Wanna spoon? Win een Ben & Jerry’s Valentijnspakket!

Wanna spoon? Win een Ben & Jerry’s Valentijnspakket!

Een heerlijke pint Ben & Jerry’s, wiens hart gaat er niet van smelten? En hoe meer pints hoe beter! In het kader van Valentijnsdag mag ik een pakket weggeven vol glutenvrije en niet-glutenvrije pints. Perfect om de delen met jouw (niet-)glutenvrije lover, vrienden of familie. Voor ieder wat wils!

Belangrijke voorwaarde voor deze winactie is dat je thuis bent op dinsdag 12 of woensdag 13 februari om het pakket in ontvangst te nemen. Ben je dit niet? Regel dan iemand anders bij wie het pakket kan worden afgeleverd. Als dat je niet gaat lukken, doe dan niet mee met deze winactie. 

Hoe doe je mee aan deze winactie?

 1. Plaats een reactie onder het artikel dat je nu aan het lezen bent. Laat mij hierin weten met wie jij dit Wanna Spoon? pakket wilt opeten.
 2. Meedoen kan tot zaterdag 9 februari 2019 17.00 uur. Daarna krijgt de winnaar van mij persoonlijk bericht.

Reacties op bijbehorende posts op Instagram en Facebook zijn leuk, maar niet de officiële manier om mee te doen. Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Hieronder zie je het pakket dat ik ontving. Jij ontvangt een soortgelijk pakket. Klik hier om te lezen welke soorten Ben & Jerry’s glutenvrij zijn.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

127 thoughts on “Wanna spoon? Win een Ben & Jerry’s Valentijnspakket!

 1. Dáár zouden mijn dochters Maura en Kaya helemaal gelukkig van worden. Kaya heeft sinds 2013 diagnose coeliakie en sinds afgelopen zomer ook crohn. Nu wéér op weg naar t ziekenhuis voor allerlei onderzoeken. 😢 dus zo’n verwennerij (troost) pakket om te delen met dr zus zou super leuk zijn !!!

 2. “mama, mogen we een ijsje?”
  Nee, het is geen ijsjesweer, je mag gewoon yoghurt.

  Dit Valentijnspakket zou mijn dochters heel blij maken. Fijn met z’n vieren op de bank, mooie film kijken en ijsjes delen. Ik zie het helemaal zitten! 😁😍

 3. Ik zou dit pakket graag gunnen aan onze dochter Indy van 11, die coeliakie heeft. Ze heeft nog niet eerder iets glutenvrij’ s geproefd van Ben & Jerry. ( Iets met gluten van Ben & Jerry trouwens ook niet… :))

 4. Dat zou helemaal geweldig zijn. Dit ijs is onze favoriet. De gluten variant voor mijn lieve man en voor mij de glutenvrije. Een voordeel voor mijn man, zo weet hij zeker dat ik niet alles zelf op maak 😉 en gewoon omdat ik het hem erg gun

 5. Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn zoon en dochter. Mijn dochter heeft coeliakie en is altijd heel verdrietig als haar broer een bak zit leeg te eten. Nu kunnen ze samen gezellig een ijsje eten! Bedankt voor de lijst welke glutenvrij zijn!

 6. Voor mijn kleine vriendje 💙(zoontje van 5 die sinds bijna een jaar coeliakie heeft)
  Klaagt bijna nooit maar toch bij iedere traktatie op school het weer even moeilijk heeft. Samen deze extra lekkernij opeten zou leuk zijn!

 7. Met mijn dochter met coeliakie, mijn zoon met hirschsprung en mijn man die zo goed voor ons zorgt, vooral nu ik mindere dagen heb vanwege diagnose fybromyalgie en alle zorgen die we als gezin hebben

 8. Ik zou deze graag winnen voor mij en mijn lieve vriend, die ook nog eens jarig is op de 12e. Een ultiem verjaardags- en Valentijnscadeau om te delen, omdat hij sinds mijn diagnose nog geen dag heeft geklaagd over het glutenvrij eten.

 9. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen! Ik ben echt verslaafd aan ijs en vooral Ben en Jerry’s🤩🤩.
  Ik zal dit pakket willen delen met mijn vriend en mijn peettante. Deze twee toppers verdienen het ook om te genieten van dit heerlijk ijs.
  Dus fingers cross🤞🤞🤞

 10. Dit zou een leuk pakket zijn voor mijn kinderen. Broer is gek op de Ben & Jerry ijs en zusje met down en coeliakie, die sinds een jaar beschermd begeleid woont, vind het super gezellig om met broer op de bank te zitten om samen een ijsje te eten in een weekend dat ze weer even lekker bij ons is. En ik..ik geniet dan van broer en zus en pik wat hapjes mee 😉

 11. Op 12 en 13 februari ben ik thuis om dit pakket in ontvangst te nemen 🤗. Toevallig heb ik net de koelkast schoon gemaakt en opgeruimd dus ruimte genoeg! Ik (glutenvrij) ga dan lekker smullen met mijn lieve moeder die ook dol is op ijs.

 12. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen samen met mijn vriend!
  Glutenvrij eten is al duur genoeg.. En helaas is ben & jerry ook wel duur.. Maar super lekker 😍

 13. Dit zou een mooie kans zijn vriendlief is eens in het zonnetje te zetten na een heel bewogen jaar! Soms meerdere dagen per week in het ziekenhuis ivm een darm die niet goed reageerden op het glutenvrijen dieet. Zonder mopperen dag en nacht daar zijn, mijn zoontje ondersteunen en altijd blijven lachen (En doorwerken). Nu alles in rustig vaarwater lijkt te komen zou dit de manier zijn dank je wel te zeggen!!

 14. Ik zou dit pakket delen met mijn allerliefste man en kinderen. Die het met mijn slechte gezondheid (hart en darmen) moeten dealen maar dat zo geweldig doen dat ze wel eens een bedankje verdienen.

 15. Echt wat voor jou Stephanie Kuivenhoven. Ik wil best helpen met opeten om samen onze verjaardagen te vieren. Zou wel een hééééééérlijk cadeautje zijn….toch ? 👍🎉🎁😋🤪🥰

 16. Het is hier altijd tijd voor ijs mmmmmmmm!
  Ik zou dit pakket delen met mn man en kinderen zij eten niet glutenvrij maar zijn altijd zo lief en behulpzaam dat ze wel een extraatje verdienen.

 17. Wij houdn van ijs. Wie niet eigenlijk? Onze dochter is bijna 3 en kan sinds een tijdje lactose verdragen. Haar ijswereld was klein maar nu ineens een stuk groter. Ze zal wel erg blij zijn met de glutenvrije varianten, die ze volgens mij nog nooit op heeft. En mijn vrouw en ik? Wij offeren ons wel op voor de rest.

 18. 💛💛💛 whoop whoop whoop 💛💛💛 wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee 💛💛💛voor mijn valentijn Brian Edwards💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

  All You Need is love 💛💛💛hij is goud waard zou hem graag willen verassen met een Ben & Jerry’s Valentijnspakket! Dat wordt samen vast en zeker smullen.

  💛💛💛zou hij superrr blij mee zijn 🎁en erg verrast🤗
  wiens hart gaat er nou niet van smelten 🤗🤗🤗 zeer welkom💛

 19. Ik ben heeel nieuwschierig geworden naar dit ijs! Nieuwschierig? Ja nog nooit gehad haha.. Dus dat word misschien eens tijd.
  extra feestje volgende week want ik ben de 12de jarig 🤗
  Natuurlijk deel ik het graag met me mannetje en als ik het eerder binnen heb dan maak ik er een leuk smul feestje van op me verjaardag;)

 20. Samen met mijn kinderen! Zij vinden het niet leuk dat mama niet altijd samen met hun kan genieten en vaak iets anders moet eten. Van deze prijs kunnen we samen genieten!!

 21. Wat een héérlijk feestpakket!! Wat is lekkerder dan een Ben & Jerry’s Valentijnspakket?! Daar maak je degenen van wie je het meeste houdt zeker te weten enorm gelukkig mee 🙂 ! Ik zou het dolgraag willen delen met mijn man en onze vier kinderen. Onze jongste dochter eet glutenvrij en wij dus ook grotendeels, dit is een keertje een feest voor allemaal, meer dan geweldig zou het zijn om hen hiermee te mogen verrassen!! Ik ga keihard duimen, en zou er mee willen proosten op de liefde (het allerbelangrijkste in het leven)!!!

 22. Wat zou dit leuk zijn! Dan kunnen we met het hele gezin genieten zonder dat onze dochter iets anders moet kiezen omdat ze coeliakie heeft. Ze eet sinds deze maand 1 jaar glutenvrij en we zijn super trots op haar. Het is een echt ijsjesmonster 😁 Zelfs in de winter wil ze elke week een ijsje. Hele leuke actie!

 23. Ik zou dit geweldige pakket willen winnen voor mijn 2 kanjers! 💕 Ik zie ze al saampjes genieten! Stoere 💪broer Tim (=18, vanaf 10e coeliakie) en zusje Isa (15) zullen zeker weten smullen!🍀🖒

 24. Ik zou het pakket graag willen delen met mijn ouders! Ik ben recent aan mijn rug geopereerd en daar nu thuis van aan het herstellen. Mijn ouders doen nu zoveel voor me en verdienen het echt om te genieten van al dat heerlijke ijs!
  En ik vier dit jaar mijn 10e coeliakie verjaardag en daar hoort natuurlijk ijs bij!

 25. Ik zou dit pakket graag willen winnen om te delen met mijn lieve man. Hij heeft behoorlijk wat allergieën waaronder een glutenallergie en hij houdt ontzettend van lekker eten dus soms heeft hij echt moeite met zijn ‘dieet’ . Hij zou hier zo van kunnen genieten! Daarnaast is het een leuke verrassing om samen de 14e nog een leuke en lekkere avond samen te hebben aangezien ik vrijdag de 15e een zware buikoperatie tegemoet ga! Ik moet minimaal een week in het ziekenhuis blijven en daarna nog 6 weken herstellen dus er komt veel op mijn man’s schouders, we hebben namelijk ook 2 kleine kinderen in huis lopen! Kortom ik zou het echt heel leuk vinden om te winnen!!!

 26. Ik zou het graag willen winnen en samen met mijn man lekker van smullen. Mijn lieverd eet al 2 jaar alles samen met mij en mijn dieet en klaagt nooit 😍

 27. Ik zou dit heerlijk gaan eten met mijn lieve vriend en verloofde! Om de liefde te vieren en als een soort ijstoast op ons huwelijk vanaf 19 juli!

 28. Ik zou dit pakket delen met mijn liefste vriendinnetjes! Vind Valentijn niet alleen voor je geliefde, maar ook voor je dierbaarste vrienden of familie. 🤗

 29. Wat een leuke (en heerlijke) aktie! Mijn dochter is 12 februari jarig (wordt 13 jaar) en dit zou wel een hele leuke verassing zijn! Ze moet lang reizen (dagelijks 2 1/2 uur) omdat ze naar het speciaal onderwijs gaat. Daarnaast werkt ze keihard aan haar huiswerk. Daarom heeft ze niet veel vrije tijd over maar ze klaagt nooit, ook niet over haar voedsel intolerantie. Terwijl ik mijzelf er nog wel eens op betrap dat ik op mijn coeliakie aan het mopperen ben. Petje af voor hoe zij in het leven staat!

 30. Hoh ik zou dit graag met men liefje opeten. Binnenkort (volgende week) beval ik en dit zou ideaal zijn als tussendoortje of op een moeilijk moment om we weer op te peppen of de pijn even te vergeten.

 31. Ik zou het pakket erg graag willen winnen voor mij en mijn vriend. Ik ben er recentelijk achter gekomen dat ik coeliakie heb. Een grote klapper voor mij maar ook voor mijn vriend. Zo moet hij nu bij alles wat hij voor me maakt de etiketten checken. Als hij net een boterham naar binnengewerkt heeft eerst zijn mond spoelen voor een kus en kunnen we niet meer samen “ onze snacks “ eten op date night omdat ik deze helaas niet meer mag. Ik zou deze box graag aan hem willen geven omdat hij zo zijn best doet voor me. En dit mag beloond worden. Ik ben enorm trots, want voor hem is het ook een hele verandering.

 32. Ohh wél graag! Samen met mijn vriend zou ik dit opeten, we zijn allebei dol op Ben & Jerry’s 😍
  Heerlijk zo’n glutenvrij pakket!!

 33. Voor mijn vriend die best een beetje verslaaf is aan ben&jerry’s 😄 en dit ook zeker verdiend❣
  Omdat hij naast zijn drukke baan ook al 9 maanden elke avond en zondag, aan het klussen in onze nieuwe huis.
  Met dit pakket kan ik hem ook bedanken voor alle steun tijdens de ziekenhuis bezoeken van de afgelopen tijd.

 34. Ik zou het opeten met mijn vriend. Hij is dol op ijs! Zegt zelfs dat hij begraven wil worden in ijs, want dan kan hij zich eruit reïncarneren door alles op te eten.
  Dit is dus zeker aan ons besteed!

 35. Wauw, wat gaaf!!!!!
  Ik heb geen lover waar ik dit mee kan delen, maar wel een heel lief schoonzusje!! En wat is het geval?? Ze is 33 weken zwanger, dus die pins komen goed van pas!!!! Ik de glutenvrije en zij de glutenvolle 😁 Zo heeft mijn nichtje er ook nog iets aan!!!! 😍❤ Ze wordt met 38 weken ingeleid, dus we hebben nog 5 weken om te genieten en alle pins op te eten!! 😏😇

 36. Ik zou heel graag lekker samen met m’n moeder dit Ben&Jerry’s pakket willen lepelen! <3 Ik de glutenvrije versies, en m'n moeder de glutenvolle ;p ik ben momenteel in Oeganda voor stage en ik zie zo ontzettend uit naar het eten van normale alledaagse dingen als ik weer thuis ben (veel meer glutenvrije opties dan hier in Oeganda..:( ). Maar wat zou Ben&Jerry's dan al helemaal een traktatie zijn, zeg! Op dit moment is m'n moeder ziek, maar als ik over enkele weken weer thuis ben, zouden we dan waarschijnlijk samen kunnen genieten van deze heerlijkheên..:)

 37. Dit zou echt superleuk zijn!! Ik zou dit opeten samen met mijn familie. We zitten in een lastige periode, waarin ik nu glutenvroj moet eten omdat ik chronische zenuwpijn heb.

 38. Ik zou dit pakket willen winnen en met mijn vriendin willen op eten, omdat zij altijd voor mij klaar staat en alles voor mij doet. Ik wil dit graag een keer terug doen.

 39. Ik ga op dit moment door een minder leuke tijd ivm de diagnose ziekte van crohn die ik net heb gehad. Ook heb ik coeliakie sinds 2013. Daarom zou ik dit lekkere pakket graag willen winnen en willen delen met mijn lieve vriend.

 40. Ik zou dit samen met mijn lieve dochter van 4 (die coeliakie heeft) willen opeten, zij is helemaal weg van ijs. Wij zijn zo ontzettend trots op haar hoe zij het doet!!

 41. Hi 😊 Ik zou heel graag dit pakket winnen omdat ik op het moment in Duitsland zit op uitwisseling, en mijn vriend keihard aan het klussen is in ons nieuwe huisje en ik vanaf hier helaas niks kan doen.. Hij verdient het als geen ander, en als ik volgende week terug kom zou ik lekker tussen alle hectiek door, op de bank een pot ijs opentrekken en een filmpje kijken met hem !🍦🍫🍰🍪🥰

 42. Wauw wat een mega pakket, heerlijk! Ik zou hem graag met mijn moeder willen delen, omdat ze altijd voor me klaar staat en echt een topper is ❤️

 43. Graag doe ik mee voor mijn lieve vriendje. Hij is gek op ijs en vooral dit ijs. Laatste loodjes van zijn studie gaan hem hier helemaal door heen slaan😊😁

 44. Ik zou het eten met mijn beste vriendin, die altijd extra schoonmaakt en glutenvrij kookt voor mij😊
  En omdat ik geen vriend heb😂

 45. Ik wil dit graag delen met mijn klein dochter linn die moet glutenvrij eten dit zou wel een traktatie zijn voor haar. en ja ik pas die dagen op mijn kleinkinderen dus ik ben thuis

 46. Met mijn familie! Ik moet sinds drie maanden glutenvrij eten (ik heb heel veel aan je site, thanks) en dat is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn zusje, papa en mama even wennen. Het lijkt me leuk om dit met ze te kunnen delen! 🙂

 47. Ik zou dit pakket delen met mijn lief en zijn twee dochters. Nee. Dat is niet waar. Ik zou de helft met hun delen en de rest verstoppen als secret stash *hihi*.

 48. Ik zou dit pakket delen met mijn man en twee kinderen. De kinderen zijn sowieso ijsmonsters (zoals bijna ieder kind) en mijn man trouwens ook 🙈 Hij is dit jaar gestart als ondernemer dus is daar nu heel druk mee. Neemt veel spanning en stress met zich mee maar ben super trots op hem! Hij werkt hard voor een mooie toekomst voor ons gezin. Een relax moment (die momenteel een stuk schaarser zijn) samen met een bak ijs zou heel fijn zijn.

 49. Ik zou dolgraag dit pakket willen winnen!
  Geen vriend om deze valentijn mee te vieren , maar wel ontzettend lieve single collega’s met wie ik het wil delen! Zo breng ik een beetje valentijn op het werk!

 50. Ik zou het pakket graag delen met mijn niet-glutenvrije vriend! Hij heeft zich meteen vanaf het begin van onze relatie zonder moeite aangepast aan mijn glutenvrije leven door rekening te houden met kruisbesmetting en dergelijke. Hierbij heeft hij mij nooit het gevoel gegeven dat het/ik lastig was, wat ik eerder wel vaak ervaarde, en daar wil ik hem heel graag voor bedanken!

 51. Ik ben gestopt met roken en ben de afgelopen tijd niet echt aardig geweest tegen mijn familie en vrienden . Daarom zou ik dit met hen willen delen , om de afgelopen periode een beetje goed te maken

 52. Ik zou dit overheerlijke pakket met mijn allerliefste vriend delen, die een fantastische vader is voor onze kids. En met mijn zusje, zodat we ouderwets ijs kunnen eten, kletsen en film kijken

 53. Ik zou dit pakket delen met mn zus en mn vader. Allemaal gecontstateerd met coeliakie. Zou een keer leuk zijn om hun te trakteren. Zijn zoveel etentjes/verjaardagen waar je veel dingen niet mag eten. Toevallig over twee wekrn familieweeken! Kan ik het mooi meenenen!! #fingerscrossed!

 54. Sinds 2 januari dit jaar diagnose coeliakie.
  Ijs van B&J is mn favo.
  En omdat manlief er niet zo van houdt, deel ik het graag met mn lieve zus 😊

  Niet zo’n spannend verhaal dus, maar meedoen kan altijd 😇

 55. Oh, dit zou geweldig zijn voor mijn dochter Esmée! Ze heeft nu sinds 3 maanden de diagnose Coeliakie. Elk jaar met Valentijn bedenkt ze iets leuks voor haar en haar vriendje Chris. Ze zijn al verliefd vanaf de kleuterschool en zitten nu beiden in groep 8.
  Dit zou helemaal geweldig zijn voor hun.

 56. Hey,

  Ik zou enorm graag dit pakket willen winnen om samen met mijn moeder op te eten wanneer we een keertje daar behoefte aan hebben. Zij is mijn beste vriendin en ik heb nog nooit iets bijzonders gedaan met valentijnsdag.

 57. Ik zou graag met mijn beste vriendin onder een dekentje met netflix deze bakken ijs leeg willen eten ;). Beide hebben we geen valentijn dus dan is dit de ideale manier om het toch te vieren

 58. Wat een super leuke winactie!! Deze zou ik samen gaan opeten met mijn 9 jarige dochter, die al glutenvrij moet eten sinds ze 2 is… Toen is ook bij mij pas de diagnose gesteld.. Ze vind het soms best lastig, als ze ziet dat haar broer wél gewoon een croissantje bij de supermarkt kan halen, of een frikadelbroodje oud… Gelukkig kan er steeds meer, en is er ook van nature best veel glutenvrij lekkers te krijgen! Maar zo’n lekker ijspakket is natuurlijk fantastisch!! En dus zeer welkom bij ons 🤗🍀

 59. Ik zou dit pakket delen met mijn vriend die altijd voor me klaar staat. Vorig jaar hebben we veel voor onze kiezen gehad door het overlijden van mijn broer en mijn stiefvader. Mijn vriend heeft er voor gezorgd dat ik op de benen bleef!
  Hij is gek op ben & Jerry’ s, dus zo’n pakket zou een leuk bedankje zijn! Hij de glutenvolle en ik de glutenvrije!

 60. Ik zou graag winnen. Als single met coeliakie heb ik toch een topdate de 14e. 14 februari lig ik in het ziekenhuis voor een cameraonderzoek. Heb de arts al gezegd dat ik daarna een hartvormige folie ballon wil😂. De dag ervoor mag ik niet eten en zit ik verplicht thuis. Alle tijd om een pakket in ontvangst te nemen en ik vind die lepeltjes zo leuk. Het pakket zou ik met liefde met mijn nichtjes delen. Mijn nichtjes worden altijd enthousiast als er iets lekkers is wat zij lusten en ik ook mag. Ben and Jerry is favorite zelfs hun katten waren vernoemd. Of ik win of niet ik vind het een super actie!

 61. 🥄👶Heel graag deel ik het glutenvrije je ijs met mezelf en m’n kleine meid die vrolijk trappelt in mijn buik, nu al 36 weken. Ik vind dat we wel wat verdient hebben. Ik zie het al helemaal voor me: Netflix, Ben&Jerry en een spoon.
  Het glutenijs mogen mijn vriend en dochter opeten. 🥄👶

 62. Mijn vriendin heeft coeliakie en met dit pakket kunnen we samen lekker smullen tijdens een film. Ik zou natuurlijk ook wat delen met mijn schoonfamilie, daar hebben er 3 coeliakie en zouden wel eens verwend mogen worden. En ohja, alle gluten bevattende eet ik natuurlijk lekker zelf op !

 63. Ik zou dit met mijn dochter Lotte (7 jaar) opeten als wij zouden winnen. Ze heeft nu 1 jaar coeliakie en ze is zo stoer. Ze zeurt nooit als mensen geen rekening met haar houden en blijft altijd vrolijk! Daarom zou ik haar hiermee willen verwennen!

 64. Ik zou het graag met mijn zusje delen, we zijn er ong. een jaar geleden achtergekomen en het is nog steeds heel kut allemaal. Ondanks de meesten er zich nu wel van bewust zijn, zien mensen het nog steeds regelmatig over het hoofd (mijn eigen moeder bijvoorbeeld) ik moet er dus goed op letten. Ik was bang dat Ben & Jerry’s niet glutenvrij zouden zijn maar ik ben er meteen achter gekomen dat er genoeg zijn die ik wel mag :)) daar ben ik heel blij mee.

 65. Jummie, dan kunnen wij samen ijs eten, Ron, m’n partner en ik, omdat ik coeliakie heb, en daardoor maar weinig lekkere ijssoorten en andere lekkernijen kan eten👍🍨🍧🍦👍🍧🍨🍦👍

 66. Ik zou dit ben and Jerry’s paket samen met mijn ouders en broertjes opeten. Wij houden allemaal super erg van ijs🍨. Ook zitten we midden in een drukke tijd van verhuizen en kunnen we wel een geniet pakketje gebruiken😋😍

 67. wauw, zou hier echt zoooo blij van worden. Top om te winnen en dan mee te nemen naar een etentje met mijn ouders. Waar mijn moeder voor het eerst sinds heel lang weer lasagne voor mij gaat maken, wat ik heel lang niet kon en durfde te eten ivm eetstoornis in combi met gv kunnen eten. Ik ben gelukkig dinsdag thuis! Dus hoop zo van jullie te horen. Als minima is bovendien B en J vaak ook te hoog in prijs

 68. Ooh wat lekker! Ik zou dit heel graag winnen voor mijn ouders, om ze te bedanken voor het feit dat ik al anderhalve maand bij ze mag logeren tijdens m’n verhuizing. M’n moeder kookt iedere avond een heerlijke glutenvrije maaltijd en m’n vader klust hard in m’n nieuwe huisje. Waar kan ik ze dan beter mee bedanken dan met zo’n heerlijk pakket 🙏🏻❤️

 69. Mmmmmm! 🍧 Eindelijk! Na een hele lange tijd altijd maar ijsjes en toetjes moeten afslaan vanwege gluten en lactose intolerantie (terwijl dat mijn lievelings gang is…) zou ik graag lekker thuis op de bank willen smikkelen!!! 🍦 Het liefst deel ik dit natuurlijk niet… maar mijn vriend mag best een hapje mee eten! 😅☺️

 70. Oooh ja das een No brainfreezer, dit jaar zijn Ronald (the boyfriend)en ik alweer 20 jaar samen! Dus dat mag gevierd worden met ijs!! En wat er over is in de beker gaat naar de hondjes. Ooooe nu al zin an!

 71. Hier kan ik wel allerlei (glutenvrije) redenenen op gaan noemen waarom ik dit pakket zou willen winnen om samen met mijn zus Katja soldaat te maken..

  Maar laat ik even bij de kern blijven:
  Ben & Jerry’s is het allerlekkerste ijs en het zou fantastisch zijn om zo’n feest krat te winnen!!!
  🍦🍦🍦🍦🍦🍦

 72. Wat een geweldig pakket! Ik zou dit graag delen met mijn lieve man die vanalles voor me regelt als ik ziek ben door de coeliakie & mn schoonmoeder, die regelmatig ons dochtertje opvangt omdat ik dan niet voor haar kan zorgen. Ben dankbaar voor de lieve mensen om ons heen! En glutenvrij&lactosevrij ijs is toch wel een hele luxe verwennerij! 🙂

 73. Ik zou het delen met natuurlijk mijn lieve zoontje van 3 en mijn lieve vriendinnetjes die afgelopen tijd tijdens de scheiding met zijn vader er zo voor ons geweest zijn<3

 74. Ik zou dit graag opeten met mijn vriend Adryan.
  Ik heb sinds een maand een glutenvrij dieet. Mijn vriend helpt me goed hiermee en stimuleert me om door te gaan als ik even in een ‘ik wil andere dingen eten-dipje’ zit. Ik hou van ijs, maar weet niet goed welk ijs glutenvrij is, dit is dus de perfecte kans :).

 75. Met mijn partner Alessandro… lekker midden in de nacht opeten nadat we voor de zoveelste keer wakker zijn gemaakt door dochterlief die zich weer meldt voor borstvoeding…
  Kunnen wij ook smullen

 76. Ik wil het pakket delen met mijn vriend en dochter. Het afgelopen jaar hebben zij altijd voor mij klaargestaan tijdens mijn ziek zijn waardoor ik ruim 28 kilo ben afgevallen…

 77. Wat een geweldige winactie! Ik zou hier zoooo gelukkig van worden 😊🤗🙌🏼 Ik zal de box delen met mijn vriend, die altijd achter mij staat en mij verzorgd wanneer ik weer eens last van mijn buik heb en alle ongemakken die erbij komen. Hij houdt altijd overal rekening mee met het eten, en met deze box wordt er ook gewoon rekening gehouden met hem 😜 X Liz

 78. Wat een heerlijk pakket! Aangezien ik geen vriend heb om door te brengen met Valentijn, is een pot ijs toch wel ‘the next best thing’. En met dit pakket kan ik mooi wat andere vrijgezellen vriendinnen uitnodigen! 😀 winning !

 79. Wat een leuke winactie! Ik heb nog maar 1x Ben en Jerry op en ben erg benieuwd naar al de andere glutenvrije smaken. Deze Ben en Jerry’s zou ik dan graag op willen smullen met mijn vriend en mijn familie.

 80. Ik zou het opeten met mijn lieve man! Zoveel lekkers hebben we niet meer in huis sinds ik geen gluten meer mag, dus dit zal die met open armen ontvangen! (en ik ook)

 81. Ik zou dit willen spoonen met mijn lieve dochter van 4 met Coeliakie en haar zus en mijn vriend.
  We hebben veel respect voor haar. Ze is stoer weet wat ze wil. Zij en haar zus zijn dol op ijs en chocola. Wat ze wel eens niet krijgen want het is dan niet glutenvrij. Zus vindt het dan zielig voor haar zusje en neemt ook niet. Dit kunnen we met zijn allen spoonen!!

 82. Ik zou dit heel graag op eten met mijn dochtertje van 3 en zoontje van 6. Mijn dochtertje en ik kunnen zovaak iets niet eten. Dan is dit echt een feestje!

 83. Zou dit graag met mijn dochter van 9 op snoepen. 3 weken geleden coeliakie geconstateerd. Ik vind dat ze er al zo goed mee omgaat en ben echt trots op haar en vior mij verdient ze dit heerlijke pakket dubbel en dwars.

 84. Ik zou dit pakket delen met mijn lieve vriend Niels (hij is eet niet glutenvrij). Super leuk, samen met een goede film op de bank en lekker smikkelen!

  Ik duim! 🍀🍀🍀🍀

 85. Jaaaa ik doe mee voor mijn zusje die nu naast dat ze coeliakie heeft ook nog ernstig ziek is. Dus een beetje “troostvoer” kan ze wel gebruiken!

 86. Wat een leuke actie.
  Maak graag kans om dit pakket te winnen.
  Zou hem dan samen met mijn man en kids opeten.
  Dat zijn namelijk echte ijsmonsters.
  Nu maar hard duimen.
  Wordt lastig om uit alle reacties een winnaar te kiezen. Succes 😃

 87. Ooo..heel graag!!
  En ik wil heel graag samen met mijn twee ijsmonsters,mijn man en dochter van 10 jaar dit ijspakket verorberen!😍😍😍

 88. Ik zou het pakket graag willen winnen voor onze zoon, die na jaren van ellende eindelijk weer een hele lieve vrouw heeft leren kennen. Deze maand hebben ze 5 maanden verkering. De kinderen van deze vrouw kunnen heel goed opschieten met de kinderen van mijn zoon. Ineens bestaat zijn gezinnetje niet uit 3, maar uit 7 personen. Wat een zegen om dat als ouders mee te maken. Gun het ze!!!

 89. Graag zou ik het delen met onze kinderen. Op de goede uitslag van hun bloed. Zij houden zich enorm aan het dieet en dat is nu terug te zien in de waardes. Ben hartstikke trots op ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *