Glutenvrije kant-en-klaarmaaltijden bij PLUS

Glutenvrije kant-en-klaarmaaltijden bij PLUS

Soms vind ik het heel interessant om het assortiment van een supermarkt door te nemen waar ik nooit kom. Een van die supermarkten is PLUS. Hier in Zwolle zit er niet eentje bij mij in de buurt en daarom kom ik er eigenlijk nooit. Ik spotte op de website een aantal kant-en-klaarmaaltijden die glutenvrij zijn. Speciaal voor de gemakzoeker: hieronder het overzicht.

Klik op de afbeeldingen om ingrediënten per product te lezen op de website van PLUS. Let op: je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen dieet. Verpakkingen willen nog wel eens veranderen, dus check dit altijd zelf in de supermarkt en vertrouw niet blindelings op mijn (mogelijk verouderde) informatie. 

Glutenvrije wereldmaaltijden PLUS

Een Surinaamse en Mexicaanse maaltijd.

Glutenvrije stamppotten PLUS

Die bovenste verse stamppot witlof heb ik wel eens bij Albert Heijn gehad, een soortgelijke, erg lekker!

Glutenvrije Aziatische maaltijden PLUS

Glutenvrije nasi goreng en mihoen goreng. Lekker met een gebakken ei en satésaus erbij:
19 x Glutenvrije satésaus

Vind je dit soort overzichten nou enorm handig? Check dan ook eens:

Afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van PLUS.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *