Mijn favorieten van Glutenvrije Webshop (+winactie)

Mijn favorieten van Glutenvrije Webshop (+winactie)

Online boodschappen bestellen, ik ben er fan van! Elke donderdag worden mijn supermarktaankopen bezorgd. Daarnaast vul ik regelmatig mijn glutenvrije voorraadkast aan door een bestelling te plaatsen bij Glutenvrije Webshop. Jullie vragen mij wel eens wat ik dan zoal online bestel. Dat vertel ik je in dit artikel! 

Het assortiment van Glutenvrije Webshop is groot: van koekjes tot (vers) brood en van pastasauzen tot bakmixen. Ik bestel graag ergens waar ik alles kan krijgen op één plek en dat is hier het geval. En de webshop viert deze maand ook nog eens haar 15-jarig jubileum! Tijd om mijn favorieten in de schijnwerpers te zetten:

Wat ik regelmatig bestel bij Glutenvrije Webshop

Hamburgerbroodjes | Schnitzer

De Schnitzer hamburgerbroodjes zijn perfect qua formaat, luchtig van binnen en knapperig van buiten. Ik warm ze altijd even op in de airfryer. Lekker met een burger van rund, kip of vegetarisch!

Choco Teff Fingers | Consenza

Te gevaarlijk om in huis te hebben, de Consenza Choco Teff Fingers. Verpakt per 2 en er zitten er 5 in totaal in een verpakking. 

Ciabatta | Schnitzer

De Schnitzer Ciabatta is in veel varianten te krijgen, maar Tomaat en Olijf zijn toch wel mijn favorieten. 

Pizzabodem | Schär

Het perfecte diner voor in het weekend: zelf je eigen glutenvrije pizzabodem beleggen. Regelmatig heb ik de Schär pizzabodem in huis, verpakt per 2, dus Matthijs eet altijd gezellig mee!

Ketjap manis | Yakso

De zoektocht naar glutenvrije ketjap vind ik soms best ingewikkeld, omdat redelijk wat varianten tarwe bevatten. Bij de Yakso Ketjap Manis weet je in ieder geval zeker dat dat niet zo is!

Elleboogjes | Sam Mills

Om even in de dinersferen te blijven en al jaren favoriet: Sam Mills elleboogjes. Mijn tip? Koken in een ruime pan water en tussendoor goed roeren! 

Zelfrijzend bakmeel | Doves Farm

Met Doves Farm zelfrijzend bakmeel kun je alle kanten op, een must om in huis te hebben. 

Tapiocazetmeel | Joannusmolen

Eens in de zoveel tijd tover ik Braziliaanse kaasbroodjes op tafel. Altijd een succes, ook bij visite! Met als hoofdingrediënt Joannusmolen Tapiocazetmeel.

Brownies | Damhert

De Damhert Brownies waren een van de eerste glutenvrije tussendoortjes die ik kocht in 2014, vlak na mijn diagnose. Nog steeds een favorietje! 

 Kruidenmixen | Beltane

En tot slot nog eentje uit de beginjaren van mijn coeliakie (and still going strong) Beltane kruidenmixen. Met in mijn top 3 toch wel de Pasta Ascuitta, Chili con carne en Roerbakmie.

Glutenvrije Webshop Basics

Wist je dat Glutenvrije Webshop ook een eigen lijn heeft? Ik voor kort nog niet! Glutenvrije Webshop Basics zijn verrassende producten voor een goede prijs. Zoals roze koek en kaaskoekjes! 

Glutenvrije Webshop

Limited edition glutenvrije verrassingsbox

Speciaal voor haar 15-jarig jubileum lanceert Glutenvrije Webshop een verrassingsbox. Er is een beperkte oplage, dus op=op. De box is vanaf dinsdag 15 juni online te bestellen voor €15!

Klik hier om alvast een voorproefje te zien van de merken die erin zitten. Houd mijn Instagram en de kanalen van Glutenvrije Webshop in de gaten voor de reminder om te bestellen.

Winactie

Leuk nieuws! Ik mag 3 van jullie blij maken met deze verrassingsbox. Hieronder lees je hoe je meedoet: 

 1. Laat in een reactie onder deze post die je nu aan het lezen bent weten wat jouw favoriete product is in het assortiment van Glutenvrije Webshop. 
 2. Meedoen kan tot maandag 14 juni 2021 21.00 uur. Daarna horen de winnaars persoonlijk van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Glutenvrije Webshop. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

287 thoughts on “Mijn favorieten van Glutenvrije Webshop (+winactie)

 1. Mijn favoriete product uit jouw rijtje zijn de chocolade teff fingers van Consenza! Ken niet alles uit je lijst, dus ook weer wat goede tips. Dankjewel!
  Groetjes Marlous

  1. Wow, mooie actie. Echte favorieten hebben we NOG niet, want mijn 12jarige dochter eet pas 2 maanden glutenvrij. Maar brownies gaan er altijd in! En de meeste soorten brood vindt ze nog niet lekker, dus hopelijk vinden we gauw een soort broodjes waar ze van kan smullen!

   1. Vandaag is mijn dochter van 9 jaar gediagnosticeerd met coeliakie. Bij ons moet dus het roer om qua voeding en ik ben mij dus nu aan het inlezen over alle restricties/mogelijkheden. Wij willen dan ook dolgraag een box winnen om van alles te kunnen uitproberen. We hebben besloten om als gezin van 4 allemaal mee te gaan doen met glutenvrij om onze dochter zo veel mogelijk te steunen. Ik ben heel erg benieuwd.

  2. Wat een leuke actie! Mijn zoon wordt vandaag ook 15 jaar 🙂 dit zou een leuk kado zijn! Favoriet hier zijn de Damhert spaghetti en Schnitzer hamburgerbroodjes favorieten!

 2. Hoi! Ik doe mee voor mijn moeder, zij heeft sinds een jaar een gluten intolerantie maar vindt het nog moeilijk om de mogelijkheden te zien tot koken en bakken met glutenvrije producten, hopelijk geeft deze verrassingsbox haar een boost om alles te ontdekken wat er is op glutenvrij gebied!

 3. Oh wat leuk dit!😍😍 Ik zou echt heeel graag willen winnen, heb al meerdere keren besteld bij de glutenvrije webshop en ik ben altijd helemaal blij als dat pakketje binnen komt. Het lekkerste vind ik toch echt de fiber flakes van Doves Farm. Deze smaken echt TOP voor glutenvrije flakes, en ze zijn bijna nergens anders verkrijgbaar. Ook het verse vloerbrood van Consenza is geweldig. Kan eigenlijk zo veel dingen opnoemen 🙈 Ik zou helemaal happy zijn als ik dat glutenvrije pakket mag ontvangen. Veel succes!!😊

  1. Mijn favoriete product is de meel van Doves Farm, veelzijdig in gebruik aangezien ik veel zelf bak! Doe graag mee met de winactie om wat nieuwe producten te ontdekken.

   1. Ik ben fan van het tapiocameel, inderdaad om van die lekkere Braziliaanse kaasbroodjes te bakken. Heerlijk vind ik die ( en ik niet alleen)

   2. Mijn favoriete product bij de Glutenvrije Webshop zijn de pita broodjes en het zelfrijzend bakmeel. 😋 Ik zou graag mee willen doen met de winactie zodat ik op deze wijze andere glutenvrije producten kan ondenken, aangezien ik door corona nog geen kans heb gehad om naar de jaarlijkse glutenvrije markt in aptil te gaan (ik ben namelijk iets meer dan een jaar geleden glutenvrij verklaard). 🥲

  2. Oeh ik ga voor de glutenvrije biertjes! Heerlijk met deze zomerse dagen.. Ik zou deze box enorm graag winnen omdat het na 2 jaar coeliakie nog steeds een grote zoektocht is! Fingers crossed🤞

 4. Super leuke winactie! Zoveel lekkers op de webshop maar als ik moet kiezen de “pita broodjes”, deze heb ik heel lang niet glutenvrij kunnen vinden en sinds ik deze tegen ben gekomen heb ik er al veel verschillende recepten mee gemaakt!

  1. Mijn favoriete producten zijn o.a. idd de Yakso ketjap( idd vanwege dat er geen tarwe inzit. Heb overigens een x zo’n fles uit m’n handen laten vallen 🙈).
   Meel van Doves en lijnzaad en sesamzaad bestel ik daar graag.

 5. Ik bestel vooral vanwege de glutenvrije volkeren pasta, die heb ik nog nooit in de winkel gevonden en is een stuk gezonder dan de pasta’s op maïs basis.
  Mijn dochter met coeliakie is vooral gek op de brownies 😀

    1. Hoi, ik ben super blij toen ik na de diagnose coeliakie ontdekte dat ik veel biersoorten kon bestellen bij de glutenvrije webshop!

    1. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment maar als ik 1 favoriet moet kiezen ga ik voor Le Veneziane – Tortellini Ham, echt een aanrader! De basics lijn was voor mij nog onbekend, die moet ik maar eens gaan uitproberen 🙂

   1. Wat ik het vaakst koop is het meel van Doves. Dit bakt uitstekend. Verder brood van Schnizler. Winnen zou mooi meegenomen zijn aangezien ons leven al duur genoeg is. Eindelijk de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen.

 6. Graag doe ik mee aan de winactie om deze leuke verrassingsbox te winnen. Ik heb pas een maand geleden te horen gekregen dat ik een gluten intolerantie heb en glutenvrij moet eten. Ik ben daarom nog niet heel lang bekend met glutenvrij koken en bakken. Deze box kan mij zeker helpen bij het vinden van lekkere glutenvrije producten!
  Groetjes, Kirsten

 7. Sams Mills elleboogjes zijn hier favoriet! Heerlijk nu in de zomer met een verse salade ernaast ♡ En de chocolade teff fingers zijn ook zalig.
  De roze koek vanuit de Basic lijn is voor ons nog onbekend. Bedankt weer voor de tips, fijn!

  1. Mijn nieuwe verslaving, sinds ik ongedekt heb dat ik glutenvrij moet eten, zijn de teff fingers! Wauw ik wist niet dat glutenvrije snacks zo ontzettend lekker kunnen zijn! De Belgische chocolade in combinatie met de krokante wafeltjes/koekjes. En nu dat ik er achter ben gekomen dat ze ook online te bestellen zijn via de webshop heb ik thuis altijd een voorraad liggen 🙂

 8. Ik heb vorige week te horen gekregen dat ik coeliakie heb en ben dus nog erg zoekende naar wat ik lekker vind. Daarom doe ik graag mee aan deze winactie! Ik probeer graag nieuwe producten.

 9. Oeh! Toffe win actie! Ik ben heel erg benieuwd naar de ciabatta want dit heb ik tot heden nog niet lekker kunnen vinden glutenvrij! Ik ben echt nog zoekende wat betreft eten en zou dit pakket echt goed kunnen gebruiken! 🤞🏼🤞🏼

  1. Wat een super gave actie!

   Ik bestel hier ook regelmatig.
   Benieuwd naar alle andere producten die ik nog niet heb uitgeprobeerd!

   1. Mijn favoriete product van de glutenvrije webshop is de peijnenburg ontbijtkoek!! Ik heb een tijd in een glutenvrije fabriek gewerkt waar deze werden gemaakt, en de fout gesneden koekstukken kwamen dan soms mee naar de lunchruimte. Dat waren de betere dagen! (überhaupt was die fabriek de drpom voor coeliakie-personen!)

 10. Hoi Marit, Wat een aantrekkelijke winactie! Sinds de diagnose ‘Coeliaki’ van ons zoontje (inmiddels 5 jaar) eten wij in huis bijna alles glutenvrij mee met hem. Wel zo gezellig en wel zo veilig. Wij zijn aangenaam verrast door de goede smaak van het brood van Schnitzer. Alleen de variant (en waarschijnlijk zijn er meer) die in de box zit kennen wij nog niet ☺️ Die willen wij natuurlijk graag proeven en ik denk een heerlijk brood voor bij de bbq 😁 Succes met de loting en good luck voor ons haha 🍀

 11. Ik ben echt weg van de melen van Doves Farm. In ons nieuwe huis heb ik een fijne oven en ik bak nu heel veel. En de niet glutenvrije familie leden proeven er niks van zolang ik ze niet vertel 😉

  1. Hoi, wat een leuke winactie! We hebben vorige week de diagnose Coeliakie gekregen voor ons dochtertje van bijna 3 jaar. We zijn volop aan het zoeken en oriënteren qua producten, maar zijn al fan van de pizzabodems van Schär!! Het winnen van de box zou zeker helpen in de zoektocht naar fijne, lekkere en gezonde producten voor ons meisje (waar wij ook van kunnen mee-eten)!
   Groetjes van Myrthe

 12. Wat een super leuke actie! Ik bestel regelmatig bij de glutenvrije webshop en heb vele favorieten waaronder ook de choco teff ringers van consenza.
  Maar als ik er 1 moet kiezen ga ik toch voor de ciabatta broodjes van Scharr. Lekker als ontbijt, lunch of als bijgerecht bij een salade of soep!

 13. Sowieso de roze koeken 😍 zoveel lekkerder dan de ‘normale’ roze koeken die ik vroeger at niet wetende dat ik er slecht op reageerde.

 14. Graag doe ik mee met de winactie! Voor mij is de ciabatta tomaat echt een favoriet!😍
  (ps een hele leuke winactie!)

 15. Jeetje ik kan niet kiezen! De brownies van damhert zijn heerlijk!
  Doves farm is erg prettig om mee te bakken!

  Het ciabattabrood ken ik nog niet! Heb nog geen lekker ciabatta brood gevonden, misschien vind ik deze wel lekker!

 16. Dochter ((bijna 4) twee jaar diagnose coeliakie) is dol op de Teff-fingers. Vind het assortiment van de glutenvrije webshop zo fijn, vaak goede en ook lekkere vervangers te vinden die er voor zorgen dat ze gewoon met alles mee kan eten! Thuis is bijna alles glutenvrij maar op visite is vaak een ander verhaal.

 17. Toffe winactie!! Wat ik graag bij de glutenvrije webshop bestel zijn volkoren pasta, de Schnitzer ciabatta tomato (ook jouw favoriet dus 🤪) , producten van Proceli en verschillende ‘huismerk’ producten!

 18. Wat een leuke winactie!! 🤩 De brownies van Damhert zijn ABSOLUUT mijn favoriet! Zó lekker, ook voor mensen zonder coeliakie. Zeker tijdens een lekkere high tea bijvoorbeeld 😋

 19. Wat een leuke aktie, ik doe mee! 😄 Ik bestel al jaren bij hen, ik denk al bijna vanaf hun begin!
  Mijn favoriete artikel is toch wel de broodmix van Poensgen, toevallig vandaag weer de donker meergranen en de wit besteld. Ook het bier is zooo lekker van het slaapmutske, kende je die al?
  Groetjes,
  Monique Keller

 20. Ik doe graag mee! Wij weten sinds een aantal weken dat onze dochter van 10 jaar coeliakie heeft. Wij zijn dus nog heel erg zoekende.. dit soort tips worden wij erg blij van! 😊

 21. Zo leuk deze win actie! Als mede coeliakie’er bestellen wij hier ook regelmatig. Ikzelf ben gek op de pita broodjes en volkoren wraps, voor mn dochter bestel ik altijd de vanille wafels. Eigenlijk hebben ze heel veel lekkere en goede producten!

 22. Mijn favourite product is de elleboogjes van Sam Mills. Ik doe graag met deze winactie mee omdat ik graag verschillende merken en producten zou willen uitproberen.
  Groetjes Claudia.

 23. De glutenvrijewebshop is al sinds jaren hét anders voor glutenvrij yam desembrood. Wij eten naast glutenvrij ook lactosevrij dus dit pakket ziet er fantastisch uit, zeker met de zomer in het vooruitzicht. Hopelijk kunnen we allemaal lekkere nieuwe dingen uitproberen op het strand 😉 Daarnaast is het ontzettend zwaar om aan een hbo opleiding te beginnen zonder fysieke lessen dus wellicht is dit tevens een mooie afsluiting van het schooljaar.
  Alvast een fijne zomer iedereen.

  Groetjess

  1. Aangezien ik nog niet zo thuis ben ik het glutenvrij eten, zou deze box een mooie basis zijn om wat nieuwe dingen te kunnen proberen. Als ik je lijstje zo doorkijk staan er in ieder geval al een hoop dingen tussen die erg lekker klinken!

 24. Definitely de glutenvrije teff fingers! Deze zijn megaaa lekker! (en diabetes
  proof) Nu 3 weken bezig en die zijn tot nu mijn favoriet naast glutenvrije cakejes 😉 Doe graaag mee aan deze actie.

 25. Ik zou graag dit pakket winnen. Ik weet niet wat mijn favo producten zijn. Ik weet pas sinds 3 weken eindelijk na bijna 24 jaar wat mijn klachten veroorzaken. Coeliakie, marsh 3c darm schade :(. Ik ben nog erg zoekende aangezien ik altijd een echte alles eter ben geweest maar sommige glutenvrije producten toch “nog” niet mijn ding zijn. Ik hoop hierdoor wat meer dingen te vinden die ik mogelijk toch lekker zou vinden.

 26. Oeeee die ciabatta is heerlijk!
  Maar moet eerlijk toegeven dat ik glutenvrij eten vaak nog lastig vind. Ik gun mijzelf dit win pakket om weer nieuwe inspiratie op te doen.

 27. Oeh wat een leuke actie! Zelf bestel ik altijd allerlei koekjes omdat de winkels nooit zoveel keuze hebben. De chocolade sticks van schär en Cozenza zijn favo hierr. Ook omdat ze niet zo duur zijn (studentenleven haha). En goeie aanraders ook die meelsoorten!

 28. Hallo allemaal,

  De Schär pizza bodem 🍕🥳
  Ik eet pas net glutenvrij dus het is allemaal nog wat zoeken en proberen 😃

  🤞 allemaal

 29. Oh wat een geweldige kans !!😃😃 Wat een heerlijke win actie !! 😋😋 Ik gun dit pakket ons gezin . Wij willen natuurlijk DOLgraag nieuwe producten proberen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om uit te proberen dus zou heel blij zijn als ik dit pakket win 🤞🤞 Ook fijn dat het allemaal gluten vrij is 👍 Wij kopen regelmatig glutenvrije producten . Glutenvrij eten maakt ons leven een stuk fijner.Kom graag in aanmerking voor dit pakket; heerlijk genieten, samen met ons gezin. PS. Wij zijn helemaal dol op de damhert brownies ! Heerlijke smeuïge brownies met een intense chocolade smaak .

 30. Heeey,
  Mijn dochter(6, sinds haar 3 coeliakie ontdekt) is dol op de brownies.
  Ik geef ze dan ook af en toe mee naar school(wat eigenlijk niet mag 😅). Ze mogen geen koek met chocolade hebben.

  Maar omdat ze toch al zoveel moet laten en al weinig keuzes heeft doe ik het toch😅
  #somsismamaookstout

  1. Wat een leuke actie! Ben van nature al vrij biologisch dus dit zou erg van toepassing zijn! Jong en gezond! 🤞🏻🤞🏻

 31. Wat mega leuk dit! Ik kan eigenlijk niet 1 favoriet benoemen… haha. Zal toch moeten, dus ik kies als favoriet alle biertjes! Vind het zo leuk om een hele bups te bestellen en gezellig een bier proeverij te houden, zoals non-coeliaken dat soms ook doen. En daarnaast zijn negen van de tien ook echt heel lekker. 🙂

 32. Ik doe graag mee!
  Pas sinds kort moet ik gluten en lactose vrij eten.
  Ik vind het nog behoorlijk lastig en ben nog erg zoekend, alle tips helpen en gelukkig al een aantal erg lekkere dingen kunnen vinden.
  Dus nog geen favoriet product helaas 😊

 33. De kruidmix kan ik vaak niet vinden in de winkels, dus die zijn een favorietje op de website. Ik ben heel benieuwd wat er in de doos zit. Het ontdekken van nieuwe glutenvrije producten is natuurlijk altijd een feestje!

 34. Het product dat ik altijd bestel bij de Glutenvrije Webshop zijn de gebakken uitjes! Heb ze nog alleen op deze website kunnen vinden en ze zijn top! Heel lekker voor bij de nasi, toch wel iets wat je mist als je het opeens niet mag. Geen noodzakelijk product maar wel erg lekker!

 35. Mijn favoriete producten zijn de verschillende meelsoorten van Doves Farm. Mijn vriend heeft coeliakie en bakken blijft een uitdaging. De goede melen van Doves Farm zijn prettig! Ook fan van de Savoiardi (lange vingers) van Schär. Ik ben heel benieuwd naar het verassing pakket. Duimen dus!

 36. Barokke tagliatelle! All time favorite, omdat je saus goed blijft plakken en de pasta een lekkere bite heeft (stiekeme favorite: roze koek!!!)

 37. Wij zijn hier thuis dol op de roze koeken (ik zag trouwens dat ze er ook met confetti zijn, snel een keer bestellen😋) en de chocolade teff fingers zijn ook favoriet!
  Leuke win-actie 😍

 38. Nog niet zo lang bekend met alles. De webshop net bekeken en mijn zoontje werd gelijk enthousiast van de confetti koek😄 Hier gaan we zeker een keer bestellen!🤞🏻🍀

 39. WOW wat een leuke actie🤩🥳

  Myca’s favoriete zijn toch wel de chocolade fingers en de brownies ze is er dol op een ware traktatie😋🥰

 40. Ik doe allemaal inspiratie op hier! Mijn favoriet is denk ik de saucijzenbroodjes en die van m’n man mix b van schar (daar bakt hij de lekkerste pizza’s mee).

 41. Het lijkt me echt super om dit pakket te winnen! Sinds twee maanden is bij toeval coeliakie bij mij vastgesteld. Ik ben zelf nog zoekende naar hoe en wat maar ik wen er vast snel aan! Ik heb ook kennis gemaakt met de glutenvrije webshop en het maakt glutenvrij eten toch wat makkelijker. Zelf bestel ik vooral vaak de glutenvrije volkeren pasta, vooral omdat die van de supermarkt vaak plakkerig en smaakloos is. Maar deze variant is echt heerlijk zodat ik ondanks mijn coeliakie kan genieten van een goed bord pasta <3

 42. Mijn favoriete product is de Tortelloni van Le Veneziane! Voor mijn glutenvrije leven was mijn lievelings gerecht tortellini met spinazie. Met dit product kan ik de mijn favoriete jeugd gerecht herbeleven ♥️

 43. Mijn favoriet? Een lastige keuze want de glutenvrije webshop heeft zo veel fijne producten! Maar als ik dan écht moet kiezen dan ga ik voor Consenza’s corn tortilla 😁

 44. Jaaa ik doe mee voor m’n knappe zoontje van 5! Die heeft coeliakie en is gek op de brownies! Meneertje wilt graag eens pizza beleggen, dus zo’n kant en klare pizza bodem is voor mij dan weer een uitkomst 😅!

 45. Mijn dochter houdt heel erg van
  Chocolate & Hazelnut Pillows van vitabella.
  Ooit gevonden in Italie en gelukkig te verkrijgen via de glutenvrije webshop.

 46. Brownies. 😍
  En andere koekjes.
  Fijn dat de glutenvrije webshop zo’n groot assortiment heeft. Ik kan nooit kiezen 🙈

 47. Wat een super leuke actie! De teff chocolade fingers vind ik heerlijk. En vorige maand de broodjes van schnitzer ontdekt.

 48. Ohhh wat een super leuke actie!mijn favoriete producten zijn de be free pitta broodjes en de consenza corn crackers. 🍀

 49. Mijn man en dochter van 3 met coeliakie zijn dol op de broodjes van Schnitzer! Voor hen zou ik graag het verrassingspakket winnen 🥰

 50. De choco chip cookies van Schär zijn mijn favoriet. Ik ben een echte zoetekauw en blij dat ik alsnog zulke lekkere koekjes kan blijven eten. Ik zou deze box heel graag willen winnen, zodat ik nieuwe dingen kan proeven en meer kan variëren 🍀

 51. Wat een leuke acties!🥳🥳 Wat ik zeker altijd bestel bij de glutenvrije webshop is het zuurdesem brood van Yam. Te lekker!😍

 52. Te gekke winactie! Zeker weten is de macaroni van Sam Mills (Pasta d’oro) mijn favoriet! Een pan macaroni is zo makkelijk en lekker en deze macaroni plakt niet!

 53. Mijn favo product is de glutenvrije pizzabodem.
  Sinds augustus vorig jaar de diagnose gekregen en nog steeds op zoek naar glutenvrije producten. Dus dit pakket komt zeker van pas om nieuwe producten te leren kennen!

 54. Heel leuk artikel!
  De pizzabodem van Schär is bij ons thuis favoriet. Heerlijk knapperig uit de hetelucht oven!
  En de choco brownies zijn ook héél lekker 🙈😋

 55. Heerlijk allemaal! Favoriet zijn hier de Damhert brownies. Lekker zacht en ook makkelijk om te toveren tot kleine gebakjes met wat room en sprinkles!

 56. Whoop whoop wat een leuke actie!!
  Mijn favoriete product hmm dat is een lastige want zoveel fijne, goede en lekkere producten. Maar als ik dan moet kiezen de doves free melen. Sinds ik deze gebruik zijn mijn baksels zoveel beter

 57. Mijn favoriet is toch echt de damhert brownie! Ik kan nooit wachten tot deze eindelijk weer binnenkomt bij me bestelling.

  1. De schär pizza bodems zijn mijn lievelings! Heerlijk met tomaat, rucola, rauwe ham en kaas. Vind het zo fijn dat je ze op deze manier vers kunt maken. Love it!

 58. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn lieve mams! Zij eet nu al zo goed als haar hele leven glutenvrij, en ik vind dat zij dit 1000% verdiend! Het is niet altijd makkelijk geweest glutenvrije dingen te vinden, zeker vroeger, daarom gun ik haar dit van harte! Ik weet niet wat haar lievelingsproduct is maar ze zal dolbij zijn met wat ze krijgt!

 59. Ik ben er helaas net achter gekomen door het fodmaps dieet. Dat ik gluten intolerantie heb en dit zou dus super zijn om diverse producten te kunnen proberen.

 60. De elleboogjes van Sam mills zijn favoriet bij mijn pubers. Al hun pasta’s overigens 😉
  Schnitzer stokbrood is ook yum! Heerlijk genieten met smeersels erop.
  Er zijn teveel lekkere dingen

  Dussss vet gave aktie dit 🍀🤞

 61. Onze dochter van 2,5 jaar vindt toch echt het zelfgebakken brood met de mixen van Peaks het aller lekkerste! Daarnaast bestellen we de Beltane kruidenmixen ook altijd mee. Zou enorm tof zijn om zo’n mooi pakket voor haar te winnen!

 62. Oeee ik doe graag mee 🤗
  Ik haal altijd verschillende soorten meel waar je de lekkerste creaties mee kunt maken🥰
  Als ik win deel ik graag met mijn collega en mede coeliaak. Zo hebben wij ook eens wat lekkers. Tijdens de pandemie is op ons werk in het ziekenhuis regelmatig traktaties geschonken waar wij niet aan mee konden doen. Ondanks dat wij net zo hard hebben geknokt op de corona afdeling. Dus wij verdienen dit verrassingspakket 😃

  1. Mijn favoriete product is toch denk ik de ciabatta tomaat. Ik zelf werk ik een bakkerswinkel en daar hebben we ook van zulke broodjes maar dan met gluten en zoo blij dat deze ook glutenvrij bestaan.

  1. Super leuke actie!
   Mijn favoriet zijn toch de stokbroden van Schnitzel.
   Met dit warme weer heerlijk in de zon met stokbroodje aoli erbij.
   #kwijlnualwegbijdegedachten.

 63. De donuts! Ik ben een enorme zoetekauw en dat mis ik het meest sinds ik coeliakie heb. Met de donuts heb ik toch het gevoel echt wat lekkers te kunnen eten!

 64. De kruidenmixen van Beltane vallen hier goed in de smaak. Ook bestel ik hier vaak glutenvrij bier. Als je eenmaal aan het bestellen bent klik ik hier en daar nog op het plusje om te proberen🤣. Dus een pakket winnen is ook leuk om weer eens wat nieuws te proeven!

 65. Mijn favoriet? De wraps van Old El Paso. Ontdekt in Zweden en hier in de supermarkt helaas niet te koop. Dankzij een post van jou heb ik ze toch weer gevonden en geniet ik weer met volle teugen van wraps 🙂

 66. Omggg ik heb zoveel producten nog niet geprobeerd! Als newby in deze familie moet ik nog veel ondervinden! Het lijkt mij allemaal heerlijk, maar vooral de hamburgerbroodjes😍

 67. De (vernieuwde) pizzabodems van Schär zijn echt favoriet hier! Maar de baquettes van Schnitzer ook, en de Salini’s van Schär en ik kan nog wel even doorgaan… Fijn dat er inmiddels zo veel keus is en er écht lekkere glutenvrije vervangers voor bijna alles zijn!

 68. Doves Farm melen zijn mijn favoriet. Zo kan ik nog steeds producten blijven bakken die even lekker zijn als mét gluten!

 69. Mijn favoriete product zijn de brownies van Damhert! Wanneer vriendinnen jarig zijn, kopen ze deze vaak als gebakje voor mij. En stiekem willen ze er zelf dan ook een omdat ze zo lekker zijn

 70. Wat een leuke winactie weer! Ik koop op de webshop ook graag de kruidenmixen van Beltane, ideaal om heerlijke gerechten op tafel te zetten👍 Daarnaast probeer ik geregeld wat nieuws op zoek naar nieuwe glutenvrije ‘pareltjes’.

 71. Mega leuk!!!

  Mijn favoriet is de rode linzen pasta, van de basics. Klinkt misschien gek tussen al het zoetige en de lekkere dingen. Het heeft zo lang geduurd voordat ik een lekkere, vooral gezonde pasta vond. Ik doe graag mee aan de winactie!

 72. Mijn absolute favoriet is toch echt de browniemix van Argran! Dit is de eerste mix die ik gevonden heb waarvan de brownies écht net zo lekker zijn als niet-glutenvrije brownies.

 73. Hoi ik ben nicolien,
  De glutenintolerantie die ik nu sinds kort heb is een complicatie van operaties en kanker, waardoor ik nu verplicht twee jaar dagelijks antibiotica slik. De darm vlokken liggen hierdoor plat met als gevolg een glutenintolerantie. Nog erg zoekende. Ik hou enorm van bakken dus daarin gelijk producten gezocht; het glutenvrije zelfrijzend bakmeel is een must voor mij. En de brownies zaten bij de eerste lichting producten, die ik kocht! Inmiddels ook tapiocameel in huis,, want op jouw site de draziliasnse kaasbroodjes gevonden. Nog voorraad je in de vriezer liggen!! Heerlijk!

 74. Mijn zoon Bart kan ik altijd blij maken met de wraps van Schär. Sinds zijn diagnose Coeliakie vlak voor Kerst 2019, ontdekken we nog steeds nieuwe dingen. Een verrassingsbox voor hem, zou super zijn! Het doet goed hem blij te kunnen maken met vertrouwd eten dat glutenvrij én lekker is. Hij is weer fit en groeit als kool. Ik heb op de site een paar nieuwe producten ontdekt die ik hem graag laat testen, bedankt!

 75. Leuke winactie!!!! Ik doe graag mee 🙏🏼🍀
  1 van de producten die ik erg lekker vind zijn de choco chip cookies van schär😋
  En de kuidenmix voor lasagne van het merk myx

 76. Mijn dochter van 5 is zeker fan van de choco teff vingers, voor haar echt een traktatie die ze ook vaak als traktatie op school krijgt. De pizzabodem is ideaal voor haar favoriete maaltijd de pizza en het meel gebruiken we oa voor het zelf maken van kipnuggets.. en zo blijven we altijd op zoek naar de lekkerste dingen… ze wil geen uitzondering zijn en gelukkig zijn er zo steeds meer lekkere alternatieven.

 77. Mijn dochter vind de pizzabodem van schär echt heerlijk vooral omdat ze hem zelf mag beleggen.
  En ze is echt gek op koekjes dus dienwil ze meestal het liefst allemaal

  1. Mijn dochter vind de pizzabodem van schär echt heerlijk vooral omdat ze hem zelf mag beleggen.
   En ze is echt gek op koekjes dus dienwil ze meestal het liefst allemaal

 78. Mijn dochter vind de pizzabodem van schär echt heerlijk vooral omdat ze hem zelf mag beleggen.
  En ze is echt gek op koekjes dus dienwil ze meestal het liefst allemaal

 79. Schär mix c! Heel fijne mix om koekjes en cake mee te maken. Oh en de lange vingers van Schär (al hebben ze een andere naam) zijn ook een aanrader. En die Choco teffs zijn ook echt top.

 80. Wat een leuke winactie!
  Mijn favoriet met stip op 1 zijn de bagels van Poensgen. Zo lekker! Ik bestel ze altijd mee.
  Groetjes!

 81. Oooh wat een leuke actie ! 🥳 Met heel veel producten die ik graag is wil proberen. 🧡 De producten van schnitzer is dan een van mijn favorieten producten! 🥰 Maar dus ook heel erg benieuwd naar de andere producten, bijvoorbeeld het topioca zetmeel om lekkere broodjes te maken. Ik ga duimen 🤞🏻👍🍀

 82. Ooooh wat een toffe winactie!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van bijna 6 met Coeliakie.
  Mijn lieve meid heeft het niet altijd makkelijk; regelmatig moet ze uitleggen dat ze iets niet mag en dat is op die leeftijd best lastig. Ik ben enorm trots op haar, hoe ze er mee om gaat.

  Wij zijn gek op de pasta van het merk Barilla (echt niet van glutenvol te onderscheiden) en ook de wraps van Old El Paso vinden we geweldig! Zo smaakvol!
  Hopelijk blijft de glutenvrije webshop dit nog héél lang verkopen.

  Bedankt voor alle blogs, want we hebben er echt veel aan!

  Groetjes,
  Lara & Mila

 83. De favoriet van mijn zoontje zijn toch wel de brownies! Voor ons ook heel fijn, wanneer anderen taart nemen is hij hier super blij mee! Ik doe graag voor hem mee aan de win actie

  1. Zeker weten de brownies van damhert!
   Ik weet sinds 2 maanden dat ik coeliakie heb en ben druk bezig om lekkere dingen te zoeken en uit te proberen. Daarom zou het wel heeeeell tof zijn om zo’n box te winnen 🤩 en lekker nieuwe dingen uit te proberen 😊

 84. Onze favoriet zijn de Damhert brownies! Zo lekker en echt een favoriet van mijn dochter na haar diagnose

  1. Hoii, hartstikke leuk dat je deze winactie doet en ik zou het ook geweldig vinden mocht ik een box winnen. Dit jaar is het 3 jaar geleden dat ik de diagnose heb gekregen en helaas heb ik af en toe toch nog een glutenfout, zoals een paar weken geleden. Gelukkig is daar de glutenvrije webshop, daar weet je zeker dat alles glutenvrij is. Er zijn best veel dingen die een favorietje zijn bijvoorbeeld: Pita broodjes van Bfree, de ragout, eigenlijk alles van Schar wel (behalve het brood), de kaneelrolletjes, paaskransjes en kaasbroodjes. Ik ben ook wel benieuwd naar de producten van Schnitzer, daar heb ik nog nooit iets van gehad. Succes met het uitkiezen van de gelukkige winnaars!

 85. Mijn favoriete product zijn toch wel de brownies! Ze zijn echt mega lekker en smaken bijna hetzelfde als gewone echt heerlijk! De andere producten ken ik nog niet zo goed, maar ik vind het moeilijk om producten te testen aangezien het allemaal zo duur is…

 86. Hoi,
  Ik doe graag mee! Ik koop vaak glutenvrije vermicelli bij hun, super handig voor in de soep😍 En verder hou ik erg van de glutenvrije pasta’s!

 87. Mijn favo product van de glutenvrije markt zijn de tortillas van old el paso. Heerlijk van smaak en niet droog. Zo makkelijk als je geen zin hebt om zelf te bakken.

  Verder zijn de odenwald broodjes hier een groot succes, evenals de bloem van doves farm. En de lijst is nog langer….

  En elke keer ontdek ik weer nieuwe producten. Hopelijk komt ook het haverbrood van Welsh bakestone binnenkort in het assortiment.

  1. Met stip op 1 ….. ROZE KOEK ❤ heerlijkheid. En de rest van de producten staan op een goede 2e plaats. Ik doe graag mee dus!

 88. Ik zou het heel graag voor mijn dochters willen winnen. Wat ik vaak bestek voor hun zijn de verschillende afbakbroidjes van Schnitzer.

 89. Mijn allereerste glutenvrije aankoop was bij de glutenvrije webshop. Wat een zoektocht in het begin. Al helemaal voor mijn dochtertje van toen nog geen jaar. Wat is er allemaal te krijgen. Nou bij de glutenvrije webshop heel veel. Voor mezelf als broodliefhebber de uitdaging om de lekkerste broodmix te vinden. Een hele doos vol met verschillende soorten besteld. Er zat wel heel veel verschil in. Voor mij was de favoriet, de bakmixen van Poensgen.

 90. Bij elk bestelling neem ik er standaard 2-3 pakken Consenza kaneelkoekjes bij, mijn all time favorite! Ik ben deze nog nergens tegengekomen in de supermarkt dus bestel ze altijd bij hen online.

 91. Poeh, mijn favoriete product.. dat vind ik een lastige! Mijn favoriete merk daarentegen is met stipt Schnitzer! Heerlijke broodjes en betaalbaar, ook belangrijk! Qua tussendoortjes is mijn favoriet denk ik toch de Teff Fingers van Consenza. Al moet ik eigenlijk opbiechten dat ik heel veel lekkers bij deze winkel vandaan haal hihi. Het fijne is dat het aanbod groot is en verschillend dan de welbekende supermarkten. Echt een aanvulling op de markt!

 92. Mijn favoriete producten bij de glutenvrije webshop is de peaks free from broodmix en de tagliatelle. Uit de verrassingsbox de schnitzel afbakbrood. Ik zag al dat er heel veel dingen in zitten die nieuw zijn dus ik zou graag testen:-)

 93. Ha,
  Ik doe mee voor mijn dochter van bijna 6 jaar. Sinds dit jaar zijn we erachter gekomen dat ze geen gluten kan verdragen. Voor haar best lastig maar ze doet enorm haar best en weigert het echt om te eten omdat ze er gevolgen weet. Hoe leuk zou het zijn als ze deze box wint…

  1. Dit zou geweldig zijn voor onze dochter van 8 jaar die bijna jarig is. Coeliakie is op haar 2e ontdekt, maar toch heeft ze steeds meer moeite de laatste tijd. Ze doet enorm haar best en weet wat de gevolgen zijn als ze wel gluten zou eten. Ze blijft het jammer vinden dat andere kinderen veel meer keus hebben en ze niet spontaan iets kan nemen. Zij is dol op de damhert brownies. Wij hopen dat zij de gelukkige wordt.

 94. Ik doe graag mee met de winactie! Mijn favoriete product zijn toch echt de pizza bodems van schar😍 ik ben dol op pizza, en bij die lijkt het alsof je een normale pizza eet! Naast gluten, kan ik ook niet tegen lactose. En die zijn gluten en lactose vrij!😍

 95. Ik vind het verse desembrood heerlijk!! Dat is echt m’n favoriete glutenvrije brood 🥰 En ik heb nu voor het eerst van hun eigen merk de beschuitjes besteld, ik ben heel benieuwd! Ik stop mijn winkelmandje altijd veel te vol 😂😬. Ik wil alles wel proberen☺️.

 96. Ok budget technisch niet de beste optie, maar het is dan ook feest met 15 jaar bestaan! De favoriet is onder andere de Barilla glutenvrije tagliatelle 😋

 97. Sinds nu ongeveer 3 maanden weet ik dat ik Coeliakie heb. Tot nu toe nogal een struggle omdat ik sinds een half jaar ook vegan eet.. Maar de Oaties van Verkade hebben me er altijd weten doorheen te slepen hehe. Ik leer steeds meer, ook dat het veel makkelijker is om uit principe iets te laten staan dan wanneer het ineens écht niet meer kan!

 98. Hi, zo’n leuke actie!
  Ik heb even mijn account gecheckt en ik ben intussen ook al 3 jaar topfan van Glutenvrijewebshop.nl.
  In die tijd hadden nog niet alle winkels in België zo’n groot aanbod en bestelde ik steeds een grote doos vol Dove’s Farm (beste bloem), Sam Mills (love de pasta) en een variatie aan afbakbrood.
  Nu de Albert Heijn in België zijn gamma heeft uitgebreid, merk ik toch dat ik enkele standaard zaken toch online blijf bestellen.
  De vegetable rice pasta spirals van Orgran zijn mijn absolute favo. Ze blijven als glutenvrije pasta toch lekker koud (toptip voor slaatjes!).

 99. Hi! Wij zijn op zoek naar mogelijkheden. Onze Willem is nu 5 jaar en er is Coeliaki vastgesteld. Dat is even heel erg wennen! Geen koekjes, geen brood, geen pasta…. of….? Langzaam komen we erachter dat er tal van mogelijkheden zijn. Het zou super tof zijn om deze ontdekking te versnellen voor hem.
  Willem en Jenny

 100. Het lekkerste op de glutenvrije webshop, op dit moment, zijn de Radlerbiertjes 🤷‍♀️. What can I say……..zomerdrankje. Het ligt bij mij niet in de supermarkt.

  Ook vind ik de speciale feestdagen artikelen top. Lekker makkelijk alles bij elkaar verzameld.

  Daarnaast is alles waar chocolade opzit een musthave.

  Qua chips ga ik altijd voor de Go Pure paprika. Die ik trouwens ook nog nergens in de omgeving ben tegengekomen.

 101. Gefeliciteerd Glutenvrije webshop! En leuk Marit, dat jij verrassingsdozen mag weg geven. Ik ben erg benieuwd wat er in zit.

  Mijn favoriete product bij Glutenvrije webshop is heel saai: Doves Farm witte bloem. Bij elke bestelling die ik doe zitten er wel een paar pakken bij.
  Maar wat ik er mee maak is absoluut niet saai! Brood, koekjes, appeltaart, krentenbollen, pannenkoeken, suikerbrood, muffins, … Eigenlijk bijna alles waar ik meel voor moet gebruiken!

 102. Zo benieuwd, al vele dingen geprobeerd, maar vind ik echt niet alles lekker…
  Dus ik laat me graag verrassen!!
  Groetjes Joyce 🎉

  1. Sinds januari 2021 heb ik te horen gekregen dat ik geen gluten meer mag eten. Als een gek ben ik er voor gegaan, want mijn gezondheid is het allerbelangrijkste. Ik heb heel wat lekkere dingen moeten laten vallen, waaronder dus ook brood. Als een echte broodeter was dit echt wel moeilijk voor mij. Ik heb heel wat recepten opgezocht en nog meer pogingen ondernomen om lekker brood te maken, maar eerst zat de smaak niet goed, dan zakte het brood weer in. Nooit echt een succes dus. Maar toen ontdekte ik de (chiabatta)broodjes van Schnitzer. HEMELS! Ik kon wel wenen van geluk! Zo lekker! En je proeft amper verschil met echt brood. Ik kon niet wachten om de 2e uit de verpakking te scheuren dus heel lang is de pak niet blijven liggen in de kast 😉

 103. Wat een super leuke actie. Voor Mijn dochter maak ik vaak kip en gebruik ketjap als basis voor de marinade. Dat is voor mij een echte favoriet!
  Groetjes Elles💐☀️

 104. Wat leuk dit! Ik ben sinds 2 maanden volledig glutenvrij en nog vol aan het ontdekken van wat de beste glutenvrije alternatieven zijn. Je website en blog zijn in ieder geval een goede inspiratiebron voor mij. Ik ben nog veel aan het uitproberen en ben dan ook mega benieuwd naar de Choco Teff Fingers!

 105. Wilde de bix bestellen maar hij is helaas uitverkocht
  Dus ik doe graag mee en hoop hem dan alsnog te kunnen ontvangen
  Mijn favo producten zijn de ketjap en ook die heerlijke brownies. Jammie

 106. Wat een ontzettend leuke actie!
  Mijn zoontjes hebben alle 3 Coeliakie en hun favoriete producten zijn toch echt wel de Brownies (hoe kan het ook anders..) en de pizza bodems! Want zelf pizza’s maken blijf toch het lekkerst.

 107. De wraps van old paso zijn favouriet bij onze zoon. Lekker soepel en veelzijdig te vullen. Deze worden regelmatig besteld.

 108. Oh wat een leuke actie! Zelf heb ik al bijna een jaar van darmproblemen achter de rug. Sinds maandag (7mei) ben ik na 100 onderzoeken en consultaties gestart met een lactose en glutenvrij dieet. Dit door waarschijnlijk intoleranties. Voor mij is het dus nog een hele zoektocht met veel opzoekwerk wat ik eigenlijk best wel leuk vind. Ik kook heel graag en eet natuurlijk ook veel graag maar nu is dat veel beperkter geworden. Een van mijn lievelingseten is chili con carne. Natuurlijk was er dan geen twijfelen mogelijk en ookal heb ik het nog niey uitgeprobeerd, zou ik het toch enorm graag willen doen!

 109. Hoi!
  Het is nu bijna zomer.. maar mijn favoriet is de amandelstaaf. Die heb ik al 15 jaar niet meer gehad. Met Sinterklaas zette m’n moeder altijd voor iedereen een stukje op de kachel, zodat we die lekker warm konden opeten tijdens het gedichten voorlezen en cadeautjes uitpakken. Nu kunnen alleen m’n man en kinderen het eten. Geweldig dat ze die op deze site hebben! Ik ga mijn moeder dit jaar zeker verassen met Sinterklaas!! Zij kreeg ongeveer tegelijkertijd met mij de diagnose coeliakie. Dus dan kunnen we weer ouderwets genieten 😍. Groetjes Martine

 110. Super leuke actie! Ik ben fan van heel veel producten van glutenvrijewebshop. Maar mijn favoriet is zijn toch wel de boekweit crackers van le pain. Lekker en gezond. Al behoren de pizzabodems van schar zeker ook tot een van mijn favoriete producten.

 111. Ik vind de hamburger broodjes en ciabatta er heeel lekker uit zien, ondertussen weet ik net een half jaar dat ik coeliakie heb. In die tussen tijd nog geen een brood gevonden die ik echt heel lekker vind, maar dit ziet wel heel lekker uit en dan kan ik ook is eindelijk een broodje eten tijdens de bbq!

 112. Ik ben vooral gek op de glutenvrije melkvrije chocolade. En de seizoensproducten. De kids hier willen ook graag “normaal” zijn dus met bijzondere dingen en dagen is er altijd wat lekkers voor ze. Met 4 personen gluten en melkvrij in een gezin is het fijn om een box vol lekkers te winnen!

 113. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik weet pas 3 maanden dat ik Coeliakie heb en ben echt nog de wereld aan het uitvinden. Wie kan dan ook bedenken dat er gluten in bijvoorbeeld soja saus zitten? Grote omschakeling. Vond het vooral jammer voor de pizza’s die ik altijd graag bestelde, dus als je mij nu vraagt wat mijn favoriete item is van het glutenvrije assortiment is het wel de pizzabodem van Schär. Of die Salted Caramel koekjes! Doen me denken aan die goedkope American koekjes van de Aldi.

 114. Sinds kort ben ik erg achter gekomen via een bloedtest dat ik soms ook beter glutenvrij kan gaan eten. Ik ben laatste weken dus nog erg zoekende naar glutenvrije producten die ik kan kiezen. Een pakket kan mij zeker helpen om meer te leren over glutenvrije producten en die mogelijkheden daarin. Voor nu is mijn favoriet, Choco Teff Fingers. Hier is moeilijk aan te tippen, maar mogelijk wordt er binnenkort iets anders mijn favoriet. Voor nu een fijne dag toegewenst!

 115. De schar producten 👌 Die zijn vooral in het buitenland niet overal te krijgen en die worden graag door familie en vriendinnen opgestuurd in een pakketje!

 116. 😍😍😍😍😍 ik heb net een half jaar geleden de diagnose coeliakie gekregen en wist niet waar ik moest beginnen de schar producten vind ik erg lekker maar ben heel benieuwd naar deze box om meer te ontdekken

 117. Ooh wat een gaaf pakket! Nou, ik hou wel van een verassing en kan wel een lichtpuntje gebruiken 😊 ik vind het best moeilijk om nieuwe producten te ontdekken en te proberen. Maar dat komt misschien omdat het eten nog niet zo gemakkelijk gaat gezien ik nog steeds aan het herstellen ben. Zo’n pakket is dan extra fijn en leuk! Ik duim 🙂

 118. Onze favoriet zijn natuurlijk de kleine pitabroodjes van Bfree. We bestellen speciaal bij deze webshop hierom. Ik vind het ook leuk dat ze andere glutenvrije producten aanbieden dan andere webshops zoals vegan chocola uit de UK.

 119. Ik heb nog nooit online glutenvrij eten gekocht. Maar een paar van de dingen op jouw lijstje kan ik ook hier bij de supermarkt krijgen. Die brownies zijn wel heel erg lekker en kan ik af en toe echt niet laten liggen

 120. Gaaf dat jij 3 verassing boxen mag verloten!
  Is namelijk maar afwachten of ik er überhaupt zo snel bij kan zijn om zelf te bestellen + ik ben zooooo nieuwsgierig 🥳 feestpakket!!!!

  1 van mijn favorieten zijn, net als jij, de elleboogjes van Sam’s Mill. Ze zijn echt net even anders dan de andere pasta varianten. Gek genoeg niet in ingrediënten maar echt in hoe deze is opgebouwd en smaak gevoel denk ik. De saus pakt er lekker aan een niet papperig of droge pasta. Gewoon een hele goede pasta!!

 121. Fantastisch pakket! Mijn favoriete product is de Yakso ketjap manis, omdat er in andere glutenvrije ketjap vaak nog wel glutenvrije tarwe zit. Ik eindig dan nog steeds met hoofdpijn na mijn nasi of bami. Yakso is perfect 👌🏼

 122. Wat een leuke winactie! Ik heb nog weinig ervaring met glutenvrij eten dus nog niet echt een favoriet, pas sinds een paar weken begonnen. Deze tips (en winactie) zijn dus van harte welkom!
  Heel erg bedankt!

 123. De Brownies. En het vervelende is dat ze snel uit drogen dus dat je ze alle 4 snel achter elkaar dient op te eten.
  En de elleboogjes macaroni. Had laatst een gast eter en die had niet eens door dat het glutenvrij was.

 124. Waauw wat tof! Een aantal maanden geleden kreeg ik na een lange periode van ziekte en ondervoeding de diagnose Coeliakie. Een verheldering maar ook heftig, want ineens begon mijn leven zonder gluten. Waar vindt je de lekkerste producten? Waar kan ik glutenvrije producten vinden? Wat kan ik wel en niet eten? Ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer. Een echte favoriet heb ik dus ook nog niet want ik ben echt nog aan het ontdekken. Deze verrassingsdoos zou super leuk zijn om te winnen zodat ik kan ontdekken wat er zo allemaal aan glutenvrij lekkers is!

 125. Heyy ik ben eigenlijk sinds deze week gluten vrij aan het eten, omdat ik erachter kwam dat ik veel last kreeg bij het eten van gluten. Deze box zou dus top zijn om mij te kunnen oriënteren op verschillende glutenvrije producten! Naar de ciabatta met tomaat ben ik het meeste benieuwd!!

 126. Ik zou alles graag willen proberen, pizza, pasta HEERLIJK. Maar bovenaan staat toch de brownie 😍. Ik ben nog alles aan het uitzoeken wat ik wel en niet kan verdragen maar het lijkt me ideaal als ik “gewoon” iets kan eten zonder gelijk een opgezette buik te krijgen.. dus ik doe graag mee met de winactie!

 127. Die roze koeken met smarties voor onze dochter. Die nemen we mee naar verjaardagen! Als andere kindjes een taartje of cake krijgen. Neemt zij deze. We kunnen haar niet blijer krijgen

 128. Ik zou graag een pakket willen winnen voor mijn puberdochter die sinds kort glutenvrij moet eten. Tot nu toe is haar favoriete product van de glutenvrije webshop de Double Cooky van Coppenrath 😋😋
  Maar er valt nog veel uit te proberen!

 129. Mooie actie!
  Mijn favorieten zijn de broodjes en stokbroden van Schnitzer!
  Voor mij is het extra lastig omdat ik naast een graanallergie nog veel meer allergieen heb en er dus heel veel producten afvallen.
  Maar bij de Glutenvrije webshop kan ik dat makkelijk sorteren en toch voldoende vinden wat ik wel kan eten.

 130. Wat een geweldig leuke winaktie!!! Mijn dochter heeft meerdere favorieten, maar de brownies van Damhert zijn het populairste:)

 131. Wat een heerlijke actie!! Als ik moest kiezen (want er zijn zoooooveel lekkere dingen bij de Glutenvrije Webshop), dan zijn de Schnitzer ciabattas met olijven favoriet bij mijn dochter. En mijn favoriet zijn de glutenvrije biertjes!!

 132. Oe.. dit zou lekker zijn voor mijn gv meisje van 7

  Vooral de pizzabodem om zelf pizza’s te maken 🍕 en de roze koek is hier favoriet 💗

 133. Hoihoi!
  Ik maak graag kans op een van de verrassingsboxen! Mijn favo product (niet het gezondst maar zeker de lekkerste) zijn de Brownies van damhert! Zo heerlijk 😍
  En niet te vergeten de ciabatta van schnitzer met zo gedroogde tomaatjes erin aaah beste zondagochtendontbijtje 💯

 134. Ohh wat een leuke actie, ik doe heeeel graag mee!! Ik ben nog niet bekend met alle producten die in de blog voorbij kwamen. Mijn favoriete profucten zijn lekkere snackies zoals koekjes en brownies, maar ook de pizza bodem 😍😍.

 135. Fleur van 6 zou graag winnen. Sinds een week begonnen met glutenvrij eten. Al zoveel effect. Maar nog zoveel te ontdekken. We worden graag verrast.

 136. De glutenvrije teff fingers zijn echt heerlijk 😍😍 Wat zou het leuk zijn deze box te winnen! Ben volgende week jarig dus het zou perfecte timing zijn☺️🙌

 137. Vandaag voor de eerste keer sinds lang nog eens een pizza gegeten met de pizzabodem van Schar en wat heb ik hiervan genoten!! Dat het glutenvrij was verdween letterlijk op de achtergrond. Ik ontdek graag nog meer van dit lekkers 🤞🍀

 138. Mijn favoriete product zijn absoluut de schnitzer hamburgerbroodjes. Lang gezocht naar een echt lekker broodje en eindelijk gevonden!

 139. Wat zien al die producten er toch lekker uit, je krijgt er spontaan honger van :).

  Ik was gelijk verkocht bij het eerste product schnitzer hamburger broodjes, zoiets heb ik al lang niet meer gehad.
  Alle andere producten zagen er ook voortreffelijk uit.

  Ben heel erg benieuwd naar het pakket 📦 wat voor heerlijks lekker hier allemaal in zit!

 140. Wat een leuke actie, en super handige site. Sinds vorige maand ook achtergekomen dat ik gluten en lactose intolerantie ben. Al mijn eetgewoontes moeten omgooien, waar ik nog er veel moeite mee heb. Heb nog maar weinig producten gegeten, en alles wat ik kan vinden is van de supermarkt en daar zijn de schappen erg beperkt. Mijn favoriete tot nu toe zijn oats koeken, schär crackers, en heel af en toe een choco teff fingers. 😍

 141. Hallo,
  Ik doe niet mee voor mezelf maar voor mijn vriendin Marianne. Zij heeft net ontdekt na een lange zoektocht vol gedoe en ziek zijn dat ze glutenallergie heeft. Ik vind dat ze het geweldig doet, ze is moeder van drie, heeft net een nieuwe baan en gaat gewoon maar door ondanks alle troubles met haar lijf. Ik weet dan ook niet welk artikel het lekkerst of best zou zijn, maar het lijkt me wel geweldig om haar dit te kunnen geven. Hartelijke groet Nathalie 💜

 142. Oee wat leuk en handig! Voor mij is pasta altijd een boosdoener, en laat ik nou net het liefst elke dag pasta eten haha! Dus dat is mijn favoriet. Ik probeer pas sinds een tijdje uit wat glutenvrij eten kan doen tegen de klachten die ik ervaar, tot nu toe denk ik echt dat dat de key was. Natuurlijk heel erg leuk om kennis te maken met nieuwe glutenvrije producten 🙂

 143. Wat een leuke actie! Ik ben ook altijd zo blij met je aanbiedingen overzicht! Mijn man vind die brownies inderdaad heel lekker, verder nog niet heel erg bekend met alle producten! Maar daar komt langzaam verandering in hoor!

 144. Mijn favoriete producten van de gv webshop zijn de lange vingers van Schar, de door jouw genoemde teff fingers van consenza maar zéker ook een aantal verse broodjes van Poensgen. Bijv. de croissantjes, mjam! Deze komen echt dicht in de buurt van de croissantjes met gluten.

  1. Wat een leuke winactie!🤩 Ik bestel vaak de schelpjes pasta bij de glutenvrije webshop. Beetje simpel misschien, maar dat is (bij mij) nergens anders te verkrijgen! Daarnaast bestel ik heeel veel meer, zoals de croissants van procelli en bakmixen om zelf brood te maken 😇

 145. Topwinactie! Ik heb 2 favoriete producten waaruit ik niet kan kiezen, en als het kon, het liefst samen zou combineren. Thuis is het de veelzijdige SamMills penne en buitenshuis de Consenza Teff fingers. Die laatste is altijd niet te versmaden met zijn knapperigheid en chocolade en je blijft er bijna daardoor eten. Veel mensen in mijn omgeving hem altijd op voorraad zodat ik ook iets lekkers gegarandeerd glutenvrij kan krijgen en hij gaat natuurlijk mee op uitjes.

 146. De roze koek! Deze moet je niet teveel eten want dan ga je failliet , maar wel heel erg lekker. Nog zoekende naar een goede pasta die niet plakt, wellicht nog iemand tips?

 147. Jamjamjam!! Mijn favo product zijn de puddingbroodjes! Ik hou van gerechten die bestaan uit gekke combinaties, vandaar dat de combi met hartig en zoet in de smaak valt;) ben benieuwd wat er in het pakket zit! Misschien kan ik er nog leuke combinatie gerechtjes uithalen:)

 148. Wat een supergeweldige winactie!!
  Een echte favoriet heb ik (nog) niet, wel vind ik de brownies van Damhert erggg lekker.

 149. Heb ik deze van de week al meteen spontaan ingevuld of ben ik het vergeten. Bij het doorlopen van je nieuwe aanbiedingenoverzicht kwam ik het weer tegen en kan het niet zo snel terug vinden…. Dus voor de zekerheid, het is toch zonde om deze leuke kans mis te lopen!

 150. Wauw! Wat een lekkere producten… Gek dat ik zoveel producten nog niet eerder geprobeerd heb. Mijn vriend wilt gaan experimenteren met glutenvrij brood en wilt hiervoor tapiocazetmeel hebben. Dit wil ik natuurlijk hartstikke stimuleren! Ik ben vooral benieuwd naar de eigen lijn van de glutnevrije webshop

 151. Wat een fantastische actie weer. Doe weer meer een paar producten nog niet geprobeerd dus als het zo kan proberen is het heel fijn 😉

 152. Oee lastig ze hebben zoveel lekkers
  Mijn top 3
  1. Kip kashmire kruiden
  2. Bfree dubble chocolate cookies
  3. Toch wel de lekkere hamburgerbroodjes die jij ook al benoemd 😍 maar kan nog wel zoveel meer opnoemen.
  Duimen dat ik deze winactie misschien mag winnen hoe leuk nog meer leuke producten testen hopelijk nog meer favorietjes

 153. Ik vind het heerlijk om te bakken en dat doe ik het liefst met alle melen van Doves Farm, dus die bestel ik regelmatig en zijn mijn absolute favoriet.

 154. De pizzabodem van Schar is echt lekker. Lekker krokant en goed van smaak! Hopen dat ik win zodat ik kan kennis maken met andere lekkere producten.

 155. Sinds vorige week moet ik glutenvrij eten en ik ben nog erg zoekende.
  Deze site kwam ik tegen en zie meteen deze leuke actie. Hoe tof! Alles is dus welkom, zodat ik kan gaan ontdekken wat wel en minder lekker is.

 156. Oeeeee ik eet nog maar 3 maanden (per direct) glutenvrij want ik weet pas net dat ik coeliakie heb. Ik ben 27 en kokosmakronen (met chocola) waren altijd al m’n favoriet. Blijken die van Damhert met chocola, zónder gluten, nóg lekkerder te zijn. Hoera!!

 157. Ik zou graag mijn vriendin blij maken met dit pakket. Maak graag een kans.

  Ik denk dat ze het helemaal geweldig vind als ze dit pakket wint.

 158. Ja wat een toffe win actie. deze zou ik heel graag voor mijn moeder willen winnen. Ze is nu ongv 1 jaar allergisch voor gluten en is nu lekker bezig met experimenteren van allerlei producten! Zou super tof zijn!

 159. Wat een toffe actie!!
  We weten nu sinds een weekje dat ik coeliakie heb, dus blogs als deze zijn enorm fijn! Zo’n doos zou nu super goed van pas komen aangezien alles nog nieuw is. Misschien zit er wel een goede favoriet tussen! Voor nu ben ik echt gek op de ciabatta’s van Schär!

 160. Wat een leuke actie!
  De schar pizzabodems daar zijn we wel fan van zo kan iedereen zijn eigen glutenvrije pizza maken. De Consenza Choco Teff Fingers vinden wij ook heerlijk! We merken wel dat onze dochtertje er af en toe nog steeds moeite mee heeft maar gelukkig komt er steeds meer keus bij en begint het steeds beter te smaken! Wij zijn super blij met deze website!

 161. Wat een leuke actie!😁 Mijn favoriete artikelen zijn de pitabroodjes van Bfree en de pizza bodems van Schär. Maar daarnaast zijn er nog heel veel andere dingen die glutenvrij zijn heerlijk. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe lekkere glutenvrije producten. Ik kan er echt heel blij van worden als ik wéér iets erbij heb dat lekker is!!😁🥳

 162. Omgg! Dit wil ik wel graag winnen!
  Favo producten zijn denk ik toch wel de beltane kruiden ( vooral de lasagne) en het meel van doves en de tacokruiden van amaizin👏🏼 Of mag ik er maar 1 kiezen😂🙈

 163. Ik ben nog niet bekend met de webshop maar wel al veel overgehoord. Ik ben dan ook heel benieuwd en deze verassingsbox zou dan ook super mooi zijn om te winnen en zo met hun producten kennis te maken. Ik ben ook net begonnen met de Oh my pie academy dus er zitten vast en zeker producten in die ik meteen goed kan inzetten. Fingers crossed!

 164. Wow… Mijn favoriete product…

  Die heb ik nog niet!
  Sinds 4 weken heb ik de diagnose choeliakie, spontaan ontstaan door de zwangerschapshormonen.
  Op dit moment eet ik het liefst alles wat los en vast zit. Maar even snel de voorraadkast plunderen is tegenwoordig best lastig aangezien ik overal op moet letten.
  Op zoek naar mijn ultieme zwangerschapscraving zou dit pakket heel goed van pas komen!

 165. Wauw, mijn favoriet tot nu toe is glutenvrij meel. Al zijn de pasta’s ook erg populair. Mijn dochter van 6 mag sinds een paar maanden geen gluten, lactose en soja meer. Dus het blijkt een flinke zoektocht naar wat wel kan en mag. Ze voelt zich intussen al stukken beter en heeft eindelijk, na ruim 2 jaar, weer gezonde energie

 166. Afgelopen week de diagnose coeliakie gekregen, dus nog super zoekende zo in m’n eerste paar dagen gluten vrij. Met dit pakket kan ik een hoop proberen. De brownies al wel geprobeerd, heerlijk!

 167. Altijd lastig kiezen als er zoveel dingen in zitten die (voor mij) niet dagelijks zijn.
  In het kader van makkelijk en lekker zijn de ciabatta broodjes echt m’n favoriet. Zo lekker om brood met kruiden te eten zonder zorgen te hoeven hebben!
  Maarrrr de tapioca meel is toch ook favoriet. Iets waarvan ik baal als het op is omdat veel van m’n (luchtige) baksels niet zonder kunnen. Dan ga ik altijd heel zuinig doen waardoor eigenlijk de laatste drie baksels net niet top zijn 🤣.

 168. Wij doen graag mee! Ons favoriete product zijn de tostizakjes. Daardoor kunnen we allemaal hetzelfde tosti-ijzer gebruiken, heel handig!

 169. Oeeeh net op tijd om mee te doen! Mijn favorieten zijn sowieso de happy bakers oliebollen en de speculaasstaaf. Lekker decembers maar love it! 🙂

 170. Wat een leuke actie! Ik weet nog niet alle producten omdat ik sinds eind februari weet dat ik coeliakie heb! Ben dus heel benieuwd naar nieuwe producten! Mijn favouriet bij de thee is tot nu toe de kokosrotsjes van Damhert!

 171. 12 jaar zijn wij al glutenvrij. Althans mijn dochter. Het gaat goed, uitstekend mag ik wel zeggen. We doen het samen, maar uiteindelijk is mijn dochter degene met Coeliakie. En dat haal ik niet weg. Spontane uitjes met vrienden; tompouce scoren bij de Hema of een lekker frikandellendellenbroodje bij de Appie. Het allerliefste zou ik haar dat geven; de vrijheid.
  Maar tot die tijd….de broodjes van Schnitzer zijn heerlijk van de Glutenvrije Webshop.

 172. Ooeeh moeilijke keuze, maar denk toch het zelfrijzend bakmeel. Sinds we weten dat onze jongste zoon van 2 coeliakie heeft ben ik vol enthousiasme zelf gaan bakken. De producten van doves zijn echt super daarvoor!

 173. Kan bijna niet kiezen. Maar denk toch dat ik hoor de pizzabodems ga van shär! Heerlijk om mijn eigen pizza samen te stellen (favoriet is met pesto, courgette, tomaat, gerookte zalm en geitenkaas). Bij de kant en klare pizza’s is vaak weinig keus. De Ciabatta van Schnitzer met tomaat en olijf heb ik nog niet gehad, ben ik erg benieuwd naar!

 174. Hallo!
  Ik ben gek op de schar chiabatta rustica. En op die consenza chocolade wafeltjes. Eet nog maar pas glutenvrij dus zo’n pakket is heeeeel erg welkom kan ik allemaal verschillende merken en producten uitproberen.

  Sorry had het op de verkeerde pagina geplaatst 🤭🤔

 175. Ik ben GROOTS fan van de Callowfit Cookies & Cream saus in combinatie met de cakemix chocola van Ma Vie Sans Gluten! Maar met zo’n groot aanbod kan ik zo nog wel twintig dingen opnoemen!! 🤩🤞🏼

 176. Wat een super pakket!! We zijn soms nog erg zoekende wat onze zoon lekker vind, dus dit zouden we te gek vinden om te winnen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *