After Christmas glutenvrije winactie

After Christmas glutenvrije winactie

Kerst staat vaak in het teken van eten en voor sommigen van ons zijn het ook dagen vol cadeautjes. Om dat laatste nog even voort te zetten, maak je tot en met vrijdag kans op een goedgevuld pakket van Urtekram. Doe jij mee aan deze glutenvrije winactie?

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Urtekram mag ik een goedgevuld – en uiteraard glutenvrij – pakket vol lekkers weggeven. Het zijn met name producten waarmee je een heerlijke maaltijd op tafel zet. Hieronder lees je wat erin zit:

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht wat je nu aan het lezen bent.
 • In de reactie vertel je me naar welk product je het meest benieuwd bent.
 • Reacties onder mijn bijbehorende posts op Instagram (Stories) en Facebook zijn leuk, maar niet de officiële manier om mee te doen.

Deze winactie is tot stand gekomen middels een samenwerking met Urtekram. Meedoen kan tot vrijdag 29 december 17.00 uur. De winnaar ontvangt daarna persoonlijk bericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

144 thoughts on “After Christmas glutenvrije winactie

 1. Hallo,
  Ik doe mee voor mijn dochtertje van 12, ze heeft coeliakie, ass en add, we weten sinds mei dat ze coeliakie heeft door dat ze zo klein was en veel buikpijn had, hebben we haar laten onderzoeken. Wij willen het pakket graag winnen, voor eens nieuwe dingen uit te kunnen proberen, want ze is het soms beu, altijd hetzelfde, couscous en quinoa heeft ze nog nooit gegeten 😉
  Daarom willen we graag het pakket winnen voor samen eens nieuwe dingen te koken.
  Groetjes Familie Heylen

 2. Mijn favoriete maaltijden zijn pasta’s, dus de spaghetti en lasagne staat boven aan mijn lijst, maar ik ben vooral benieuwd naar de glutenvrije couscous.
  Dat is lang geleden dat ik dat heb gegeten.

  Carlo

 3. Heel benieuwd naar eigenlijk alle producten! Sinds kort op glutenvrij en nog zo bezig met etiketten lezen….
  Zou geweldig zijn om te krijgen

 4. Ik ben heel benieuwd naar alle producten maar in het bijzonder naar de Tamari. Deze sojasaus lijkt me geweldig om te gebruiken als smaakmaker bij het koken maar ook voor bij de sushi natuurlijk. Vanwege mijn coeliakie moet ik glutenvrij koken maar daarnaast vind ik het ook heel belangrijk om biologische producten te gebruiken. Dus Urtekram past perfect bij ons gezin!

 5. Leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar de couscous. Dit heb ik niet meer gegeten sinds ik glutenvrij eet. Lijkt me heel fijn om dit weer een keer te kunnen eten.

 6. Wat zou dit een heerlijk pakket zijn om in 2019 creatief in de keuken te beginnen.
  Graag kook ik voor mijn vriendje en vriendinnen.
  Leuk om ze te verrassen met een nieuw glutenvrij recept.

  Ik ben heel erg benieuwd naar de rode kidney bonen. Om een keer de gevulde zoete aardappel te proberen.
  Die lijkt me echt heerlijk.

  Duimen dat ik dit mooie pakket win.

  Fijn dag,
  Eveline

 7. Met jouw tips zijn we op weg naar Nordhorn om boodschappen te doen voor onze dochter. Zij heeft begin december de diagnose coeliakie gekregen. Aangezien ze dol is op lasagne, ben ik erg benieuwd naar de lasagnebladen.

 8. wat een fijne actie weer. Heerlijk weer kans op wat rust in mijn lijf na de feestdagen. Ik ben benieuwd hoe de lasagnebladen vallen, want heb een heerlijk recept liggen van een tomatenroomsoep waar deze in moeten. Ook kijk ik uit naar de havermout voor mijn baksels waar ik het veel voor gebruik. Zou top zijn om te winnen!

 9. De winacties van joi zijn altijd leuk!!! Ik heb al heel lang geen lasagne meer gegeten met ‘echte’ lasagnebladen. Of de overheerlijke couscous die mijn man altijd maakte. Die mis ik op een warme zomerse dag.

 10. Erg benieuwd naar alle produkten, ken het merk niet. Vooral de lasagnebladen, ben benieuwd hoe ze proeven. Kan hier weer heerlijke gerechten mee maken.
  Heerlijk Mexicaans gerecht of alleen al de olie om heerlijke dingen mee te maken. Hier hartelijk Welkom natúúrlijk..😉

 11. Leuke actie weer! Ik ben nieuwsgierig naar de lasagnebladen en couscous vervang dit toch het meest met groente, courgettebladen of brocollirijst. Aangezien ik de GV variant minder lekker vind..
  groetjes Kim

 12. Hoi Marit, weer verras je ons met een fijne winactie. Het merk Urtekram ken ik nog niet, en ik ben dan ook zeer benieuwd naar de spaghetti. Andere merken hebben ook wel spaghetti maar die vind ik nooit zo geslaagd. Ben zo benieuwd hoe deze zal smaken. 😉 Ik begin alvast met duimen.

 13. Hoi hoi, wat een super leuke win-actie!!!!! Ben eigenlijk naar alles wel nieuwsgierig naar als ik dan toch iets moet kiezen kies ik de lasagna-bladen. Dat is toch iets wat ik wel heel erg mis om te eten.

 14. 🎆🎉🤗 whoop Whoop whoop 🤗🎉🎆 wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee 😍 ben zeer benieuwd naar alle producten maar het meest naar de Glutenvrije lasagnebladen&
  Glutenvrije spaghetti Het merk Urtekram ken ik nog niet,ben zeer benieuwd naar deze producten.

  🎆🎉🎆 Fijne jaarwisseling iedereen 🎆🎉🎆 groetjes Milusca ✨

 15. Hoi, ik ben zelf net voorzichtig begonnen met experimenteren met Paleo recepten ivm aanhoudende buikklachten ook al eet ik glutenvrij. Ik zie diverse producten die daar goed bij aansluiten, dus zou zeer zeker goed van pas komen. Groetjes Patricia

 16. Hi!
  Ik ben benieuwd naar de quinoa! Dat heb ik nog nooit gegeten en met de tip voor de salade klinkt het al heel erg lekker!

  Groet,
  Tamara Bos

 17. hoi ik ben nieuwsgierig naar alle glutevrije producten probeer steeds iets nieuws om het maar zo gevarieerd mogelijk te houden en bovendien een pakket winnen betekend weer een financiele meevaller want het is allemaal al prijzig genoeg helaas dus je probeerd niet zomaar iets nieuws uit bang dat het niet zal smaken😊

 18. De couscous, daar ben ik erg benieuwd naar. Vind soms de pasta zo plakkerig en ben erg blij met nieuwe producten.
  En dit jaar geen kerstpakket gekregen en dit zo zo leuk zijn!

 19. Hallo!

  Ik ben benieuwd naar alle overheerlijke producten die in het pakket zitten. Maar ik ben vooral benieuwd naar de glutenvrije couscous. Vroeger aten we heel vaak couscous totdat ik de diagnose colieakie kreeg.

  Ik hoop dat ik dit pakket kan winnen en nieuwe producten kan vinden die ik onwijs lekker vindt!

  Met vriendelijke groet

 20. Heel erg benieuwd naar de GV couscous! Bijna mijn eerste GV jaar voorbij… Het koste wat moeite en wat aanpassingen maar het is me maar mooi gelukt. Couscous was altijd mijn comfort maaltje en wat heb ik dat gemist. Heel benieuwd daarna en natuurlijk ook de rest van het pakket.

 21. Ik loot graag mee voor mijn zoon. Al 12,5 jaar Coeliaak en ADD en autisme. Ik ben erg benieuwd naar de lasagnebladen en de couscous. Die heeft hij nog nooit gegeten. Verder zou hij de rest vast ook heel lekker vinden.

 22. Dit wil ik graag winnen voor ons dochtertje. Ik ben vooral benieuwd naar de lasagne bladen! Ze is dol op lasagne.
  Dan kan ik weer een nieuw recept proberen.

 23. Oo dat zou leuk zijn. Ik ben vooral benieuwd naar de couscous en de quinoa want ik vind het belangrijk om gezond te eten en dit zijn ook voedingsmiddelen die he kan gebruiken om een lunch mee te maken. Handig voor mee naar het werk. Het merk zelf heb ik nog geen ervaring mee dus ben eigenlijk benieuwd naar alle producten.

 24. Wat een schitterende actie, met zoveel producten, ik ben heel benieuwd naar de lasagne bladen, door beperkte middelen kan ik niet zeker veel duurdere glutenvrije producten kopen en heb dit dan ook nog nooit geprobeerd, ik duim 👍👍👍👍

 25. Ik wil graag winnen! Ik ken dit merk namelijk helemaal nog niet. En daarom ben ik benieuwd naar alle producten. Maar als ik er echt 1 moet kiezen: de spaghetti. Glutenvrije spaghetti is namelijk best ingewikkeld…

 26. Wat een mooi pakket om te winnen. Ik ben het meest benieuwd naar het glutenvrije havermeel. Voordat ik glutenvrij was gebruikte ik vaak havermeel om mijn ontbijt te maken. Sinds ik glutenvrij moet eten, zo’n 3/4 jaar nu is er dat niet meer van gekomen. Dus ja… ik wil graag meedoen aan deze actie. Groetjes, Anne-Marie van Uden.

 27. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de couscous. Daarnaast ook de spaghetti en lasagne, dat eet mijn vriend ook graag. En die eet in de avond altijd met mij mee.

 28. Voor mijn diagnose coeliakie, at ik wekelijks couscous. In een salade of maaltijd. Ik ben daarom erg benieuwd naar de glutenvrije variant! 🤗

 29. Graag doe ik mee voor onze dochter Judith, sinds haar tiende met coeliakie. Omdat ze nog zo goed weet hoe lekker glutenhoudende couscous smaakt, vindt ze de “gewone” glutenvrije couscous uit de supermarkt echt niet lekker. Wij als gezin zijn solidair maar missen de heerlijke couscousgerechten wel. Daarom zouden we graag deze, van dit voor ons nieuwe merk, willen winnen!

 30. Ik doe mee voor mijn dochter. Ze is dol op pasta! En als er lasagne op tafel komt zegt ze; ‘ooeehh dat ziet er lekker uit’. De spaghetti en lasagnebladen wil zij en willen wij als gezin graag proeven. We eten met zijn allen s avonds glutenvrij dus dat komt goed!

 31. Hoi!
  Ik ga 1 feb samen wonen met mijn vriend!
  Ik zou graag als mooie start dit pakket willen winnen om alvast de voorraad kast te vullen met glutenvrij spullen!
  Ben benieuwd naar het atlantische zout🤪 klinkt erg speciaal dus ben benieuwd wat het zo speciaal maakt!
  Ik wacht in grote spanning af!

 32. Ooh wat leuk! Ik ben vooral heel benieuwd naar de couscous, ik mis de snelle lunchsalades die ik vaak maakte met couscous. Ideaal voor werkdagen! Fijne jaarwisseling alvast!

 33. Hoihoi!! Ik ben heel erg benieuwd naar de glutenvrije couscous. Dit heb ik nog nooit op en wil dit zeker een keer gaan proberen!! Ben benieuwd 🤩😉😄 Groetjes!

 34. Ontzettend leuke actie!
  Ik ben erg benieuwd naar de Glutenvrije couscous. Dit heb ik nog nooit gegeten en zo het graag eens willen ontdekken! De laatste tijd probeer ik samen met een vriendin nieuwe dingen.

 35. Ik ben heel erg benieuwd naar de couscous. Daar was ik erg aan verslaafd toen ik mijn diagnose nog niet had gekregen. Dan ik weer lekkere salandes maken daarmee! Leuk dat je deze winacties doet! Heb heel erg veel aan je site (:

 36. Hi, wat een leuke actie. Naar de Rode kidneybonen (daarmee maak je onder andere Mexicaans gevulde zoete aardappel) ben ik erg nieuwsgierig. Groetjes 🤩🙏🎆

 37. De couscous, omdat we dan weer eens lekkere salade kunnen maken, om mee te nemen. Sinds een half jaar onze weg aan het zoeken in (zonder) glutenland.

 38. Wat een leuke win actie!! Ik ben het meest benieuwd naar de lasagnebladen. Ik heb pas sinds september coeliakie en heb nog geen lasagne gegeten terwijl ik dit super lekker vind!!

 39. Hai, wat een leuke actie! En wat een lekkere producten 😋 die zou ik graag winnen 🤤. Ik hoop dat ik win! En dan kan ik samen met mijn moeder genieten 🤗😁.

 40. Ik wil graag meedoen voor mijn vrouw, waarbij het 5 jaar bekend is dat ze coeliakie heeft. Had het daarvoor waarschijnlijk al wel langer. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de couscous!

 41. Ik ben heel benieuwd naar de lasagnebladen! Tot nu toe altijd vervangen met pompoenplakken, maar het lijkt mij toch wel weer fijn om eens een heerlijke échte lasagne te maken. Het was altijd een van mij favoriete gerechten, maar ben tot op heden nog geen lekkere lasagnebladen tegen gekomen..

 42. Ik doe graag mee met deze gave winactie!
  Ik ben het meest benieuwd naar de lasagna bladen, dit is iets wat ik nooit meer heb gegeten sinds ik weet (1,5 jr) dat ik gluten niet verdraag.
  🍀

 43. Wat leuk! Ik doe mee 🙂 ik ben het meest benieuwd naar dr quinoa. Ik heb dat nog nooit gegeten, maar vrienden kunnen daar een hele lekkere salade mee maken! Die heb ik nu nog nooit gegeten, maar daar ben ik wel erg benieuwd naar 🙂

 44. Hooi!
  Ik ben super benieuwd naar de couscous!! Ook de lasagna maakt me erg nieuwsgierig. Lekker veel groenten toevoegen om ’t super gezond te maken!! 😍🍀
  Greetz, Ilse

 45. Tamari? Wat is dat?? Mijn dochter denkt dat het een gortdroog glutenvrij cakeje is. Mijn zoon denkt het een speciale soort rozemarijn is, in gedroogde vorm heet het dan Tamari. Mijn jongste dochter weet zeker dat je het in een curry moet gebruiken. Mijn vriend zegt dat het Japans klinkt en dat we daar allemaal van houden hier in huis. En ik denk dat als je veel kruiswoordpuzzels zou maken je allang zou weten wat Tamari is. Helaas doe ik dat niet….

 46. Wat een leuke winactie! Ik ben voornamelijk benieuwd naar de glutenvrije couscous. Gebruik nu voornamelijk quinoa, maar een variatie zou ook top zijn🙌🏼

 47. Hi Marit!
  Ik doe mee voor mijn zoontje van 2. Sinds ongeveer een half jaar weten we dat hij coeliakie heeft, het was me wel even een zoektocht 😉
  Hij was altijd dol op couscous, die heeft hij niet meer gegeten sinds de diagnose dus die zou ik graag uitproberen. En lasagne is nu een van zijn favorieten!
  🤞🏼

 48. Ik zou het pakket graag willen winnen voor mijn dochter van 14, zij heeft nu 8 jaar coeliakie en daarnaast ook diabetes. Ik ben wel benieuwd naar alle producten, maar zeker de lasagnebladen😋

 49. Wat een heerlijke winactie!!! 🙂 Leuk en super fijn!! Ik ben heel erg benieuwd (en heb er nu al zin in!!) naar de lasagnebladen en spaghetti. Iets wat ik vroeger heel vaak at, maar nu vaak oplos met courgette (spirelli) of pompoen als lasagnebladen.

 50. Owww ik ben nieuwsgierig naar de couscous, die mis ik zo! Had geen idee dat dit glutenvrij bestond.. Het water loopt mij al in de mond bij gedachten aan een heerlijke salade met couscous. Mmmm..

 51. Super leuk zo’n actie! Dit was voor mij mijn 1e glutenvrije kerst en moet zeggen het viel me een beetje tegen.
  Graag zou ik deze actie winnen om weer nieuwe dingen uit te proberen. Van dit merk heb ik nog nooit iets gehad, wist niet dat het er was🙈. Waar ik voornamelijk naar uitkijk zijn de gv couscous en quino. 🤞🤞🤞fingers cross

 52. Wederom weer een leuke actie! Ik ben benieuwd naar de glutenvrije havermeel. Ik zou daar heel graag pannenkoeken mee willen bakken, eens kijken hoe dat gaat. De couscous lijkt mij ook zeker het uitproberen waard! Love it al die nieuwe glutenvrije producten uitproberen. Ik kom er steeds meer achter welke producten ik het beste kan gebruiken, mede dank je website!

 53. De couscous! Daar heb ik nog wel leuke recepten voor liggen die ik al een tijd niet heb gegeten. De rest ziet er ook wel erg lekker uit. 😄 En nu duimen maar…

 54. Joepie, wat leuk! Ik ben vooral benieuwd naar de lasagnebladen! Die heb ik bij mij in de buurt nog niet kunnen vinden en zou deze graag eens gebruiken! Couscous heb ik ook nog nooit gegeten dus wie weet! Leuke actie!!

 55. De spaghetti en lasagnebladen!! Mijn vriend eet voor mij (coeliakie) alleen nog maar gv thuis, en ondanks dat hij altijd een groot pastaliefbebber was, eten we nog nauwelijks pasta omdat hij de gv pasta niet zo lekker vindt… Dit merk kennen wij nog niet! Ik ben hier heel benieuwd naar, wie weet kan dit onze liefde voor pasta weer aanwakkeren!:)

 56. Arriverdechi met die glutenvrije pasta’s die niets weg hebben van echte pasta! Ik ben dus erg benieuwd naar de pasta!! Ik zal er dan een review over schrijven😉 ik wil namelijk niet meer inleveren op smaak en alleen nog maar lekkere glutenvrije producten eten!

 57. Ik ben erg benieuwd naar de glutenvrije couscous. Voor onze dochter doe ik graag mee om aan het begin van het nieuwe jaar een nieuw recept te proberen.

 58. Zo leuk! Ik doe heeel graag mee 🙂 ben vooral benieuwd naar de couscous want dat mis ik wel en heb ik nog geen goede lekkere variant van kunnen vinden. Groetjes Sophie

 59. Ik ben benieuwd naar de couscous. Heb die van peaks wel eens gehad maar vond m niet heel erg lekker. Dan ga ik gelijk de salade met grillkaas maken

 60. Erg benieuwd naar de couscous 😋, nog steeds geen gevonden die ik lekker vind.
  Kan ik dat heerlijke recept met groene pepertje maken.
  Daar heb ik echt veel zin in .

 61. Super leuke actie! Ik ben naar alles benieuwd, maar het meest naar de couscous. Wij hebben de couscous van de ah, maar die was de laatste keer een beetje raar van structuur. Groeten Kim

 62. Oeee wat leuk dat je deze samenwerking hebt. Ik ben vooral benieuwd naar de lasagnabladen en couscous etc. Vooral de couscous, nooit gehad en ben wel heel erg benieuwd naar. Wat betreft de spagetti en lasagnabladen nog niet echt een lekkere gevonden dat ik hem vaker klaar kan maken. Zou zo graag weer keertje pasta willen maken voor mn vriend dat we dan beide ervan kunnen eten. In iedergeval heel tof dat je deze samenwerking hebt en deze winactie doet. En natuurlijk hele fijne feestdagen gewenst

 63. Dit pakket ziet er wel heel aantrekkelijk uit! Zoveel lekkers wat vaak allemaal een heleboel gluten bevat. Ik ben het meest benieuwd naar de couscous, deze heb ik nog niet (lekker) glutenvrij kunnen vinden, terwijl het zo lekker is!😊 En de lasagne ook, dan kunnen met vriend en ik eindelijk weer ‘samen’ lasagne eten (zijn lievelings!)

 64. Top leuke actie. Als trouwe Marit-fan doe mee voor mijn twee glutenvrije dochters van 10 en 12! Zou erg welkom zijn na de extra dure kerstdagen.

 65. Wat een leuke actie, een ‘kerstpakket’ 😊 ik ben erg benieuwd naar het havermeel, daar heb ik nog nooit mee gewerkt.

  Groetjes Gina

 66. ik zou het pakket graag willen winnen voor mijn zusje! Ik ben benieuwd naar de couscous, dan maak ik mijn lekkere couscous salade voor haar! Die heeft ze al heel lang niet kunnen eten!!

 67. Hallo, mijn dochter heeft ernstige meervoudige beperking en dit jaar is coeliakie bij haar geconstateerd. Ik kan haar niet uitleggen waarom ze iets niet mag eten dus we proberen veel met haar mee te eten. Deze website is voor mij ontzettend fijn om deze nieuwe wereld mee te ontdekken en inspiratie op te doen. Aangezien ik erg bezig ben met gezondere keuzes maken en mijn beide kinderen dit ook wil aanleren ben ik extra benieuwd naar de glutenvrije couscous. Deze hebben we nog nooit gehad. Dit pakket zou ons weer erg helpen in de glutenvrije keuken! Alvast bedankt en ga vooral door met alle tips! Groeten, Tynke

 68. Ik vind alle producten interessant dus het is altijd leuk om iets te winnen. Ik heb gluten en lactose allergie, coeliakie, en mijn dochter van 10 jaar lactose intolerantie.. Wij hopen dat we winnen dan gaan we samen gezellig weer de keuken in! 🎄”🎅🎁🍝🍚🍛

 69. hoi sinds oktober jou gaan volgen. na diagnose coeliakie opzoek naar informatie. jou tips en suggesties helpen mee op mijn weg te vinden in de glutenvrije wereld. het gaat met vallen en opstaan. ik ben vooral naar de couscous en de quinoa (bij laatst genoemde ging het laatste helemaal mis. wat voelde ik me beroerd).
  bedankt voor het delen van jou kennis.

 70. Kom maar op met die rode kidneybonen! Kijken of mijn beroemde bonenschotel hier nog beter mee wordt. 😀

  Fijne jaarwisseling alvast!

  Thomas

 71. Wauw! Wat een fijne box. Ik ben heel blij dat ik jou ben gaan volgen. Wanwege mijn Endometriose heb ik een speciaal dieet voor tegen de buikpijn. Gluten is er een van waarvan ik onwijs last krijg van de pijn in m’n buik. Jou producten en tips helpen mij echt erdoorheen! Zo fijn! 💛

 72. Urtekram kennen we nog niet, dat wil ik heel graag leren kennen! Ik ben sinds een paar maanden bezig met glutenvrij en koemelkvrij eten en ik vind het best wel moeilijk! Dus dit pakket zou het wel makkelijker maken!

 73. Wat leuk! Dit pakket zou ik wel willen winnen om alvast te oefenen met koken voor als ik aankomende zomer ga trouwen. Ik ben benieuwd naar de lasagnabladen!

 74. Allereerst bedankt voor je super handige berichten op je site, instagram en Facebook. Sinds een maand weten we dat onze dochter van 2,5 Coeliakie heeft. Dat was even schakelen voor ons allen maar we zijn heel goed op weg. We hebben nu geen ziek meisje meer, maar we hebben ons vrolijke, zingende en energieke meisje weer terug. Mede dankzij jou berichten krijgen we steeds meer inzicht in glutenvrije producten. Erg handig en fijn. Ontzettend bedankt!!

  Onze dochter was altijd gek op couscous dus daar ben ik wel benieuwd naar.

 75. Wauw! Mooi pakket.
  Ik ben het meest benieuwd naar de spaghetti, de meeste spaghetti die ik geprobeerd heb haalt het helaas niet bij de smaak en structuur van glutenvolle spaghetti.

 76. Zou graag dot pakket ontvangen voor mij lieve dochter ze vind het glutenvrij eten moeilijk maar ze vind lasagne normaal gesproken heel lekker maar heeft dit als glutenvrij zelfgemaakt nog niet geproefd. Zou heel leuk zijn als we in deze dagen samen zelfgemaakte glutenvrij lasagne kunnen eten dan voelt zij zich niet anders maar samen zoals het hoort te voelen en te zijn. Vooral in deze dagen X Liesbeth

 77. Wat een gave actie! Ben aan het verhuizen en heb nog een volledig lege voorraadkast. En glutenvrije couscous ken ik niet, maar ben wel heel nieuwsgierig. Lijkt me heerlijk in een Marokkaanse salade.

 78. Super actie. Ik zou heel graag weer eens couscous eten. Die heb ik glutenvrij nog niet gevonden. Ik ben er sinds een half jaar achter dat ik glutensensitief ben..

 79. Heel leuke actie, wij zijn met drie hier met coeliakie. Ikzelf ben het meeste benieuwd naar de Rode kidneybonen. Maar ik denk mijn kinderen meer naar de lasagne bladen en de spaghetti 😉. Het is een super pakket om te winnen en nieuwe producten te ontdekken. Succes iedereen.

 80. Zoals opvallend te zien, ben ik ook heel erg benieuwd naar glutenvrije couscous. Ik heb dit heel lang geleden eens gehad maar zou heel graag eens willen proeven in deze glutenvrije variant , hoe het ook al weer smaakt. Een leuke actie en doe heel graag mee !!

 81. Wat een super winactie! Nog nooit glutenvrije couscous gegeten dus ben daar erg benieuwd naar. Kan ik eindelijk het heerlijke uitziende recept van mijn huisgenootje uitproberen!

 82. Wij doen mee als gezin omdat 2 van onze 4 kinderen coeliakie hebben en ook mama heeft coeliakie .Het is een pakket waar voor ons ook weer nieuwe producten in zitten .Spaghetti lasagne couscous glutenvrij lijken mij heerlijk ,de uitdaging zit er ook in dat wij met 6 personen hetzelfde eten. En dit moet glutenvrij zijn.
  Ook het maken van salades met de quinoa lijkt mij (mama)heerlijk.
  Ik kan nu alleen maar duimen .Bijna jarig (30-12)Het zou een mooi gezinskado zijn.

 83. Ik doe heel graag mee voor mijn man (3 jaar coeliakie) en dochter (1/2 jaar coeliakie).Dit merk kennen we nog niet.Zeer benieuwd.

 84. Hey! Ik ben gisteren gediagnostiseerd met een gluten intolerantie. Ik loop een beetje verloren.. ik weet absoluut niet waar ik moet starten met mijn nieuw dieet en op dit moment zakt de moed me een beetje in de schoenen. Het lijkt me dus een super leuke prijs voor me. Dan kan ik al wat kennis maken met glutenvrije producten.

  Groetjes, Nasrien

 85. Ik kijk alvast uit naar ‘n heerlijk GV couscousgerechtje. Ben vooral benieuwd naar tamari wt ik weet niet wat het is 🤷🏼‍♀️😅

 86. Goedemorgen..Ik loot graag mee voor mijn dochter van bijna 3 jaar. Ik denk niet dat alles wat erin zit lekker is voor haar, maar wel de lasagnebladen en de couscous zijn we erg benieuwd naar..voordat we wisten dat zij coeliakie heeft was ze er erg dol op en dat op zo een jonge leeftijd!!! En met het ander spul gaan we lekker samen proeven en er moois van maken op tafel 🙂

  lieve groeten, Daniëlle

 87. Hier zou je me zo blij mee maken 😁 Ben ook nog jarig vandaag🎉

  M’n vriend eet glutenvrij vanwege een glutenintolerantie. Laatst wilde ik een heerlijk gerecht maken met couscous, gegrilde groente, feta en falafel. Dit heb ik toen met quinoa gedaan. Door de nootachtige smaak, was dit minder lekker. Daarom ben ik erg benieuwd naar de glutenvrije couscous. Dan komt binnenkort zeker het couscous gerecht op tafel!

  Fijne dagen😘

 88. Wat leuk het merk van urtekram kende ik nog niet
  En ik ben daarom heel erg benieuwd naar de lasagne bladen van urtekram ik hou erg van Lasangne ik heb nog geen lekkere glutenvrije lasangne bladen tegen gekomen dit lijkt mij echt de moeite om er mee kennis te maken

 89. Leuke winactie! Ik ken dit merk nog niet dus ben naar alles benieuwd. Maar krijg er ook enorme honger van naar lekkere dingen van thuis. Ben momenteel op een backpacktrip van vier maanden dus al lang geen glutenvrije lasagne meer op. Mijn moeder en ik zijn het meest benieuwd naar de lasagne blazen.

 90. Wat een mooi pakket! Ik 🎁 Zo fijn om te zien dat er steeds meer glutenvrije producten op de markt komen. 🙂 Ben heel benieuwd naar de couscous. Mis dit best wel sinds ik geen gluten meer kan eten, want ik had altijd een heerlijk recept voor een couscous salade. Deze wil ik dus graag weer een keer eten 😋

 91. Oh wat heerlijkheid! Couscous is echt zo’n gerecht dat ik nou al zo lang voor mijn vriend met Coeliakie wil maken maar was het nog niet glutenvrij tegengekomen! Bijna alles al glutenvrij kunnen knutselen maar dit nog niet.. hoop echt dat ik m binnenkort mag proberen😊

 92. Dat is nog eens een leuk kerstpakket! Van mijn pakket moest ik het meeste weggeven, omdat ik het zelf toch niet mag.
  Ik ben vooral benieuwd naar de rode kidneybonen om de mexicaanse gevulde zoete aardappelen mee klaar te maken. Dat klinkt erg lekker!

 93. Oeh lekker zeg, leuke actie!
  Ik wilde ooit al eens couscous maken maar dat kwam er nooit van.
  Dus nu we glutenvrij moeten eten zou dat het eerste zijn uit het pakket waar ik benieuwd naar ben en dat ik zou gaan maken 🙂
  Weten mijn dochter en ik eindelijk of wel eigenlijk wel couscous lusten haha!
  Fijne jaarwisseling!

 94. Hoihoi!
  Ik weet sinds sep dat ik coeliakie heb en het is nog erg zoeken voor mij! Vooral de couscous! Ik ben er enorm gek op. Maar degene die ik heb geprobeerd was niet lekker! Deze heb ik op internet voorbij zien komen en ik weet bijna zeker dat die wel lekker is. Maar kan nergens vinden waar ik het kan kopen! Dus al poosje opzoek naar precies deze! Duimen maar, fijne jaarwisseling!

 95. Hoi hoi!
  Leuke actie 😀

  Ik ben erg benieuwd naar de couscous! Ik heb dit al eens eerder van een ander merk geprobeerd (vita bella ofzo?), maar dit was niet heel bijzonder. Hopelijk deze wel!

  Groetjes, Carola

 96. Glutenvrije couscous!! Mijn huisgenootjes maken heel vaak lekkere couscous salades, maar daar kan ik helaas niet van eten. Als ik dit pakket win kan ik ook mee eten met de couscous!! Je blog is echt top trouwens, de aambiedingen en recepten zijn heel fijn voor glutenvrije studenten(:

 97. Wat een toffe actie! Ik ben benieuwd naar de glutenvrije lasagnebladen; de bladen die ik ken zijn (en blijven) een beetje taai en ik zoek iets beters. Die gevulde zoete aardappelen klinken ook heerlijk trouwens!

 98. Hi, wat ziet dat pakket er lekker uit! Ik ben enorm benieuwd naar de gv couscous. Eén van mijn favoriete recepten was couscous met ratatouille groente en tot op heden nog geen goede vervanger gevonden voor de couscous. Daarnaast lijkt het me gewoon ontzettend leuk om een doos vol eten te ontvangen waarbij ik meteen weet dat ik het allemaal mag eten 🙂
  Bedankt voor de leuke actie!

 99. Graag zou ik deze willen winnen, zeker benieuwd naar de couscous, en de olijfolie, ik moet opzoek naar een ander omdat degene die ik nu heb, uit het assortiment gaat 😪

 100. Wat een mooi pakket, dat zou ik graag winnen zeg!
  Heel nieuwsgierig naar alle producten.
  Heb sinds eind augustus diagnose coeliakie, en waarschijnlijk zal ik binnenkort niet de enige zijn in ons gezin.
  Mijn zoon van 17 heeft ook erg hoge bloedwaardes en in januari naar de mdl arts met hem.
  Het pakket kunnen wij dus goed gebruiken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *