Glutenvrije winactie: biologische producten van Leev

Glutenvrije winactie: biologische producten van Leev

In het biologische assortiment van Leev zitten ook veel glutenvrije producten. En leuk nieuws: vandaag mag ik een pakket met glutenvrije producten aan jullie weggeven. Van browniemix tot botergaletten en stroopwafels, dit wil je echt winnen! Hoe je meedoet aan deze glutenvrije winactie? Dat lees je verderop in dit artikel!

Leev mix voor brownie

Ik schreef al eens een review over de biologische mix voor Brownie, klik hier. Deze kun je ook met deze winactie winnen!

Wat kun je winnen?

In het glutenvrije pakket van Leev zitten de volgende 6 producten:

 • Biologische mix voor Brownie
 • Botergaletten
 • Stroopwafels
 • Oer granenwafels met amaranth, sesamzaad en gierst
 • Havermout
 • Chocolade quinoa havermout

Hoe doe je mee aan deze glutenvrije winactie?

Volg de volgende stappen om officieel mee te doen aan de winactie:

 1. Volg mij op Facebook en Instagram.
 2. Laat onder dit artikel in de reacties weten dat je meedoet én naar welk product je het meest benieuwd bent!
 3. Meedoen kan tot zondag 22 oktober 17.00 uur. Daarna ontvangt de winnaar bericht van mij.

Het is dus belangrijk dat je onder dit artikel reageert. Reacties onder mijn Instagram en/of Facebookpost tellen niet mee. 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

129 thoughts on “Glutenvrije winactie: biologische producten van Leev

 1. Ik doe natuurlijk super graag mee!En ben nieuwschierig naar de stroopwafels aangezien mijn vriend dit zijn lievelingskoekjes zijn eet hij deze elke week. natuurlijk leuker om dit thee moment samen te delen.

 2. Hoi Marit

  Na je review van de brownies ben ik daar erg benieuwd naar en de ook de stroopwafels. Ik eet pas een jaar glutenvrij en ben dus nog erg zoekende. Stroopwafels was echt een van mijn guilty pleasures, die mis ik best wel nu……..

 3. Hoii

  Ik zou graag mee willen doen met de winactie! Ik ben erg benieuwd naar de brownie mix, heb al een paar andere merken geprobeerd maar die pakte toch altijd een beetje apart uit, dus ik vestig al m’n hoop op deze brownie mix haha

 4. Ik doe graag mee! Vooral erg benieuwd naar de brownie mix. De stroopwafels en botergaletten heb ik bijna altijd in huis en neem ze ook altijd mee op vakantie 🙂

 5. Hi Marit,
  Ik doe mee! Ik heb pas sinds kort coeliakie en ben daarom allemaal nieuwe dingen aan het uitproberen. Ik ben dan ook echt onwijs benieuwd naar de chocolade quinoa havermout! Heb die combinatie echt nog nooit gehad, maar ik vind zowel chocolade en quinoa apart heel lekker, dus kan niet anders dan dat dit ook heerlijk moet zijn.

 6. Ik doe mee aan de winactie! Ik eet elke ochtend de havermout van Leev, m’n favoriete ontbijt ooit. Ben erg benieuwd naar de chocolade quinoa havermout, aangezien m’n favoriete ontbijt daardoor misschien nog wel lekkerder wordt..! 😄

 7. Ik zou heel graag de stroopwafels willen proberen. Ik heb zelf dat emmertje met chocolade quinoa havermout en die vind ik echt lekker! Ik heb zelf nog niet de perfecte glutenvrije stroopwafel gevonden dus misschien zijn deze van Leev wel super lekker.

 8. Wow wat zou ik dit pakket graag winnen! Ik ben eigenlijk benieuwd naar alles! Er valt nog zoveel glutenvrij te ontdekken waaronder de producten van Leev! Met mijn 18-jarige leeftijd kan ik gelukkig mijn leven lang nog nieuwe dingen uitzoeken en proberen! Dit pakket zou dus heel welkom zijn in mijn glutenvrije ‘ontdekkingsreis’ 😉

 9. Hoi!

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Sinds kort eet ik glutenvrij en (helaas) heb ik hierdoor geen buikklachten meer. Nu ga ik vooral alle lekkere koekjes en gebak missen! Dus het meest benieuwd ben ik naar de stroopwafels!

 10. Hee! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de stroopwafels! Ben echt al heel lang op zoek naar lekkere! Als ik ze zelf maak mislukken ze altijd…

 11. Ik doe graag mee en ben benieuwd naar de stroopwafels. Er staat al heel lang op mijn to- do lijstje om een glutenvrije stroopwafel cake te bakken.

 12. Ik ben het meest benieuwd naar de brownie mix en granenwafels. Stiekem toch eigenlijk ook de stroopwafels. Ben pas een paar maanden glutenvrij en heb nog geen (lekkere) stroopwafel en brownie’s gehad

 13. Hoi! Wat een super leuke win actie 🙂
  Ik ben vooral erg benieuwd naar de brownie mix. Ik eet nu pas een half jaar glutenvrij en het is dus nog erg zoeken naar lekkere snacks!

 14. Leuk!!! Ik ben heel benieuwd naar alle producten, maar vooral naar de chocolade quinoa havermout. Ik ontbijt elke ochtend met havermout, appel, rozijnen en kaneel. Dit zal een aangename afwisseling zijn!

  Groetjes Marijke

 15. Hoi Marit!
  Ik doe mee! Ben erg benieuwd naar de oerwafels. Deze heb ik nog nooit ergens gezien sinds mijn paar maanden glutenvrije bestaan!
  Groetjes!!

 16. Ik doe heel graag mee! Ben sinds februari beland in de tarwevrije-zone en het is een behoorlijke zoektocht naar lekkere producten. Ik ben erg benieuwd naar de brownie-mix!

 17. Ooh wat een leuke winactie! Ik ben het meeste benieuwd naar de stroopwafels en de botergaletten (omdat dat mijn favoriete koekje is)! Maar ook naar de brownie mix! Eigenlijk het volledige pakket, want er zit zoveel lekkers in! Ik kan mijn grootvader dan ook eens laten meeproeven, aangezien hij ook glutenvrij moet eten 😉

 18. Super leuke winactie!! Ik ben echt fan van dit merk, want ze hebben zulke lekkere producten met een goeie smaak!
  Ik heb de brownie mix en de chocola quinoa havermout nog niet geprobeerd dus hier ben ik wel heel nieuwsgierig naar!!

 19. Het lijkt me top om dit pakket te winnen! Ik heb kortgeleden te horen gekregen dat ik glutenintolerant ben, en besef me nu hoe moeilijk ik het vind om op deze manier te eten. Met dit pakket zou ik even uit de voeten kunnen om te experimenteren met glutenvrije voeding! Vooral de choco-havermout lijkt me top! 😍

 20. Ik zou graag mee willen doen! Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Leev, maar ben erg benieuwd naar hun producten! Ik hou heel erg van brownies en zou deze maar al te graag uit willen proberen 😍. Ook ben ik erg benieuwd naar de chocolade quinoa havermout aangezien ik dit nog nergens anders heb gezien! 😊

 21. Ik ben heel benieuwd naar de stroopwafels!! Mijn dochtertje van 1,5 heeft sinds 2 weken de diagnose coeliakie en kreeg heel soms stroopwafels (omdat het tuurlijk niet heel gezond is) maar oh wat vond ze die lekker!! Denk dus dat ze ook zal smullen van deze. En ik ben brownie liefhebber dus die wil ik maar al te graag met mijn dochtertje bakken en uitproberen!

 22. Hoi!

  Ik ben erg benieuwd naar de granola! Heerlijk vind ik het namelijk om met granola te ontbijten. Ik maak het eindelijk vaak zelf dus ben heel benieuwd hoe dit smaakt.

  Groetjes Nadine

 23. Ook ik doe graag mee met deze toffe actie😀 Ik ben zelf wel heel erg benieuwd naar de stroopwafels! Toen ik nog wel gluten mocht eten, was dit mijn lievelings koek. Ik heb in de tussentijd nog geen glutenvrije stroopwafel gevonden die in de buurt komt. Ik ben dan ook erg benieuwd😊

 24. Hi Marit, als échte zoetekauw ben ik altijd op zoek naar lekkere glutenvrije snacks. De meeste producten in dit pakket heb ik nooit meer gegeten sinds mijn coeliakie-diagnose, het lijkt me heerlijk! Met name de chocolade quinoa havermout klinkt erg bijzonder en lekker: dus ik doe zeker mee! 🙂

 25. Ik ben super benieuwd naar de chocolade quinoa havermout, lijkt me heerlijk om koekjes van te maken! Ik ben de laatste tijd veel aan het uitproberen met ontbijtjes. Warme havermout of overnight oats zijn mijn favorieten!

 26. Hi Marit,
  Ik doe graag mee aan de winactie! Ben nu sinds 6 maanden gediagnostiseerd met coeliakie en blijf steeds weer nieuwe producten ontdekken. Zo ken ik ook deze nog niet! Ben het meest benieuwd naar de chocolade quinoa havermout. Ik hou van havermout(ontbijtjes). Dus elke nieuwe variatie is meer dan welkom!
  Groetjes,
  Corine

 27. Hi Marit!

  Mijn vriend en ik zijn samen heel nieuwsgierig naar de Oer Granenwafels. Hij weet al enkele jaren dat hij coeliaki heeft, ik weet sinds enkele maanden pas dat ik een gluten intolerantie heb, maar dankzij hem is het een stuk makkelijker voor mij om er mee om te gaan! Nu experimenteren we altijd samen met glutenvrije maaltijden. 🙂 We (vr)eten ons op dit moment klem aan AH Rice crackers (met 100% pindakaas van de pindakaas winkel)! Deze zal vast lekker zijn op de Oer granenwafels ^_^ !

 28. Jaaaa voor mijn kleine meisje van 6 die net als ik een half jaartje glutenvrij eet !! Ze wil heel graag een lekkere stroopwafel maar die hebben we tot op heden nog niet kunnen vinden ! En ik ben wel heel benieuwd naar de chocolade havermout!

 29. Ik doe mee voor mijn zoontje van 9 die Glutenintollerant is. Hij zal zeker benieuw zijn naar de stroopwafels want die mist hij toch het meeste

 30. Wil wel meedoen al win ik nooit iets, maar ben wel heel benieuwd naar die browniemix. Ben gek op alles met chocolade.
  Je facebook volg ik al en instagram heb ik niet.
  Leuk dat je dit mogelijk maakt.

  Gr. Anita

 31. Beste alles beste Marit!
  Super leuke win actie! Ben super benieuwd naar de chocolade quinoa havermout! Ben benieuwd hoe dit smaakt😝👌🏻
  In mijn appie hebben ze helaas weinig van Leev! Dus des te meer benieuwd!
  Ik wil het dan ook graag delen met een lieve vriendin die sinds kort weet dat ze een gluten intolerantie heeft!
  Ik heb dr al veel tips en advies gegeven dus hier kan ik dr vast blij mee maken🤗

 32. Hoi Marit,
  Ik zelf ben erg benieuwd naar de chocolade quinoa havermout. Dat ken ik nog helemaal niet. Kan ik een lekker ontbijt voor mijn dochter Naomi maken. Zij is pas een paar maanden gediagnosticeerd met Coeliakie. Voor haar ben ik heel benieuwd naar de stroopwafels. Daar is zij gek op, die mist zij echt heel erg nu.

 33. Ik doe graag mee! Ik ben getest op gluten intolerantie en nu aan het uitproberen hoe ik toch lekker kan eten zonder teveel te hoeven missen. Ik heb al een aantal merken geprobeerd maar dit nog niet, ben heel erg benieuwd! Ik ben heeeel erg fan van brownies en daar dus het meeste benieuwd naar. Maar dan wel brownies waar ik geen buikpijn van krijg 😃 ik duim voor mezelf😃!!

 34. Ik doe mee! Ook ik ben erg benieuwd naar de browniemix, aangezien mijn vorige pogingen om lekkere brownies (zonder ‘pakje’) te maken zijn mislukt haha! Dus een lekkere, handig mix zou super handig en leuk zijn! Ook aangezien ik nog niet lang glutenvrij moet eten. Ik ben benieuwd 🙂

 35. Ik doe mee! Ik ben t meest benieuwd naar de galetten. Ook een lekkere havermout nog niet gevonden na 4 maanden dus wie weet zit er tussen deze 2 een lekkere variant.
  Ik zou graag winnen!

 36. Ik doe graag mee. De brownie mix ziet er overheerlijk uit! Verder ben ik vooral benieuwd naar de galetten en de stroopwafels. Even opwarmen en genieten van de geur en smaak!

 37. Hi Marit,

  Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie en ben heel benieuwd naar de Oer granenwafels met amaranth, sesamzaad en gierst.

 38. Ik doe graag mee! Ontzettend benieuwd naar de brownie-mix. Pas sinds kort weet ik dat coeliakie heb en daardoor nog steeds zoekende naar lekkere vervangende producten.

 39. Ik ben heel benieuwd achter de quinoa havermout 🙂 de chocoladesmaak lijkt me super, ook de brownie mix met courgette lijkt me wel iets leuk. Echt om even van te kunnen genieten!

 40. Ik ben het meest benieuwd naar de glutenvrije stroopwafels. Ook gun ik mijn vriendin Corrie , die ook glutenvrij moet eten, dit heerlijke pakket. We gaan duimen.

 41. Hoi Marit,
  Als eerst dank je wel voor je wekelijkse rubriek van glutenvrije artikelen in de supermarkt, ik wist van veel artikelen niet dat ze glutenvrij zijn👍🏻. Ik doe graag mee met de winactie en ben erg benieuwd naar de stroopwafels!!

 42. Als ik het zo bekijk dan MOET je wel het meest benieuwd zijn naar de brownie mix want die ziet er zoooo lekker uit! En uiteraard gaat er niets boven chocolade toch?!!

 43. Hi, Ik doe ook mee aan deze leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar de chocolade quinoa havermout, want chocolade is altijd een goed idee❤

 44. Hoi Marit,

  Wat een leuke actie.
  Volgende week is mijn dochter jarig. Ze was altijd gek op stroopwafels. Het zou leuk zijn als ze die dan met haar verjaardag kan eten.😋
  Groetjes!

 45. Zou ik wel heeeeeel graag willen winnen. Sinds 7 juli weet ik dat ik coeliakie heb en moet nog veel omtdekken! En dit zou zeer zeker helpen met mijn ontdekkingstocht.

 46. Ik heb vandaag de uitslag gekregen van mijn gastroscopie en heb nu officieel Coeliakie. Ik ben dus erg benieuwd naar álle produkten van de winactie.
  Ik volg je op Facebook (Instagram heb ik niet) en heb daar al veel over Coeliakie gelezen. Hartstikke bedankt voor alle info en ik zal je natuurlijk blijven volgen.
  Vriendelijke groet,
  Tanja Smouter

 47. Hoi Marit,
  Ik heb vandaag de uitslag gekregen van mijn gastroscopie en heb nu officieel Coeliakie. Ik ben dus erg benieuwd naar álle produkten van de winactie.
  Ik volg je op Facebook (Instagram heb ik niet) en heb daar al veel over Coeliakie gelezen. Hartstikke bedankt voor alle info en ik zal je natuurlijk blijven volgen.
  Vriendelijke groet,
  Tanja Smouter

 48. Ik zie toch nog andere producten hier tussen staan. De galetten en stroopwafels ken ik al en die zijn yummie! Dus graag maak ik ook kans op dit 👍pakket

 49. wil graag meedoen
  weet nu 25 jaar dat ik glutenvrij ben
  komen wel steeds meer producten op de markt
  heb jullie stroopwafels al vaak gegeten
  m.v.g.gerda

 50. Wat een super leuke actie, sinds 3 weken eet ons zoontje van 6 glutenvrij! Het is even schakelen voor ons koekiemonster🙃dus hij wil dolgraag de Brownie mix testen en vooral de spatels aflikken 😋😎 is een feest 🎉

 51. Omdat ik pas sinds 9 weken weet dat ik glutenvrij moet eten, lees ik alles wat ik tegen kom over coeliakie.
  Hoe lekker is dat als ik dit met een kop thee en een glutenvrije stroopwafel zou kunnen doen!
  Dus ik zou graag in aanmerking komen voor het proefpakket.

 52. Hallo Marit
  Mijn dochter weet sinds kort dat ze glutenvrij moet eten. Ze is 13 en heet toevallig ook Marit ❤op die leeftijd is het ook best lastig, ze is echt super benieuwd hoe de stroopwafels smaken!!!
  Hoop dat ik haar blij kan maken
  Gr Caroline

 53. Wat een leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar de brownie mix, ik heb tot nu toe nog geen echt lekkere glutenvrije brownie mix gevonden sinds ik glutenvrij eet. Maar ook de chocolade quinoa havermout spreekt mij aan. Lijkt me heerlijk om daar glutenvrije chocolade-bananen pancakes van te maken!

 54. Wat een leuke actie!! Ik ben heel benieuwd naar eigenlijk alle koekjes…. 😊😊 ik weet sinds kort dat ik coeliakie heb en heb nog bijna geen koekjes gegeten sinds die tijd. Ze lijken me heel lekker! Ik leer trouwens erg veel van jou pagina!

 55. Ik doe mee voor mijn zoon (12) en dochter (15). Met name mijn dochter kampt met ondergewicht en we hebben ontdekt dat de Oerkoek ontzettend veel calorieën heeft en dus een ideaal tussendoortje voor haar is. We zijn eigenlijk benieuwd naar alle producten 😉 . We gaan je zeker volgens want we lazen vandaag ook al ergens je post over de gv Ben & Jerry ijs. Die smaken gaan we snel in huis halen! Groetjes, Anne-Marie (al 8 jaar glutenvrije moeder)

 56. Aah ik ben echt fan van Leev en doe dus graag mee aan deze winactie! De meeste producten heb ik al geprobeerd, maar aangezien mijn vriend echt verliefd is op brownies ben ik vooral erg benieuwd naar de biologische mix voor brownies. 🙂 Groetjes, Michelle (ik volgde je al op beide kanalen, dus dat heb ik zo laten staan haha)

 57. Hey hoi
  Leuke actie, waarin je glutenvrije producten kan proeven die je zelf niet zou kopen. Ben erg benieuwd naar de brownie. We wachten af wie het pakket wint. Maar ik doe mee!

 58. Hoi Marit!
  Ik volg je al een lange tijd op Instagram en Facebook.
  Ik ben het meest benieuwd naar de stroopwafels, ben benieuwd hoe dichtbij die bij de glutenvolle komen. Ik mis die lekkere glutenvolle warme stroopwafels die ik op de markt haalde toen ik nog geen coeliakie had.
  Groetjes Marit

 59. Hallo, Ik doe heel graag mee met deze actie. Als verrassing voor mijn 13-jarige dochter Sophie die al vanaf haar geboorte Coeliakie heeft. Ze is gek op chocola en ’s morgens eet ze altijd havermoutpap. Tja en stroopwafels slaat ze ook niet af! Zou leuk zijn om haar eens te verrassen met nieuwe dingen.
  M.vr.gr.Christine

 60. Ik doe graag mee. Ik ben benieuwd naar de stroopwafels. Enkele keren stroopwafels gehad die erg hard waren. Hopelijk smaken deze beter en kan ik een lekker koekje eten bij de thee 😉

 61. Nou wat leuk, ik volgde je al op Facebook. Nu ook Instagram. Ik doe mee en ben geïnteresseerd in de chocolade quinoa havermout!

 62. Hooi!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik eet nog niet zo lang glutenvrij, dus eigenlijk ben ik benieuwd naar alle producten ! Toch wel het meest beniewd naar de browniebakmix, want lekkere dingen bakken is voor mij toch het moelijkst ;(

  Dankjewel 🙂

 63. Ohhhhhh….de stroopwafels voor mijn twee lieve coeliaakjes in huis: Lucas en Mirte! Er zitten hier regelmatig wat tanden lis (7 en 9 jaar), en er zijn al menigmaal tanden eruit ‘getrokken’ door een verharde glutenvrije stroopwafel…..
  Dan moet je zee eerst even opliepen, wordt er gezegd. Maar zij willen ook gewoon, net als hun broertje, hun stroopwafel zo uit het zakje kunnen eten😊.
  Ben heel benieuwd….
  Groeten van Monique Campo

 64. Ik doe ook mee! Ik ben het meeste benieuwd naar de botergaletten. Ik heb er nog nooit van gehoord dus extra leuk om ze eens te proberen en alle andere dingen ook natuurlijk!😍😊👌🏻

 65. Hallo Marit,
  Wat zouden wij als gezin dit pakket graag winnen omdat wij zoveel mogelijk glutenvrij eten ivm de coeliakie van onze jongste dochter Chloé.
  We proberen zoveel mogelijk dingen uit om zo afwisselend mogelijk te kunnen eten wat soms best een uitdaging is . Dus dit pakket zou heel leuk zijn om te winnen. Vooral benieuwd naar de chocolade quinoa havermout!!!

  Groetjes van Guillin, Chantal, Viggo, Rosa en Chloé

 66. Ook, leuke actie, ik ben benieuwd voor mijn zoon naar de brownies , oh nee, naar de stroopwafels, oh nee, naar de galetten..oooow, eigenlijk ben ik benieuwd naar alles, dus maakt niet uit wat!!😍

 67. We weten nu 2 weken dat mijn dochter van 11 coeliakie heeft. Een totaal nieuwe wereld stappen we in. We zijn heel benieuwd hoe we het glutenvrije leven toch nog aangenaam kunnen maken. Heel benieuwd naar mix voor Brownies!

 68. Ik zou graag de brownie mix voor mijn 13 jarige dochter Alma willen proberen. Ik ben supertrots op haar omdat ze pas een jaar weet dat ze coeliakie heeft en heel veel hiervoor moet laten. Ze doet dit zonder klagen.

 69. Ik doe heel graag mee! En benieuwd ben ik naar de brownie, want ik ben gek op chocola, dus zou ik doe graag willen proberen! De andere producten wil ik natuurlijk ook graag proberen, want ik eet net een half jaar glutenvrij, dus ben ik nog van alles aan het ontdekken, daarom doe ik graag mee aan de winactie.

 70. Tjonge, wat veel reacties al! Toch doe ik een poging, want ik ben fan van Leef! De galetten, de wafels en de browniemix: stuk voor stuk toppers!
  Alleen de Chocolade quinoa havermout ken ik nog niet. Dus daar ben ik heel benieuwd naar.

 71. Ik doe mee!
  Sinds kort ben ik vanwege gezondheids redenen begonnen met glutenvrij eten.
  Ik ben benieuwd naar de stroopwafels!
  Die kan ik dan uitproberen met een vriendin. Zij eet ook glutenvrij😃

 72. Het is zeker handig om een kans te wagen op deze te gekke winactie, mijn vader heeft gluten en als je dan ziet hoe duur die producten zijn dan wordt je gewoon blut!!
  Ik gun het mijn vader heel erg omdat hij dan ook een keer een cakeje met ons mee kan eten!!
  Dit is dan ook het product wat het lekkerste is (en wat ik weet van mijn vader).
  Zou super tof zijn om dit pakket te winnen zodat ik mijn vader eens super blij kan maken💪🏼 Dus #fingerscrossed 🤞🏼🍀

 73. Ik ken de stroopwafels en ben er echt dol op!! Net twee opgepeuzeld! Maar ben benieuwd naar de rest. Vooral de brownie mix. Ben gek op bakken en normaal doe ik alles zelf met losse meelsoorten en veeeel chocolade maar door omstandigheden kan ik de komende tijd niet bakken. Als het weer gaat zou een mix ideaal zijn om mee te starten (of om iemand anders in mijn huis klaar te laten maken haha). Ook de andere producten lijken met lekker (ontbijten met chocolade… kan het beter? 😉 )

 74. Ik doe mee!! Ik ben het meest benieuwd naar de chocolade quinoa havermout, lijkt me erg lekker maar blijft toch altijd net te duur in de winkel helaas. Top actie!

 75. Ohwww de choco quinoa havermout!! Choco én havermout: loving it!!!😍
  Alleen…ik volg je al op facebook, maarrr…instagram heb ik niet 😏

 76. Wat een leuk pakket, alles ziet er heerlijk uit! Ken deze producten nog niet, dus ben eigenlijk heel benieuwd naar ze allemaal. Maar ik kies toch voor de stroopwafels omdat dat vroeger mijn lievelingskoek was. Lekker even opwarmen in de oven zodat de stroop smelt en dan oppeuzelen met een kopje thee erbij.

 77. Botergaletten!! Dat is lang geleden! Oma en zoonlief kunnen dan ook meegenieten. Alle glutenvrije eters. Wat afwisseling is altijd welkom!
  Alleen jammer van Instagram. Die heb ik niet! 😎

 78. Wat Zie ik voor leuks (en lekkersss) hier voorbij komen 😃. Lig een beetje te scrollen en series te kijken in bed al een week lang omdat mijn buik er deze week geen zin in heeft. Dus alle tijd om mee te doen aan deze winactie hahah!
  Zou een leuke uitkijk zijn op het moment dat ik me weer beter ga voelen! 🙂 Volgde je al op insta, dus ga nu ook maar even op je fb spieken!

 79. Ik kom graag in aanmerking voor dit heerlijke pakket. Ben benieuwd naar de stroopwafels. Heb je niet gevolgd op Instagram, want dat heb ik niet (jammer, dat je dit moet!!!).
  Ik tag graag met dochter en kleindochter, die ook glutenvrij moeten eten. Gun het ze zo graag.

 80. Ik doe heel graag mee 🙂
  Glutenvrij eten kan soms een hele uitdaging zijn maar met dit soort producten is het geen enkel probleem.
  Het meest benieuwd ben ik naar de Chocolade quinoa havermout, klinkt heerlijk! Hmmmm

 81. Jaaa leuk!! Ben vooral heel benieuwd naar de stroopwafels (even smelten boven een warme kop thee!)

  Ik volg je al best wel een tijdje, vooral op Insta, en stiekem woon je best dicht bij me en hoop je ooit tegen te komen in de stad (ik woon namelijk in Dalfsen en zit op school in Zwolle).

 82. Hee Marit !
  Ik doe ook graag mee. Het meest benieuwd ben ik naar de havermout, ik heb hier echt nog niet een goed glutenvrij alternatief voor gevonden… Liefs!

 83. Hier in huis in mijn dochter een groot fan van de stroopwafels en de galetten. En de oerkoeken natuurlijk. En nu nog een lekker ontbijtprodukt vinden…..misschien de chocolade havermout? Ben benieuwd!
  Groetjes Marieke (en mijn proefkonijn Mette)

 84. Ik heb sinds kort te horen gekregen dat ik niet tegen glutten kan en ik vind het moeilijk om glutenvrije producten te vinden omdat ik dit nog niet gewoon ben :). Ik ben heel nieuwsgierig naar de stroopwafels en galetten.. fingers crossed 🤞🏻

 85. Ik doe graag mee! Mijn vriend eet glutenvrij en is gek op chocola. Dus het lijkt me heerlijk om de brownies met hem te kunnen eten!

 86. Ik doen graag mee! En ik ben heeeeeel benieuwd over het brownie mix. Girl + chocola = pure happiness + glutenvrij = pure happiness in mijn buikje! Dus, happy life!
  Heel erg bedankt voor al je tips op je social media en blog.

 87. Ook ik doe graag mee aan je actie! Het meest benieuwd ben ik naar de biologische brownie mix. Vooral na t lezen van jouw review hierover!!

 88. Hoi ik wil echt super graag meedoen!!
  Ik wil mijn moeder verrassen (bij wie sinds kort coeliakie is gecontrasteerd) met dit pakket!
  Van dit pakket vindt zij denk ik de stroopwafels het lekkerst!!

  Groetjes,
  Marissa

 89. Hoi Marit,
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alle producten! Ik ken het merk Leev nog niet, zie het nu voor het eerst op jouw blog. Als ik win zou ik graag de Biologische mix voor Brownie uitproberen voor mijn verjaardag, ik ga dit jaar alléén maar glutenvrije hapjes maken voor de visite om te laten zien dat glutenvrij ook erg lekker kan zijn! Groetjes Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *