Ik sta op de cover van Glutenvrij Magazine!

Ik sta op de cover van Glutenvrij Magazine!

Even een kleine update tussendoor: ik sta in de september editie van Glutenvrij Magazine. Een magazine speciaal voor de leden van de Nederlandse Coeliakie Vereniging! Samen met mijn vriend werd ik geïnterviewd over mijn coeliakie en hoe wij daarmee omgaan. Bovendien hadden we een fotoshoot voor de cover. In dit artikel neem ik je een beetje mee achter de schermen en laat ik niet-gepubliceerde foto’s zien!

Het interview

Mijn vriend en ik werden afgelopen zomer geïnterviewd door hoofdredacteur Annette Karimi bij ons thuis. Onder het genot van zelfgemaakte appeltaart praatten we een uur lang over hoe mijn vriend en ik omgaan met mijn coeliakie. Ook hadden we het een tijdje over hoe coeliakie bij mij ontdekt is en waar we nou het meest tegenaan lopen. Fijn om via deze weg ons verhaal te kunnen delen!

Uiteraard kwamen ook mijn glutenvrije Instagram account (klik!) en dit platform Maak het Glutenvrij aan bod. Ik vind het superleuk dat deze mogelijkheid op mijn pad is gekomen en hoop dat mensen wat aan mijn verhaal hebben!

De fotoshoot

Uiteraard hoorde er ook een fotoshoot bij het interview, het zou immers de cover story worden. Na een tijdje over en weer mailen met de fotografe, besloten we bij de Sassenpoort te fotograferen. Dat is echt een uniek en historisch gebouw hier in Zwolle. Gewapend met een fietskrat vol glutenvrije boodschappen heb ik genoten van de shoot!

Gezellig mandje zo hè?

De Cover

Uiteindelijk ziet de cover er zo uit, ik ben er erg blij mee:

Glutenvrij Magazine

Hieronder vind je het uiteindelijke interview in het blad van de NCV!

Foto’s van volgers

Ik kreeg van meerdere volgers foto’s toegestuurd dat ze me hadden gespot in het magazine. Heel erg leuk!

glutenvrij magazine

Nog wat extra foto’s

En hieronder vind je nog wat foto’s die niet gepubliceerd zijn maar wél erg leuk geworden!

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Marjan van der Meer.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Ik sta op de cover van Glutenvrij Magazine!

  1. Ik zie dat bier niet (altijd) te krijgen is. Ook zijn de glutenvrije bieren in supermarkten en webshops behoorlijk prijzig.
    Kan Aldi hier iets mee?

    Groet Emil Kerckhoffs
    Voerendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *