Glutenvrije maaltijdsauzen bij PLUS

Glutenvrije maaltijdsauzen bij PLUS

Soms vind ik het heel interessant om het assortiment van een supermarkt door te nemen waar ik nooit kom. Een van die supermarkten is PLUS. Hier in Zwolle zit er niet eentje bij mij in de buurt en daarom kom ik er eigenlijk nooit. Ik spotte op de website een aantal maaltijdsauzen die glutenvrij zijn. Speciaal voor de gemakzoeker: hieronder het overzicht.

Klik op de afbeeldingen om ingrediënten per product te lezen op de website van PLUS. Let op: je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen dieet. Verpakkingen willen nog wel eens veranderen, dus check dit altijd zelf in de supermarkt en vertrouw niet blindelings op mijn (mogelijk verouderde) informatie. 

Overzicht van glutenvrije maaltijdsauzen

Hawaï is ook lactosevrij.

Zoetzuur is ook lactosevrij.

Ajam pangang is ook lactosevrij.

Saté is ook lactosevrij.

Vind je dit soort overzichten nou enorm handig? Check dan ook eens:

Afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van PLUS.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *