10 x De populairste artikelen van afgelopen half jaar

10 x De populairste artikelen van afgelopen half jaar

Maak het Glutenvrij bestaat vandaag alweer een half jaar. In dit artikel zet ik de 10 populairste artikelen van afgelopen 6 maand voor je op een rijtje. Jullie lijken vooral gek te zijn op producttips! Ben je ook benieuwd welke artikelen het best gelezen zijn? Lees dan zeker even verder.

Mijn halfjarig bestaan

Vandaag precies een half jaar gelezen ging mijn glutenvrije platform live. En wie had ooit kunnen denken dat ik sta waar ik nu sta? Meer dan 100 artikelen en duizenden bezoekers verder, zes hele maanden zijn voorbij gevlogen. Het doel dat ik mijzelf had gesteld voor december 2017 ben ik allang gepasseerd. Heel eerlijk: soms vraag ik me echt af waar dit allemaal heen gaat. Zo onwijs leuk!

Een eigen glutenvrije platform was een driejarige droom van me. Ik kan niet omschrijven hoe het voelt dat deze droom uit is gekomen. Laat staan hoe het voelt om te zien dat het zo onwijs goed aanslaat. Jullie zijn allemaal zo positief en reageren leuk op mijn artikelen en social posts. Het is tof om te zien dat er behoefte is aan glutenvrije inspiratie, daardoor heb ik echt het idee dat ik het ergens voor doe.

Ik wil je bedanken voor de afgelopen 6 maanden. Of je nou één artikel hebt gelezen of misschien wel dagelijks terugkeert op Maak het Glutenvrij. Bedankt dat je er bent en dat ik je kan inspireren!

10 x De populairste artikelen

Hieronder staan de tien populairste artikelen van afgelopen half jaar voor je op een rijtje. Wellicht kende je ze alle tien al, misschien maar een enkeling of geen een!

1. Glutenvrij vers brood Albert Heijn

Mijn allernieuwste artikel is ook meteen het vaakst gelezen. Logisch ook, want hoe fantastisch is het dat Albert Heijn nu met vers Glutenvrij brood komt? Klik hier voor het artikel.

2. Glutenvrije aanbiedingen

Niet geheel verrassend op nummer 2: de glutenvrije aanbiedingen in de Nederlandse supermarkten die ik elke week verzamel. Ook de oude artikelen blijven interessant, omdat je er veel tips uit kunt halen welke producten glutenvrij zijn!

Hieronder links naar de artikelen die tot nu toe online staan:

3. Glutenvrij boodschappen doen in Duitsland

Elke maand weer een veel gelezen artikel: glutenvrij boodschappen doen in Duitsland. Logisch ook, want Duitsland is een goedkoop en glutenvrij walhalla. Klik hier voor het artikel.

4. Wat te doen bij een glutenfout?

Waar de vorige drie artikelen meer gaan over producten, is nummer 4 een praktisch artikel: Wat te doen bij een glutenfout. Klik hier voor het artikel.

5. Glutenvrije koekjes

Op no. 5 het artikel met koekjes waarvan je nog niet wist dat ze glutenvrij zijn. Ik kreeg veel berichten van volgers die meteen de koekjes hebben ingeslagen, zo leuk! Klik hier voor het artikel.

6. Glutenvrije vleesvervangers

Een onderwerp dat de laatste tijd enorm leeft op Facebook is glutenvrij in combinatie met vegetarisch. Ik schreef een artikel over glutenvrije vleesvervangers en dat werd goed ontvangen! Klik hier voor het artikel.

7. Glutenvrij bij IKEA

Nog meer concrete producttips gaf ik in een artikel over glutenvrij bij IKEA. Jullie reageerden hier zo enorm leuk op, dat er deze week ook eentje van HEMA online komt. Er zullen nog vele volgen. Klik hier voor het artikel.

8. Mijn coeliakiediagnose

Mijn persoonlijke verhaal over mijn coeliakiediagnose staat op nummer 8. Heb je die nog niet gelezen? Je vindt het artikel hier.

coeliakiediagnose

9. Interview Remke

Ook het interview met Remke scoorde goed het afgelopen jaar. Klik hier om te lezen hoe Remke ermee omgaat dat ze net coeliakie heeft.

10. Glutenvrije snoepjes

Hmmmm, jullie weten wel wat lekker is. Niet alleen het artikel over de glutenvrije koekjes staat in de top 10, maar ook die over snoepjes. Je vindt het artikel hier.

glutenvrije snoepjes

Glutenvrije hotpots Europa

Verder werd ook mijn kaart met glutenvrije hotspots in binnen- en buitenland enorm vaak bekeken. De teller staat nu op 60.000+ keer. Echt geweldig om te zien hoe erg jullie dit waarderen. Er komen bijna dagelijks nieuwe hotspots bij en er staan inmiddels 1650+ restaurants, eetcafé’s, pretparken, vakantiebestemmingen, supermarkten en ijssalons op! Heb jij een hotspot die nog niet op mijn kaart staat? Laat een comment achter of mail naar info@maakhetglutenvrij.nl

Dankzij deze top 10 begin ik ook steeds beter te begrijpen wat jullie leuk vinden qua content. Wat mis jij nog op Maak het Glutenvrij? Laat het me vooral weten, ik sta overal voor open! Op naar het volgende half jaar vol glutenvrije inspiratie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Facebooktwitterpinterestlinkedin

5 thoughts on “10 x De populairste artikelen van afgelopen half jaar

  1. Wow je eerste half jaar! Terwijl het stiekem voelt alsof je er altijd bent geweest! Ga vooral zo door met de verscheidenheid aan artikelen, het is altijd een feestje je site te bezoeken 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *