Deze visburgers van Sea Green zijn glutenvrij!

Deze visburgers van Sea Green zijn glutenvrij!

Tijdens het doorspitten van de bonusaanbiedingen, viel mijn oog op twee visburgers van Sea Green. Ik zocht contact en de burgers bleken glutenvrij! Hieronder vind je meer informatie en ingrediënten.

De burgers van Sea Green bestaan voor 54% uit wakame, zeewier dus. Mocht je meer willen weten over de voordelen van zeewier, klik dan hier. Verder is de vis in de burgers afkomstig van Fish Tales en dus duurzaam gevangen.

Wat voedingswaarden betreft zijn de burgers hoog in eiwit, laag in vet en bevatten ze geen suikers. De burgers zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactosevrij. Ze lijken me fantastisch tussen een glutenvrij hamburgerbroodje van Schär of Bakker Leo.

Ingrediënten wakame tonijnburgers

53% wakame, 38% tonijn (VIS), EIwitpoeder (scharrel), raapolie, verdikkingsmiddel  (xanthaangom, johannesbroodpitmeel), zeezout, aardappelzetmeel, kruiden en specerijen, bamboevezel.

Ingrediënten wakame zalmburgers

53% wakame, 38% zalm (VIS), EIwitpoeder (scharrel), raapolie, verdikkingsmiddel (xanthaangom, johannesbroodpitmeel), aardappelzetmeel, zeezout, kruiden en specerijen (bevat MOSTERD), bamboevezel, ui, groene paprika, knoflook, citroen met schil.

De burgers van Sea Green zijn in kalenderweek 11 in de aanbieding bij Albert Heijn. Je krijgt dan maar liefst 40% korting. Ze kosten van €2,39 per 2 in plaats van €3,99.

Afbeeldingen in dit artikel heb ik ontvangen van Sea Green. Credits voor het sfeerbeeld in de header: David Loftus.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Deze visburgers van Sea Green zijn glutenvrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *