Nieuwe producten van YAM Glutenvrij – review en winactie

Nieuwe producten van YAM Glutenvrij – review en winactie

Nieuwe glutenvrije producten zijn altijd leuk om uit te proberen. In dit artikel centraal: 2 nieuwe producten van YAM glutenvrij. Een vanille cake en vanille muffin. In dit artikel laat ik je foto’s zien, geef ik informatie en mijn mening. Lees dus zeker even verder!

YAM Glutenvrij

Wellicht ken je YAM al van haar glutenvrije broden, bolletjes, het feestbrood of oliebollen. De producten van YAM worden in een aparte glutenvrije bakkerij gebakken, wat ze 100% veilig maakt. Sinds vorige week worden er 2 nieuwe producten in die bakkerij gebakken: een vanille cake en vanille muffin.

Je vindt beide producten bij Jumbo op de boerentafel van de broodafdeling. Verkoopt jouw Jumbo filiaal ze niet? Dan kun je ze altijd bestellen op de broodafdeling. En goed nieuws: binnenkort zijn de producten ook via de website van YAM te bestellen zonder verzendkosten!

Vanille muffin €2,25

De YAM vanille muffin is te koop voor €2,25 en weegt 110 gram. De geur van de muffin is precies zoals je ‘m verwacht. De muffin ruikt lekker zoet en naar vanille. Gelukkig is de muffin niet vet – wat bij sommige muffins wel het geval is. De smaak is goed en de structuur alles behalve droog en korrelig. Fan!

Deze muffin lijkt me handig om mee te nemen naar een verjaardag. Of om aan mensen te tippen die hun verjaardag vieren en jou vragen waar ze glutenvrij gebak voor je kunnen halen.

yam glutenvrij

Heel leuk dat rode papiertje eromheen ook!

yam glutenvrij

Zoals je ziet bevat de vanille muffin ei en melk.

Vanille cake €3,25

De YAM vanille cake is te koop voor €3,25 en weegt 275 gram. Die prijs vind ik wat uit verhouding met die van de muffin, in positieve zin. Voor een euro meer heb je meer dan dubbel zoveel gewicht. Goede prijs-hoeveelheid verhouding dus!

De vanille cake is wel iêts droger dan de muffin en ik vind ‘m niet echt smaken naar versgebakken cake. Het is een prima cake, maar niet mega speciaal qua smaak als je het mij vraagt. Maar ik moet wel zeggen dat de cake gelukkig niet korrelig of droog is en ook niet uit elkaar valt. En ik spreek uit ervaring: met een dot slagroom en XL chocolade hagelslag heb je een heerlijke traktatie.

yam glutenvrij

De cake heeft een mooi formaat: niet extreem klein, maar ook niet te groot.

yam glutenvrij

Zoals je ziet bevat de vanille cake ei en melk.

Wil jij de cake en muffin winnen?

Van Yam mag ik iemand blij maken met een proefpakketje met beide producten. Dus wil jij zo’n heerlijke vanille cake en vanille muffin winnen? Doe dan mee op onderstaande manier:

  • Like mijn Facebook pagina Maak het Glutenvrij – klik hier
  • Laat onder dit artikel of onder mijn Facebook post in een comment weten voor wie jij het proefpakketje wilt winnen en waarom. Het mag uiteraard ook voor jezelf zijn. Wees creatief!
  • Je kunt meedoen tot en met zondag 10 september 2017 17.00 uur. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht van mij.

yam glutenvrij

Dit artikel bevat producten die ik van een merk gekregen heb.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Facebooktwitterpinterestlinkedin

8 thoughts on “Nieuwe producten van YAM Glutenvrij – review en winactie

  1. Ik zou het pakketjes voor Kristel Eberson willen winnen, omdat zij vorig jaar is begonnen met het opnieuw opzetten van het NCV kinderkamp voor de kinderen in Noord-Brabant. Verder helpt zij met nog meer activiteiten mee, allemaal in het belang van de kinderen met coeliakie in m.n. Noord-Brabant. Dat terwijl ze zelf ook een opsteker kan gebruiken, zelf heeft ze ook coeliakie, maar ondervindt daar ook na negen jaar dieet volgen nog de nare gevolgen van. Kristel verdient dus eens een extraatje vind ik.

  2. Ik wil het graag winnen v
    Voor mijn zoon Ivo omdat hij sinds 3 weken ook glutenvrij moet eten. Ik eet al 35 jaar glutenvrij, bak veel zelf maar ben wel erg blij met alle producten die nu te koop zijn. Maakt het voor hem toch stukken makkelijker dan voor mij al die jaren geleden.

  3. Voor mijn pietje precieze dochter van 8 jaar. Ze heeft inmiddels 5 jaar coeliakie en is erg kieskeurig in lekkernijen. Niet erg…maar soms wil je ook wel eens buiten haar vaste spulletjes gaan…kijken of er nog meer lekkers is die ze dan kan toevoegen in haar kastje met altijd dezelfde dingetjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *