De Buffetten Boer glutenvrij

De Buffetten Boer glutenvrij

We kennen allemaal de eeuwige struggle: je geeft een feestje, maar weet niet wat je moet koken. Het liefst bied je je gasten meerdere gerechten aan om uit te kiezen. Maar vaak kom je uit op een simpele pan soep, haal je patat of bel je je favoriete Chinees in de buurt. Afgelopen zondag vierden wij de verjaardag van mijn schoonoma en bestelden we een buffet bij De Buffetten Boer. Gelukkig biedt De Buffetten Boer glutenvrij aan, in dit artikel geef ik je mijn ongezouten mening.

Hoe werkt het?

Op de website van De Buffetten Boer heb je keuze uit acht buffetten. Wat prijs betreft variëren ze van €12,75 tot €19,50 per persoon. Dit is inclusief opwarmschalen, servies en bestek. Het buffet wordt gratis bezorgd en opgehaald (inclusief vieze afwas!) Wij hadden het Luxe buffet besteld trouwens, met acht warme gerechten, zes koude gerechten en stokbrood met kruidenboter. Bij het bestellen kun je tevens aangeven voor hoeveel personen je een Kinderpakket, Halalpakket, Vegetarisch pakket of Glutenvrij pakket wilt.

de buffetten boer glutenvrij

Het buffet werd inderdaad geleverd met servies en bestek. Ideaal!

Hoe is het bij De Buffetten Boer glutenvrij geregeld?

Het buffet was een ruim aantal weken van tevoren besteld. Twee dagen voor levering besloot ik toch nog even contact op te nemen ter controle. Glutenvrij was inderdaad goed doorgegeven, evenals één persoon die vegetarisch wenste te eten. De vrouw aan de telefoon legde me uit dat het glutenvrije eten in een aparte ruimte gemaakt wordt. Ook zou het goed verpakt worden en zou ik een aparte opwarmschaal krijgen. Klinkt veelbelovend toch?

de buffetten boer glutenvrij

Mijn glutenvrije eten arriveerde inderdaad goed geseald en in een aparte bak. Ook was er een extra opwarmschaal voor mij geleverd. In plaats van acht warme gerechten, krijg je er als glutenvrije gast zes.

de buffetten boer glutenvrij

 En in plaats van zes koude gerechten, krijg je er vier. Deze zitten prima gesealed in een plastic bak met vier vakken.

de buffetten boer glutenvrij

En zo ziet het buffet van de rest van het gezelschap er eenmaal opgedirkt dan uit! Gezellig toch?

de buffetten boer glutenvrij

Mijn privé buffet, hoe luxe is dit? Veilig op afstand in de keuken gezet, ver weg van gluten.

de buffetten boer glutenvrij

Er zaten zelfs twee glutenvrije, gesealde broodjes bij. Wat dan ook nog mijn favoriete broodjes bleken te zijn, top!

Eindoordeel De Buffetten Boer glutenvrij

Laat ik het maar gewoon kort houden: ik ben laaiend enthousiast. Bij De Buffetten Boer hebben ze echt goed begrepen wat veilig glutenvrij is. Mijn eten kwam zo zorgvuldig gesealed aan en was mega lekker. Ik kan niet wachten om de andere zeven buffetten uit te proberen. Bovendien ben ik niet ziek geweest, terwijl ik toch zo’n veertien gerechten door elkaar heb gegeten. Een echte aanrader dus! En dan verder nog een algemene tip: bestel voor minder personen dan het aantal waarmee je bent. Wij bestelden voor drie personen minder en hadden nog 3-4 ruime porties over.

Heb jij wel eens bij De Buffetten Boer besteld? Of is er bij een ander bedrijf goed rekening gehouden met glutenvrij? Laat het me weten! 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “De Buffetten Boer glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *