Win een gepersonaliseerd glutenvrij pepernotenzakje!

Win een gepersonaliseerd glutenvrij pepernotenzakje!

Sinterklaas is zo’n moment in het jaar waarop je extra geconfronteerd wordt met je glutenvrije dieet. Al helemaal als je nog kind bent. Klasgenootjes eten volop pepernoten en ook bij de intocht wordt rijkelijk gestrooid. Maar met een gepersonaliseerd glutenvrij pepernotenzakje wordt het festijn een stuk leuker! Mits je ‘m vult met glutenvrije pepernoten natuurlijk.

Meike van Custom Design By Meike stuurde mij een geweldige foto van een pepernotenzakje die ze had gemaakt voor haar zoon met coeliakie. Enorm leuk voor de intocht of het sinterklaasfeest op school. Van het een kwam het ander en bij deze geeft Meike er een weg aan mijn glutenvrije volgers. Wil jij dit winnen met de naam van jouw glutenvrije pietje? Doe dan zeker mee!

Hoe doe je mee aan deze glutenvrije winactie?

 1. Like Custom Design By Meike en Maak het Glutenvrij op Facebook.
 2. Laat in een reactie onder dit artikel weten voor wie je dit gepersonaliseerde pepernotenzakje wilt winnen en waarom!
 3. Meedoen kan t/m zondag 12 november 2017 17.00 uur. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht.
Facebooktwitterpinterestlinkedin

33 thoughts on “Win een gepersonaliseerd glutenvrij pepernotenzakje!

 1. Wauw! Dit zou super zijn voor onze twee meiden van 4 en 6. Ze gaan hun eerste glutenvrije sinterklaasfeest tegemoet en dit enorm helpen…

 2. Super leuk! Zou deze wel willen winnen voor onze zoon die 4 december 3jaar wordt. Zo kan iedereen zien welke pepernoten van hem zijn en raken we niet in de war!

 3. Oh, dit zou wel heel gaaf zijn voor onze zoon Guus van 7 jaar.. het heeft lang geduurd voordat de diagnose coeliakie werd gesteld.. nu we sinds februari dit jaar glutenvrij eten hebben we een heel ander jongetje in huis… het komende sinterklaasfeest wordt voor ons dus een eerste glutenvrije Sinterklaas.. dat gaat vast goedkomen, maar met zo’n super leuk pepernotenzakje maakt het het sinterklaasfeest helemaal af.. vooral ook op school.. want dat wordt nog even puzzelen..ik hoop dat ik hem blij kan maken met zo’n super tof pepernotenzakje..

 4. Wat een leuk zakje zeg! Onze dochter zou het fantasyisch vinden als ze zo een leuk zakje krijgt van de piet op school, van plaats een plastic zakje.. Dit jaar haar eerste sinterklaas glutenvrij en ze heeft het er erg moeilijk mee, dit zal het hopelijk allemaal wat makkelijker voor der maken..

 5. Gaaf! We hebben pas glutenvrije pepernoten ingeslagen maar onze dochter is nog een beetje klein en de echte sinterklaas en pieten zijn nog wat te eng. En ze slaapt als de Sint bij ons binnen komt. Met dit zakje kan ze zelf een heel jaar voor Piet spelen totdat ze zelf groot genoeg is.

 6. Ties! Die zal er erg blij mee zijn. Geen verwarring meer en hij ook op een andere manier veilig en duidelijk pepernoten mee naar school of uitje.
  👍🏻

 7. Ik zou graag zo’n zakje willen winnen voor mijn lieve dochter Tessa (8) die dit jaar haar eerste glutenvrije Sinterklaas gaat vieren.

 8. Zou er graag 1 voor mijn dochtertje Lynn van 5 jaar 1 willen winnen.. Ze heeft coeliakie en dus kan ze hier mooi haar eigen pepernoten in doen zonder dat er iets bij komt wat niet mag.

 9. Jaaaa.. voor ons aller knapste glutenvrije dochtertje..😍

  1ste keer glutenvrij sinterklaas vieren voor ons 1 jarig meisje.. spannend!

 10. Aaah heel erg leuk! Ik zal het zakje graag winnen voor mijn moeder. Sinterklaas is haar favoriete feest (hele woonkamer is versierd met Sinterklaas spullen Haha). Dat zal ze echt geweldig vinden, en ze heeft coeliakie xx

 11. Super leuke actie 😀. Ik zou mijn nichtje Sacha er erg blij mee maken. Als enige glutenvrij kindje op school en in de familie mag ze wel stralen met zo’n mooi en uniek pepernotenzakje.

 12. Owwh wat wil ik graag winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn beste vriend Niels. Hij heeft een darmziekte waardoor hij glutenvrij moet eten. Of nouja moet niet, maar door glutenvrij te eten gaat het een stuk beter met hem en zijn darmen. Dus eet hij glutenvrij. Het liefst ook suiker vrij. Kan ook niet zo goed tegen suiker. Ik gun dit hem enorm, dit omdat hij dol is op pepernoten en hij ze zo op deze manier wel kan eten. Hij zit nog zo te knoeien met zijn eten, dat hij dit echt wel verdiend. Ik wil hem hier dol graag mee verassen en zeggen hoe trots ik op hem ben! Hij verdiend Dit!!

 13. Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn dochter Sara die coeliakie heeft en nu voor het eerst Sinterklaas op school gaat vieren. Het zakje zou ideaal zijn voor de viering.

 14. Hey hoi hallo!! 😀
  Ik wil graag een zakje winnen voor mijn vriend Stan. Hij weet net als alle andere mensen met een glutenallergie hoe kut en duur het soms kan zijn. Ik bak wel eens wat voor hem en hij heeft laatst voor het eerst appeltaart kunnen eten! Zelfs mijn favoriete eten kan ik samen delen met hem ;( poffertjes
  Zelf zou hij nooit klagen, zelfs niet over bier. Ik verbaas mij nog steeds waar gluten in zit echt wtf ben echt boos soms hahaha
  Liefs kusjes Sanne

 15. Mijn dochter van 8 en ik weten sinds begin dit jaar dat we allebei coeliakie hebben. Dit wordt dus onze eerste glutenvrije Sinterklaas. Even wennen dus nu al het lekkers in de winkels ligt… Niets meer zomaar pakken… Maar met zo’n zakje wordt het toch nog een feestje!

 16. Jaaaaaa! Dat zou heel fijn zijn voor Saartje ❤️! Het is haar eerste glutenvrije sintfeest. Voor haar is de Sinterklaas periode het hoogte punt van het jaar. Ik maak haar heel erg blij als ze een eigen pieten pepernotenzakje zou hebben!

 17. Super leuk voor mijn dochter Deirdre van 7 jaar! Sinterklaas is voor haar een spannende, maar vooral leuke periode aan het einde van het jaar. En met zo’n leuke pepernotenzak is het ineens niet meer erg om “ anders” te zijn❤️

 18. Jaaaaaa voor lieve knappe Lola en haar topper van een moeder Linda Loof die overal zoekt naar glutenvrij ( inclusief glutenvrije piet ) zodat Lola, 1 jaar, een zo normaal mogelijk leven kan leiden met haar coeliakie. 💗💗

 19. Aaah super..Voor mijn meisje Lisa van 6 jaar.. Die eindelijk naar sinterklaas wil omdat er een glutenvrije piet komt;) Maar daar moeten wel pepernootjes in ..

 20. Ohhh ja wat zou ik dit graag willen winnen voor ons 3 jarig zoontje….

  Hij is 3 jaar en de pret van sinterklaas begint nu dus pas echt voor hem!!

  Helaas weten we ook nu sinds een paar weken dat hij coeliakie heeft 😔
  Het is vreselijk moeilijk in ons hectisch gezin (nog 2 oudere zussen van 10 en 11) om alles te veranderen en de prijzen zijn torenhoog 🤤 voor glutenvrij.
  Ik zou dit zakje dus supergaag willen winnen voor mijn kleine boy! Dat heeft hij zeker verdiend 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *