NIEUW & GLUTENVRIJ: Lay’s pizza flavour

NIEUW & GLUTENVRIJ: Lay’s pizza flavour

Producttips, ik ben er gek op. En ik geloof dat jullie dat inmiddels wel weten. Vaak deel ik kort maar krachtig welke producten glutenvrij zijn. Producten waarvan je het in eerste instantie niet per se zou verwachten. Dat deel ik vaak op Instagram en/of Facebook, maar vanaf nu ga ik dat ook in korte artikelen doen op mijn blog. Gewoon om even snel een product te laten zien wat er nieuw én glutenvrij is!

Lay’s pizza flavour

Chips met de smaak van pizza. Het klinkt niet glutenvrij, maar dat is het wel! Onder andere te koop bij Albert Heijn voor €1,45. Let op: limited edition dus niet tot in oneindigheid te koop.

Ingrediënten

Aardappelen, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende hoeveelheden), pizzasmaak [suiker, aroma’s (bevat MELK), zout, karnemelkpoeder (bevat MELK), tomaten- en knoflookpoeder, peterselie, zuurteregelaar (citroen- en appelzuur), kleurstoffen (paprika-extract, annatto, karamel), oregano].

Facebooktwitterpinterestlinkedin

4 thoughts on “NIEUW & GLUTENVRIJ: Lay’s pizza flavour

  1. Bedankt voor het delen weer! Hier ga ik eens naar op zoek om te proberen.

    Ik weet niet of het helemaal nieuw is, maar sinds kort bestel ik regelmatig verse broodjes van Poensgen op glutenvrijewebshop.nl, ze hebben ook wat luxere bolletjes en broodjes. Ik vries ze altijd in op de dag van aankoop en ze blijven heerlijk smaken. Echt een aanrader om ook eens te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *