een klein vrolijk schattig lekker figuurtje.

 4. Ik doe mee voor mijn man die coeliakie heeft .Waarom hij het verdiend ; omdat hij een grote steun voor mij is nu ik midden in het kankertraject zit en omdat het een enorme zoetekauw is !

 5. Ik doe heel graag mee voor ons dochter. Gv eten nooit een probleem voor haar en moppert nooit maar nu met start op voortgezet best wel eens lastig voor haar.

 6. Wauw! Wat superleuk! Dat hebben ze leuk bedacht! Ik doe graag mee voor mijn dochter die een beetje een vervelend jaar heeft gehad en aan een nieuwe toekomst is begonnen! Ze kan wel even wat leuks gebruiken!

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochter Inge. Ze zit ons vaker een kitkat eten, maar zij mag die niet.
   Het zou super leuk zijn als ze nu zelf ook een kitkat met ons mee kan eten 😋.

  2. Ik doe mee voor mijn dochter Esmee. We hebben een hele moeilijke tijd gehad, gelukkig gaat het met hele kleine stapjes wat beter. Ze verdient het om iets leuks en lekkers te krijgen. Iets dat zij mag en voor haar alleen.

 7. Die gunt ik mijn lieve dochter Ellen. Die zonder mopperen over is gaan op een glutenvrij dieet omdat ze coeliakie heeft. En ze houd zich er keurig aan. Dit zou een leuke opsteker voor haar zijn

 8. Voor mijn 8 jarige coeliakie dochter.
  Zij zit deze week on quarantaine ivm nauw contact net iemand die corona heeft.
  Deze kalender is haar zo gegund, naast coeliakie ook bang voor een lockdown van school en het missen van haar vriendjes en vriendinnetjes.

 9. Ik wil deze winnen voor mijn vriend. Hij is dol op chocola maar hoeft niet per se glutenvrij te eten. Ik wel dus ik snoep graag een beetje mee van deze aparte adventskalender.

 10. Ik wil graag winnen voor mijn zoontje van 4 die nu ruim een jaar glutenvrij eet en regelmatig misgrijpt bij traktaties ed.
  En natuurlijk kan ik dan ook stiekem een beetje mee snoepen 😁

 11. Ik doe graag mee voor mezelf. Ik gun het mezelf om me even te verwennen na een heftige week, waarin mijn hulphond is aangevallen en we samen echt even bij hebben moeten komen. Gelukkig gaat het nu goed met ons beide, maar het heeft wel impact gehad. Wie kan er nu chocolade weerstaan vooral rondom de feestdagen 😉 en ook nog wel glutenvrij jammie

 12. Ik zou deze heel graag winnen voor mezelf. Elke dag zo’n heerlijk glutenvrij chocolaatje in december lijkt me verrukkelijk! En dan ook nog Kitkat, wat je normaal niet kan eten…

 13. Wat een mooie kalender!🤩 Zou hem graag winnen voor mijn zoon die altijd maar vooral in deze maand vaak ‘nee’ en dan iets ‘anders dan de anderen’ krijgt.

  1. Ik zou graag meedoen voor mezelf. Onlangs mijn tarwe intollerantie ontdekt. Nu is het zo zoeken naar wat je wel en niet mag, dat ik soms het idee heb ik dat ik niets lekkers meer mag hebben. Dit zou toch wel een hele lekkere beloning zijn in mijn zoektocht naar wat wel en niet gegeten mag worden!

 14. Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje van 4. Zij heeft coeliakie, en voor haar is het in deze tijd vaak best sneu op school bij sint en kerstfeest omdat zij dan vaak de kindjes iets ziet eten wat zij ook graag zou willen en niet mag. Ik weet dat ze dol is op chocola en deze gun ik haar dan ook enorm!

  1. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn moeder en mezelf😋, omdat mijn moeder sinds een tijdje nu ook glutenvrij eet en we heel veel van chocola en kerst houden🎄🍫🤩 Zo’n adventkalender lijkt ons super leuk, want we wisten helemaal niet dat kitkat ook glutenvrij producten had, laat staan een glutenvrije adventkalender😃 We zouden er heel erg blij van worden als we dit zouden winnen:)

 15. Voor mezelf en mijn man. We zijn 12-11-21 getrouwd! 9 jaar geleden bij onze ontmoeting had hij nog nooit van gv gehoord. Maar beloofde bij onze volgende ontmoeting gv te koken! Dat was voor mij zo’n verrassing dat ik deze advents verrassing graag met hem wil delen!

 16. Ik doe graag mee voor mijzelf (sorry!). Momenteel lig ik ziek plat met buikpijn en elke dag zie ik mijn kinderen van allerlei lekkere dingen uit hun adventkalenders halen, dat wil ik ook wel!

 17. Ik zou deze zo graag voor mezelf willen winnen. Ik ben echt dol op chocolade (oké soms iets te 🤪)! En wat kan ik die heerlijke KitKat soms missen. Dan zou dit echt geweldig zijn. Want dat heb ik het afgelopen jaar wel geleerd; wat kan ik nu extra genieten van dit soort bijzonderheden!

 18. Ik doe graag mee voor mezelf. Sinds ik vorig jaar de glutenvrije kerstmannetjes van Kitkat ontdekt heb ben ik verslaafd.
  En ook leuk om een adventkalender voor mezelf te hebben. Heb eigenlijk alleen maar voor mijn kinderen gekocht.

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochter, omdat ik zeker weet dat ze het fantastisch vindt om elke dag een bakje open te maken en dan ook nog iets lekkers te krijgen.

 19. Mijn dochter van 9 jaar heeft sinds een jaar de diagnose Coeliakie. Ze is verzot op kitkat en dit zou voor haar voor een lekker smulmoment kunnen zorgen 🥰.

 20. Ik doe heel graag mee voor het vriendinnetje van mijn dochter 6 jaar oud is ze nu. Zelf twee jaar geleden te horen gekregen dat ik geen tarwe meer mag, dit was erg pittig, laat staan hoe het voor een 6 jarig kind is.

  1. Voor mezelf.
   Als er getrakteerd wordt op het werk wordt er vaak niet aan mij gedacht.
   Dan gaat er toch veel je neus voorbij omdat ik er niet ziek van wil worden.
   Weet nu 5 jaar dat ik van gluten ziek wordt.

 21. Zou heel graag willen winnen voor mijn dochter. En ook voor mezelf denk dat delen wel gaat lukken. Bij de action zijn de glutenvrije kitkats helaas al weekje op. Dus deze zouden lekker zijn.

 22. O dat zou leuk zijn voor een vriend van mijn zoon die glutenvrij is. Ik heb een speciale la in huis met van alles voor hem. Maar dit als extraatje daarmee zou ik
  Hem echt verrassen en dan hoeft hij zijn eigen rugzak met lekkers niet altijd mee te nemen

 23. Omnomnom..ik doe ook graag mee en dan voor mezelf natuurlijk..
  Chocola is één van de weinige dingen die mijn maag nog kan verdragen en het is een zware tijd waar ik in zit dus ik kan wel wat lekkere chocolade lichtpuntjes gebruiken☺️

 24. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Een heerlijke puber die het stiekem geweldig vind om de vakjes van een adventkalender te openen. En wat zal ze genieten van deze, voor haar onbekende, lekkernijen.

 25. Ik zou graag meedoen voor mij en mijn zusje. Dit omdat wij beide coeliakie hebben en we houden van kitkat. We hebben dit heel lang niet gegeten, dus het zou heel leuk zijn als we een adventkalender winnen!

 26. Ik zou deze adventskalender willen winnen voor onze dochter. Ze verdient het om eens lekker verwend te worden met wat lekkers🤗🍀

 27. Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter .
  Ze is 5 en heeft nu 3,5 jaar coeliakie .
  Ze vindt het helemaal niet altijd erg dat ze niet alles mag eten behalve met de Sint en adventskalenders . Dan komt het toch tot uiting dat ze ook gluten wil eten zodat ze niet anders dan de rest ik.
  Hier in België vind je helemaal niet veel voor glutenvrije mensen in de winkels en zou haar zo graag een leuk cadeau geven! Ze is enorme fan van Kit Kat . Elke keer als er in de action weer glutenvrije mannetjes zijn van hun moet ik ze meenemen. Ze zijn zo op!

 28. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tycho. Gewoon omdat hij zo lief en behulpzaam is voor iedereen. (en mss mag ik er zelf dan ook wel 1) op een middelbare school te zitten en nooit iets lekkers te kunnen kopen is ook niet fijn, maar wat doet hij het goed, als andere kinderen lekkere dingen kopen maakt hij gewoon zijn trommel met lekkers erin open. (hij heeft aan zijn mentor aangegeven dat het wel erg leuk zou zijn als Glutenvrije kinderen ook een keer iets lekkers kunnen kopen opschool al is het maar 1x per week. )

 29. Ik wil graag meedoen voor mijn kleinzoon van 12 jaar die buiten het glutenvrij ook een darmziekte heeft waarvoor hij iedere 4 weken naar Rotterdam moet, zonder ook maar te klagen.

 30. Ik gun mijn moeder deze lekkere prijs. Zij leidt mij de weg en geef mij veel inspiratie en positiviteit. Zij is mijn powervrouw. Zij is een supermama die altijd voor iedereen klaar staat en vergeet zichzelf weleens . Het zal geweldig zijn als ik haar met dit heerlijke KitKat adventskalender kan verblijden 😍 Met deze mooie prijs zal ik mijn moeder zeker een mooie dag bezorgen 😍

 31. Ik zou deze graag willen winnen voor onze jongste dochter Mara omdat ze helemaal gek Is van deze KitKat.
  Ze is 18-12 jarig dus zou een leuk vervroegd kadootje zijn.

 32. OH wat leuk ,mijn kleindochter van 12 zou dat helemaal het einde vinden ! Dus ik doe voor haar mee en een beetje voor haar moeder die ook geen gluten mag . Kunnen ze samen smullen .

 33. Jaaa wat leuk! Ik doe mee voor mijn dochter. Zou zo leuk zijn als ze wat lekkers wint wat ze ook echt mag hebben. In deze periode al lastig genoeg voor der

  1. Ik doe mee voor mijn dochter Evy (8). Zij heeft in april 2021 de diagnose coeliakie gekregen. Om deze eerste glutenvrije feestelijke periode van het jaar, (waarin ze ook nog jarig is), wat makkelijker en leuker te maken, kan deze adventskalender natuurlijk niet ontbreken!

 34. Ik zou deze graag willen winnen voor Onze zoon (9) met coeliaki en zijn zus (12) die gluten sensitief is. Hij kan nu voor de 2e keer zijn verjaardag niet vieren door covid. Dan zou dit een super leuke verrassing zijn!! Hij heeft nog nooit een adventkalender gehad. En is super gek op kitkat helloween en kerstfiguren chocolade!

 35. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee en deel de kitkat dan met Marlies Blankvoort. Zij is mijn glutenmaatje vanaf toen ik de diagnose coeliakie kreeg.
  Ik kan altijd voor vragen bij haar terecht.😍

 36. Ik doe heel graag mee’
  Ik heb voor de feestdagen te horen gekregen dat ik coeliaki heb.
  Ja en nu?? Geen idee ik ben aan het zoeken en doen! Dit zou heel erg welkom zijn!

 37. Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter Myca❤.
  Elk jaar doen we een, simpele😉, adventkalender. Dit jaar wou ze zo graag die van de schar of deze maar helaas kan dat helaas niet

 38. Ik doe mee voor mijn zwangere vrouw. Ze moet normaal natuurlijk al heel erg opletten wat ze eet, maar nu ze in verwachting is van onze kleine spruit zijn haar opties nog beperkter. Het zou geweldig zijn als ik haar met een glutenvrije KitKat-kalender kan verrassen. Dan heeft ze richting de feestdagen elke dag een heerlijke traktatie om naar uit te kijken.

 39. Ik wil deze graag winnen voor mijn twee lieve zusjes Simone en Kim, beide glutenvrij. Omdat zij keihard aan het bikkelen zijn op school en voor de studie. Maar ook vooral omdat ik weet hoe moeilijk het deze tijd kan zijn met alle lekkere Sinterklaas snoepgoed, kruidnoten etc die je dan niet mag eten. Dus hoe leuk is het dat ze dit wel mogen😍

 40. Ik doe graag mee voor mijzelf. Al past dat niet helemaal in de kerstgedachte misschien…
  Ik heb in december 2020 de diagnose coeliakie gekregen en dus zit mijn eerste glutenvrije jaar er bijna op! Hoe leuk zou het zijn om dat te vieren met deze lekkere glutenvrije adventskalender! Dat het bestaat!

 41. Oehh, dat zou onze zoon Sepp van (10 jaar) geweldig vinden! Hij houdt enorm van lekker eten. Vaak kunnen z’n broers iets lekkers kiezen en moet hij het doen met de ‘standaard’ dingen…Sepp kent niet anders. Hij eet vanaf z’n 1e jaar al gv. Hij gaat hier heel goed mee om, en legt zich er vaak bij neer dat hij maar moet eten wat er is. Dus een gv adventskalender zou fantastisch zijn!!

 42. Ik doe graag mee voor mezelf maar zal hem wel delen met mijn mannetje, die eet wel niet officieel glutenvrij maar doet zo vaak gezellig met me mee.
  Waarom, gewoon omdat het kan en het wel eens leuk is om ook een adventskalender te krijgen.
  Heerlijk lijkt me dat.

  Super leuk dat je dit wilt weggeven trouwens

  Gr.Anita

 43. Ik zou graag willen dat onze dochter eens iets wint. Ze grijpt er steeds naast. Naast diabetes heeft ze ook coeliakie. 16j is ze en sinds haar 12de non stop bezig met elke dag meten eten en spuiten… Ze doet dat allemaal zo knap, zaagt nooit, klaagt nooit, altijd even opgewekt! Als ik 10 mensen naast elkaar zet, weet ik zeker dat niemand ervan zoveel discipline en doorzettingsvermogen heeft als haar. Daarom verdient ze deze adventskalender van jullie echt wel!

 44. Ik loot heel graag mee voor mijn zoon Koen Reehorst, omdat hij als 15 jarige het soms al zo moeilijk vindt om op school buiten de boot te vallen , niet even een chocobar kan halen net als zijn klasgenoten. Ik gun hem dit lekkers zo!

 45. Ik doe mee voor mijn beste vriendin. Ze heeft al bijna haar hele leven coeliakie en houdt heel veel van chocola, en ze is gewoon de liefste meid die ik kent en verdient dit heel erg!!♥️

 46. Ik doe graag mee voor mijn dochter Carice van 12, die het af en toe heel moeilijk heeft met het feit dat ze altijd de uitzondering is met haar coeliakie. Ze vindt deze KitKat-snacks heerlijk! Gun het haar zo, mijn kanjer!

 47. Ik doe mee voor mijn moeder die geen tarwe mag ( en ook een beetje voor mezelf want ik heb al vele jaren geen KitKat kunnen eten door mijn coeliakie…zal vast wel een stukje van haar mogen ). Mijn moeder heeft verschillende ziektes en heeft veel meegemaakt. Ze heeft jarenlang vloeibaar voedsel gegeten. En nu een streng dieet. Dus ik gun haar wat leuks en lekkers.

 48. Ik zou deze graag willen winnen aangezien ik sinds kort glutenvrij moet eten en het nog erg zoeken vind naar lekkere glutenvrije producten. Ook hield ik altijd heel erg van KitKat en mis ik deze stiekem best wel erg 🙈 Deze kalender zou voor mij een geweldige decembermaand opleveren!

 49. Geweldig! Ik doe graag mee voor mijn dochter (5jaar). De afgelopen weken had ze regelmatig een verdrietig gezicht in winkels waar chocolade adventkalenders lagen. ‘Mam, is hij glutenvrij?’ Nee, schat, helaas.. Deze zal een enorme glimlach bezorgen ♡

 50. Ik doe graag mee voor mezelf! Kitkat kerstmannetjes en paashaasjes, zodra ze er zijn moet ik ze kopen!! Zooooo lekker. Deze adventskalender is natuurlijk perfect! Daarom zou ik hem graag winnen🥰

 51. Oh dit zou fantastisch zijn voor onze knappe glutenvrije Lola 💚
  Ze is 5 jaar en weet niet beter dat ze glutenvrij moet eten.. ze vraagt ook altijd eerst of het glutenvrij is. En nu in deze lastige tijd van Sinterklaas doet ze het zo goed. In het kasteel van Sinterklaas waar iedereen een Pepernoot krijgt pakt ze zelf uit haar tasje haar eigen pepernoot. Dan ben ik zo trots.. en staan de tranen in mijn ogen..

  Daarom gun ik haar een keer een verrassing..

 52. Ik doe mee voor mezelf! Waarom, zodat ik ook samen met de kinderen kan aftellen naar kerst! Elke avond een chocolaatje om de dag af te sluiten. Lijkt me een heerlijk moment!

 53. Ik doe graag mee voor mezelf. Ik weet nu bijna een jaartje dat mijn lichaam al die jaren slecht heeft gereageerd op gluten. Stijve spieren, spierpijn, spierkrampen en altijd doen moe. Elke keer weer opnieuw bloed prikken en naar de dokter, steeds kwam er niks uit wat ik kon veranderen. Nu ik glutenvrij eet, (advies van mijn osteopaat) ben ik eindelijk klachten vrij! Alleen wat ik echt mis is mijn favoriete chocolade en dat is een KitKat. Ik zou dit daarom graag winnen voor mezelf

 54. Voor mijn man Thomas. Die is gek op chocola en die van kitkat is echt favoriet hier. Met Pasen en Kerst eten we deze chocola graag en slaan we dus ook goed in. Leuk dat je zo aan je lezers denkt!

 55. Ik wil graag meedoen voor mijn allerliefste moeder.
  Sinds enkele jaren heeft ze gluten intolerantie. Samen koffie drinken met een koekje is anders geworden, maar zeker niet minder! Ik gun haar deze kalender zodat ze iedere dag in december een klein hoogtepuntje heeft.

  1. Ik doe graag mee voor mezelf. Als de kerstmannetjes🎅🏼 en paashaasjes🐰 van kitkat weer in de winkel zijn, word ik daar enorm blij van. Met deze adventskalender zou mijn december nog een groter feestje worden.🎄🎉

 56. Heel graag doe ik mee met deze superleuke actie😍. Hoe fantastisch leuk🎊 zou het zijn voor mijn dochter die coeliakie heeft en dol is op chocolade! Als je glutenvrij moet eten mis je veel lekkere dingen en dat is niet altijd leuk. Zo’n verassing zou dan ook echt heel erg gaaf zijn❣

  1. Ik wil graag een adventkalender winnen voor mijn vriendin die een glutenintelorentie heeft. Omdat ik van haar hou en ze gek is op chocolade. Niks gaat boven kitkat toch??

 57. Ik wil hem graag voor mezelf winnen omdat ik sinds de pandemie begonnen is niet de makkelijkste tijd gehad heb. En de feestdagen vieren laat me dat even vergeten. Samen zijn met familie en lekker (glutenvrij) eten geeft een gevoel van geluk dat ik zelden anders heb.

 58. Voor mijn dochter Dinzy heeft ze wel verdiend omdat ze veel moet leren op de hbo opleiding en weinig tijd heeft om deze te halen , en als ik ging kijken was deze er niet meer .👍😉
  En deze tijd niet haar favoriete is kan ze lekker smullen bij de kachel 😊😋

 59. Ik doe graag voor mijzelf mee met deze leuke winactie! Ik ben sindskort begonnen met glutenvrij eten, na veel maag- en darmproblemen en ben nog steeds aan het uitzoeken wat wel of niet kan. Dit is dan een leuk (en lekker) cadeautje! 🥰

 60. Ik doe graag mee voor mijn bijna 17 jarige zoon Mees die al sinds zijn tweede levensjaar Coeliakie heeft. Hij heeft nog nooit een KitKat geproefd.

 61. Ik zou hem graag voor mijn chocolade verslaafde vriend willen winnen. Hij heeft coeliaki.
  Ik ben graag voor hem opzoek naar nieuwe dingen wat hij kan eten.

  1. Ik doe mee voor mezelf! Ik ben 22 en heb afgelopen maand gehoord dat ik coeliakie heb en het is echt nog even zoeken! Deze adventskalender is helemaal top om elke dag iets te krijgen wat sowieso glutenvrij is zonder dat ik er verder op hoef te letten!

  2. Klinkt het fout als ik toegeef dat ik graag meedoe voor mezelf (ik heb coeliakie)? Ik gaf vorige week een Harry Potter adventskalender aan een nichtje, en nu misschien eentje voor mij? 🤞🏻🤞🏻

 62. Ik doe mee voor mijn dochtertje Bo van 3. Ze is gek op chocola. Ze mag al zo veel niet hebben wat andere kindjes wel mogen en daar gaat ze zo stoer mee om.

 63. Wat lief van jou!
  Ik doe graag mee voor mijn meiden van 12 en 16 jaar met coeliakie. Superleuk zullen ze dot vinden 👍en lekker natuurlijk 😁

 64. Ik doe graag mee voor mezelf, omdat ik sinds 3/4 jaar nu de diagnose coeliakie heb. En ik zou daarom graag genieten van een glutenvrije chocolade kalender!

 65. Ik doe super graag mee voor mijn mannetje van 6 die gek is op chocolade en dan eens een glutenvrije (zonder sporen van) advenskalender kan krijgen. Dus we gaan duimen.

 66. Voor mijzelf! Helaas zat ik dit jaar niet zo lekker in mijn vel maar afgelopen maand gaat het weer stukken beter! Hoe kan je nou niet opfleuren van Chocola (en kitkat!!)

 67. Deze adventskalender wil ik graag winnen voor mijn beste vriendin Leontiene die momenteel een extraatje verdient. Elk stapje voorwaarts is er één, hopelijk kan ze in december hiervan genieten als ze goed geslapen heeft.😴😉🌲

 68. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtje Teuntje. Zij heeft coeliakie en zit nu al twee weken in (stapel)quarantaine. Ze kan wel iets leuks en lekker gebruiken!

 69. Dit zou super leuk zijn voor m’n nichtje. Ze moet al best een tijd glutenvrij eten, neemt het heel serieus en klaagt nooit. Leuk om haar hier mee te verrassen!

 70. Zou graag meedoen voor mijn nichtje van 12 jaar. Al van kleins af aan glutenvrij moeten eten en vindt het op deze leeftijd zichzelf een vreemde eend tussen al haar leeftijdsgenootjes op het voortgezet onderwijs. Kan ze ook lekker meesnoepen😍

 71. Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 3. Elke dag een vakje open maken zou ze geweldig vinden! Nog geen adventkalender kunnen vinden die én geschikt is voor haar leeftijd én glutenvrij is (ook geen sporen van)

 72. Ik doe heel graag mee voor mijn man. We hebben een pittig jaar achter de rug en hij moet door coeliakie glutenvrij eten. Het is best nog vaak zoeken naar lekkere dingen en het is vaak ook zo prijzig dus iets winnen zou superleuk zijn!

 73. Wat ontzettend lief van je Marit! Ik doe graag mee voor mezelf (enige thuis met Coeliakie), I love KitKat, maar al minimaal 14 jaar niet gehad.
  Het zijn wederom drukke tijden op het werk 🏥 en zo kan ik mezelf met dit lekkers verwennen!

 74. Ik zou heel graag meedoen voor mijn zoon die naast zijn Diabetes ook een gluten intolerantie heeft. Met deze kalender zou je hem een groot plezier doen

 75. Ik doe graag mee voor mijn 11 jarige dochter Isa. Glutenvrij eten valt niet altijd mee en zeker niet in de decembermaand. Daarom zou dit een leuk extraatje zijn!

 76. Ik zou dit leuks graag willen voor onze kleindochter Veer van bijna 3 jaar. Zij heeft coeliakie. Ik zou haar zo ontzettend graag deze adventskalender gunnen. Keep my fingers crossed ☺️

 77. 🌟Ooooh wat een leuke en lieve actie😍! Want leven met Coeliakie is vaak goed te doen, maar soms ook gewoon echt even PIEP… mijn jongste dochter en ik hebben allebei Coeliakie en daarom doe ik mee voor mijn lieve Isa. Hoe tof zou het zijn dat ze gewoon haar eigen, veilige en vooral héérlijke adventskalender heeft😍. Ze is al vaak genoeg de uitzondering. Omdat ik zo trots op haar ben dat ze zich super goed aan haar dieet kan houden, gun ik haar deze kalender 🌟

 78. Voor onze dochter Imke die nu een jaar gv eet..en toch best wel last heeft van sporen in de chocolade.. Dan is dit een keer een veilige manier van snoepen. Ik gun het haar van harte.

 79. Ik doe graag mee voor mijn Broer! Wij weten allebei sinds ons 5e dat wij coeliakie hebben. Hij kan best wat vrolijkheid gebruiken en daarom zou ik hem willen verassen met deze adventskalender!! 🍀🍀

 80. Oeh ik doe graag mee voor mijn dochter.
  Het waarom is dat ze best veel ziek is geweest en heel selectief glutenvrije dingen kan eten vanwege haar aandoening(eten zakt en verteerd niet goed door bindweefselziekte). Ze blijft bijna altijd vrolijk, maar om de kitkat heeft ze een paar tranen gelaten. Af en toe komen we deze figuurtjes tegen bij een aldi of action. maar we wisten niet dat ze in Duitsland deze kalenders hadden. Wat gaaf dat jullie ze hebben meegenomen en het lijkt me lastig om te kiezen tussen zoveel mooie lieve verhalen. Gun het ze eigenlijk allemaal. Suc6 met kiezen.

 81. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor onze dochter Evi. Ze gaat er zo goed mee om dat ze glutenvrij moet eten en er voor haar niet altijd een ruime keuze is. We zijn trots op haar en zouden dit gaar als verrassing geven.

 82. Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor mezelf. Leukste winactie ooit, want ik houd ontzettend van chocolade (lees: ik ben er verslaafd aan). Én de kerstperiode is de fijnste van allemaal (daarom heb ik gisteren al de kerstboom opgezet).

 83. Ik wil heel graag winnen voor onze kleindochter Abbygail van 5 jaar die sinds kort glutenvrij moet eten. Wat zou ze dit geweldig vinden om te krijgen .

 84. Te gek! Ik doe mee met mijn zoontje Jax. 5 jaar en sinds dat ie 1,5 is heeft ie coeliakie. Hij gaat er super goed maar de laatste dagen zegt ie steeds vaker dat ie ook gewoon alles wil eten 🙁 Met deze kalender kunnen wij jaloers zijn op hem in plaats van andersom 😉
  Liefs!

 85. Oeh ja lekker! Ik doe graag mee voor mijzelf omdat ik momenteel niet zo lekker in m’n vel zit, en chocolade dan altijd een goed idee is! Hopelijk kan ik me inhouden om niet alle vakjes in één keer open te maken😌

 86. Goedendag!
  Wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mezelf. Het water loopt me al in de mond. Maar als ik niet zal winnen, dan blijf ik het toch een super actie vinden. Bij voorbaat dank. Veel geluk voor iedereen die hieraan meedoet.

 87. Graag voor mijzelf, met Pasen en kerst sla in deze chocolaatjes altijd in bij de action. En deze kalender heb ik wel verdiend na een heftig jaar al zeg ik het zelf haha.

 88. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter Guusje. Ze is gek op chocola èn op adventskalenders èn heeft door haar coeliakie nog nooit KitKat kunnen eten. Ze zou dit echt geweldig vinden!

 89. Ik doe mee voor mijzelf en zou heel graag winnen omdat ik een echte kitkat fan ben en het heerlijk vind, lekker glutenvrij genieten! Iets wat je WEL kan eten 😁😁 leuke actie!!

 90. Ik zou deze graag aan mijn dochter Isolde geven, omdat ze net als brugpieper is gestart op de middelbare school en het voor haar teleurstellend is dat ze in de pauze vaak niet mee kan doen met het halen van verse snacks

 91. Ik doe mee voor mijn zoontje, omdat hij halverwege december een jaar glutenvrij eet! Hij is sinds zijn dieet zo ontzetten veranderd, nog niet zozeer qua groei, maar wel qua karakter. Zoveel meer energie, slaapt beter en is zoveel vrolijker dan voorheen.

 92. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochters.. beide kunnen niet tegen gluten en omdat ze al vaak op feestje niet mogen mee eten, zou deze adventkalender een feestje zijn 😃

 93. Ik doe graag mee voor mezelf! Met als reden dat ik enorm veel van chocolade houd en sinds ik weet dat ik coeliakie heb, Kitkat erg heb gemist. 🙂

 94. Voor wie?
  Voor mijzelf!

  Waarom?
  Omdat ik dan ein-de-lijk een glutenvrije adventskalender heb die ik, als ik hem win, lekker niet deel met mijn gezin! 🤫 Bij ons heeft de rest altijd geluk en mogen ze mijn dag opeten. #duimenduimenduimen

 95. Ik zou hem graag voor mijzelf winnen. Want kan wel iets vrolijks gebruiken. Heb afgelopen vrijdag kokend heet water over mijn been heen gekregen 2de graad brandwond opgelopen. Dus kan nu niet veel. Dan zou dit wel erg welkom zijn.

 96. Ik doe mee voor onze dochter van 6 jaar. Sinds 2 jaar weten wij dat zij coeliakie heeft. En ik ben al langere tijd op zoek naar adventskalenders die wel helemaal glutenvrij zijn. Aangezien zij ook heel heftig kan reageren op de ‘ kan sporen van’ producten. Dit zou voor haar een geweldige verrassing zijn, omdat zij vroeger zo gek was op die kleine chocolade verrassingen in de ochtend! Laatst zei ze al: “oh mam die zal ook wel weer niet glutenvrij zijn” toen wij een kalender bij de supermarkt zagen. En inderdaad die was ook niet glutenvrij. Is soms best een teleurstelling voor haar. Ik zou haar dus heel graag blij willen maken met deze!! 🥰🙌🏼

 97. Ik doe heel graag mee voor mezelf, omdat gewoon chocola eten niks is in vergelijking met kit kat kunnen eten 😍
  iets voor jezelf winnen is natuurlijk niet echt een aardige kerstgedachte…
  Maar als ik win en elke dag chocola ga eten beloof ik ook een adventskalender voor mijn zoon te kopen (dan zijn er al 2 blij)
  Met 2 blije mensen is er een vrolijke sfeer in huis = iedereen blij 🤣

 98. Hallo Marit, wat lief van je om er 3 mee te nemen en te verloten. Ik als mama, zou het heel graag voor mijn dochter winnen, wat zal ze dan heel erg blij zijn. De coeliakie diagnose vindt ze soms nog heel moeilijk .liefs van mij

 99. Ik doe heel graag mee voor mezelf (en een beetje om te delen met mijn zus). Omdat we beide coeliakie hebben, gek zijn van chocola en al heeeel lang geen Kitkat of adventskalender hebben gehad!

 100. Graag zou ik deze kalender winnen voor mijn 12-jarige dochter Julia, omdat ik ontzettend trots op haar ben en zij enorm gek is op chocolade 😃

 101. Ik zou graag meedoen voor mijn collega en mijzelf, om op het werk lekker veilig glutenvrij te kunnen snoepen tussen de gesprekken met patiënten door 🙂

 102. Ik doe graag mee voor mezelf. Ben helemaal gek op KitKat en vind het heerlijk dat ze lekkere glutenvrije dingen hebben. Dus deze komt goed van pas🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 103. Wauw 😍 wat een leuke adventkalender
  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter Sophie (10)
  Zij is binnen ons gezin de enige met coeliakie dus meestal wordt ze, vooral in deze tijd, heel veel geconfronteerd met wat haar oudere zus allemaal wel kan en mag eten. En dan heeft ze iets voor zichzelf wat een kadootje en iets lekkers in 1 is

 104. Voor mijn jongste zoon Finn, die dezelfde haarkleur heeft als jij 😍, hij is de enige in ons gezin met Coeliakie en baalt daar zo van! Vooral op school is het erg lastig voor hem, hij kan nooit eens gewoon meedoen met de anderen. Een adventkalender is me voor hem ook nog niet gelukt. Waarom moet daar tarwebloem of gerst in?! Het.is.chocola.!!!! Super stom!

 105. Wauw wat gaaf! Ik zou graag FLOORTJE mijn dochter willen opgeven. Ze grijpt op school en clubjes zo vaak mis omdat zij geen gluten mag. Het zou leuk zijn dat zij nu een keertje iets lekkers heeft!
  Groetjes
  Suzan

 106. Oe dat zou mijn dochter van 9 wel lekker vinden. Waarom… ze is gek op chocola en fijn om is gewoon lekker te genieten van iets dat glutenvrij is. Dan is de rest van ons gezin een keer jaloers op haar lekkers 😋

 107. SInds kort te horen gekregen dat ik gv moet eten en in combi met mijn es is dat echt lastig. Zeker ook als je af en toe iets lekkers voor jezelf ‘moet’ eten. Ik deel een deel van de kalender met mijn coach die echt helpend is voor mij, maar sinds kort overspannen is en dus wel iets kan gebruiken. Ben hier zo benieuwd naar. Kitkat is echt jeugdsentiment.

 108. Ik doe mee voor mijn 13e jarige dochter. Omdat ik (mag wel gluten) haar chocolade af en toe opeet als er echt niks meer in huis is. Dus is dit (naast dat ik alles weer vervang wat ik opeet ;-)) een erg leuke verrassing!

 109. Ik doe graag mee voor mijn vriend. Hij is er twee jaar geleden achter gekomen dat hij gluten intolerant is en het is zeker in het begin erg zoeken geweest. Ik zou het daarom leuk vinden hem dit cadeau te doen, aangezien al het snoepgoed rond sinterklaas het er niet makkelijker op maakt.

 110. Ik doe graag mee voor mijzelf!! Voor dat ik 4 jr geleden de diagnose Coeliakie kreeg, was de kit kat mijn FAVORIETE snoep/chocolade.. en dan mag je dat op eens niet meer. Gelukkig vorig jaar de kit kat gevonden bij action met kerst! En oh was was ik gelukkig!! Mijn favo choco, iets anders maar net zo lekker!!!

  1. Zou dit heel graag voor mijn dochter van net 4jaar willen winnen! We weten sinds April dat ze coeliakie heeft, zo sneu. Vooral nu ze sinds September naar school gaat en vaak traktaties/etc niet mag! Al doet ze het ZO stoer. Maar dit zou voor haar wel echt even een super verrassing zijn!

 111. Yesss wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn vriend met coeliakie, ik wilde graag de Schar adventskalender voor hem kopen als verassing, maar die is echt overal uitverkocht 🙁 dus dan zou dit alsnog een leuke verrassing zijn!

 112. Ik doe mee voor mijn lieve dochter want ze is net begonnen met glutenvrije eten en ze verdiend echt echt want ze heeft een rot jaar gehad!
  Ik duim voor haar! Als het lukt een erg leuke verrassing!

 113. Ik ben net in Duitsland geweest en zag inderdaad heel veel adventskalenderx, maar deze helaas niet. Mijn dochters en man zijn helemaal gek op kit kat. Ik ook maar mag ze niet. Zie hun gezichten als ik deze kitkat adventskalender krijg 🤣 dan zijn zij een keer jaloers…!!

 114. Zoals zovelen doe ook ik graag mee voor ons kind. Onze jongste die altijd moet toekijken met verjaardagsfeestjes, Sinterklaas, Pasen, Kerst, enzovoort. Altijd een mam die het maar weer mee geeft in plaats van dat er eens iemand aan haar denkt. Onze Maaike gun ik het daarom heel graag.

 115. Ik doe heel graag mee voor mijn 12-jarige zoon Tijmen, die dan ein-de-lijk eens een leuke en lekkere adventkalender heeft, net als zijn zusje 😊😋

 116. Voor mij, mij, en mij zou ik dit graag winnen.
  Ik probeer het daarom met rijmende zinnen:
  Ik wist niet eens dat KitKat
  een glutenvrije adventskalender had!
  Op Facebook kwam jouw bericht voorbij, ik werd gelijk heel blij.
  Want glutenvrij moeten leven is niet altijd fijn. En dan iets heerlijk kunnen winnen zal daarom heel leuk zijn!
  Hopelijk heb ik geluk, dan kan mijn tijd richting Kerstmis niet meer stuk!!!

 117. Ik zou dit heel erg graag willen winnen voor mijn nichtje Rosalie, zij heeft coeliakie en met name nu zij op de basisschool zit komt zij wel eens voor een teleurstelling te staan. Dit zou toch super leuk zijn!

 118. Wow ik wist niet eens dat er glutenvrije Kitkat bestaat. Ik doe graag mee voor mezelf. Hoe leuk om elke dag een kleine verwennerij 🤤 te krijgen na het openen van het juiste vakje. #itsthemostwonderfultimeoftheyear #genieten #christmas 💖

 119. Voor mijn dochter Milou, die momenteel keihard aan het werken is, in Zuid-Afrika. Deze kalender past nog in ons koffer, als verrassing voor jou.

 120. Ik doe graag mee voor mijn zoon Rick, hij is 24 jr en verstand. en lichamelijk beperkt. Houd enorm van adventskalenders maarja omdat hij gluten echt niet mijden is dit erg moeilijk!
  Hij zou zooooo blij zijn!!🤞🤞🤞

  1. Ik zou heel graag mee doen voor mezelf! Na 6,5 jaar veel medicatie proberen en een overgevoelige maag maar vooral darmen aan over gehouden😕, eet ik nu glutenarm waardoor ik veel minder buikpijn ervaar… dit zou een heerlijke verrassing😋!!!

 121. Ik zou deze kalender graag willen wennen omdat ik vanaf 13 december heel hard in mijn huis moet klussen.
  Daardoor heb ik dit jaar geen tijd om zelf lekkere dingen te maken voor de feestdagen.

 122. Geweldig! Ik doe graag mee voor de zoon van 7 van een vriendin. Zelf moet ik ook glutenvrij eten,maar hij ook. Hij vindt het zo fijn dat er nog iemand is die ook glutenvrij moet eten. Ik mag er vast wel één of twee proeven van hem, want we delen graag.

 123. Ik doe graag mee voor mijn zoon, kreeg net commentaar dat de hond wel een adventskalender heeft🤗 en hij niet😳.
  Schijnbaar zijn ze voor honden dus gemakkelijker te vinden dan een glutenvrije😫.
  Bij deze zou het super zijn om hem te kunnen verrassen 🥳🍀

 124. Wow wat een leuke actie!! Deze adventskalender kende ik niet. Ik heb nu 16 jaar coeliakie en het is zo fijn om te merken dat er steeds meer (gemakkelijk) verkrijgbaar is. Voel je je toch weer wat meer “normaal” als glutenvrij persoon 😊 Dus ik doe graag mee voor mezelf, om te kunnen genieten van deze heerlijke Kitkat die ik erg mis🍀🤞❤

 125. Wat zou ik deze adventskalender graag voor mij en mijn dochters winnen. Gewoon omdat we dit na een zwaar jaar verdienen en chocolade is nu eenmaal goddelijk lekker 🙂

 126. Graag doe ik mee voor mijn lieve vriend. Het is deze periode mentaal erg zwaar voor hem en ik denk dat iedere dag een klein geluksmomentje met gluten vrije kittekat hem iig even afleiding geeft. *fingers crossed*

  🍀Heel veel succes iedereen!🍀

 127. Wat een leuke winactie!! Deze zou super zijn om te winnen voor mijn dochter Jayda! Hoe leuk is een eigen advent kalender! 🤩 Ze houdt niet heel erg van snoep, maar de chocolaatjes van kitkat die we wel mogen, gaan erin als (glutenvrije) koek!! En stiekem snoep ik zelf ook vast wel eentje mee (als het mag van haar 🤭🤗) Zou leuk zijn!! 🍀🍫

 128. Ik wil deze adventskalender wel heel graag voor mijzelf winnen. Omdat ik al wel adventskalenders voor mijn man & kids had gekocht maar (nog) niet voor mijzelf omdat ik nog maar pasgeleden de diagnose heb gekregen.
  Superleuke actie trouwens.

 129. Wat superlief van jou 😍
  Ik doe mee voor mijn dochter die geen gluten mag. Ze heeft al zo vaak pech gehad met Glutenvrij eten. Met Uiteten en dan van te voren nog alles goed regelen en dan toch weer thuis spugend boven de pot hangen en aan de diaree. Ze heeft ook bijna geen vertrouwen meer in de restaurants. Ze is 19 en baalt zo als ze met vrienden afspreekt, dat altijd aan haar gedacht moet worden omdat ze niet alles kan eten. Of als ze bij vriendin gaat slapen hele pakket eten mee moet, ze is het soms echt zat. Een adventkalender zal ze helemaal geweldig vinden zeker van kitkat, erg lekker 😋 fingers crossed 🤞🏻🍀

 130. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon van 8 jaar! Zijn broertje van 5 die niet coeliakie heeft eet heel graag KitKat …. Kan hij ook een keertje mee doen!

 131. Voor mezelf! Ik heb nog niet zolang geleden te horen gekregen dat ik coeliakie heb en ben nog zoekende soms maar dit zou een hele leuke verrassing zijn! 👍🏻👍🏻

 132. Ik doe graag mee voor mezelf. Ik heb onlangs ontdekt dat ik gluten moet schrappen, en ik vind het allemaal best lastig om het uit te zoeken en lekkere dingen te vinden. Deze adventskalender zou het leed alvast een beetje verzachten 😅

 133. Dit zou echt super leuk zijn voor mijn dochter Patricia. Zij moet sinds kort alles gluten vrij eten. Daarom zou deze heerlijke chocolade kitkat adventskalender zeker een heerlijke verwennerij voor haar zijn!!

 134. JA! Ik wil dit heel graag winnen voor mijn zoon Jason de Klein! Ik gun hem deze adventkalender heel erg.
  Want met 13 jaar wordt dit jaar een hele andere kerst. dit jaar een kerst zonder opa en zonder oma. En dan ook nog voor het eerst glutenvrij.
  Een adventkalender is bij ons traditie en chocolade is zijn favoriet dus zou dit een heel erg mooi cadeau voor hem zijn.

 135. Leuk zeg!! Ik doe mee voor mijn dochter! Gek op chocolade🍫 op de 26e november is mijn dochter precies een jaar glutenvrij. Zou super leuk zijn als ze het zou winnen 🏆
  Hele leuke actie. Er gaan sowieso 3 mensen heel blij worden.

 136. Ik doe graag mee voor mezelf,
  omdat ik merk dat ik mezelf niet altijd de glutenvrije versies van Sint en kerst gun. Zo van ach laat maar. Terwijl het wel echt bij deze maanden hoort, lekkere dingen eten 😋

 137. Ik zou hem graag voor mezelf winnen, omdat ik een echte chocolade freak ben. Ik kan zó ontzettend blij worden als ik chocolade vindt, dat glutenvrij is!
  En dan een advents kalender.. elke dag van december genieten! Joehoe 🎉

 138. Ik doe mee voor mijn puberende, coeliakie bezittende ADHD dochter van 13, die heel hard moet werken op het vwo en daar in de kantine nooit iets lekkers kan kopen zoals de rest van haar vriendinnen en met die KitKat kan ze mooi lopen pronken 🤩🤩🤩

 139. Zo veel reacties wauw!!!
  Ik ga toch een poging wagen voor mijn kleine meisje van 3,5 jaar… ze ziet steeds meer wat haar grote broer en andere kinderen wel mogen en zij niet…
  Ze zou dit echt geweldig vinden!

  Dus duimen maar 🤞

 140. O deze zou ik erg graag voor mijn dochter Isa willen winnen. Sinds ze Coeliakie heeft is het soms zijn zoeken naar een leuke adventkalender voor haar. Met deze zou ze verantwoord 🍫 en lekker aftellen tot aan kerst ❤🎅🎄

 141. Hi Marit, ik doe graag mee voor mij glutenvrije collega en mijn glutenvrije zelf. Wij staan samen op een babygroep van een kinderdagverblijf! Zo kunnen wij onze andere niet-glutenvrije collega’s eens laten zien dat je ook lekker glutenvrij kan trakteren en samen aftellen naar kerstmis 🎄

 142. Ik zou hem graag winnen voor Marleen Kramer, die zwanger is en met een peutertje die veel energie kost, wel een extraatje kan gebruiken. Hoe graag ik het zelf ook zou willen, ik vind dat zij het meer verdient.

 143. Oh wauw, ik wil graag meedoen voor mezelf ( en zal hem met mijn dochtertje delen). Tja deze KitKat chocolaatjes zijn dus echt mijn stiekeme guilty pleasure (nu niet meer stiekem dus). Elke keer bij de action belanden de kerstmannetjes weer in mijn karretje. Dus dit zou wel een hele mooie december maand worden met elke dag zo een lekker chocolaatje.

 144. Ik zou heel graag mee doen voor mijn zoon (Jelle). Hij mag geen gluten en heeft op school ff een rottijd dus zou ik hem dit heel erg gunnen!

 145. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mezelf, altijd is er overal een adventkalender van maar ik mag het dan niet hebben. Daarom zou ik deze heel graag willen winnen ☺️ Maar dat wil iedereen natuurlijk. Gun het dan ook iedereen eigenlijk 🙈

 146. Wat een leuke actie! (dat er glutenvrije kitkat bestaat?!)
  Ik doe mee voor mijn dochter van 10. Ze vindt het vaak lastig dat je sommige leuke, gezellige, lekkere dingen, zoals een adventkalender, niet gewoon even kunt kopen als je geen ze gluten mag. Helemaal in decembertijd!

 147. Doe graag mee voor mezelf omdat ik het prikkelbare darmsyndroom heb en daar een fodmap dieet voor volg,waarin o.m.tarwe wordt vermeden.

 148. Ik wil graag mee doen voor mezelf.
  Ik heb een week in quarantaine gezeten vanwege positief getest op covid. Heb weinig eten gehad omdat mijn smaak en geur weg is en omdat ik wel goed ziek ben geweest. Wat verlang ik daar aan wanneer me smaak weer terug is.

 149. Oh wat een lieve superactie. Ik doe graag mee voor mijn puberende 15-jarige dochter Jua. Sowieso een moeilijke eter die baalt van haar gluten allergie. Voor chocola mag ik haar wakker maken ‘s nachts. Ooit was haar wens zelfs in een bad met chocolade zitten😀.

 150. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn 13 jarige dochter. Zij is dol op chocolade en ik gun haar momenteel een geluksmomentje omdat het allemaal niet zo goed gaat met haar 🎁

 151. Ja! Graag doe ik mee voor Maaike. Haar moeder Harma doet er alles voor om d’r leven zo normaal mogelijk te laten zijn. Tijdens de lunchpauze op de basisschool stond Harma altijd met boterhammen in d’r handen, want Maaike moest wel de kans hebben om ook bij vriendinnetjes te spelen en te lunchen.. Pepernoten, pizza, alles zo normaal mogelijk, maar wel de versies zonder gluten. Gun het Harma als dank voor haar goede zorgen voor haar dochter…

 152. Ik doe graag mee voor mijn zoon Sem. Een kanjer hoe hij omgaat met coeliakie. Net op de middelbare school en zo vaak een tegenvaller dat hij iets niet mag. Niet in de schoolkantine of een frikandelbroodje bij de supermarkt. Deze kalender zou zo’n leuke opsteker voor hem zijn!

 153. Ik doe mee voor mijn zoon van 11. Hij heeft zo’n rottijd gehad afgelopen jaar met ontzettend veel buikpijn. Nu zonder gluten gaat het zoveel beter, maar het is een heel gepuzzel wat hij wel en niet mag en hij moet veel aan zich voorbij laten gaan. Hij past zich zo goed aan. Trots op hem! Gun hem deze aftelkalender enorm!
  Wat een leuke actie!

 154. Oeh dat lijkt me een heel leuk cadeautje voor mezelf. Ik heb de glutenvrije KitKat nog niet geproefd, dus zou een leuk moment zijn om dit samen met mijn gezin te proberen!

 155. Ik doe graag mee voormij dochter Fleur, ze heeft coeliakie en is dol op adventkalenders. Ze kijkt ook ‘unbixing’ filmpjes op YouTube.Ze zou wel eens zelf een kalender willen ‘unboxen’. En ze deelt vast wat chocola met haar broer die ook coalitie heeft.

 156. Wat leuk!! Voor mijn tweeling boys Janoah & jahnaël van 9 jaar die beide Coeliakie hebben en dus nog nooit een advent kalender hebben gehad… zou zo leuk zijn als ze dit jaar een advent kalender kunnen gebruiken en dan ook nog van KitKat wat ze zo vaak moeten overslaan vanwege de gluten zou geweldig zijn 🍀🤞🏻 maar gun het ook Luna de dochter van Marlous Bijman-Sprokholt en oude klasgenoot van mijn jongens die ook Coeliakie heeft 🍀🤞🏻

 157. Super leuk voor mijn zoontje van 3 met coeliakie! Mijn zoon van vijf heeft er ook één van Lego maar daar is mijn driejarige nog te jong voor. Deze zou dus te gek zijn!

 158. Ik zou dit graag willen winnen voor mij moeder met coeliakie. Zij helpt mij al weken lang dag in dag uit met alles omdat ik mijn been heb gebroken. Zij verdient dus wel wat lekkers! 🌲

 159. Jaaaaaa, doe heeeel graag mee! Ik ben 24 weken zwanger en dat in combinatie met een gluten allergie beperkt me zoooo erg in wat ik mag en kan eten. Zo’n lekkere KitKat kalender zou me echt enorm op opvrolijken!

 160. Voor mijn dochter Lois van 6 jaar. Ze heeft afgelopen Sint Maarten veel KitKat gekregen. En kon dit dus allemaal niet opeten. Ze was erg benieuwd hoe het smaakt!

 161. Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn dochter Suus (5). Ze vond de KitKat bij Action vorig jaar zo lekker, dat het heel leuk zou zijn als ze met dat lekkers mag aftellen tot kerst 😄

 162. Ik doe mee voor mijn mama. Ik hoop heel erg dat ik ga winnen, want mama heeft nooit zo vaak iets lekkers voor haarzelf en zij is heel erg lief voor mij.

  Groetjes Sheandro

 163. Ik doe graag mee voor mijzelf en mijn buurvrouw. Wij moeten allebei glutenvrij eten en bestellen daarom ook altijd samen bij websites voor het lekkerste brood en dergelijke! Zij is nu bezig met afstuderen als antropoloog, en ik werk normaal in de zorg maar zit thuis met een burn-out. Wij verdienen allebei wel een verassing!

 164. Hoi! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, omdat ze ten eerste heel erg van chocolade houdt en omdat ze door haar coeliakie al zoveel mist qua lekkers met de feestdagen.

 165. Ik doe mee! Mijn oudste dochter (7jr) heeft nu een een half jaar gluten. Veel onderzoek en nog steeds niet top! Ze zou het fantastisch vinden om deze adventskalender te winnen. Ze accepteert dat ze veel moet laten, knap vind ik dat. Klaagt niet , en als ze wat krijgt deelt ze het ook nog eens met haar zusje! Sociaal en vooral super lief. Dus wie weet, maak jij haar extra blij met deze heerlijke kalender! Thnx
  Groetjes

 166. Jaaa wat tof! Super leuk dat je dit meegenomen hebt vanuit Duitsland.
  Ik wil hem heel graag winnen voor mij of mijn beste vriendin (allebei glutenintolerantie). Zodat we met elke dag een lekker verwenmomentje kunnen aftellen naar een glutenvrije kerst!

 167. Wow wat tof!!
  Wist niet dat er glutenvrije KitKat producten bestonden.
  Heel erg maar mag ik voor mezelf mee doen?
  Heb nog nooit een KitKat product gegeten. En omdat ik dit jaar 15 jaar glutenvrij eet lijkt het me erg tof om te winnen!
  En doe ook mee voor m’n zus en moeder die beiden 13 jaar glutenvrij eten.

 168. Leuke actie! Ik doe graag mee voor m’n nichtje Noa van 4 jaar. Ze is gek op chocolade en heeft een glutenallergie. Bij alles wat ze van anderen krijgt, is dé vraag: ‘is dit glutenvrij?’. Bijzonder om te zien dat dit voor een jong iemand al z’n impact heeft op je leven.

 169. Jaaa. Ik doe super graag mee met deze winactie. Ik weet sinds een klein jaar dat ik geen gluten kan verdragen en ben nog erg zoekende naar wat ik wel en niet mag hebben. Ook omdat ik meerdere intoleranties heb is het soms echt zoeken. Ik zou deze dus graag zelf uitproberen.

 170. Ik zou er graag een voor mijzelf willen winnen. Afgelopen 2 jaar veel zitten klungelen met mijn gezondheid. Maar af en toe jezelf belonen met iets lekkers doet veel wonderen 😊

 171. Voor mijn 11 jarige zoon Wies Remijsen, die sinds enkele jaren de diagnose coeliakie heeft! Maar alles neemt zoals het is, “‘niets speciaals voor hem, geen erg ik eet wel een frietje alleen”, hij maakt er nooit een probleem van! Daarom zou het super zijn als hij eens de extra’s zou krijgen … die wij niet hebben !

 172. Ik zou de adventskalender graag winnen voor mijzelf en mijn vriend. Hij is gek op KitKat en zo wil ik hem bedanken voor zijn hulp. Zelf vind ik het soms lastig om bij andere mensen te eten, voel me snel tot last. Hij maakt het normaal en controleert nog meer dan mij zodat ik altijd gerust gesteld ben.

 173. Ik doe heel graag mee voor mijn dochters van 9 beide met coeliakie en stiekem ook een beetje voor mezelf. Iets met pas als je goed voor jezelf zorgt kan je voor een ander zorgen. En aangezien ik veel voor andere moet zorgen, komt het goed van pas.

  1. Ik wil graag mee voor een goede vriendin van mij, Evie. Ik ken haar van school en wij proeven al jaren samen glutenvrijde dingen proeven omdat we beide coeliakie. We kunnen elkaar nu niet meer zo vaak zien omdat we het allebei druk hebben en zou haar hiermee graag willen verrassen.

 174. Graag zou ik deze adventskalender willen winnen voor mezelf. Ik houd namelijk heel erg van KitKat en ben helaas nog niet in de gelegenheid gekomen om een adventskalender te kopen.

 175. Ik doe graag mee voor mijn buurmeisje Dahra met een glutenallergie. Als ze bij mij komt zorg ik altijd dat ik voor haar glutenvrije producten heb. Hier is ze altijd heel blij mee want dan hoeft ze niets van thuis mee te nemen. Ik zou haar hier heel graag mee verrassen.

 176. Mijn zusje is nét weer begonnen met werken na geboorte van haar zoontje. Met pijn in haar hart natuurlijk, die chocolade kan ze wel gebruiken om de werkweken tot de kerstvakantie door te komen! ❤️

 177. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mezelf om af te tellen richting de kerstdagen en uiteraard de kerstvakantie 🎄. Ik ben gek op chocola dus KitKat maakt mij flink nieuwsgierig 😍🙌🏼🍀

 178. Ik wil de kalender graag winnen voor Lois, mn dochter. Ze eet nu een jaar glutenvrij, en ik vind het zo dapper hoe goed zij haar best doet. daarom verdient ze deze toffe kalender…

 179. Ik doe heel graag mee voor mezelf,
  Het lijkt me heerlijk om zo’n lekkere adventskalender te hebben en dan vooral die leuke poppetjes op te peuzelen 😄 duimen maar !! 🙏🎁

  1. Ik doe graag mee voor mezelf. Heb diabetes type 1 en recent ontdekt dat ik ook glutensensitiviteit heb. Het is een rollercoaster geweest om mijn draai te vinden in het glutenvrije wereldje. Dit zou me zo een plezier doen 🙂
   Happy holidays!

 180. Voor mijn lieve zus, die ik laatst blauwe m&m’s heb voorgeschoteld met het idee dat ze glutenvrij waren. Ik beken schuld aan beroerde dagen en ze heeft dit dus wel van mij tegoed!

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 10 jaar, die altijd gek was op kitkat.. wat fijn dat dit glutenvrij is! Daar zou ze heel blij van worden 🙂

 181. Ik zou graag de glutenvrije adventkalender willen winnen voor mijn vriend (hij heeft coeliakie). Net als ik is hij helemaal dol op chocolade en kerst, dus zou het leuk zijn om hem hiermee te verrassen. Zo kunnen we op een lekkere glutenvrije manier aftellen naar een glutenvrije kerst!

 182. Wat een onzettend leuke actie . Ik zou ze eerlijk gezegd niet delen maar als je het dan doet Jaaaaa ikke ikke ikke. Pick me pick me…voor de liefste 2 Glutenvrije bengels deze kerst en voor mij 😊. Zo lekker

 183. Wat heerlijk! Ik gun hem mijzelf.. want ja, soms is het goed om eens even aan jezelf te denken en daar een momentje voor in de plannen. ( met chocola natuurlijk )

 184. Ik doe heel graag mee voor m’n dochter van 8 jaar. Sinds afgelopen zomer weten we dat ze coeliakie heeft. Ze doet het super goed, maar ze heeft ook af en toe een baalmomentje. En dat snap ik zo goed aangezien ik zelf ook coeliakie heb. Van zo’n leuke en lekkere kalender zal m’n dochter heel blij worden 😊.

 185. Kijk hoe gaaf!
  Is ie echt glutenvrij?
  T’is bijna niet te geloven.

  Kunnen we mijn dochter blijmaken !
  Anders gewoon weer een beautykalender
  Toch een echt lekkere kalender dit jaar?

  Mjammie

 186. Hi!

  Wat een ontzettend leuke winactie voor de decembermaand. Chocolade maakt het toch een stuk gezelliger 🍫. En dan ook nog eens glutenvrij! Graag zou ik ‘m mezelf gunnen. Deze week heb ik namelijk mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Tijd om weer wat voor mezelf te zorgen! 😊

  1. Ik zou graag meedoen voor mijn bijna 6 jarige dochter. Ik weet nog goed hoe blij ik als kind was om iedere morgen een deurtje open te mogen maken waar dan een chocolaatje achter zat in leuke vormpjes….dat gun ik haar nu eindelijk ook eens!!

 187. Wat een super actie! Ik doe graag mee voor… mezelf! Vandaag zijn de advents van de kinderen binnen gekomen. En die van mij? Euhm, vergeet elk jaar weer mezelf. Vind t net te ver gaan om voor mezelf 1 te komen. Stom eigenlijk hè? Zou daarom extra leuk zijn om er 1 te winnen 🙂 ik begin met duimen!

 188. Graag voor mijn dochter die gluten intolerantie heeft en ik het nog steeds erg moeilijk vindt om etiketten te lezen en dat ik dan wederom iets heb gekocht wat zij niet kan / mag eten !

 189. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve 16 jarige dochter Jennifer. Al vanaf haar geboorte is ze veel onder behandeling en controle in het Sophia kinderziekenhuis en nu afgelopen zomer is er ook nog haar 3e diagnose ‘coeliakie’ bij gekomen. Nu ze dus sinds kort haar favoriete originele KitKat niet meer mag, zou dit wel een erg leuke opkikker voor haar zijn.

 190. Ik doe mee voor mijn lieve zus. Die een fodmap dieet moet volgen. Ze was pas al dolgelukkig toen ze een pakje van deze bij de action zag liggen. Hoe blij zal ze dan zijn met een complete kalender ervan. Ik gun het haar met alle liefde ♥️ Zo kan ze lekker gaan genieten in haar zwangerschapsverlof met deze heerlijke kalender.

 191. Voor mijn beste vriendin en haar zoon. Omdat hij soms stiekem gluten eet omdat hij ook erbij wil horen en gewoon wil zijn maar dan erg ziek wordt. En mijn vriendin altijd voor mij klaar staat zelfs tijdens haar heftige emdr therapie als ik mijn baan verlies. Niks is haar teveel dus wat extra chocolade ook niet

  1. Ik doe graag mee voor mezelf, want soms is het heerlijk om jezelf even met zoiets te verwennen😊. Met coeliakie mag je een hoop niet, daar baal ik echt nog wel eens van. Gelukkig zijn er ook heel veel lekkere, glutenvrije producten😁

 192. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die 4 wordt, met coeliakie, en echt vaak ziek van peuterspeelzaal of gastouder komt… Voel me zo rot dat ik die coeliakie heb doorgegeven! En ze is gek van chocolade uiteraard 😊😏.
  Hele leuke winactie!

 193. Wat een leuke actie!
  Ik doe mee voor mijzelf en waarom. Ik ben 1 december uitgerekend van mijn eerste kindje en ik heb zwangerschap suiker. De combi zwanger, glutenvrij en zo min mogelijk suikers is lastig dus vind dat ik dit straks wel verdiend heb🍀🍀

 194. Ik doe graag mee voor mijn bijna 16- jarige dochter met coeliakie. Gewoon, omdat het een lieve heerlijke puber dame is die af en toe snakt naar een stukje chocolade 😉

  1. Wat leuk dat je dit doet!! Ik doe gewoon lekker mee voor mezelf haha. Vrijdag 26 november ben ik toevallig jarig èn ik houd enorm van chocolade. Bedankt voor de tip ook 🙂

 195. Ik doe mee voor een vriendin van mij.
  De afgelopen jaren waren best pittig. We hebben veel meegemaakt en staan altijd voor elkaar klaar.

  Zij mag geen gluten. Met kerst en pasen is er gelukkig glutenvrije kitkat in nederland te vinden en kunnen wij daar heel erg van genieten🙂
  Wat zou het leuk zijn om haar te verrassen met deze glutenvrije adventskalender waar we dan samen van gaan genieten!

 196. Wat een mooi gebaar ♥️ & wat super leuk! 🤩
  Ik doe mee voor mezelf omdat de kerstmannetjes van Kitkat zoooó verslavend zijn & het nu tijdens de zwangerschap echt een verslaving is om niet te kunnen weerstaan.. 🤭 Een advent kalender is dan natuurlijk helemaal leuk! 🤗

 197. Een van de dingen die ik ontzettend mis nu ik glutenvrij moet eten, zou ze heel graag is willen proberen 🥰 en dan komt zo’n winactie helemaal goed van pas 🥳❤ ik ga duimen 👍🤞🏻🍀

 198. Ik doe graag mee voor mijzelf!☺️ Sinds een aantal maanden weet ik dat ik Coeliakie heb. Ik vond het altijd heerlijk om KitKat te eten en nu ik deze advent kalender zie krijg ik spontaan zin in chocolade 😍
  Ik ben een echte chocolade monster en geniet volop van de feestdagen. Elke dag een vakje open maken is als een feestje.

 199. Ik wil de adventkalender graag winnen voor mijn 7-jarige dochter Luz die dit jaar de diagnose coeliakie heeft gekregen. Daarnaast heeft ze nog andere forse tegenslagen gehad dit jaar. Maar ze gaat er zo enorm knap mee om! Ik ben erg trots op haar. Ze zou erg blij zijn met de adventkalender, waarmee ze af kan tellen naar haar favoriete feest kerst (ze is dan tevens jarig!).

 200. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn dochter Isa (9 jr) en mijn man Pieter omdat zij beiden coeliakie hebben, dol zijn op chocola én adventskalenders super te gek vinden! 😍

 201. Ooooh wat leuk!!!
  Ik wil deze voor m’n glutenvrije zelf winnen 😅
  Omdat ik nog nooit een glutenvrije adventkalender heb gehad of gezien! 😍🎅🏼🎄

  En omdat die KitKats echt een traktatie zijn tijdens kerst en Pasen (hoe gaaf zou het zijn om KitKats het hele jaar door glutenvrij te kunnen kopen 🙌🙏🏼)

 202. Graag doe ik mee voor Robin mijn achterneefje, Robin mag alleen eten zonder Gluten. En sinds hij na jaren zijn (pet) sonde kwijt is en zelf eet omdat hij zo’n sterke wil had om eten te “leren”. Eten wat voor mijn kinderen vanzelfsprekend is…
  Robin is 10 jaar en een choco monster!!! Dus dubbel en dwars verdiend! (Vind ik dan hè😊)

 203. Veel te lekker. Bij de action gehaald in 3 pack echt genieten.
  Doe graag mee voor mezelf.
  Ben sinds januari glutenvrij gaan leven. 20 kg afgevallen en paar weken geleden begonnen met sporten. Wat een feest had ik veel eerder moeten doen.
  Voel me zo 👍 en zo trots op mezelf

 204. Wat een toffe winactie. Ik doe niet voor een ander mee, want ik heb helaas niemand in mijn omgeving die glutenvrij is :(. Mede daarom is het soms leuk om mijzelf op glutenvrij lekkers te trakteren. De reden dat ik meedoe aan deze winactie is omdat ik zelf, helaas, te ver van de Duitse grens woon om zelf de Kitkat adventkalender te halen, terwijl ik toch écht een keer die Kitkat smaak wil proeven :). Bovendien zou de feestelijke adventkalender leuk in mijn eigen (glutenvrije) studiootje staan!

  Anyway, fijne decembermaand, dat je maar veel glutenvrij lekkers mag eten 🤶🏻🎄😊.

 205. Ohhhh voor mijn lieve dochter Fenne die zoveel van chocolade houdt!! Wat zal ze hier blij mee zijn!! Eindelijk een keer iets lekkers wat ze mag en ook nog eens heel mooi eruit ziet!!!😍😋🥳🎅🏼

 206. Ik doe graag mee voor mijzelf 😊. Mijn vriend heeft een speciaalbier decemberkalender voor zichzelf besteld en wilde voor mij een een chocolade decemberkalender kopen, maar kon helaas geen glutenvrije vinden. Ik zal heel blij worden van deze kalender 🤩

 207. Oooohh wat leuk! Ik doe graag mee voor mezelf (hihi), omdat ik adventskalenders mega leuk vind, maar dit jaar niet per se allerlei spulletjes hoef. Met enthousiasme iedere dag een vakje open kunnen maken voor een lekker chocolaatje vind ik perfect!

 208. Ooh super! Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter Luna (8) met coeliakie. Ze is namelijk dol op chocolade en hoe geweldig is het dat dit van Kit Kat glutenvrij is!! Ze springt een gat in de lucht als ik dit voor haar zou winnen. Fingers crossed!

 209. Ohhh geweldig dit! Ik zou hem graag voor mijzelf en mijn dochter willen winnen! Omdat KitKat, voordat ik mijn gluten allergie ontdekte, echt favoriet was!

 210. Ik doe graag mee voor mijzelf want heb sinds kort dat ik glutenvrij moet eten en verwennerij is wel lekker rondom de feest dagen ! Hihi en wie niet waagt wie niet wint hihi

 211. Wat ontzettend tof! Ik doe graag mee voor mijn dochter Karlijn van 13 jaar, die net twee weken geleden heeft gehoord dat ze coeliakie heeft. Het zou super zijn als ze merkt dat er toch heel veel wel mogelijk is, zelfs een lekker advent kalender!

 212. Hoi Marit. Wat een super leuke actie. Fijn dat je zo aan anderen denkt. Dat zou ik ook graag doen, maar in dit geval kan ik alleen mezelf bedenken voor wie ik deze kalender zou willen winnen. Ik vind dat eerlijk gezegd een beetje ongemakkelijk. Doe liever iets voor een ander, maar ik ken verder niemand in mijn omgeving met coeliakie. Dit weet ik pas sinds 2 jaar. En op 1 dec eet ik dus precies 2 jaar glutenvrij. Dat is misschien toch wel een kalender waard 😉
  Succes met de actie en alvast een fijne decembermaand.

 213. Voor mijn zoontje van 4 die geen gluten mag eten. Deze kalender zou echt een superverrassing zijn voor hem.
  In de sinterklaastijd is het immers al zo jammer dat hij geen typische letterkoekjes kan mee-eten met zijn zusje en zijn vriendjes.

 214. Ik doe mee voor mama, zodat ze mij deze glutenvrij KitKat adventskalender kan geven. Nee grapje, ik doe mee voor mezelf. Toen ik nog gluten at was ik dol op KitKat, en nu mis ik het. Dus deze zou ik heel graag willen proberen.

 215. Oeeeeh all time favorite kitkat. Met coeliakie helaas afstand van moeten doen, maar hoe lekker zou het zijn om weer een keer een KitKat te eten. Zonder schuldgevoel of buikpijn!
  Uiteraard zal ik ze niet allemaal zelf opeten, maar lekker delen met vrienden en familie.

 216. Ik zou graag meedoen voor mezelf. Ik heb sinds een week de diagnose coeliakie gekregen en ben dus nog erg zoekende naar glutenvrije dingen. Dit zou echt top zijn om de decembermaand toch nog wat leuker te maken!😊

  1. Ik doe mee voor mijn collega Kirsten sinds dit jaar mijn anti-gluten-friend. Zij maakt me wegwijs in het glutenvrije bestaan. Hoe leuk als ik haar nu eens kan verrassen met iets waarvan zij nog niet weet dat we een glutenvrije variant van bestaat 😀

 217. Ik zou graag willen winnen voor mijn partner. Hij heeft deze maand gehoord dat hij Coeliakie heeft. Dit lijkt mij heel leuk voor zijn eerste glutenvrije decembermaand.

 218. İk Doe mee voor mijn dochter van 4. Vandaag is ze officeel begonnen met glutenvrij eten. İk wil haar laten zien dat ze alsnog veel lekkere dingen mag eten..

 219. Ik gun het mijn zoon Michiel die sinds dit schooljaar op kamers zit, het is duur en lastig als enige glutenvrije, maar hij doet het zo goed! Daarom gun ik het hem!

 220. Wauw! Deze zou ik ontzettend graag willen winnen, voor mij en mijn oma. Om samen te delen, we hebben beide Coeliakie en dachten dat we eigenlijk nooit meer een Kitkat konden eten! Nou wellicht winnen we ‘m oma, deze poging doe ik voor ons!

  Liefs Rosalie

 221. Ik gun het mijn zoon Mathijs, zijn tweelingbroer is sinds dit schooljaar op kamers en hij zit nu alleen opgescheept met zijn ouders, dat is wel een kitkat kalender waard 😂

 222. Voor mijn dochter Lindsay, bijna 10 jaar waarvan we nu sinds 3 wkn weten dat ze coeliakie heeft. Dit is heel leuk voor haar om af te tellen naar kerst en haar verjaardag.

 223. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 9😊 Waarom? Omdat hij laatst een cadeautje voor mij had gekocht omdat ik hem zo goed help bij zijn coeliakie🥰*smelt* Hoe leuk zou het dan zijn dat ik hem nu kan verrassen🍀

 224. Wauw, dit gaat mijn dochter heel lekker vinden! Ze is dol op chocolade en dan elke dag een vakje open maken maakt het nog extra leuk! Ze heeft hem ook echt verdiend want ze was gisteren weer super stoer bij het bloedprikken.

 225. Ik doe mee voor een aantal leerlingen bij mij op school die, net als ik, ook coeliakie hebben. Zij verdienen een lekker glutenvrij chocolaatje, omdat zij, ondanks alle goede bedoelingen van mijn collega’s, toch regelmatig een traktatie moeten afwijzen of iets uit hun eigen bakje moeten pakken. Samen zullen we alles delen én er op en top van genieten!😋

 226. Deze zou ik graag willen winnen om cadeau te doen aan m’n beste vriendin. Zij moet sinds kort glutenvrij eten en ik denk dat ze hier heel blij mee zal zijn!!!

 227. Ik doe mee voor mijn vriend die sinds 2 maanden weet dat hij een glutenallergie heeft en best een beetje zoekende is in wat wel en niet mag. Best een uitdaging, zoals voor iedereen met deze allergie!

 228. Ik doe mee voor mezelf. Ik heb nog niet heel lang coeliakie en heb nadien nog geen kitkat weer gehad. Ik ben gek op chocola en kitkat, ik wist niet dat dat ook glutenvrij te verkrijgen is. Daarnaast ben ik dol op kerst daarom hoop ik te winnen!

 229. Zo ontzettend tof!! Ik zou deze adventskalender heel graag winnen voor mijn 3-jarige dochter, omdat zij het zo goed doet na de diagnose coeliakie. Ze is helemaal opgebloeid na een zware tijd voor de diagnose dus ze verdient het om te genieten van deze heerlijke prijs. Én ze is gek op chocola! Haha

 230. Waarom ik meedoe? Ik zou graag mijn meiden Sara en Noor blij willen maken met deze kalender. Waarom? Zodat ze samen kunnen delen van deze lekkere chocola… . benieuwd wie met vakje 1 mag beginnen.

 231. Het is weer bijna december, en dan zoek ik me altijd weer suf naar een glutenvrije adventskalender.
  Toen kwam jouw bericht voorbij, en werd ik gelijk hartstikke blij!
  Want als ik dit leuke kado zou winnen, kan mijn lieve dochter op 1 december met aftellen beginnen.
  Wat is er nou fijner dan iedere morgen, een heerlijk chocolaatje zonder zorgen.
  Ik hoop dus dat ik één van de gelukkigen ben, en daarmee mijn dochter een keertje extra verwen.
  Mocht ik niet winnen, zal ik niet klagen, en wens iedereen alvast hele fijne feestdagen!

  1. Wauw zo leuk! Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Ik doe voor mezelf mee, want we moeten onszelf af en toe ook eens lekker verwennen toch? Ik doe mee omdat ik hier gelijk vrolijk van wordt, ik vind het af en toe nog moeilijk dat het extra werk is om wat eten voor mezelf te regelen als ik ergens ben, maar als ik dan zoiets zie maakt dat het een stuk beter te verdragen!😅

 232. Heel graag voor mijn lieve mama. Die inmiddels al meer dan 20 jaar coeliakie heeft en nu thuis zit omdat er iets mis is met haar nieren. Nu de uitslagen van de onderzoeken afwachten…

 233. Wat zou het leuk zijn om deze te winnen voor onze dochter Rosalie met coeliakie.

  Haar eigen adventskalender zou ik haar zo gunnen! Heerlijk om met z’n allen hier thuis te eten, allemaal hetzelfde, en niemand valt buiten de boot ♥️

 234. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon! Hij vindt de kerst KitKat heerlijk, hoe leuk zou het zijn om elke dag een heerlijke KitKat te kunnen nemen met deze adventskalender! Ik ga duimen voor hem 😊

 235. Ik doe mee voor mijn zusje die sinds een half jaar coeliakie heeft en dit haar eerste glutenvrije Sinterklaas en Kerst wordt! En ze houdt van KitKat;)

 236. Voor mijn liefste vriendin! Want die heeft altijd struggles met het vinden van lekkere dingen die ze mág eten.. en deze kitkat was een geweldige tip, dus deze advent kalender zou haar helemaal blij maken!

 237. Ik doe mee voor mijn dochter Vera, omdat ik super trots op haar ben hoe zelfstandig en zelfredzaam ze zich door haar “glutenvrije leventje” slaat.

 238. Oooowh, dit wil ik toch! ik ben er kortgeleden pas achter gekomen dat ik een glutenintolerantie heb: dè oplossing tegen mijn jarenlange buikpijnen. Hoe fijn dat ook is (!), vind ik het nog erg lastig wat ik wel/niet eten kan. Een logo als deze en dan ook nog eens op KitKat: man, man, man, dit wil ik toch!

 239. Ja graag voor onze schoondochter Amy. Omdat ze dol is op chocolade en een adventskalender met glutenvrij chocolade, ontbreekt nog in de surprise zak van Sinterklaas. Wij gaan duimen voor haar.

 240. Ik wil het wel voor mijzelf winnen eigenlijk! Ben nu 32 weken zwanger, nog hard aan het werk en kan wat ontspanning met Netflix en lekkere gv chocola wel gebruiken!

 241. 🎄🎁💚WhoopWhoop 🎄🎁💚een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom voor mezelf hier wordt ik superrrr vrolijk van 🎁🎄

 242. Ik wil heeel graag mee doen aan deze fantastische win actie! Ik mag als enige van mijn familie en vrienden geen gluten en ik mis veel lekkernijen tijdens de feestdagen. Met de KitKat kalender kan heb ik ook wat te snoepen in aftelling tot de feest dagen!

 243. Ik doe graag mee voor mijn zus! Zij heeft mij deze glutenvrije KitKat variant voor het eerst laten proeven met Pasen. En wat was ie lekker! Ik kan er nu geen genoeg van krijgen. Hopelijk wint zij deze KitKat advent kalender en kan ik er 1tje mee snoepen

 244. Wat ontzettend lief! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje van 6. Hij is op dit moment aan het struggelen met z’n gezondheid en waardes die niet goed zijn irt zijn coeliakie. Hij is een mega fan van de KitKat figuurtjes dus hoe tof als hij deze dan in de maand december mag openmaken!

 245. Ik doe graag mee om deze kalender te delen met twee andere vriendinnetjes die Coeliakie hebben.

  Zou super gaaf zijn!
  Ook ben ik een glutenvrij account begonnen sinds kort, daar zal ik dit dan ook op delen🥰🥰

  Dus ik doe mee! Want je weet maar nooit😍🥰

 246. Lekkers glutevrij is verwennerij
  1 ik doe mee voor mezelf 😁🤲🍀
  2 omdat ik me zo gelukkig als een kind voel als ik wat win ❤ wat ik kan eten omdat ik coeliakie heb mag ik alleen glutevrij producten.

  Super lief dat jij mensen blij wilt maken genoeg keuzen op goed geluk 🍀

  1. Ik doe graag mee voor m’n vriend. Die na 5 jaar tobben en enorm afvallen eindelijk weet dat hij (ondanks eerdere onderzoeke) een gluten intolerantie heeft. Sinds dien weer 13 kilo aangekomen en weer een fitte en gezellige zoetekauw ver voor terug! Die zal dit heerlijk vinden!

 247. Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee voor mijn man, omdat hij coeliakie heeft en omdat hij nog nooit een adventkalender gehad heeft (‘vroeger’ waren die er bijna niet, laat staan glutenvrij).

 248. Onze dochter Eef heeft heel veel nieuwe vriendinnetjes gemaakt op het glutenvrije kamp afgelopen oktober. Ze willen graag een keer samen afspreken, hoe leuk zou het zijn als ze dit dan met de meiden kan delen!!!

 249. Wauw wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn vriend (en dus ook ‘een beetje’ voor mezelf), omdat hij altijd mijn steun en toeverlaat is in mijn glutenvrije leven, met alle moeilijke momenten die daarbij horen. Hij hoeft zelf niet glutenvrij te eten, maar doet dat voor 90% wel om het voor mij iets makkelijker te maken. En als hij dan een keer gluten eet, hoor je hem nooit klagen als ik voor de 10e keer vraag of hij zijn handen wel gewassen heeft, of hij de tafel wel schoongemaakt heeft, etc. etc. Ik gun het hem om de hele maand december samen te kunnen genieten van deze adventkalender (want andere glutenvolle varianten komen niet in huis – dat wil hij zelf niet omdat ik dan ‘niets’ heb). Zou fantastisch zijn 💝.

 250. Wat lief dat je er een paar hebt gekocht om weg te geven!
  Wat een geweldige adventskalender, die wil ik wel voor mezelf, en ik zou dan graag m’n moeder (ook coeliakie) willen laten proeven.
  Deze zou ik graag willen winnen omdat ik gek ben op de Kitkat gv varianten van de Action met kerst en Pasen en super benieuwd ben naar de rest van zo’n kalender

 251. Voor mijn zoon en mijzelf 🙌🏻
  Omdat we stiekem zo’n adventskalender leuker vinden dan de kerst zelf (zeiden we dat hardop? ). De spanning bij ieder vakje en het moeten wachten tot de volgende dag. Inmiddels hebben we al 2 kalenders hangen; eentje met stickers en eentje met mini boekjes, dus een chocolade traktatie past daar precies bij. Na het plakken van de sticker met een kop thee, een mini-boekje en een chocolaatje op de bank, ik zie het al voor me.

 252. Ik wil deze kalender graag winnen voor het vriendinnetje van mijn 6 jarige dochter. Ik weet hoe het is om glutenvrij te moeten eten en altijd de uitzondering te zijn. Dit is al volwassenen als lastig maar voor een kind helemaal. Dus hoe leuk is dat zij nu een keer in de positieve zin de uitzondering kan zijn met deze lekkere en gezellige adventkalender. Vriendinnen zullen er jaloers op zijn!

 253. Ik doe graag mee voor de dochter van een collega. Na eerst de glutenvrije Piet ontmoet te hebben voor sinterklaas, zou dit een hele leuke manier zijn om kerst ook speciaal in te gaan!

 254. Wat een super leuke actie!! Ik doe heel graag mee voor onze zoon van 8 jaar. Rond deze tijd van het jaar zijn er genoeg momenten waarop hij helaas niet altijd gezellig mee kan doen met de andere kinderen en zou hem daarom heel graag blij willen maken met deze fantastische kalender! 🤩

 255. Super leuk voor mijn zoontje Noud van 5 al 4 jaar glutenvrij en hoe leuk zou het zijn als hij nu ook een keer de smaak van KitKat kan proeven?

 256. Oehhh ik zou deze graag willen winnen voor mijzelf. Sinds juli moet ik glutenvrij eten vanwege coeliakie en ik moet er nog steeds aan wennen (na 33 jaar gluten te hebben gegeten en dus alles te kunnen kopen in de winkel zonder nadenken). En wat zou t dan leuk zijn om deze adventkalender te winnen en elk dag zonder zorgen een luikje te kunnen openen 😍

 257. Ik doe graag mee voor mijn dochter Sterre. Zo vaak dat ze aan mij vraagt; ‘mam, mag deze adventskalender dan wél?’ En keer op keer moet ik haar teleurstellen. Ik word nu al warm van binnen wanneer ik haar blije gezichtje zie wanneer er nu een keer een adventskalender is die 100% glutenvrij is en speciaal voor haar!

 258. Ik doe mee voor mezelf 🙂 Ik ben herstellende van een burn out en dit is weer een moment waarop ik voor mezelf leer kiezen ipv voor iemand anders, leuk cadeautje voor mezelf! Leuke winactie <3

 259. Wat leuk deze winactie! Ik doe graag mee voor mijn Vierjarige dochter met coeliakie. De decembermaand is toch altijd wat lastig met al die ‘gluutjes’. Tien december wordt ze 5 jaar en ik denk dat ik haar hier erg blij mee kan maken!

 260. Ook ik hoop het voor mezelf te winnen 🤭. Mijn vriend en ik zijn helemaal verslaafd aan de kerstmannetjes (en paashaasjes).. Daarom hebben we afgesproken dat het beter is als we ze niet meer kopen (want; ongezond en duurt nog even voordat het kerst is). Met een advent kalender word ik gestimuleerd om maar een choco per keer te eten. O en mijn vriend kan niet zeggen dat ik me niet aan de afspraak heb gehouden, want ik heb niks gekocht!

 261. Ik doe graag mee voor mezelf en mijn dochter nu we glutenvrij moeten gaan proberen. Kijken of onze klachten minder gaan worden 🍀🤞💗

 262. Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn 11-jarige zusje. We weten sinds zij 3 jaar is dat zij Coeliakie heeft. Helaas zijn er een hoop adventskalenders die zij niet mag hebben, en de wintermaanden zijn toch de periode dat ze aan veel dingen niet (even goed) meekan doen (als de rest. Ik zou haar heel graag willen verrassen met deze glutenvrije adventskalender, ik weet zeker dat ik haar daar erg blij mee zal maken!

 263. Wow! Ik doe lekker mee voor mezelf, al moeilijk genoeg om lekker glutenvrij te eten en snoepen met al dat lekkers van de feestdagen. En dan ook nog Kitkat, ik weet nog hoe dat smaakte vroeger, en wist ook niet dat dit glutenvrij bestond. Lijkt mij een heerlijke start van de laatste maand van het jaar 👍

 264. Oei, of ik voor mijn dochters überhaupt nog kans maak, nu ik door zoveel reacties naar beneden moest scrollen, is de grote vraag. Toch maar een poging, ik doe mee omdat ik mijn beide dochters met coeliakie heel graag wil laten stralen. En wie wordt er nou niet heel gelukkig van chocola?! Ook hier heel wat moeten doorstaan de afgelopen maand, maar we kijken liever vooruit!

 265. Zou deze super graag winnen voor onze glutenvrije dochter. Bezig met een stage en maakt zoveel mensen blij en helpt er zoveel mensen. Een stage zonder vergoeding en het leven van een student op kamers, met coeliakie is al zo duur, ze klaagt nooit, maar zoiets extra zou super zijn

 266. Hoi! Ik doe mee voor mijzelf. Ik doe eigenlijk nooit mee aan dit soort winacties, maar ben sinds een paar maanden glutenintolerant verklaard. Best zoekende nog in wat ik kan eten maar het gaat steeds de goede kant op! Ik wist niet dat KitKat wel mocht, al 3 maanden niet gegeten. Het lijkt mij erg leuk om een van de 3 te winnen! Ik volg je sindsdien ik weet dat ik niet tegen gluten kan en ik vind het heel inspirerend om je posts te zien. Veel plezier met weggeven!

 267. Voor mijn dochter Ronja, wat zou ze dit lekker vinden. Eindelijk weer een Adventskalender die ze mag eten, met haar coeliakie. Helemaal glutenvrij, helemaal voor haar.

 268. Voor mezelf en mijn stiefzus! Allebei hebben we coeliakie dus leuk om samen de adventkalender te delen! Hier zijn we erg goed in geraakt sinds we allebei coeliakie hebben

 269. Ik doe mee omdat ik zelf Glutenvrij moet eten en mijn vriend niet. Hij zit altijd kit kats te eten naast mij op de bank tijdens series en films zo jaloersmakend omdat het mijn lievelings chocolaatje is!, zou heel graag met hem mee doen!!!! (En dan ook met hem delen)

 270. Zou hem zo graag winnen voor mijn schoonzoon. Hij is glutenvrij en ik ben heel erg aan het leren wat ik voor hem kan maken en kopen. Vind dat soms best moeilijk. Het zou zo’n knaller zijn als ik met zoiets gaaf aankom.

 271. Ik wil deze graag winnen voor mezelf en mijn vader. We hebben beide een gluten allergie. Voordat de allergie bij ons tot uiting kwam, waren we heel erg fan van KitKat. Nu is het helaas niet meer mogelijk om de ‘normale’ KitKat te eten. Daarom zou dit voor ons een heel leuk kerstcadeau zijn.

 272. Mijn zwangere vrouw die een glutenallergie heeft, zou ik willen verassen met dit Kado! Als het evt komt is ze waarschijnlijk bevallen, ze is nu 40 weken, dus zou een dubbele verassing zijn😇🎉🎉🎉 en heeft ze na de bevalling zeker dubbel verdiend😎💪🏻

 273. Ik wil geen graag meedoen voor mijn dochter Liza. Ze is 13 jaar en baalt heel erg als ze op school iets hebben van een picknick of traktatie waarbij er geen glutenvrije etenswaren zijn. Dit zou een hele leuke verrassing voor haar zijn!

 274. Lekker zeg, dat wil ik wel! En misschien geef ik dan ook wel 1 kitkatje aan mijn vent, aangezien ik bijna zijn hele chocoladeletter heb opgegeten😆😋

 275. Ik doe graag mee voor mijn dochter Annemijn van 8. Ze vond de paashaasjes van KitKat ook zo lekker, dus komt vast goed met deze aftelkalender! Ze is altijd zo blij met iets wat ze wel mag eten!

 276. ik wil heel graag meedoen aan deze winactie voor onze kleine meid Skyler van 5 jaar oud.
  Toen ze 1,5 jaar was moest zij gv gaan eten.
  Zij heeft dus nog nóóit in haar leven een Kitkat gegeten dus ik gun haar het zó om dit eens te proeven!
  Dat zou zo ontzettend fijn zijn!

  Wij duimen!!

 277. Ik doe graag mee voor mijn zoon Stan. Nu bijna 13 en al 10 jaar glutenvrij moeten eten vanwege Coeliakie. Maar ik hoor hem echt nooit klagen! Zo knap hoe hij hiermee omgaat! Dit jaar op de middelbare, waar er naast de bekende chocorepen niets glutenvrij te halen valt, vind ik het ook zo gaaf hoe hij dit oppakt! Daarom verdient hij zo’n heerlijke kalender!

 278. Deze Kitkat Adventskalender is echt wat voor mijn zus Marije Dekker-Goede die écht een break verdient. Ze werkt keihard om het onderwijs op haar school in coronatijd draaiend én leuk te houden. Zie ook dit superschattige filmpje waarmee ze nog op zoek is naar een meester of juf voor een kleuterklas in Barneveld. https://youtu.be/5XUYOLrrN98 . En ik gun het natuurlijk ook mijn glutenvrije tante Ellen Goede die haar hardwerkende vriendin nomineert🙂 Marije heeft ook Coeliakie.

 279. Ik zou deze actie erg graag willen winnen zodat ik mijn vader kan verassen! Hij houdt onwijs van koken maar mag sinds kort geen knoflook, ui en gluten meer. Hij baalt er zo van en moet alles echt weer even opnieuw ontdekken. Ik weet daarom zeker dat hij hier heel blij mee gaat zijn!!

  Groetjes Leonie

 280. Ik doe graag mee voor mijn oma, mijn moeder en mijzelf. En nee, ik hoef ze niet alle 3 te winnen hoor (al zou dat ook wel opkomen), we delen er gewoon 1 met elkaar. Want zo doen wij dat nu eenmaal. Oma deelde haar genen met mama, mama met mij, en zo hebben we alle 3 coeliakie. Thanks, oma 😉 Haha nee, alle gekheid op een stokje, we verdienen allemaal soms iets extra’s. Mijn moeder en oma zeker. Die zijn gewoon de allerbeste ❤️ Ondanks, of misschien juist wel dankzij de genen 🥰

 281. Woow, wat word er massaal gereageerd!
  Deze chocolade van kitkat had ik een tijdje geleden ook ontdekt en het was zo lekker, vooral die soort krokant achtige balletjes erin, Ik wil eigenlijk gewoon mee doen voor mezelf want vind deze echt te gezellig! Wat een leuke poppetjes , te knus voor op het kerstschaaltje met de kerstdagen voor bij de koffie 😍🤗

 282. Oh ik maak graag een kansje voor onze dochter Lisa van 11,5 jaar oud. Afgelopen oktober al weer 10 jaar glutenvrij. Gelukkig is er steeds meer en heeft ze de gv kerstmannen als een van haar favoriete choco gekozen. Dus zo’n kalender zou helemaal een kroon op haar 10e glutenvrije jaar zijn.

 283. Ik zou dit graag voor mijn lieve vriendinnetje Daniëlle willen willen.

  Inmiddels is bakker Leo haar glutenvrije vriend, haha. Maar een heerlijke adventskalender zou te gek zijn, om haar te kunnen laten smullen bij een kopje thee ♥️

 284. Ik doe graag mee voor mijn dochter Noor sinds haar 2e jaar aan de poeders, laxeermiddelen, clysma’s drama dus. Van alles geprobeerd tot het moment (ze is nu 15!!!) dat ze Glutenvrij ging (bijna een half jaar nu) en het gaat goed..! Meer dan goed..!
  Dus ik gun haar die heerlijke KitKat wel 🙂

 285. Hii,
  Wat een leuke actie zeg! Ik wil graag meedoen voor mijn man. Na jaren lang buikpijn, wc bezoeken en alle andere klachten 10 jaar geleden er achter gekomen dat gluten de boosdoener is. Ik gun het hem om ook weer eens wat van Kitkat te eten. Ipv dat hij de kitkat uit onze mond kijkt😏

  Groetjes🙋‍♀️,
  Sabrina

 286. Ik zou dolgraag voor mijn 14 jarige puberdochter willen winnen. Ze weet nu bijna 3 jaar dat ze coeliakie heeft,maar nu in de puberteit heeft ze het daar extra moeilijk mee. Ze is de enige in de familie die glutenvrij moet eten. Ze is vaak verdrietig dat ze op school niet mee kan doen met activiteiten en met vriendinnen ergens zomaar kan gaan eten.. dus vaak een verdrietig meisje thuis.. zou het zo leuk vinden als ik haar hiermee kan verrassen…

 287. Ik doe graag mee voor mij en m’n vriendin. Beiden glutenintollerant en zouden graag mee willen snoepen. Avondje bankhangen met aventkalender tussen zins in 🙃

 288. Wat een super leuke actie!!! Mijn dochter heeft coeliaki en het lijkt me zo leuk voor haar! Dus ik wil graag meedoen voor haar! Lijkt me leuk samen net haar elke keer weer wat te mogen pakken en zo uit te leven naar kerst 🤗

  Groetjes,
  Anneke

 289. Wat een superleuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van vijf. Wat zal hij blij zijn met zo’n cadeau. Hij verdient zo’n verrassing omdat hij zo goed zijn best doet met het strikte dieet, altijd positief is, nooit klaagt als hij weer eens iets niet mag hebben en een gat in de lucht springt als hij dit cadeau wint!! Ik duim voor hem!

 290. Ik wil deze mijn vriend graag cadeau doen. Die heeft 3 maanden in het ziekenhuis gelegen ivm complicaties na zijn niertransplantatie en is sinds deze week naar een revalidatie centrum gegaan. Voorlopig ligt hij daar nog wel en is hij met de feestdagen ook daar, dus deze kalender lijkt mij heel erg leuk om aan hem te geven, zodat hij een kleinigheidje heeft in deze maand tijden de feestdagen.

 291. Super leuk!! Ik zou graag mee willen doen aan deze actie voor mezelf omdat ik geen gluten mag. Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen omdat ik heel veel van chocolade houd en ik bij de vorige kalender ook mee had gedaan en hem helaas niet heb gewonnen. ❤️❤️🍫

 292. Ik doe heel graag mee voor mijzelf en voor mijn vrouw Susan. Ik heb al 14 jaar coeliakie en zij eet ook glutenvrij met mij mee zodat de kruimels thuis niet rondvliegen. We zijn beiden dol op chocola dus dit zou een heerlijke gv traktatie zijn die we samen kunnen delen! Ik ga duimen☺️

 293. Wat leuk deze zeg! Ik doe mee voor mijn zoontje Nikai (5 jaar- Coeliaki). Hij is van héél ver gekomen. Ik ben super trots op hem hoe hij het doet en er mee omgaat. En hij is ons chocolademonster (like his mom ☺️)! 🤞🏻

 294. Ik wil het graag voor mezelf winnen. Ik moet sinds begin dit jaar glutenvrij eten, en ik zou graag kennis maken met de smaken van glutenvrije kerst snoepjes.

 295. Deze keer doe ik gewoon eens mee voor mezelf! Ik eet nog niet zo heel lang glutenvrij en vind het soms nog best een struggle. En dan met name de snacks op het “verwen” vlak. Dus van deze kalender zou ik intens van genieten!🤗

 296. Wat een super leuke kalender. Mijn dochter zal m geweldig vinden! Ze is erg verdrietig omdat haar pup terug naar de fokker moest. Dit zal haar zeker opvrolijken!

  1. Ik wil de adventkalender graag winnen voor mijn dochter Livia die al bijna 13 jaar glutenvrij eet (vanwege coeliakie) en nog nooit een adventkalender gehad heeft.

 297. Ik doe graag mee voor mezelf! Bij mij is pas geleden coeliakie vastgesteld en na 26 jaar wordt dit mijn eerste kerst zonder gluten… ik ben nog heel erg zoekende in wat ik wel/niet mag, had niet eens durven kijken naar een KitKat adventskalender in de winkel omdat ik zou verwachten dat er gluten in zitten!

 298. Oooo dit zou onze 6 jarige dochter zo leuk vinden!!!! (Fien) (ass en glutenvrij)

  (Gek van die kerstmannen van KitKat)

  Wat zou dit een lekker glutenvrij aftel feestje voor haar zijn. 🎉🤞🏻

  Moeilijk jaar. Iedere dag in strijd met zichzelf en het leven. Zo jong. Zo trots op haar!!!

 299. Ik doe graag mee voor mezelf. Na mijn diagnose zijn mijn klachten niet afgenomen met ervaar ik extreem gewichtsverlies. Ik kan dus wel wat extra calorieën gebruiken! Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar glutenvrije KitKat. Ik wist niet dat het bestond. Ik ga duimen! 😁😁😁

 300. Wat lijkt me dit lekker! Elke dag weer een klein feestje 🥳 ik doe mee voor mijzelf ondat ik vele andere kalanders niet kan eten en ik wel echt dol ben om elke dag weer uit te kijken om een vakje open te maken!

 301. Wat een leuke winactie! En wat haal ik veel inspiratie uit jou blogs en verhalen. Ik heb deze kitkat ook gelijk gekocht en samen met mijn zoontje gegeten. ( hij heeft geen allergie, maar vind het heerlijk) deze kalender zou geweldig zijn om te winnen🙏.

 302. Wat een gave winactie zeg! Ik maak graag kans voor mezelf omdat ik het deze periode enorm uitdagend vind om glutenvrij te blijven eten, maar mijn gezondheid flink wat inlevert als ik dat niet doe… Dit lijkt een perfecte oplossing voor een struggelende gluten-intolerante zoals ikzelf!

 303. Ik zou dit heel graag winnen voor mijn dochter Noëlle van 11 jaar. Wij weten inmiddels ruim drie jaar dat zij coeliakie heeft en ik ben zo ongelooflijk trots op hoe zij hiermee omgaat. Het zou geweldig zijn haar te kunnen verrassen met iets leuks en lekkers dat er ook nog eens zo mooi uit ziet én glutenvrij is!

 304. Ik doe graag mee voor mijn zoon Bas (15 jaar). Na een moeilijke periode is vlak voor de zomervakantie een autismespectrumstoornis en coeliakie gediagnostiseerd. Ook moest hij, door dat moeilijke jaar met allerlei onderzoeken, een jaartje over doen op school. Nu gaat het gelukkig en stuk beter met hem mede dankzij zijn glutenvrije dieet. Hij houdt erg van chocolade dus deze adventskalender zal hem erg blij maken.

 305. Wow, hoe cool is dit! Ik zou deze graag zelf oppeuzelen. Vorig jaar kreeg ik een mega adventskalender, zelfgemaakt door mijn man, dat zit er dit jaar niet in. Dus dacht dit jaar zonder kalender af te tellen naar kerst, maar dan lijkt dit me een veel beter plan!

 306. Ik doe heel graag mee, een beetje voor mezelf als glutenvrije eter, maar vooral voor mijn team. Het is altijd hard werken in de zorg (we werken in een hospice- logeerhuis), maar momenteel moeten we weer knallen gezien het feit dat we weer cohort zijn. Mijn topteam verdiend wat lekkers!!

 307. Ik wil er graag een winnen voor mijn glutenvrije, zwangere zus! Zij heeft helaas heel veel lastgehad van zwangerschapsmisselijkheid en overgeven in het eerste trimester. Het lukt nu langzaam aan weer wat te eten. Zou een leuk vooruitzicht zijn voor de komende tijd voor haar 💕🤗

 308. Wat een coole winactie. Ik zou dit graag willen winnen voor mijzelf. Normaal zou ik zo’n winactie liever iemand anders gunnen maar ik vind dat ik het nu wel verdien omdat ik net een weekje weet dat ik coeliakie heb. Wat een schok was dat vorige week. Ik zag alleen maar in wat ik niet meer mocht. Zoals een kitkat. Maar op deze manier kan ik de glutenvrije kitkat proberen. En een adventskalender is natuurlijk super goed zodat je er elke dag maar 1 kan pakken. 😉

 309. Wat n leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoon van 10. Zo vaak zijn er dingen die hij niet mag. Helemaal rond deze feestelijke maand. Hij slaat zich er altijd dapper doorheen, maar wat zal het n feest zijn als hij dit wint!! Verheug me nu al op zijn stralende ogen….
  Daarom dus…..

  1. Hoi Marit,
   Wat een leuke win actie 😊.
   Ik zou met deze advent kalender een van mijn beste vriendinnetjes willen verrassen. Het is vaak lastig voor haar om zeker te weten of lekkernijen echt glutenvrij zijn en nu met de laatste loodjes van haar zwangerschap 🤰 lijkt mij dit een extra leuke verrassing die zij met een gerust hart kan eten 😊

 310. Ik doe, heel eerlijk, graag mee voor mezelf 😆 En ja ik deel m dan ook wel met mn dochtertje en heeeeel misschien met mn man haha. Ik doe mee omdat ik sinds een paar weken glutenvrij eet, en hoewel er veel glutenvrij lekkers is, heb ik toch ook nog wel vaak het ider dat ik misgrijp (bijv met de chocolade letter met koel van t werk, of t kerstpakket wat vol met gluten zit) Dus alle glutenvrije mensen verdienen eigenlijk gewoon iets lekkers 😆

  1. Jaaa ik doe mee voor mijzelf! Nu al een week buikgriep dus zodra ik weer lekker kan snacken wil ik wel héél graag, mijn eerste glutenvrije KitKat proberen 😍❤️‍🩹 Ik lust veel glutenvrije kerst traktaties niet maar chocola is wél echt mijn favo! Het zou voor mij deze donkere dagen net iets vrolijker maken!

 311. Wat een leuke actie! Graag voor mijn zoontje Julian van 5 jaar omdat hij in deze feestmaand zoveel lekkers wat zijn zussen eten niet mag hebben.

 312. Mijn lieve moedertje van 84 jaar heeft coeliakie en ik zou haar dolgraag in het zonnetje willen zetten met zo’n geweldig leuke, lekkere adventskalender! Ze is mij enorm tot steun geweest de laatste tijd toen ik een heftige periode doormaakte.

 313. Hoi,
  Ieder jaar kregen mijn vriendin en ik van mijn moeder een adventkalender. Maar sinds mijn vriendin coeliakie heeft, krijgt ze er geen meer. Ik krijg het nog ieder jaar en dat is natuurlijk niet eerlijk tegen over mijn vriendin. Het zou dus leuk zijndat ze dit jaar een glutenvrije adventkalender krijgt. Dan kunnen we allebei genieten van ons adventkalender.

 314. Oeh wat een feest zou het zijn om de komende maand iedere dag een beetje van mijn lievelings (Kitkat) te kunnen genieten, en dat zonder buikpijn. Dank, ook namens mijn buik 🙂

 315. Wat een lekkere actie! Deelnemen doe ik graag voor mijn 15jarige dochter Rüne. Die heeft coeliakie. Wat een toffe verrassing zou dit zijn. Duimen maar!

 316. Heel graag wil ik de adventskalender winnen voor Maaike, dochtertje van een vriendin.
  Op feestjes en zo zijn er praktisch nooit glutenvrije lekkere dingen voor Maaike en ze moet dan zo vaak toekijken als andere kinderen lekker zitten te smikkelen. Vind ik zo rot voor haar.

  Helaas mag ze alleen glutenvrij eten, want anders zou ze erg ziek worden.

  Zou geweldig zijn als ik Maaike met de kalender zou kunnen verrassen!
  Ik gun het haar zo…

 317. Ik zou graag meedoen voor mijn metekindjes. Zij zouden hier echt heel gelukkig van worden. En anderen gelukkig maken is altijd een win win 🤗

 318. Dit komt precies op tij voor mijn dochter, alleenstaande moeder. Die moet thuiswerken met een ziek kind met corona. Hoe fijn is dit als een verrassing voor haar. Lekker snoepen zonder gluten. Ze verdient dit ♡ dank je.

 319. Ik wil heel erg graag winnen voor mezelf. Omdat ik niemand ken in mijn omgeving die gluten vrij moet eten als alleen ikzelf. Ik zou dit graag winnen omdat iedereen altijd lekkere heeft dan behalve ik. En dan zou ik ook mee kunnen doen.

 320. Ik volg je pagina nu altijd tijdje en word elke keer weer verrast over producten die gluten vrij zijn waarvan ik het nooit heb geweten, altijd leuk.

  Ik volg nu al 6 jaar het fodmap dieet en ontdek nog steeds elke dag meer over glutenvrije producten. Niet elk glutenvrij product is voor mij bestemd , omdat ik ook nog met andere intoleranties zit, maar deze KitKat adventskalender wel 🙂
  Daarom doe ik voor mijzelf mee aan deze win actie

  Leuk om te weten dat er een adventskalender is voor ons! Hopen dat hij ook nog eens in Nederland op de komt.

 321. Wat een leuke winactie en leuke adventkalender! Deze zou zeker bijdragen aan de leuke kerstsfeer de komende tijd, die figuurtjes alleen al, veel te schattig.
  Ik zou heel graag mee doen met de winactie…. voor mezelf?
  Ja wat kan ik zeggen, ik hou enorm van chocolade en sinds ik in oktober ontdekte dat ik coeliakie heb is het niet zo makkelijk om alternatieven te vinden voor mijn favoriete producten. Dankzij jou instagram ben ik al heel wat leuke tips tegen gekomen, maar wat zou deze adventskalender een leuk ‘vroeg’ kerstcadeautje zijn!
  Ik wil je zeker al bedanken voor je leuke content en dat je deze winactie doet, gegarandeerd zullen drie mensen genieten 😀

 322. Voor mijn dochter (13) Nova-Belle bij wie 3 jaar geleden coeiliakie werd vastgesteld. Ondanks al onze intensieve strenge aanpak blijven haar gluten waardes sky high helaas … Dus waarom? Nou ze kan wel een pick-me-up gebruiken in deze hippe choco vorm die ze ooit in een ander leven zo lekker vond 🥰💪

 323. Ik doe heeel graag mee voor mezelf 😍ik ben een grote fan van lekker een chocolaatje bij de koffie helaas mag dat niet meer altijd sinds een jaar de diagnose coeliakie gekregen en wat zou het een feestje zijn om deze kalender dan te ontvangen om jezelf te trakteren 😍😍😍🥰🥰

 324. Wat een leuke winactie! Ik zou deze lekkere adventskalender supergraag willen winnen voor mezelf omdat ik dol ben op chocola, ik wist niet dat KitKat ook glutenvrije chocola had! 😍🍫

  1. Ik zou heel graag meedoen om deze te delen met mijn grootmoeder. Wij zijn de enige in onze grote familie die glutenvrij moeten eten en dit schept een speciale band. We delen regelmatig nieuwe producten met elkaar, en vooral alles wat goed te combineren valt met een kopje koffie. Mijn grootmoeder wordt volgende maand 90, en dit zou ideaal zijn om deze bijzondere leeftijd samen te vieren!

 325. Jaaaaaaaa 🙌❤️ Ik doe mee voor onze zoon, Freek, die sinds een kleine twee weken weet dat hij Coeliakie heeft. Freek is vier jaar oud. Veel verdriet rondom uitdelen op school en het sinterklaasfeest. Adventkalender kon ook niet meer want is niet glutenvrij. hij heeft wat af gehuild tijdens alle onderzoeken. Fingers crossed voor Freek! 🙏🤞🏻

 326. Oef het word je niet gemakkelijk gemaakt. Ik doe mee voor mijn zoon, mijn zusje en mezelf. Zodra de kitkat weer te vinden is kopen we de hele winkel leeg.
  Maar vooral voor mijn zoontje van 8. Hij eet nu 5 jaar glutenvrij en ik merk dat het soms echt lastig is om iets te vinden wat hij echt lekker vind. Hij raakt het plezier in eten een beetje kwijt. Thuis kopen we om die reden ook geen kalenders meer… hij mag ze niet hebben dus dan de rest ook maar niet. Dit zou een geweldig alternatief voor hem zijn. Voor jou succes!!

 327. Hallo!😍 Ik doe mee voor mezelf als een kerstcadeautje🎄🎁
  Ik ben een uitwisselingsstudent in Nederland en in mijn thuisland; Japan kon ik bijna niets vinden die glutenvrij is. Maar daarom ben ik echt super benieuwd naar die snoepje!!!!

 328. Ik gun dit mijn dochter Isabel die zo dol is op chocola en dan met name Kitkat.
  Hoe leuk is het dat er ook aan de Glutenvrije mens gedacht word.
  Tof Marit, dat je dit mee hebt genomen uit Duitsland.
  Groet van een blije moeder

 329. Wauw wat een mooie actie, deze zou overal in de winkel te koop moeten zijn! Ik ben mega fan van KitKat en kan me geen gelukkiger kind wensen dan mijn petekind, die sinds kort Coeliakie gediagnosticeerd heeft gekregen. Wat een twist in z’n leven.. dit lichtpuntje zou echt zo gewaardeerd worden! ❤️

 330. Ik doe graag mee voor mijn drie kids met coeliakie! We zitten net in quarantaine en helaas zal dat nog even duren.. En dat is best lastig als je 11, 6 en 4 bent! Dit zou een te gekke verassing voor ze zijn!!!

 331. Ik doe lekker mee voor mezelf! Ik heb wel zeurverhalen over mezelf, genoeg om mee te doen, maar dat vind ik geen reden om te winnen. Ik heb gewoon zin in een lekker chocolaatje!!

 332. Hoi
  ik zou dit erg leuk vinden voor mijn dochter Iris (van 14 jaar) die dol is op chocolade en kerst. En minder op gluten 😉 ze moet zich al zo vaak groot houden als ze weer eens iets lekkers niet mag. Ik gun haar elke dag een geluksmomentje.

 333. Heyy wat een leuke win actie! Ik heb sinds een korte tijd de diagnose coeliakie nadat mijn vader het een half jaar geleden gediagnosticeerd kreeg en ik moet nog een beetje alles uitzoeken! Het lijkt me leuk om deze kalender te winnen voor mij en m’n vader 🙂

 334. Ik wil dit heel graag voor mijzelf winnen, want vis altijd achter t net vwb feestdagen. Sinds ik 5 jaar geleden diagnose coeliakie kreeg moet je toch, vooral tijdens de feestdagen, oppassen en opletten…
  Dit zou een fijn cadeau zijn helemaal voor mij

 335. Wauw!!ik zou heel graag meedoen voor mijn puperdochter lisanne..ze is 16 jaar en al vanaf 10 maanden eet ze glutenvrij…ze is gek op chocolade en ik zou het haar echt gunnen

 336. Wauw!!! Ik zoek elk jaar weer naar een glutenvrije adventkalender voor mn dochter Jara van 6. Elk jaar krijgen alle kleinkids er 1 van oma, maar mn dochter krijgt dan altijd wat afwijkends. Meestal lukt het mij dan wel er toch 1 te vinden, maar van kitkat zou echt fantastisch zijn gezien ze altijd vraagt of ze kitkat mag, want dat ziet er zo lekker uit!
  Dit zou voor haar echt een verassing zijn.
  Groet Chantal

 337. Voor mijn zus Simone en haar dochter Francis, zus net hersteld van Corona en nichtje is werkzaam op de COVID verpleegafdeling in het ziekenhuis Alkmaar, beiden hebben coeliakie. Zelf zoek ik altijd naar speciale traktaties voor hun, dus dit lijkt mij leuk te geven.

 338. Ik wil graag mijn moeder Simone opgeven. Ze zit al 11 jaar aan het glutenvrij dieet. Ze mist het meest smiddags een kopje thee met een Kitkat.🙈🤭 Ik gun het haar zo!🥰

  Groetjes,
  Sophie

 339. Wat een leuke kalender!
  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Fontessa. Ze is 16 en heeft coeliakie en diabetes. Ze doet het ontzettend goed, ook met haar insulinepomp. Ik ben super trots op haar en daarom zou ik het erg leuk vinden om haar te verrassen met deze KitKat-kalender🍀

 340. Ik doe mee voor mezelf. Ik ben op men 4 jaar gediagnosticeerd met coeliakie. Mijn zus is dol op Kitkat koekjes, maar ik kan helaas nooit mee genieten.. Op deze manier zou ik toch eens kunnen proeven van de O zo lekkere Kitkat chocolaadjes.💕

 341. Hey, mijn vriendin heet ook Marit. Zij heeft namelijk ook coeliakie, glutenintolerantie. We zijn allerbeste vriendinnen, 2 handen op 1 buik en doen alles samen. Daarom is het soms niet altijd gemakkelijk als we samen eens iets willen gaan eten, maar het lukt ons wel altijd om de lekkerste restaurants eruit te kiezen. Ik wil haar deze kalender graag cadeau doen omdat ze altijd jaloers is dat ik deze dingen wel kan eten. Hiermee hoop ik haar blij te maken want ik zou er alles aan doen om haar te zien lachen en zo kan ze ook eens proeven van dit lekkers en hoeft ze niet meer jaloers te zijn. 🙂
  Ik doe dus mee aan deze actie voor mijn beste vriendin Marit.

  1. Hey, een van mijn beste vriendinnen, Marit, heeft ook coeliakie. Ze heeft dit al zeer lang en het is zeker niet gemakkelijk om altijd glutenvrije alternatieven te vinden voor haar. Als we met de vriendinnen eens uit eten gaan, is het vaak zeer moeilijk om het geschikte restaurant te vinden aangezien ze vaak niet zoveel variatie hebben in glutenvrije gerechten. Hierdoor moet Marit dan vaak hetzelfde eten. Ik vind het zeer erg voor Marit dat ze soms de lekkere dingen moet missen en wil haar daarom verrassen met deze kalender. Ik weet zeker dat ik haar hiermee een groot plezier zou doen en gun het haar dan ook echt!💖

 342. Hey, een vriendin van mij noemt ook Marit en zij heeft coeliakie en kan dus absoluut geen gluten eten. Als vriendin vind je dit natuurlijk zeer jammer, want het doet je iets als je nooit je koek kan delen of als zij altijd naar ons moet kijken hoe wij al die lekkere koekjes eten en zij het niet mag. Toen ik deze winactie zag dacht ik meteen ‘Dit is iets voor Marit’ glutenvrije kitkatkoekjes. Wij eten allemaal zeer graag Kitkat en wij zouden zoooooo graag hebben dat zij deze koekjes ook een zou kunnen eten !!! het zo ons een enorm plezier doen moest ze is kunnen meedoen met ons en is kunnen genieten van de normale en populaire koekjes dat wij altijd eten ! bedankt 😊🥰

 343. Ik zou mijn dochter heel graag verrassen met deze leuke en vooral heerlijk glutenvrije KitKat kalender. Wat een tof cadeautje is dit voor kinderen die glutenvrij moeten eten!
  Er zou er hier eentje super blij zijn😀😀🥰!

 344. Wat een leuke, lekkere en lieve winactie😋.
  Ik zou deze kitkat-kalender voor mijn zoontje willen winnen. Hij is nu 7 en vindt het in deze leuke Sint tijd wel even moeilijk dat hij niet ‘gewoon’ mee kan doen met de rest. Maar…op school en BSO doen ze hun uiterste best. Helaas gaat dat niet altijd even goed..

  En daarnaast, kan jij het ook met papa delen, want papa mag ook geen gluten.

 345. Oh wat een toffe én lekkere actie zeg.
  Ik loot heel graag mee voor mijn zoon Mark.
  Hij heeft al ruim 15 jaar Coeliakie. Hij is 19 jaar en heeft autisme. Mark is dol op chocolade. Hij kan hier echt van genieten.
  We hebben een moeilijk jaar achter de rug, en hij begrijpt niet alles wat er om hem heen gebeurt. Wat een feest zou het zijn als hij deze KitKat-kalender zou mogen winnen zeg.
  🤞🤞🤞 Duimen dus maar. Succes met kiezen tussen de vele reacties.

 346. Het lijkt mij leuk om mijn schoonzus ermee te verrassen. Zij heeft coeliakie en eet daarom alleen maar glutenvrije voeding. Wat fijn dat kit kat nu ook glutenvrije producten maakt. Zij is dol op chocolade dus zou dit een aangename verrassing zijn.

 347. Wat een verrassing; er bestaat glutenvrije KitKat!
  En dan ook nog in een adventkalender = dubbel feest! 🥳
  Graag doe ik mee voor mijn zoon van 16. Hij heeft sinds zijn 11e Coeliakie. Hij was altijd dol op KitKat. Van kleins af aan geef ik de kinderen ieder jaar een adventkalender. Daar kijken ze ieder jaar weer naar uit, ook al is de oudste inmiddels volwassen. Sinds zijn 11e moet ik voor mijn zoon dus altijd de ingrediënten checken. Dat is niet zo erg, doe ik graag voor hem. Wat een extra grote verrassing zal het voor hem zijn als dit jaar de adventkalender gevuld is met glutenvrije KitKat! Een heel waardevol cadeau 🎁

 348. Ik doe mee voor mijn zoon Thijs van 10 jaar. Hij heeft coeliakie en we zijn al jaren op zoek naar een glutenvrije adventskalender. Is zo moeilijk te vinden.

 349. Ik doe graag mee voor mijn zusje!
  Ze mocht geen gluten. Melk en ei… gelulkig is ze over de melk en ei zogoed als over heen gegroeid! En ik wilde echt wat voor haar heb en voor de feestdagen en dit is perfect! Het is iets veel speciaals wat ze nog nooit heeft gehad! En nu ze alleen nog erg allergisch is voor glute lijkt mij dit een top kado! Ik heb ze nog nooit eerder gezien😳

  1. Graag zou ik meedoen voor onze zoon van (bijna) 9 jaar.
   Vaak valt hij buiten de boot met snoepjes en koekjes, en kan hij niet altijd mee doen met zijn jongere zusje die wel alles mag hebben. Hoe tof zou het zijn als hij nu iets heeft wat hij wél mag hebben én lekker vindt. En dan niet de standaard chocolaatjes, maar een gezellige kerst kit-kat!
   Wij gaan duimen..

 350. Ik vind dat ik deze adventskalender zelf verdien! 🙂 Ik heb het afgelopen jaar heel hard gewerkt om mijn studie af te ronden. Ook ben ik er geweest voor anderen, maar soms vergeet ik mezelf daarbij… Deze kalender is dus een goed ‘excuus’ om mezelf even in het zonnetje te zetten!

 351. Graag doe ik mee voor mezelf! Sinds 1,5 jaar weet ik dat ik niet tegen gluten kan. Zeker in deze periode waarin lekker eten centraal staat, is dat niet altijd even makkelijk en leuk. Een adventskalender met allemaal lekkere dingen die speciaal voor mij zijn zou echt genieten zijn. Iedere dag een lekker cadeautje!

 352. Ik doe als moeder van 2 glutenvrijezusjes heel graag mee.
  Ik gun het de meisjes van harte, een eigen kalender voor de kerst.
  Oh enne ze kunnen ook samen delen hoor
  Ik ben zo trots op ze hoe ze ermee omgaan nu ze 9 en 8 zijn.
  Ik zou ze graag verrassen!!

 353. Hoi! Ik zou deze adventkalender graag voor mezelf winnen. Bijna wekelijks loop ik ertegenaan dat mensen om me heen iets lekkers hebben gekocht, zoals appelflappen, taart etc. maar niet bij een glutenvrije optie hebben stilgestaan. Ik begrijp dat het moeilijk is en ik neem dat ze ook zeker niet kwalijk, maar daarom verdien ik des te meer deze kalender! Het is nooit leuk als jij als enige op de bank zonder taartje of iets lekkers zit 🍰 🍫 met deze adventskalender is er voor elke dag in december een lekkere beloning 🎄

 354. Doe heeeeeeel graag mee voor *tromgeroffel* MIJZELF! waarom mijzelf? Ben grappig, lief en sta klaarvoor mijn naasten. Daarom verdien ik het! Heb geen rijbewijs, kan ‘m helaas niet zelf inslaan. Ga nu heel hard duimen!

 355. Ik zou het graag mijn dochter gunnen. Ze is 14 jaar en heeft sinds dat ze 3,5 jaar is coeliakie.
  Ik ben zo trots op haar! Ze gaat er heel goed mee om. Ook al krijgt ze vaak iets anders en een mindere lekkere variant van eten. Ik zou haar nu graag blij maken met iets speciaal voor haar!!!

 356. Ik doe mee voor mezelf. Dit is mijn eerste Sinterklaas die ik glutenvrij moet doorbrengen en ben erg op zoek naar wat wel en niet lekker is. En wat mis ik de gewone pepernoten, taaitaai en ook zeker kitkat nog. Ben super benieuwd naar deze variant!

  1. Ik zou deze adventkalender graag willen winnen voor mijn broer Yorick! Hij heeft al zijn hele leven coeliakie en is verstandelijk gehandicapt. Hij gaat per 1 december verhuizen en veranderen van dagbesteding. Dit vindt hij echt ontzettend spannend en daarom hoop ik dat ik hem een opkikkertje kan geven met deze kalender. Hij is dol op chocolade en ik zou hem hier graag blij mee willen maken!

 357. KitKat! Wat mis ik dat! En hoe leuk is dit dan! Ik zou hem graag voor mezelf willen winnen.. Ik heb deze week te horen gekregen dat ik na 25 hospiteeravonden eindelijk een studentenkamer heb gekregen!!! Dit zou een heel fijn cadeautje zijn om dit te vieren!

 358. Ik wil graag mee doen voor mezelf!
  Want dit zou toch een leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag morgen. Helaas lopen de besmettingen op dus zal het n sobere verjaardag worden. Met deze kalender kan ik mezelf elke dat even verwennen!
  Super leuk dat jullie deze actie doen. De winnaars zullen lekker smikkelen

 359. Voor mijn zoontje Gijs (4 jaar) die coeliakie heeft.
  Hij is de middelste van onze 3 zoons en (gelukkig) de enige met coeliakie. Met traktaties of dergelijke mag hij vaak niet hetgeen zijn broers wel mogen, wat soms veel frustatie kan opleveren. Hij is GEK OP CHOCOLADE, dus als iemand hier heeeeeeeeeeeeel blij van wordt, is hij het wel 🙂

 360. Hoi Marit,
  Superleuke (en lekkere) winactie weer.
  Wat zijn er al veel reacties.
  Graag doe ik mee voor mezelf.
  Ik zou het zo’n geweldig idee vinden om te winnen. Sinds corona zie ik (door meerdere aandoeningen) haast niemand meer. Wat een opkikkertje zou dit zijn. 🍀 Succes met je actie en winnaars kiezen.

 361. Oeee dat ziet er heerlijk uit! Wat zou ik graag mee doen voor mezelf 🤭 maar ik gun het mijn kleine vriendinnetje Jeslynn nog meer! De dochter van mijn beste vriendin heeft namelijk ook Coeliakie, als ik bedenk hoe moeilijk het soms al voor mezelf is, laat staan voor een kleine meid die zoveel snoepjes niet mag die haar broer wel mag.. daarom hoop ik met heel mijn hart dat zij deze kalender gaat winnen! ❤️

 362. Voor mijn moedertje, na al zo veel jaar glutenvrij eten wordt zo blij van weer eens iets anders snoepen en met een adventkalender is het voor haar elke dag een klein feestje 🥳

 363. Ik wil deze graag voor mijn dochter van 12 winnen, ze heeft nu 3 jaar de diagnose en is nog niet vergeten hoe lekker gewone dingen zoals een roze koek waren en dat is vreselijk zielig soms, plus winnen we werkelijk nooit wat 🤣.

 364. Hey Marit!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 10, Skip. Hij is net naar een nieuwe basisschool in groep 7 gegaan en dat betekent ook weer uitleggen wat Coeliakie is…. Dat is nooit zijn grote hobby. Hij verdient het wel om verwend te worden met deze superleuke kalender🍀

 365. Ik wil graag meedoen voor mezelf 😊 ik ben een paar weken terug mama geworden en zo snel afgevallen dat ik weer moet aansterken van de diëtiste. En dit moest met gezonde dingen maar ook met lekkere dingen 😏!! Dit is natuurlijk wel echt heeeeeel lekker 💓🍫

 366. Hoi hoi,
  Wat ontzettend leuk! Een goede vriend mag geen gluten meer eten, was ontzettend verzot op KitKat. Ik heb hem nog niet over glutenvrije KitKat gehoord, dus dit zou echt een enorme verrassing zijn voor hem. Dan kan hij eindelijk weer KitKat eten en dat met een ontzettend leuke adventskalender. Ik zou hem daarom graag voor hem winnen.

 367. Voor mezelf! Ik ben dol op chocolade, eet het iedere dag. Ik vond KitKat altijd heel lekker en vond het toen ook jammer dat ik het niet meer mocht/kon eten ivm coeliakie. Ik gun mezelf wel een verwennerijtje! Om zo ook af te tellen naar een mooie tijd, Kerst!

 368. Oeeeh dit lijkt mij een bijzonder leuk kadootje voor mezelf! Omdat het mij heerlijk lijkt om weer eens iets van kitkat te kunnen eten🤩 en nu als zwangere gaat chocola er extra goed in😋

 369. Graag voor mijn dochter, die net het huis uit is !!! en ook voor een kindje bij mij op de opvang bij de bso. Hij kon deze week ook al niet meedoen met pepernoten bakken!

 370. Ik gun iedereen van alles maar nu mijn dochter dit het aller meeste.
  Ze heeft veel ziekenhuis opnames achter de rug, ook nog een glutenallergie met de feestdagen is echt moeilijk. Om iets te vinden wat feestelijk is voor de feestdagen met haar allergieën.
  Dit zou echt pak van hart zijn als zei mag winnen me dochter.

 371. Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn zus. Natuurlijk omdat ik super veel van haar houd, maar ook omdat ze altijd met me samen Glutenvrij eet en nu ook zelf het dieet moet volgen. Ze verdient dit gewoon en is ook nog eens een giga chocolade fan. Een verrassing als deze, als een soort feestdag cadeau, zou dus gewoon super zijn! 😍😊

 372. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriend. Hij eet nu bijna een jaar glutenvrij, omdat dit helpt met zijn pas geconstateerde crohn, en hij heeft het er altijd nog moeilijk mee. Hij kan niet meer alle lekkere dingen eten die die eerst kon of zomaar wat van tafel pakken. Ik weet zeker dat hij het super lekker en leuk vindt om gewoon KitKat te kunnen eten. Ik doe mijn best voor hem om al het eten uit te zoeken wat die mag, maar deze glutenvrije KitKats heb ik nog nergens gevonden…

 373. Ik zou de adventkalendar graag willen weten. Heb een moeilijk jaar achter de rug met verbouwing, werk, gezin en coeliakie diagnose. Ik houdt van kitkat en denk dat deze kalendar de laatste maand wat leuker zou kunnen maken

 374. Voor mijzelf! Eet sinds dit jaar volledig glutenvrij en het is nog zo zoeken in wat ik wel en niet mag! Ik baalde dat ik geen KitKat meer mocht, maar dit is dan wel echt een uitkomst! Ben er gek op 🤩.
  Hopelijk win ik 🤞🏻.

 375. Voor onze dochter Joanne, 20 jaar. Zij moet bijna 4 jaar glutenvrij eten en ze deed het als puber zó goed. En nóg nu ze studeert in Nijmegen. Spontane acties in het sociale leven vwb etentjes, borrels etc zijn best frustrerend maar ik hoor nooit een klacht. Dus omdat ik zo trots ben wil ik dit graag voor haar winnen én omdat ze enorm gek is op chocolade😅

 376. Wat een super leuke actie
  Daarom hierbij mijn reactie.
  Ik doe graag mee voor mijn persoon
  Omdat ik al 12 jaar lijd onder een ziektepatroon.
  Normaal ben ik van een advent de zender
  Maar nu win ik graag zo een kalender
  Ik houd heel erg van chocola
  Zeker nu ik thuis zit door corona
  Dus ik hoop met deze rijmende zinnen
  Een kitkat adventkalender te winnen.

 377. Ik doe graag mee voor mezelf. Ik heb zelf coeliakie en ben 7 weken geleden trotse (bewust alleenstaande) mama geworden van een prachtige zoon, dus zou een leuk verlaat kraamcadeau zijn…..

 378. Ik wil dit heel heel heel graag winnen voor mijn vriend! Hij heeft in mei te horen gekregen dat hij coeliakie heeft. Hij baalt er natuurlijk behoorlijk van dus dit soort pakketten maken zijn dag!

 379. Wat een leuke actie! Ik wil dit graag willen winnen voor mijn man. Nu ik ziek thuis zit en hij mij verzorgd/het huishouden doet, kan hij wel wat extra lekkers gebruiken!

 380. Ik doe graag voor mezelf mee omdat ik dit jaar kerst voor het eerst in mn eigen huisje vier, en de dagen dan gezellig en lekker kan aftellen hihi

 381. Zou het heel leuk vinden om deze te winnen voor mezelf, en misschien te delen met mijn oma!
  Al sinds kleins af aan glutenallergie en dus geen herinneringen meer aan dit soort lekkers. Hierdoor lijk het me heel lekker om eens een keer een échte kitkat te mogen proeven.

 382. Ik doe graag mee voor mijn dochter die alweer een poos glutenvrij eet. Ze heeft pas een darmonderzoek gehad waarbij ze heel dapper en ondanks dat ze vaak veel pijn heeft hoor je haar nooit klagen! Ik gun haar daarom dus deze adventskalender. 🙂

 383. Ik doe mee voor mezelf😅🤭
  Ik vind dat ik wel een adventskalender verdien, omdat ik zo hard bezig ben met school en dan wel een lekker tussendoortje kan gebruiken. Inmiddels eet ik 4 jaar geen gluten!

 384. Ik doe graag mee voor mezelf. Ik eet intussen vier jaar glutenvrij en heb sindsdien geen adventskalender meer gehad, het lijkt me heerlijk om dit nog eens te kunnen doen.

 385. Ik zou hem zelf graag winnen. Een nieuw huis gekocht en de oven die er in zit is niet gluten vrij. Eerder mega goor niet schoon t krijgen. Nu al 9 weken aan het wachten op nieuwe oven maar zoals t nu lijkt komt die door corona pas na de kerst. Het zou het eerste jaar worden dat iedereen bij mij kerst zou komen vieren… Kijk nu niet mega uit naar de kerst zonder oven. Maar met zo n kalender kom ik miss toch nog in de stemming voor dat het kerst is.

 386. Voor mijn moeder wil ik deze graag winnen, omdat ze heel gek is op kitkat! (Leuke bijkomstigheid is dat ik er vast ook wel wat van mag 😀.)

 387. Ik doe heeeeel erg graag mee voor mijn zoontje van bijna 4 jaar ! Hij is gek op chocolade en vroeg laatst of hij een kalender mocht

  Ik ben echt al overal hier bij mij in de buurt aan het zoeken naar een kalender die glutenvrij is maar helaas steeds weer teleurgesteld 😥
  Dus ik zou hem hiermee echt enorm blij mee maken 🥳🥳

  1. Ik doe mee voor mijn 3 jarige dochter. En waarom… ik gun het haar zo om ook eens lekker te genieten van KitKat. Ze is gek op chocola en hadden ook al een paar zakjes gekocht bij action.

 388. ik doe mee voor mijzelf. Ik zou het erg erg leuk en lekker vinden om te winnen! Heel leuk om te zien dat Kitkat ook glutenvrije opties heeft! 😊

 389. Voor mijn vriendin Lisanne, toen ik de diagnose kreeg stond zij dezelfde week op de stoep om samen een glutenvrije cake te bakken. Zij had de diagnose al een paar jaar eerder gekregen…. Zo lief!!! Nu wil ik haar wel eens verwennen!

 390. Voor mijn liefste moeder, omdat ik super trots op haar ben en ze het verdiend om na het harde en vele werken op haar nieuwe baan lekker van chocolade te genieten als ze thuis komt! Zij mag al een aantal jaar geen gluten en de feestdagen zijn dan extra lastig! Ik gun haar ook iets leuks en lekkers!

 391. Ik zou ontzettend graag een kalender willen winnen voor mijzelf en mijn vader! Ik word over tien min 26 jaar en dit is het perfecte cadeau om samen te delen met mijn vader die ook coeliakie heeft! 🙂

 392. Voor mijn lievelingsnichtje Romée van 4. Het is niet makkelijk een leuke en lekkere Glutenvrije adventskalender te vinden. Het zou geweldig zijn om haar deze te kunnen geven!

 393. Ik zou deze heel graag winnen voor m’n broer! Hij is gek op chocolade en hoewel we er altijd proberen rekening mee te houden hebben we ook nog weleens hele lekkere niet-glutenvrije chocolade in huis. Die kan hij dan helaas niet.

  Met deze kalender is in ieder geval zeker dat er iedere dag een stukje glutenvrije chocolade voor hem is!

 394. Na maandenlange onverklaarbare krampen kwam mijn lieve vriendin Iris achter dan ze gluten intolerantie heeft.
  Ir is ook nog eens een geweldige lieverd die altijd voor andere klaar staat. Nu is het tijd voor een momentje voor haar! Zij heeft dit zo verdiend!

 395. Zojuist te horen gekregen dat onze dochter van 5 een glutenallergie heeft. Alles is nieuw voor ons vandaag mijn ontdekkingstocht op instagram. Ik ben volgens mij te laat voor deze actie, dat is jammer want ik zou graag de kalender voor haar winnen, maar ik hou je pagina in de gaten!

 396. Ik doe heel graag mee voor mezelf ik ben echt een fan van KitKat en chocola haha en zou het daarom heel leuk vinden om dit voor mezelf onder de boom te kunnen leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *