NIEUW: 3 soorten gluten- en lactosevrij Alpro ijs

NIEUW: 3 soorten gluten- en lactosevrij Alpro ijs

Vanaf vorige week te koop bij PLUS: gluten- en lactosevrij ijs van Alpro. In maar liefst 3 soorten: vanille, kokosnoot, hazelnoot-chocolade. Hieronder lees je de ingrediënten per smaak! Je kunt het ijs ook online bestellen.

Vanille

Water, oplosbare maïsvezel, suiker, gepelde sojabonen (6,1%), plantaardige vetten (koolzaad, shea), fructose-glucosestroop, vanillezaadjes (0,03%), zeezout, stabilisatoren (johannesbroodpitmeel, guarpitmeel), zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijk aroma, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren)

Kokosnoot

Water, oplosbare maïvezel, kokosnootmelk (13,3%) (kokosroom, water), suiker, plantaardige vetten (koolzaad, shea), fructose-glucosestroop, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), stabilisatoren (johannesbroodpitmeel, guarpitmeel, carrageen), zeezout, aroma’s

Hazelnoot-chocolade

Water, oplosbare maïsvezel, suiker, plantaardige vetten* (palmpit*, palm*), fructose-glucosestroop, hazelnoten (2,9%), chocolade (1,7%), magere cacao (1,7%), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), stabilisatoren (guarpitmeel, johannesbroodpitmeel,carrageen), zeezout. *Bevat gecertificeerde duurzame palmolie.

 

Ik las hier online ook nog wat over een vierde smaak amandel karamel zeezout, maar kan daar nog niets over terugvinden op de website van zowel PLUS als Alpro. Bovenstaande informatie en afbeeldingen zijn afkomstig van alpro.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “NIEUW: 3 soorten gluten- en lactosevrij Alpro ijs

  1. Bij de Albert Heijn zag ik vandaag glutenvrije cornetto’s. Ik heb gelijk een pakje meegenomen! Het is niet als de real deal maar, alsnog erg lekker!!

  2. Met al de vernieuwingen van verschillende smaken . Mis ik mijn gewonen vanille ijs van sojamelk in een vaste doos van één liter.
    Als je een dessert van ijs wil serveren kan dat niet uit die kartonnen bekers scheppen die vervormen bij het uit scheppen . Ik mis mijn vaste doos van een liter. Ik heb zwaar lactose intolerantie .( en er zijn zo veel mensen die noten intolerantie hebben , wat doe je daar mee ? Misschien is het met de plastic van de doos te zien en die te vervangen door kartonnen .Ze moeten proberen met dozen te maken die recycleerbaar zijn .alles is mogelijk.graag een antwoord
    Groetjes
    Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *