Glutenvrije sinterklaasproducten bij Aldi

Glutenvrije sinterklaasproducten bij Aldi

Sinterklaas is één van die momenten per jaar waarop je geconfronteerd wordt met je glutenvrije dieet. Vooral als je nog kind bent. Je kunt niet alles klakkeloos aannemen, want pepernoten zijn glutenbommen en ook in ander snoepgoed zit geregeld gluten. Je scoort een aantal glutenvrije sinterklaasproducten bij Aldi die ik je niet wil onthouden! Lees je mee?

Sinterklaas komt eraan

Vorige week struinde ik door Aldi en zag ik tot mijn grote verbazing dat de sinterklaasproducten al weer in vol ornaat in de schappen lagen. Ik checkte wat ingrediëntenlijsten en ontdekte redelijk wat glutenvrije producten. Hieronder som ik er 4 voor je op.

Let op: Sommige van onderstaande producten kunnen wel sporen van gluten bevatten. Bepaal zelf of je dit wel of niet koopt/eet. Het verschilt per persoon of je hier wel of niet op reageert. De meeste mensen met coeliakie eten dit zonder problemen (althans, zo lees ik het vaak in glutenvrije Facebookgroepen).

Hoe leuk zijn deze chocolade sintfiguren als schoencadeautje?

Ook deze chocolade munten zijn glutenvrij!

Glutenvrije grabbelmix (schuimpjes). Handig om zelf eventueel glutenvrije pepernoten doorheen te mengen zodat je strooigoed krijgt.

Chocolade sticks: leuk als schoencadeautje of lekkere snack!

Ik schreef al eens eerder over glutenvrije producten bij Aldi:

Glutenvrij bij Aldi

Facebooktwitterpinterestlinkedin

3 thoughts on “Glutenvrije sinterklaasproducten bij Aldi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *