Ken je deze glutenvrije producten al? Deel 2

Ken je deze glutenvrije producten al? Deel 2

Onverwachts glutenvrije producten, ik kan er werkelijk waar spontaan een vreugdedansje van gaan doen. In dit artikel deel ik een aantal random producten met je, die je hopelijk nog niet kende. Ik wens jullie trouwens allemaal een heel goed 2018 toe, dat je maar onbezorgd kunt genieten van glutenvrij eten!

Klik op de afbeeldingen om de ingrediënten te checken. 

HAK bonensoepen

Laatste ontdekte ik 4 glutenvrije soepen van HAK. Zeker eens handig wanneer je een avond voor snelheid en gemak wilt gaan. Ze zijn ook nog eens alle 4 lactosevrij (bevatten alleen het allergeen selderij).

Rösti Albert Heijn

Onderstaande rösti at ik laatst bij vriendin Remke en is echt een aanrader! Handig om rondjes van te maken, maar ook als laag op je ovenschotel!

Maggi Taco Zuid-Afrikaanse braai

Normaal sla ik het schap met Maggi en Knorr altijd over, maar ik ontdekte per toeval deze glutenvrije tacokit van Maggi!

Glutenvrije babi pangang Jumbo

Gaat jouw familie Chinees halen maar durf jij het niet aan qua kruisbesmetting? Dan is deze glutenvrije babi pangang van Jumbo ideaal om in huis te hebben!

Update 11/07/2018: Ik kreeg van een volger de mededeling dat deze wel sporen van gluten bevatten. Bepaal zelf of je dit wel of niet koopt/eet.

Verstegen Mix voor Macaroni & Spaghetti

Normaal bevatten de ‘gedroogde kruidenpakjes’ voor macaroni altijd gluten. Die van Verstegen is glutenvrij, handig!

Check ook zeker de vorige editie van dit artikel even!
Ken jij deze glutenvrije producten al?

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “Ken je deze glutenvrije producten al? Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *