Wat ik glutenvrij eet op een dag #wijbloggenglutenvrij

Wat ik glutenvrij eet op een dag #wijbloggenglutenvrij

Het is de 15e van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor #wijbloggenglutenvrij. Samen met 15 andere glutenvrije bloggers schrijf ik vandaag over wat ik glutenvrij eet op een dag. Ben jij hier altijd al benieuwd naar geweest of kun je wel wat extra inspiratie gebruiken? Lees dan zeker even verder

Ontbijt

Wat ontbijt betreft heb ik altijd bepaalde fases. Ik kan een periode helemaal weg zijn van een bepaald ontbijt, om er vervolgens he-le-maal klaar mee te zijn. Op dit moment zit ik in mijn yoghurtperiode. Het liefst met Eat Natural muesli en vandaag ook een banaan erbij!

Lunch

Op dagen dat ik werk neem ik vaak 2 boterhammen met kaas mee. Ik eet het liefst het brood van Bakker Leo, waar ik ook al eens een review over schreef. Op de dag waarop ik dit artikel maakte, lunchte ik met pompoensoep en een broodje kipkerriesalade.

Diner

Als diner at ik zilvervliesrijst met Tikka Masala van Aldi, bloemkool en biologische tofureepjes. Je vond de Tikka Massala en Tofu trouwens al eens terug in onderstaande artikelen:

Snacks

Ik vergeet heel vaak om tussen mijn drie maaltijden door ook nog een snack te eten. Als ik wat eet, is het een banaan of een koekje. Of in de avond een bakje chips of nootjes.

Mijn eerdere artikelen in het kader van #wijbloggenglutenvrij vind je trouwens hieronder:

Deze maand schreven de volgende bloggers ook over hun favoriete glutenvrije toetje:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “Wat ik glutenvrij eet op een dag #wijbloggenglutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *