Hier koop je glutenvrije toastjes

Hier koop je glutenvrije toastjes

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn glutenvrije toastjes koop. In dit artikel geef ik je een handig overzicht van merken en winkels. En wat ik dan zoal op die toastjes smeer? Check mijn artikel met tips voor een glutenvrije verjaardag. 

Van der Meulen Rice Toast

Al jarenlang favoriet en inmiddels ook bij iedereen om mij heen: Rice Toast van Van der Meulen. Ik heb zelf altijd de paarse variant, die is naturel. De groene met lente-ui vind ik een te sterke smaak hebben. Je koopt deze toastjes in ieder geval bij Albert Heijn en Jumbo. Beide ook lactosevrij.

Schär Crackers

Deze Schär crackers lijken op die standaard crackers van LU. Je koopt ze onder ander bij Albert Heijn en glutenvrije webshops. Ook lactosevrij.

Mitsuba toastjes

Bij Albert Heijn koop je deze vier glutenvrije toastjes van Mitsuba. Op de wasabi na zijn ze ook lactosevrij.

Semper crostini

Ook deze van Semper fungeren prima als toastjes. Onder ander bij Albert Heijn te koop en ook lactosevrij.

Verder verkoopt Lidl Nederland ook eens in de zoveel tijd glutenvrije rozemarijn toastjes tijdens de glutenvrije actieweek. Wellicht ook interessant:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “Hier koop je glutenvrije toastjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *