Mijn tweede blog op GezondNU

Mijn tweede blog op GezondNU

Wist jij al dat ik maandelijks blog op GezondNU? GezondNU is een online magazine over allerhande onderwerpen die met gezondheid te maken. Ik blog over coeliakie en alles wat daarbij komt kijken. Inmiddels staat alweer mijn tweede artikel online. Halverwege oktober kun je het derde artikel verwachten.

“When you hit rock bottom, the only way is up” – dit gezegde klinkt cliché, maar als ik uit ervaring spreek zit er zeker een kern van waarheid in. Wanneer het lichamelijk (of geestelijk) een periode erg slecht met je gaat, kan het daarna alleen maar beter gaan. Een diepe put is niet voor niks en brengt zeker wat wijze levenslessen met zich mee. Zo heb ik dankzij meerdere ziekteperiodes geleerd om bepaalde dingen meer te waarderen. In dit artikel vertel ik je 4 dingen die ik heb leren waarderen dankzij mijn coeliakie!

Lees verder…

Je leest het artikel verder door hier te klikken.

Mijn eerste artikel voor GezondNU over mijn coeliakie diagnose vind je hier. Het is een verkorte versie van dit artikel op Maak het Glutenvrij. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *