Glutenvrije AH Excellent kerstproducten

Glutenvrije AH Excellent kerstproducten

Al jarenlang heeft Albert Heijn een Excellent lijn in de schappen liggen. Met eerlijkheid beken ik dat ik nooit echt op die producten let, maar er is een uitzondering. In de kerstperiode is het assortiment dusdanig groot dat het me wél opvalt! Denk aan het glutenvrije suikerbrood en de feestatol die al een tijdje in de schappen liggen. Geweldig vind ik ze beide! In dit artikel geef ik een overzicht van een aantal AH Excellent kerstproducten die jouw glutenvrije Kerst wat makkelijker zullen maken. Én lekker natuurlijk. Lees je mee?

Glutenvrije gourmetschotels

Hieronder een aantal glutenvrije gourmetschotels. Op de tepanyaki proeverij en biefstukpuntjes met funghisaus na zijn ze ook lactosevrij.

Glutenvrije borrelhapjes

Bij ons thuis staat de kerstperiode ook gelijk aan lekker borrelen met elkaar. Hieronder wat glutenvrije borrelhapjes. De filet americain met truffelmayonaise en de gevulde scharreleitjes zijn ook lactosevrij.

Glutenvrije chocolade

Die ruby chocolade lijkt me heerlijk!

Glutenvrije ontbijtproducten

De glutenvrije feeststol en het suikerbrood zijn ook lactosevrij.

 

Glutenvrije desserts/ producten voor bij de koffie

Kerstkrans ijstaart of cappuccino meringue rol anyone?! Wat een fantastische producten.

Glutenvrije verspakketten

Op de bovenste 2 na zijn ze ook lactosevrij.

 

In dit artikel is een selectie opgenomen van de AH Excellent kerstproducten. Er is nog meer glutenvrij, check daarvoor vooral het aanbod in jouw supermarkt. Heb je wat aan dit artikel gehad? Ik hoop het wel! Hieronder nog meer inspiratie:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

6 thoughts on “Glutenvrije AH Excellent kerstproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *