Glutenvrij in Italië

Glutenvrij in Italië

Dat Italië een glutenvrij walhalla is, heb ik de afgelopen drie jaar al zoveel voorbij zien en horen komen. Afgelopen weken ontving ik een aantal foto’s van glutenvrije mogelijkheden in Italië. Ik vond ze te leuk om niet te delen, dus heb ze hierbij in een artikel gestopt voor je. Mocht je deze zomer naar Italië gaan, ik verwacht dat glutenvrij in Italië geen probleem zal zijn! Kijk je mee?

Glutenvrij bij Conad Italië

Lisa mailde me een aantal foto’s van het glutenvrije aanbod bij supermarktketen Conad. Deze foto’s zijn genomen in het plaatsje Arcidosso in de provincie Grosseto. Bedankt voor je foto’s, Lisa! Leuk dat we op deze manier een kijkje kunnen nemen bij het glutenvrije aanbod in een ander land.

Dit is trouwens ook de eerste keer dat ik een verlicht glutenvrij schap zie. Hightech hoor.

Vers glutenvrij taartdeeg in de koeling.

glutenvrij in italië

Veel glutenvrije pasta.

glutenvrij in italië

Net als bij Conad, ook bij Coop veel glutenvrije pasta.

glutenvrij in italië

Glutenvrije taartmixen. Zo te zien van Dr. Oetker, hopelijk komen deze ook ooit snel naar Nederland.

glutenvrij in italië

Altijd leuk om op deze manier het productaanbod te zien uit andere landen.

Glutenvrij bij Lidl Italië

Mijn schoonzus appte me drie foto’s van fantastische glutenvrije schappen. Ze was op dat moment bij Lidl in Peschiera del Garda. Aan de prijskaartjes te zien gaat het om een standaard assortiment. Niet een tijdelijke zoals hier in Nederland nu twee keer is aangeboden.

glutenvrij in italië

Lekker goedkoop geprijsd ook zo te zien!

glutenvrij in italië

In de koeling zelfs verse glutenvrije pasta.

glutenvrij in italië

Cornetto’s en pizza anyone?

Glutenvrij bij Italiaanse ijssalons

Mijn schoonzus appte me ook nog twee ijsgerelateerde foto’s. Glutenvrij ijs was zowel te koop op de camping waar ze verbleef als bij een lokale ijssalon.

glutenvrij in italië

Glutenvrij ijs bij Latteria Ugolini in Peschiera del Garda. Wat ik op de website zie zijn er zeven vestigingen van Ugolini.

glutenvrij in italië

Kookie free ijs op Camping Altomincio in Salionze (provincie Verona)

Glutenvrij in Italië

Hoe fantastisch ziet bovenstaand glutenvrije aanbod in Italië eruit? Dit bevestigt maar weer: ik moet écht snel eens een vakantie naar Italië boeken. Ten eerste omdat ik echt jaloers word op deze foto’s, maar ook omdat het me super lijkt om zelf eens Italiaanse hotspots en supermarkten te ontdekken. Ik heb trouwens ook al flink wat Italiaanse glutenvrije hotspots op mijn kaart opgeslagen, deze vind je hier.

Heb jij nou ook glutenvrije restaurants, producten of merken gespot in je vakantieland? Mail me gerust een aantal foto’s!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Glutenvrij in Italië

  1. Ik heb een app gedownload genaamd Mangiare sg. Hier Kun je in de buurt waar je op dat moment bent glutenvrije restaurants zien. Helemaal top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *