Glutenvrije actieweek bij Lidl: dit scoor je vanaf 8 februari!

Glutenvrije actieweek bij Lidl: dit scoor je vanaf 8 februari!

Even een vreugdedansje doen hoor! Donderdag 8 februari start de glutenvrije actieweek bij Lidl. Dat betekent dat we weer flink wat producten kunnen inslaan. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen! In dit artikel vind je de 4 folderpagina’s van het glutenvrije assortiment. Van vers brood tot pizza’s en koekjes, volop keuze dus.

We hebben er een half jaar op moeten wachten. De vorige glutenvrije actieweek startte namelijk 10 augustus met 23 verschillende producten. Bij Lidl Duitsland is het al een tijdje beter geregeld. Daar kun je standaard universele bakmix, broodmix, sneetjes brood, drie soorten afbakbrood en de pizza salami kopen.

Maar we kunnen vanaf volgende week donderdag 8 februari in Nederland ook weer los. Er zijn maar liefst 28 verschillende glutenvrije producten te koop en daarnaast ook een aantal lactosevrije producten. Dat wordt inslaan! Onder de pagina’s zal ik nog even kort ingaan op welke producten ik zeker weten ga kopen.

Wat ik ga kopen tijdens de glutenvrije actieweek bij Lidl:

 • Sowieso het verse glutenvrije brood. Het ziet er hetzelfde uit als het brood van Bakker Leo, met name de meerzadenbolletjes. Zou het…?
 • De verse eier-tagliatelle, was erg geslaagd vorige keer;
 • Dark chocolate chip cookies, omdat ik zo’n doos écht in 1 keer op kan eten;
 • Chocoladekoekjes, zelfde reden als hierboven;
 • De rozemarijn crackers, naast Rice Toast echt de lekkerste glutenvrije toastjes;
 • Pizza Margherita (de salami variant kan ik in Duitsland kopen)

Over aanbiedingen gesproken. Wist je dat ik wekelijks op zondag de glutenvrije aanbiedingen voor je op een rijtje zet? Klik hier voor alle edities.

Wat ga jij zeker weten inslaan bij Lidl vanaf 8 februari?

De afbeeldingen in dit artikel heb ik ontvangen van Lidl & zijn eigendom van Lidl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

6 thoughts on “Glutenvrije actieweek bij Lidl: dit scoor je vanaf 8 februari!

 1. Ik sla ook brood in, was vorige keer erg lekker. Cake was toen ook lekker. Ook lasagne was super.
  Maar:
  Bij Appie volgende week Dr. Oet­ker Ris­to­ran­te piz­za moz­za­rel­la glu­ten­vrij, 3,99, nu 3 voor 5 euro. Alle pizza’s trouwens, maar ik wil alleen deze. Zijn erg lekker, plakje salami erop of blikje tonijn en smullen maar.

 2. In Zeist heeft een zeer (a)sociale meneer om 08:00uur de volledige broodvoorraad in 1x opgekocht…. leuk en sociaal voor je medemens. De filiaalmanager kon het hem helaas niet verbieden maar had er wel wat van gezegd.

  Lidl, misschien een tip / optie om de aanschaf van deze producten te maximaliseren tot maximaal 3 per klant. Dan kan de rest van Zeist (en dit zla vast op meer plekken in NL gebeuren) met een daadwerkelijke glutenallergie ook de artikelen uitproberen en profiteren van een brood voor een gunstige prijs. GV brood is toch al zo duur.

 3. Dit vind ik een leuk initiatief vanLidl, om glutenvrij producten in te doen.
  Wat ik mij wel afvraag is of dat in Belgie ook is, ik woon namelijk in Belgie en zou het heel leuk vinden als ik het hier ook in mijn Lidl winkel kan kopen.
  Een paar dingen heb ik hier al wel gevonden, maar zeker niet zoveel als ik op deze site vind.
  Het zou mij wel veel werk besparen, want nu maak ik nog altijd veel zelf omdat ik het Fodmap dieet moet volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *