10 x de populairste glutenvrije artikelen van 2017

10 x de populairste glutenvrije artikelen van 2017

Dat het jaar 2018 is begonnen, betekent dat we weer met volle moed vooruit gaan! Maar dat betekent niet dat even achterom kijken niet kan. In dit artikel blik ik graag met jullie terug op de 10 populairste glutenvrije artikelen van 2017. De meeste zijn geen verrassing, maar toch leuk om ze zo in een overzicht terug te zien! Laten we aftellen van 10 tot 1.

glutenvrije snoepjes

10 12 x Glutenvrije snoepjes

Een van mijn eerste artikelen in lijstjesvorm: tips voor glutenvrije snoepjes. Het is fijn om te weten dat er echt nog wel snoepjes over blijven als je een glutenvrij dieet hebt!

Bij deze winkels koop je glutenvrij gebak

Taaaaaart. Yay! Wat bleken er veel plekken te zijn waar je glutenvrij gebak koopt. Blijkbaar was dit een zeer welkom artikel, want deze werd goed gelezen door jullie!

glutenvrij bij HEMA

Glutenvrij bij HEMA

HEMA is een van mijn favoriete winkels en ik ben dan ook heel blij dat er veel glutenvrije producten verkocht worden. Ook producten waarvan je het niet verwacht, heel fijn!

How to: Boodschappen doen in Duitsland

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Duitsland blijft een van mijn favoriete landen om boodschappen te doen. Er is enorm veel glutenvrij aanbod en vaak is alles ook nog een stuk goedkoper!

36 x Glutenvrije vleesvervangers

In 2017 dacht ik ook aan mijn vegetarische volgers. Ik maakte een lijstje van glutenvrije vleesvervanger en dat waren er meer dan ik dacht. Ik vulde ‘m zelfs later nog aan met jullie tips, geweldig!

5 x Koekjes waarvan je niet wist dat ze glutenvrij zijn

Dit artikel verraste geloof ik heel wat mensen. Ik wist wel dat er een aantal bitterkoeken en mergpijpjes glutenvrij waren, maar blijkbaar wist niet iedereen dit. Gewoon te krijgen bij de supermarkt!

Vers glutenvrij brood bij Albert Heijn

In september was het dan zover. Albert Heijn lanceerde een eigen lijn glutenvrij brood. Als blogger mocht ik een van de eerste batches proeven en dat was geweldig. Het brood smaakte goed, was niet droog en erg flexibel. Helaas waren de batches daarop volgend minder. Volgens mij is het brood inmiddels (tijdelijk?) uit de schappen gehaald.

glutenvrij bij Aldi

Glutenvrij bij Aldi

Wederom een artikel met producten die ‘gewoon’ glutenvrij zijn bij een ‘gewone’ supermarkt. Een discounter in dit geval: Aldi. Dit artikel was enorm populair en dat snap ik wel! Want glutenvrije paprikachips, schnitzels en borrelnootjes? Die vind je niet overal!

bakker Leo glutenvrij brood

Review Bakker Leo glutenvrij brood

Als we het hebben over hoogtepunten in 2017, denk ik toch meteen aan het brood van Bakker Leo. Ik ontdekte dit fantastische brood dat wat mij betreft niet te onderscheiden is van glutenvol brood. Ik bestelde meerdere keren en het bleef bevallen. Hopelijk wordt het assortiment in 2018 nog verder uitgebreid!

Glutenvrije chips – XL overzicht

Eigenlijk had ik niet verwacht dat deze op nummer 1 zou staan, maar toch is het zo: mijn overzicht met glutenvrije chips. Gemaakt omdat ik het zonde vind dat er nog steeds mensen rondlopen die denken dat alleen naturel chips glutenvrij zijn!

Wat een geweldig overzicht met mijn 10 populairste glutenvrije artikelen, leuk om zo terug te blikken ! Ik hoop dat ik jullie in 2018 nog meer kan inspireren op een afwisselende manier. Wat was jouw favoriete artikel van 2017? En wat wil je in 2018 (nog vaker) terug zien op Maak het Glutenvrij?

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *