Maak kans op een Schär bio pakket

Maak kans op een Schär bio pakket

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: Schär heeft een nieuwe biologische productlijn en namens Glutenvrijewebshop mag ik een pakket weggeven! Lees hieronder snel om welke producten het gaat en hoe je meedoet.

Nieuwe Schär Bio lijn

Het pakket dat je kunt winnen bevat de volgende 7 glutenvrije, biologische producten:

Alle bovenstaande producten zijn te koop bij Glutenvrijewebshop. Door hierboven op het linkje per product te klikken, vind je ook ingrediënten en verkoopprijzen. Op de website van Schär kun je zien dat er ook nog twee varianten biologische panini’s zijn.

Win 7 Schär Bio producten!

 1. Laat in een reactie onder deze post die je nu aan het lezen bent weten naar welk product jij het meest benieuwd bent.
 2. Meedoen kan t/m vrijdag 6 maart 2020. Daarna hoort de winnaar persoonlijk van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit artikel is tot stand gekomen doordat Glutenvrijewebshop een pakket ter beschikking heeft gesteld. Dit artikel is niet gesponsord, wel heb ik zelf ook de producten mogen ontvangen om te testen. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

422 thoughts on “Maak kans op een Schär bio pakket

    1. Hallo ik ben erg benieuwd naar de spaghetti, ik vind een bordje spaghetti erg lekker maar vind ze lang niet allemaal lekker die van schar vind ik het beste maar maar deze is ook nog biologische. Helemaal top !

  1. Ik ben wel heel benieuwd naar de spaghetti en de penne. Onze dochter van 3 eet heel graag pasta en voor haar wil ik het pakket winnen!!!!

  2. Sinds een weekje over op glutenvrij, lastig om lekkere producten te vinden, ik ben erg benieuwd naar Schar – Pan Crisp Cereal Bio! Deze lijken mij heerlijk met een plakje oude kaas of glutenvrije pindakaas 😋

 1. De Choco Bisco Bio! Ze lijken heel erg op de koekjes die ik vroeger op school nog at, ben benieuwd of ze hetzelfde smaken.

  1. Ik ben heel benieuwd naar de madeleines en de choco bisco ‘s. Mijn zoon van 9 moet glutenvrij eten en hopelijk zit hier een nieuwe ontdekking voor hem tussen!

   1. Oeh, dit pakket wil ik wel winnen..
    2 glutenvrije kinderen in huis die wel eens wat andere dingen uit willen proberen 😊

    1. Ik ben het meest nieuwsgierig naar de pasta’s! De andere dingen zou ik ook graag proberen hoor, maar lekkere glutenvrije pasta, daar ben ik nog naar op zoek…

  1. Wij zijn erg benieuwd naar alles, maar het meest naar de koekjes! Ook goed dat Schar een bio lijn heeft opgezet!!

 2. Helemaal gek van chocolade. De Choco Bisco en de Madeleines Choco trekken dan ook meteen mijn aandacht en maken mij heel nieuwsgierig!

 3. Ben eigenlijk naar alle producten wel benieuwd! Altijd leuk als er wat nieuws op de glutenvrije markt komt😃

 4. Het meest benieuwd ben ik naar de madelaines choco bio, voor dat ik glutenvrij moest gaan eten werd ik altijd het koekiemonster genoemd dit is nu minder maar een lekkere vervanger gaat er zeker in 😍

  1. Heel benieuwd naar de apple bisco bio en de penne cereal. Moet sinds kort glutenvrij eten en ben heel beneiuwd naar meer lekkere tussendoortjes en pasta op basis van meer dan alleen maismeel.

  2. Wat een fijn en mooi pakket is dit om mee verwend te worden. Ik ben zeer benieuwd naar de Penne en Spaghetti Cereal BIO, zou ze graag eens willen uitproberen!

 5. Waar zijn we niet benieuwd naar!!! Ik ben zelf wel heel benieuwd naar de pasta, maar ons zoontje van 5 vooral naar de koekjes denk ik!!!

 6. Ik ben heel benieuwd naar de choco madeleines!
  Naast gezond eten is het heerlijk om af en toe een beetje te cheaten! 🤗🥰

  1. Ik weet pas sinds 2 maanden dat ik Coeliakie heb en ben dus nog heel erg aan het ontdekken wat ik wel en niet lekker vind. Heel fijn dat Schär ook bij producten heeft gemaakt! Ik ben benieuwd naar de madeleines, die zien er erg lekker uit!

 7. Lekker al dat zoet! Ben het meest
  benieuwd naar de madeleines, normale versie zijn die altijd heerlijk, benieuwd of deze niet te droog en kruimelig zijn zoals je soms hebt met glutenvrije producten helaas.

 8. Ik ben erg benieuwd naar de pasta (penne & spaghetti) ik eet pas sinds kort glutenvrij maar heb nog niet de perfecte pasta kunnen vinden.

 9. Ohhhh altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken en te testen!! Ik ben zelf heel benieuwd naar de madeleines, allebei de varianten 😍

 10. Oeh een Schärpakket, wie wil dat nou niet?!
  Ik zou als eerst gaan voor de pasta’s en er een heerlijk bord spaghetti bolognese mee maken.

  1. Hoi superleuke actie dit zeg!
   Wij zijn erg benieuwd naar de appel bisco 👍zien er lekker uit en lijken ons heel lekker en makkelijk om mee te nemen 👍

 11. Lastige keuze, alles lijkt me wel heel lekker. Maar als ik zou moeten kiezen denk ik toch… choco bisco, omdat het me doet denken aan de koekjes die ik vroeger meenam naar school.

 12. De penne cereal!! Ik heb al tijden geen meergranen pasta gegeten, terwijl dat juist zo lekker was. Ben heel benieuwd hoe deze smaakt 🙂

 13. Wat een leuke winactie! Ik ben benieuwd naar alle producten, maar de choco bisco bio moeten wel in de smaak vallen. Ik ga duimen 🤞🏼💫

 14. Oeh kijk dit! Onze dochter, zij is degene die Coeliakie heeft, is dol op chocola.. Dus hier gaat de meeste nieuwsgierigheid uit haar de choco Bisco.. (trouwens smult ons hele gezin van de chocola 😋)

  1. Oehh! Ik ben vooral heel benieuwd naar de Apple Bisco Bio! Maar stiekem wil ik ze gewoon allemaal proberen! ♡_♡ Groetjes!

   1. ben eigenlijk naar alles even benieuwd!!
    ken helemaal niks van schar bio
    wel de reguliere produktie
    zou deze graag uitproberen om “mijn” assortiment gv -eten te vergroten!!!
    zo benieuwd naar de smaak!

 15. Ik ben er sinds een maandje achter dat ik glutenintolerant ben en dit is voor mij tof om alleen maar meer producten te verkennen! Ook bijzonder dat er nog maar zoo weinig glutenvrije accounts op insta te vinden zijn. Tof dat er steeds meer alternatieven komen^^

 16. Ik ben het meest benieuwd naar Apple Bisco Bio eens wat anders in een koekje dan chocolade. Maar alle producten zijn bij mijn onbekend dus ik ben ook erg nieuwschierig naar de rest.

 17. Ik ben het meest benieuwd naar de Apple Bisco!! Ik ontbijt meestal met warme havermout en appel, hoe leuk zou het zijn om die combi in een koekje te proeven 🙂

 18. Ik ben erg benieuwd naar de choco bisco variant. Ik heb nu al ruim 5 jaar coeliakie en heb nog steeds moeite om een goed tussendoortje mee te kunnen nemen naar mijn werk!

 19. Aah gaaf zeg !😍 Ik ben vooral benieuwd naar de pasta’s. Ik ben sinds in paar maanden glutenvrij bezig. Nu heb ik een pakket van de ncv gekregen en die heeft mijn broer dus perongeluk weggegooi😭… dus dit zou dan super zijn. Ik ga heel hard duimen. 👍🍀

 20. Hoi hoi, wat een leuke win actie. Toen ik op 16 jarige leeftijd coeliakie kreeg (ben nu 39) vond ik alle schar producten niet echt lekker. Pas sinds een paar jaar de liefde voor hun producten teruggevonden. Wat top nu ook biologische producten! Eigenlijk dus niet in één product veel belangstelling, maar vooral naar deze biologische lijn. Als ik dan echt ‘moet’ kiezen dan de choco madaleines, zegt de chocoliefhebber in mij ;-).

 21. Super leuk een nieuwe lijn. Altijd fijn als er nieuwe producten bij komen. Vond cakejes altijd heel lekker, maar de glutenvrije varianten nog al droog. Dus ik ben benieuwd naar de madaleines (die met chocolade natuurlijk!)

 22. Wow! Ik weet pas sinds dit jaar dat ik een gluten allergie heb. Ik voel me zoveel beter nu ik gluten vrij eet, maar ik mis toch nog wel wat dingen of ben nog op zoek naar goede gluten vrije varianten. Een lekker bordje spaghetti zou ik dan ook heel graag maken met deze pasta producten van Schar – heel benieuwd hoe deze smaakt!

 23. Wow winnen altijd leuk, ben nog erg in het uitprobeer fase, nog niet zo lang de diagnose. Erg benieuwd naar de penne en spaghetti. Gek op pasta maar niet alle glutenvrije pasta vindt ik lekker, dus wil deze zeker uitproberen 😍

 24. Wat leuk zeg! Ik ben erg benieuwd naar de madeleines. Deze heb ik nog niet eerder glutenvrij op. Wat gek is, want ze zijn zo lekker!

 25. Oh altijd tof om iets nieuws te testen! Ben wel benieuwd naar de pasta, blijft toch altijd lastig om een lekkere te vinden.

 26. Hi Marit,

  Ik ben benieuwd naar de apple bisco! Inmiddels een beetje geland in de coeliakie wereld, dus nu maar eens nieuwe dingen ontdekken.

  Groeten,
  Yke

 27. De choco bisco! Als verrassing voor mijn vrouw! Laatst ook brood v/d Lidl gebakken voor haar. Inspiratie via de Instagram van jou! Leuk om te volgen.

 28. Hoe leuk zou het zijn om dit te winnen, m’n allergie dwingt me om heel erg creatief te zijn rondom mijn eetpatroon door m’n gluten, koemelk, ei, kokos allergie… Ik kom tot de meest lekkere resepten, omdat dit best tijdrovend is, is schar een van de weinige merken die ik zonder zorgen kan gebruiken om een snelle maaltijd te bereiden… Ik zeg daarom…. HEEL GRAAG 🌿🌿

 29. Welk product ik het meest nieuwsgierig naar ben? Ja uhhh.. Moet ik echt kiezen? 😂 Alles! Toch een klein beetje meer nieuwsgierig naar de madeleines misschien.
  In Italië heb ik madeleines gegeten van een ander merk en hier ging ik elke keer weer voor terug naar de winkel, ben benieuwd of deze net zo verslavend zijn als de Italiaanse!

 30. Super leuke actie. Altijd leuk om nieuwe dingen te proberen, ben dus benieuwd naar eigenlijk alles maar vind vooral de Apple bisco erg lekker klinken!

 31. Ooooeh leuk en lekkah 😋 ik ben heel erg benieuwd naar… nou ja eigenlijk alles haha maar vooral de madelaines en de appel bisco. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 32. Ik ben erg benieuwd naar de choco madeleines omdat ik het erg lastig vind om lekkere glutenvrije chocolade cakejes te vinden en deze graag zou willen proberen.

 33. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 😄👍🏻! Ik ben erg benieuwd naar de madeleines omdat ik nog geen lekkere glutenvrije variant heb gevonden 😉.

 34. Wat een super leuke winactie!
  Ik ben sinds 3 weken gestart met glutenvrij eten ivm coeliakie.
  Het eerste wat ik wil proberen zijn de choco bisco.
  Want oh wat mis ik lekkere koekjes.

 35. Oeh wat leuk!! En zou het allemaal wel willen proberen. Maar ik ga toch echt voor de Madeleines. Mijn super favoriet!!
  🧁

 36. Ik ben Benieuwd naar alle producten ze lijken me allemaal heerlijk ik heb nog nooit iets gevoeld van de biolijn van sure dus ik ben heel erg benieuwd ik ga zelf ook nog niet vrij account beginnen en dat lijkt me heel erg leuk als ik win maar ik denk het niet hoor maar ha ha

 37. Ik ben wel erg benieuwd naar de pasta‘s. Er zit namelijk wel enorm veel verschil in alle pastavarianten. Sommigen smaken niet zo lekker, anderen die vallen helemaal uit elkaar bij het koken. Vandaar dat ik wel wil weten hoe het met deze varianten zit. En daarom doe ik mee!

 38. Wat een leuke win actie. Ben benieuwd hoe de bio variant smaakt. Ik koop bijna altijd het met Schär, vind dit toch de lekkerste.
  Fingers crossed 🤞🏼

 39. Wat een leuk pakket! Ik ben heel erg benieuwd naar de appel bisco en naar de madeleines! Ik zou het erg tof vinden om dit te winnen!😊

  1. Ben nu morgen anderhalve maand glutenvrij en nog zoekende in glutenvrijeland.
   Nooit verwacht dat ik mij stukken beter zou gaan voelen al mag ik nog een hoop leren.
   Wat ik er mis is cruesli voor in mijn yoghurt.. Die bite dus ben benieuwd hoe cereal crisp smaakt.

  1. Ik ben vooral benieuwd naar de penne en spaghetti! Sinds december 2019 ben ik gediagnosticeerd met Coeliakie en nog erg zoekende.. zoekende naar lekkere producten en lekkere recepten. Ik zou het enorm fijn vinden om dit pakket te kunnen uitproberen!!

   1. Wat super dat jullie nu ook biologische producten in het assortiment hebben. Zou heel graag hiervan een aantal op deze manier willen proeven. Als ze net zo lekker zijn als de niet-biologische komt dat wel goed. 😁😋👍

 40. Ik ben benieuwd naar alle producten!
  Alles is nu ook melkvrij en/of vegan waardoor ik met mijn glutenallergie samen met mijn melkallergie ook eindelijk lekkere dingen kan proberen!
  Ben zo benieuwd!
  Dikke kus Luca Liz

 41. Ik ben zeer benieuwd naar alles wat chocolade tussen de ingrediënten heeft staan. Dat heb ik namelijk dringend nodig……nu…..direct 😬😍.

 42. Wat een toffe actie!

  Ik ben vooral benieuwd naar de penne en spaghetti, ik heb tot nov 19 altijd gewone pasta gegeten. En vind glutenvrije varianten toch wennen…
  En ook de koekjes met appel wil ik wel eens proberen!

 43. Dit vind ik een geweldige vooruitgang bio producten.
  Welke kies je dan om mee te beginnen🤔ben gek op choco dus ik denk dat die de eerste zijn om te proberen. (Laatste van het rijtje dus)

  1. Wauw! Hoe leuk! Ik vind het allemaal wel interessant om te ontdekken. Dit omdat ik nog maar net de diagnose gekregen heb en dus nog enorm opzoek ben! Het meeste benieuwd ben ik naar Madeleines choco bio!

 44. Mmmh, alle producten lijken me lekker, maar ben het meest benieuwd jaar de Madeleines. Lekkere en handige cakejes om mee te nemen. 👍🏻👍🏻

 45. Oehh altijd leuk om iets te kunnen winnen en zeker als het nieuwe producten zijn die dan meteen uitgeprobeerd kunnen worden! Het meest benieuwd ben ik naar de Apple Bisco Bio, ze zien er super voedzaam uit en zou het zo fijn vinden een voedzaam tussendoortje te vinden in de vorm van een koekje

 46. Ik vind het altijd fijn als er producten op de markt komen die goed zijn voor het milieu. Ik ben zelf benieuwd naar de Madeleine cakejes.

 47. Ik Ben dol op Madeleines en heb twee jaar geleden in Frankrijk glutenvrije gevonden. Daar heb ik echt van gesmikkeld dus ook naar deze Schär variant ben ik heel benieuwd! Vanille is mijn favoriet (kan niet mis gaan) maar die choco klinkt ook wel spannend en ben ik super benieuwd naar!

 48. Oeeeh de Bisco! Ik ben altijd op zoek naar koekjes om mee te nemen die niet gelijk zo extreem zoetig zijn of overgoten met chocola. ✨
  Sowieso erg Nice dat Schär dit gaat bieden, zoiets is lastig te vinden.

 49. Oee lekker, weet sinds 4 weken dat ik ook last van gluten hebt.
  Wil alles wel proberen maar die Apple Bisco Bio het meeste!

  Ik wacht in spanning af of ik wat win!

 50. Nog maar net 2 weken in het glutenvrije wereldje en we zijn samen met onze 10-jarige dochter flink aan t ontdekken wat er allemaal is. Ze is gek op pasta penne, dus daar zijn we benieuwd naar. En een lekker tussendoortje om mee te nemen zoals de Madeleines is ook zeer welkom.

 51. Vanaf januari pas glutenvrij aan het eten. Kan dus wel wat inspiratie gebruiken. Vind het een heel uitgezoek wat je wel mag en wat niet. Vooral ook omdat ik ook op mijn zuivel moet letten… Chocola is favoriet!!!

 52. Ik ben benieuwd naar de Madeleines en de bisco’s. Proef ze ook altijd zelf ondanks dat ik niet glutenvrij hoef maar dan weet ik altijd waar mijn kinderen het over hebben😁. En ook hoe ze ruiken😳 mijn zoontje eet nl echt met zijn neus 😂 en vindt heel veel glutenvrije producten raar ruiken. Ik kan hem soms geen ongelijk geven.

 53. Wat n tof pakket. Doe graag mee voor m lieve zus Nelleke. Eerst coeliakie, daarna kwam lactose erbij en steeds komt er een andere allergie bij, erg moeilijk. Normaal n taartje bij de plaatselijke bakker, nu samen een thee met de nieuwe bisco’s?! Ik zou haar er graag mee verassn! Bisco choco, is denk wel favoriet, hoop ik! Dus duimen maar.. groetjes Joriek

 54. Zo dat ziet er allemaal goed uit.
  Ik ben het meest benieuwd naar Madeleines classic.
  Ben nog opzoek nog lekkere koekjes waar ik echt van kan genieten.

  Ik ga duimen!!

 55. Oe! Zo leuk nieuwe producten van Schar! Ik ben heel benieuwd naar de choco Bisco koekjes. Maar eerlijk gezegd naar ze allemaal. 😍

 56. Alweer zo’n leuke actie! En wat TE gek dat Schär nu ook biologische producten verkoopt.

  Ik ben het meeste benieuwd naar de Apple bisco bio, alhoewel alles heerlijk klinkt. In een familie die nogal erfelijk belast is met Coeliakie is alles zo op!!

 57. Ik ben heel erg benieuwd naar de Madeleines. Ik gun dit pakket ons gezin . Wij willen natuurlijk DOLgraag nieuwe producten proberen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om uit te proberen dus zou heel blij zijn als ik dit pakket win 🤞🤞 Ook fijn dat het allemaal gluten vrij is 👍 Wij kopen regelmatig glutenvrije producten . Glutenvrij eten maakt ons leven een stuk fijner.Kom graag in aanmerking voor dit pakket; heerlijk genieten, samen met ons gezin 💕 fingerscrossed

 58. Wat een leuke actie!
  Het lijkt me allemaal lekker en maakt me benieuwd maar voor mijn vader voornamelijk benieuwd naar de appel bisco aangezien hij niet van chocola, kokos of noten houdt dus voor hem is het aanbod glutenvrije koekjes minimaal.

 59. Oehhh, dat ziet er allemaal erg lekker uit! Als ik dan toch moet kiezen als eerste de bisco choco.

  Nu maar duimen om dit mooie pakket te winnen, dan weet ik meteen wat ik de volgende keer moet bestellen bij de glutenvrije webshop!

 60. Heel erg benieuwd naar de penne! Mijn partner en ik zijn dol op pasta en zijn altijd opzoek naar een goede, lekkere glutenvrije pasta en proberen iedere keer weer wat nieuws om te kijken of het wat is voor ons en er een lekker saus bij te maken!

 61. Ik ben heel benieuwd naar de choco bisco! En mijn zoons van 15 en 13 zijn ook glutenvrij dus we kunnen met zijn drieën testen 🤗

 62. Lijkt me een leuk pakket om te winnen in zou graag de Bisco appelkoekjes willen proeven lijken me lekker en gezond …

  Groetjes Tamara 🌸

 63. Whaaa heel nice! De producten zien er goed uit, en fijn dat schär nu ook een bio lijn heeft. Ik ga sowieso de Madeleines classis proberen!

 64. Hele leuke actie! Sinds kort heb ik te horen gekregen dat ik gluten en lactosevrij moet gaan eten. Dit is voor mij nog steeds heel erg wennen.
  Ik ben eigenlijk benieuwd naar het hele pakket omdat ik nog veel gluten en lactosevrije producten moet testen. Maar de Apple bisco bio klinkt heel erg goed!!! 😋

 65. Mijn zoontje die glutenvrij moet eten is een echte chocofan. Dus de chocomadeleines zouden zeker als eerste opgegeten worden.

 66. Ook ik loot graag mee. Vroeger als we naar frankrijk op vakantie gingen, namen we elke keer bij het boodschappen madelaines mee. Hmmmm genieten, elke keer weer. En natuurlijk een aantal pakken die mee naar huis gingen.

  Ik zou deze dan ook als eerste gaan proeven als ik het pakket win!

 67. Héél benieuwd naar de bisco’s én de pan crisp! Al jaren fan van dit merk en zou dolgraag met dit pakket de bio variant proberen 😋😋😋😋👍

 68. Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle producten. Vind het zo wie zo fijn dat ze bio zijn. En net zoveel producten kunnen we met het hele gezin proeven.

 69. Ik doe even mee voor mijn zoon van 6. Ik ben benieuwd naar die Apple Bisco…hij lust graag appels. Dus misschien wel iets voor hem 🍏🍎🍏

 70. ohhh waw allemaal zou ik wel
  willen testen maar het liefste naar de pasta want de meeste pastas vind ik eigenlijk niet zo heerlijk.

 71. oeee wat ziet dat pakket er weer heerlijk uit! Vooral benieuwd met choco😋🥰 Tijdens maandelijkse periode verlang ik hier zo naar alles met chocolade is bij mij dan welkom🤭

 72. Ohw wat fijn een bio lijn!! De cereal pasta daar ben ik heel benieuwd naar. Mijn vriend eet, heel lief, glutenvrij met mij mee, maar hij koopt ook het liefst alles bio dus dit is de perfecte combi voor ons!!

 73. De apple bisco bio!! Heb deze een keer zelf proberen te maken maar dat was helaas geen succes dus ben erg benieuwd naar deze koekjes!

 74. Hmmm ik ben gek op alles met chocolade. Cakejes en muffins eet ik erg weinig dus de madelaines choco zou ik graag willen proberen.

 75. Uhm… Eigenlijk wel naar alles! De verpakking ziet er al goed uit…
  Maar de spaghetti zou ik wel willen testen de meeste zijn niet zo lekker..
  En die choco bisco lijken mij wel lekker en handig om mee te nemen als tussendoortje!
  Ga maar eens duimpjes draaien 😊 fingers cross 🤞💜🤞🍀

 76. Jammie…. dat ziet er lekker uit! 😋😋 Ben heel benieuwd naar de pasta’s.
  Heerlijk pakket om samen te delen met een vriendin van me 🙃

 77. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Binnenkort wordt hij 18. Ik denk dat hij alles wel wil uitproberen, maar vooral de choco bisco bio.

 78. Schar – Madeleines Classic Bio NATUURLIJK! Mijn vader van 82 viert ieder jaar mijn veraardag nog steeds met Madeleines (iets van vroeger/zijn moeder): maar die mag ik natuurijk niet. Nu dan eindelijk kunnen we dan toch samen een keer Madeleines eten! <3

 79. zou echt heel blij worden om dit te winnen. Ik ben binnenkort jarig en hoop op een beter jaar dan de afgelopen maanden met veel depressieve klachten. OOk mede door mijn nare buik/darmen. Ik wil gaan bakken voor mijn lieve ouders en ben dus erg benieuwd naar de vanille madeleines die ik wil serveren of wil verwerken als bodem voor een gv cheesecake. Hoop van jullie te horen!

 80. Ik ben erg benieuwd naar de 2 bisco varianten! Maar de rest lijkt mij ook erg interessant en lekker om te proberen.

 81. Ik ben heel nieuwsgierig naar de spaghetti. Ik ben nog steeds op zoek naar smakelijke spaghetti en De ingrediënten doen me laten vermoeden dat dit gezond en lekker is.

 82. Wat een feest met al deze nieuwe producten! Blij met al dat nieuws!

  Gezien mijn voorliefde voor Italiaans eten, ben ik heel benieuwd naar de spaghetti in het pakket…

  🍴🥄

 83. De Apple Bisco Bio zou mijn dochter het liefst willen uitproberen. Ze is groot fan van Schär, maar zoiets als dit soort koekjes kent zij nog niet!

 84. Oohja🙌,
  Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar de madeleintjes. Mijn kleine mie is glutenintolerant dus koekjes die ze leuk of lekker vind is altijd wel een beetje zoeken om ook in gv wat variatie te hebben zoals de zusjes bij de niet gv. En natuurlijk doet mama soms mee met kleine Estée 🤞🍀

  1. Hallo, ik zou dit pakket erg graag winnen voor zoon van 8 die net met coeliakie is gediagnosticeerd. Vooral de choco madeleines lijken hen lekker

 85. Ik ben heel benieuwd naar de Apple bisco bio!!
  Wat een leuke win-actie 💗
  Onze dochter zou ook heel blij zijn met dit pakket 🤗

 86. Ik ben benieuwd naar alle producten. Ik eet zoveel mogelijk biologisch en nu is er een glutenvrij merk die biologische producten heeft!!!

 87. Heel graag zou ik mijn zoon de choco bisco laten proeven. Maar hoe fijn zou het zijn als de choco Madeleine met hem mee naar school kan. Heeft hij ook eens een koekje mee! Dit pakket kan hij dan gebruiken om tijdens zijn..
  ” Dit ben ik week” de kids in zijn klas te laten proeven dat glutenvrij ook lekker kan zijn!

 88. Ik ben heel benieuwd naar de Madeleine classic!
  Ik eet low fodmap, en op de Madeleine choco na,mag ik dit allemaal hebben🙂
  Dus winnen wil ik wel!

 89. Benieuwd naar alles maar bovenal natuurlijk de madeleines!! Zouden ze in de buurt komen van de real deal?? Ik hoop het maar al te graag 😀

 90. Ik zou het leuk vinden om dit pakket te winnen voor mijn broer. Hij heeft een glutenvrij dieet en hij is dol op chocolade, dus ik weet zeker dat ik hem heel blij kan maken met dit pakket. Ik ben dus vooral benieuwd naar de Choco Bisco Bio en Madelaines Choco Bio.

 91. Zo benieuwd naar.. Eigenlijk alles!! Wij zijn hartstikke nieuw in de glutenvrije wereld nu we weten tot onze zoon van 9 coeliakie heeft. We zijn nog hard op zoek naar lekkers voor op feestjes of met uitstapjes. Mama is nieuwsgierig naar de choco dingen en zoonlief naar de Madeleine 😉 wij duimen dus heel hard voor een pakket

 92. Eigenlijk naar alle producten. Mijn vrouw heeft afgelopen week te horen gekregen dat ze gluten allergie heeft en ze moet as donderdag naar het zkh voor maag/darmonderzoek. Dus vanaf dan mag ze eindelijk glutenvrij gaan eten zodat ze zich hopelijk héél snel wat beter gaat voelen. Ze heeft wat nare weken/maanden achter de rug. Dus we zijn allebei heel benieuwd naar de veranderingen in ons/haar eet patroon en dus benieuwd naar alle nieuwe producten die we in de toekomst gaan ontdekken…

 93. Wat een heerlijk pakket! We zijn het meest benieuwd naar de madeleines choco! Onze dochter is dol op cakejes en op chocola. In deze combi dat zou lekker zijn.

 94. Ik zou dit pakket graag willen winnen! Ik ben een enorme ‘zoetekauw’ die al die tarwe gluten koekjes die ik eerst at, niet meer mag proeven. De Apple Bisco Bio daar zou ik als eerste in willen bijten omdat ik denk dat er een heerlijke zachte en zoete biologische appel vulling in zal zitten. Het vooruitzicht om me heerlijk comfortabel te kunnen voelen met die nieuwe bio produkten, daar wordt ik blij gelukkig van! Alvast bedankt Schär!

  1. Ik ben benieuwd naar de Madeleines Classic Bio ziet er erg lekker uit! Altijd goed om nieuwe glutenvrije producten te ontdekken!

 95. Ik kan eigenlijk zeggen waar ben ik niet benieuwd naar 😉
  Maar het meeste ben ik toch wel benieuwd naar de twee varianten bisco en de madelaines. Ben nog echt opzoek naar iets wat ik voor extra’s en lekkers mee kan nemen naar mijn werk of een dagje uit. 😀

 96. Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn zoontje. En hij kiest voor de Madeleines. Deze aten we altijd in Frankrijk maar nu hij die niet meer mag zijn we op zoek naar een lekkere vervanger😃

 97. Madeleines Choco Bio! Daar ben ik erg benieuwd naar.
  Ben gek op chocola en Madeleines! Extra leuk dat mijn nichtje ook Madeleine heet 😍

 98. Ik ben erg benieuwd naar de appel bio Bisco voor mijn zoontje van 6 jaar. Om toch iets redelijks gezonds zonder chocolade een keer mee te geven naar school.

 99. Wauw, wat een mooie producten en bio, echt fantastisch! Ik ben naar allemaal benieuwd maar het meeste naar de pan crisp cereal, die zien er echt lekker uit.

 100. Zou een uikomst zijn
  Dochter sinds paar weken glutenvrij, en moet veel dingen leren eten. Dit zou ideaal zijn

 101. Coeliakie
  Met 3 kinderen met gluten allergie. Zou graag kans maken als top mama, ze verdienen dit en papa schilt het x in de portemonnee.
  Geliked en gedeeld

 102. Al sinds ik klein ben moet ik gluten vrij eten en het zou heerlijk zijn om nieuwe producten uit te kunnen proberen! Love ittt

 103. Mmmmmm, het hele pakket lijkt me heerlijk. Wat glutenvrije variatie is altijd leuk meegenomen. Maar het meest kijkt ik vooruit naar de madeleintjes, een lekker 4-uurtje voor mijn dochtertje en mezelf 👍😊

 104. Ik ben erg benieuwd naar de madeleines, die mis ik behoorlijk. En helemaal als we tijdens een vakantie in Frankrijk door de supermarkt lopen.

 105. Altijd fijn en leuk wanneer er nieuwe glutenvrije producten op de markt komen. Ik ben heel erg benieuwd naar de glutenvrije bio lijn. Ik ben al vanaf mijn 7de bekend met coeliakie, ik zal het heel leuk vinden om ook verder te proeven en te kijken of deze producten goed passen in een lekker glutenvrij dieet.

 106. Super, nieuwe glutenvrije producten en dan nog bio ook! Ben het meest benieuwd naar de choco en appel koekjes, de choco bisco en apple bisco dus!

  1. Jeeeejjj nieuwe producten👍 Mijn dochter is heel benieuwd naar de Pan Crisp cereal en de Madeleines choco😃

 107. Ik wil graag mee doen voor ons neefje. Ik zou hem graag de chocokoekjes hier aanbieden, zodat ik een keer iets anders aan te bieden heb. En de rest schenk ik aan hun gezinnetje als cadeautje.

 108. Omdat biologisch goed bij mijn levensstijl past ben ik blij met deze nieuwe producten. Met name naar de apple bisco en de chocoladecakejes ben ik reuze benieuwd. Eigenlijk ook naar de spaghetti en overige producten.

 109. Mmmm heel erg benieuwd! Vooral naar de Madeleine. Hopelijk zijn ze per stuk verpakt want als ze lekker zijn zou ik er geen moeite mee hebben de hele verpakking in 1x leeg te eten 🙈😋

 110. Ik ben heel erg benieuwd naar de apple en choco bisco. Zou leuk zijn deze nieuwigheden te mogen testen. Ook heel fijn dat het bio producten zijn!

 111. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de madelaines. Ik ben benieuwd of ze net zo lekker zijn als de “normale” madelaines. Dat is echt jeugdsentiment voor mij. Als we met het gezin op vakantie waren aten we die altijd met pakken tegelijk, en dan vooral onderweg en op het strand.

 112. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de pasta’s. Ik weet pas sinds kort dat ik Coeliakie heb. Ik was altijd gek van pasta, maar heb nog niet echt een lekker alternatief gevonden. Waar ik echt blij van word. Dus ben benieuwd of deze het is.

 113. De Madeleines! Vaak zijn cakejes zo droog…
  O en die koekjes klinken ook erg lekker 😋
  Moet je kiezen???? Dan toch de Madeleines, ik blijf een zoetekauw

 114. Wow wat n leuk en goed nieuws! Wie wilt dit nu niet uitproberen en lekker ervan smullen?! Ik weet wel n meisje..mijn meisje van 10 en echt n lekkerbek..

 115. Wat een gave winactie! Wij zijn heel benieuwd naar de Madeleines Choco Bio én ook naar de panini’s! De “gewone” heeft mijn dochter zo fijn in Italië naar hartelust kunnen eten. Hier moeilijker te verkrijgen helaas. Dus we gaan mega hard duimen! Btw keel up the good work Marit!! Zó fijn dat jij zoveel uitzoekt en tips and tricks geeft! Heeft ons in onze beginperiode enorm geholpen en nu nog met alle glutenvrije restaurants! GE-WEL-DIG!

 116. Ik weet nog maar een tijdje dat ik een coeliakiepatiënt ben en moet er nog veel over leren. De aanpassing naar glutenvrij viel goed mee! Deze box zou me alweer een bredere kijk geven op wat ik nog steeds mag eten. Ik zag dat er heerlijke chocolade dingen in zitten… eindelijk nog eens iets lekkers voor de tv snoepen!! Mijn Instagram: junelima1

 117. Ik ben wel benieuwd naar alle producten, normaal maak ik veel zelf, maar net bevallen van ons we kindje, maakt dat dat nu even niet mogelijk is, dus alles zou van pas komen! Ik ben erg benieuwd naar de crackers!

 118. Iets nieuws proberen is altijd een feest;
  En dan nieuwe spaghetti of penne denk ik het meest.
  Iets meer bite, dat zou fijn zijn.
  Ach eigenlijk kan ik bij mijn dochter in de pubertijd
  Alles (in grote hoeveelheden) kwijt.
  Dus kom maar door met die doos,
  Voor ons een schot 🎯

 119. Ik doe graag mee voor onze zoon van 2 !

  Hij is gek op ontbijt met crackers
  Ik vind dat daar wel wat meer variatie in mag zijn dus wij zijn erg benieuwd naar de pan crisp cereal bio omdat hij gek is op hazelnoot.

  Maar stiekem denk ik dat alles wel in de smaak gaat vallen 🥰

 120. Wat een leuke nieuwe lijn van Schär!
  Ik ben het meest benieuwd naar de Apple Bisco koekjes. Die lijken me lekker + bijkomend voordeel ze zitten per paar koekjes los verpakt en zijn dus makkelijk om mee te nemen.

  1. Allemaal nieuwe producten! Wat superleuk! Vooral de appel en choco bio bistro koekjes ben ik benieuwd naar. Lijken me lekker en zijn makkelijk mee te nemen in een tas ergens heen. Ik doe dus graag mee met de winactie.

 121. Ik ben heel erg benieuwd naar de pan crisp! Er zit kastanje in, dat lijkt mij een interessant smaakje voor een cracker… Maar ik ben ook benieuwd naar de bisto/koekjes. Met de appelsmaak is het heel erg fijn om eens af te kunnen wisselen van de eeuwige chocoladekoekjes!

 122. Eigenlijk wel benieuwd naar alle producten, iets nieuws daar sta ik altijd wel voor open! Kunnen we met zijn drieën testen, mijn moeder, zoon en ik zelf, alle drie coeliakie.

 123. Ik zou graag mee willen doen aan de winactie! Ik ben benieuwd naar alle producten en het zou goed van pas komen aangezien ik net op kamers ben gegaan en de glutenvrije producten erg duur zijn, vooral voor een student. 🍀

 124. Ik ben sowieso al blij dat er een bio variant van alles komt! Maar wat ik het meest mis, zijn lekkere madeleines. Dus daar ben ik heel erg benieuwd naar!

 125. Graag voor mijn familielid waar bij haar in haar gezin 3 gezinsleden zijn die Glutenvrij moeten.( van de 5 ) dus wil ik ze dan graag verrassen met al dexe nieuwe lekkere produkten…wat zal haar man en twee meiden genieten van hetblekkers…

 126. Wow, dit is leuk zeg! Dit pakket is heel erg welkom 🍀 Ben dol op chocolade dus naar de choco bisco ben ik heel erg benieuwd

 127. Aaaaah lekker 🥰🥰 ik ben vooral benieuwd naar de spaghetti, de meeste spaghetti is brokkelig en breekt snel, ik hoop echt dat deze lekker ‘chewy’ is!! De rest ken ik ook nog niet, dus wil graag proeven 🤗

 128. Wat super nu Schär in bio varianten!
  Vooral de bisco appel maakt ons nieuwsgierig, maar de rest is minstens zo aanlokkelijk!

 129. 🌾❤️⭐️Dag Marit⭐️❤️🌾!
  .
  En of dit een unieke prijs is! Daarvoor doe ik graag een extra inspanning! Daarom speciaal voor deze smakelijke wedstrijd een klein creatief tekstje om mijn enthousiasme te tonen! Ik ben nieuwsgierig naar de cakejesss Hier zijn we met twee glutenintolerant dus we zijn BLIJ dat jij nu ook op dat vlak onze bondgenoot kan zijn 🌾Hopelijk vind je het leuk 😅❤️⤵️
  .
  ‘s Avonds na het werk
  voel ik me niet zo sterk 🤦🏼‍♀️
  ‘t Moest allemaal zo rap,
  dus ‘k voel me zo wat slap 🌾
  Dus ‘k wil wat om te eten
  maar wat ‘k dan wil weten💡
  Zitten er geen gluten in?
  Geen tarwe, rogge, spelt:
  dat is wat echt telt ⭕️
  Voor een snackje in ‘n rapje
  wil ik ‘n veilig hapje 😊
  M’n zorgen die verdwijnen,
  en ‘k voel de rust verschijnen 🌸
  Nu voel ‘k me beter in m’n vel
  He avonddip,’k zeg je vaarwel🙅🏼
  #glutenvrij #smullen #buikjerond #heerlijk #coeliakie

 130. Oeh ik ben heel benieuwd naar de Madeleines. Die at ik altijd als kind in Frankrijk en ik vraag me af of de smaak overeen komt met de variant met gluten.

 131. Oh, de appelkooekjes en de spaghetti ben ik benieuwd naar. Oké, eigenlijk wil ik alles wel proberen. Als het ik het in de schappen zie liggen zal ik het zeker proberen!

 132. Zou graag voor mijn dochter winnen, als ze komende week in het ziekenhuis verblijft, denk dat ik haar met de Madeleines en Bosco zeker plezier doe, en sowieso heel fijn om wat anders te proberen

 133. 🍀🍀 whoop whoop 🍀🍀 wat een superrrr actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom ben erg benieuwd naar de penne en de choco de rest zeer zeker ook 😋👌

 134. Hmmm, lastige keuze! Alles klinkt zo lekker maar de bisco choco hebben toch enig voorkeur 😊😋. Zou super zijn om al deze producten te mogen kunnen uitproberen middels deze actie! Keep nu vingers crosser🤞🏼🤞🏼 en hopelijk win ik eens een keer 😊

 135. Wat een leuke actie!
  Natuurlijk zou het leuk zijn om al die producten eens uit te testen, maar het meest benieuwd ben ik naar de madeleines. Of deze lekker van smaak zijn en niet te droog.
  Ben al benieuwd! 🤤

 136. Ohh eindelijk nieuwe produkten. 😍 zou onze jongste graag meer keuze geven. Die heeft nog niet veel goed gekeurd en moet vanaf volgende week glutenvrij. Dat gaat met deze nieuwe lijn zeker lukken en al helemaal met chocola erbij 😋

 137. Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit heerlijke pakket wilen winnem #Pureverwennerij Van glutenvrije bio choco Madeleines wordt ik altijd heel blij 💞 het hele pakket lijkt mij 😋 Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het smullen beginnen🍀

 138. Het is altijd leuk om wat nieuws te proberen, want zo wordt je glutenvrije wereld steeds groter! 🙂 Ik ben het meest benieuwd naar de 2 bisco varianten!

 139. We gaan voor alles in het pakket ik zei tegen mijn dochter wat zou je willen proberen, na een half uur nog geen keus mam ik kan niet kiezen wil alles poeven en ruiken. Dus daarom geen keus we kunnen niet kiezen zo lekker.

 140. Wat zou t hier meer dan welkom zijn. Zowel moeder als jongste dochter zijn al glutenvrij en nu moeten wrsl vader en middelste dochter ook glutenvrij. Hoe tof zou t zijn als we met zijn 4tjes nieuwe producten mogen testen en hun gelijk kennis kunnen maken met de lekkere producten van shär.
  Wij duimen dus

 141. Wat ben ik hier nieuwsgierig naar! Alle producten zien er heerlijk uit en daarnaast vind ik het super goed van schar dat ze ook een bio-lijn hebben. Nu vingers crossed om te kijken of ik dit mooie pakket mag uitproberen.

 142. Naar de spaghetti!!! Tot nu toe heb ik alleen maar plakspaghetti gevonden :(. Terwijl eerst spaghetti mijn favoriete eten was (L)

  1. Oehhh eigenlijk ben ik naar alles wel benieuwd, maar vooral de Apple Bisco! Eens wat anders als dat eindeloze chocolade met de koekjes.

 143. Ik ben heel benieuwd naar de Pan Crisp Serial crackers! Eet eigenlijk altijd bio, maar glutenvrije crackers en koekjes wordt dan wat lastig. Dus TOP dat deze lijn er nu is!
  Zou het supergraag proberen!

 144. Ben benieuwd maar de choco bio biscuit.

  Ik doe graag mee met de deze toffe winactie. Laat vaak de koekjes wel liggen omdat het toch wel prijzig is dit. Dus het zou leuk zijn om een keer zoiets te winnen.

 145. Wat gaaf een bio pakket👌
  Ik ben zelf erg benieuwd naar de bisco Apple, maar denk dat mijn zoon en dochter niet zouden kunnen kiezen tussen al dit lekkers😉👍🍀🍀

 146. Sinds dat ik gluten intolerant ben lust ik geen spaghetti meer de glutenvrije spaghetti smaakt naar plastick! Dus ben ik zeer benieuwd naar de product van Shär Spaghetti Cereal😍😍😍 Wie weet kan ik terug genieten van mijn spaghettie🍝🍝🍝🍝🍝🍝

 147. Ben benieuwd naar de spaghetti.
  Hoop dat hij zo lekker is dat we er met z’n allen van kunnen eten en ik niet een pannetje alleen voor mezelf hoef klaar te maken.

 148. Wat gaaf zo pakket ❤️
  Ik zag deze producten al
  Passeren maar kon het toen nog nergens bestellen ik ben het meeste benieuwd eigenlijk naar alles maar als in echt moet kiezen 🤩
  Kies ik de pene ik hou van
  Heerlijke koude pasta schotels
  In de zomer en en warme ovenschotels met tomaten en ei uit de oven 😋😋 🥳

 149. Sinds twee maanden erachter gekomen dat ik een glutenallergie heb, na jaren buikpijn en klachten. Ben nu nog heel erg aan het zoeken wat voor producten er allemaal zijn. Dit pakket zou goed van pas komen voor m’n verjaardagsfeestje! 😊 vindt je Instagram te gek met alle tips!!

 150. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alle producten. Ben altijd benieuwd wanneer er iets nieuws is op het gebied van glutenvrije voeding en vooral nu het een Bio lijn betreft. Zeer benieuwd, leuke actie!

 151. Wat een leuke winactie! Fijn dat er steeds weer nieuwe producten bijkomen! Ik ben vooral benieuwd naar de madeleines, omdat ik deze altijd op vakantie in Frankrijk at dus ik hoop dat ze erop lijken! Groetjes Sophie

 152. Wij doen heel graag mee met deze winactie. Mijn twee dochters met coeliakie zijn naar alle producten benieuwd, maar het meest naar de zachte Madeleines. Hopelijk kunnen we er snel onze tanden in zetten 😃

 153. Oh,wat een heerlijk pakket.Eigenlijk ben ik nieuwsgierig naar alles maar de madeleines in het bijzonder #jeugdsentiment 😋

 154. Eigenlijk naar alles 🙈 recent tehoren gekregen dat ik een gluren intolerantie heb overgehouden na m’n zwangerschap. Dus ik ben nog opzoek naar lekkere producten. 🥰

 155. Waw – alles biologisch en naast glutenvrij ook nog eens alles koemelk + lactose + soja vrij. Past dus helemaal in mijn lijst van allergenen/intoleranties. Ik zou het graag willen uitproberen!

 156. Ik doe graag mee, voor mijn zusje, ik denk dat ze het meest benieuwd is naar de madeleines, daar was ze vroeger als kind helemaal weg van!!

 157. Wij zijn benieuwd naar de spaghetti. Als t aan onze dochter (4jaar) ligt eten we iedere dag spaghetti. Alleen al omdat ze t leuk vind te helpen met het koken en de champignons te snijden.

 158. Ahh de Madeleines, en dan lekker soppen in koffie als ontbijthapje … <3 Ja ja ik weet het. Heeeel ongezond maar je moet al gezond genoeg doen als iemand met glutenallergie, toch??

 159. Hey! Wat een supertoffe winactie weer! En altijd leuk nieuwe glutenvrije producten! Eigenlijk zou ik alles wel willen proberen, maar ben toch het meest benieuwd naar de penne cereal bio. De glutenvrije penne die ik normaal haal, bestaan eigenlijk alleen maar uit maïszetmeel, dus ben heel benieuwd hoe deze zijn. En verder de koekjes en de cakejes zien er ook heerlijk uit!😊

 160. Oei! Erg benieuwd naar de Madeleines!! Toffe winactie! En super dat schär nu ook bio producten in het assortiment heeft!! Blij mee! 🥰

 161. Eigenlijk ziet alles er heerlijk uit! Ben vooral benieuwd naar de spaghetti, ik heb nl tot nu toe nog geen geluk met glutenvrije spaghetti 🙈 (lees: het mislukt telkens)

 162. Sinds kort weet ik dat ik glutenvrij en melkveehouders moet eten. Het is een hele omschakeling, maar ook een hele zoektocht. Een specifieke voorkeur voor een product in te testen heb ik niet. Zou graag iets winnen om t uit te proberen, zodat mijn zoektocht weer wat kleiner wordt

 163. Het is echt super mooi dat er steeds meer producten bijkomen! Zo wordt zoeken een stuk gemakkelijker! Ik ben heel erg benieuwd naar de spaghetti

 164. Ik ben erg benieuwd naar de spaghetti en de penne, maar eigenlijk wel naar alles. Altijd fijn als er meer keus op de markt komt en dan ook nog Bio.

 165. Oei, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar al deze producten. Maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor de penne. Het zou zo fijn zijn om weer eens een heerlijke pastasalade te kunnen maken die ik kan verdragen én lekker vind.

 166. Ben benieuwd naar de pennen en de Apple bisco. Maar bovenal is het gewoon fantastisch dat ze bij schar ook biologisch nu aanbieden!

  1. 😍😍😍😍😍😍Oehhhh heerlijk alles waar chocolade aan zit is momenteel in trek bij mijn dochter dus choco bisco lijkt haar heerlijk. Maar de rest ook natuurlijk. 🍀🍀🍀🍀🍀

 167. Super leuke winactie!
  Ik weet al sinds ik een meisje van 7 ben dat ik glutenvrij moet eten, nu dus al 17 jaar. Schär vind ik tot nu toe de allerbeste!
  Ik wil heeel graag mee doen!

  🍀🍀🍀🍀

 168. Nieuwe producten wil ik graag proberen ,om zo steeds meer over glutenvrij te leren .Deze actie van Schar is super fijn ,goed voor groot en klei❣️

 169. Ik ben benieuwd naar de spaghetti . Omdat ik houd van gezonde en voedzame producten en deze lijkt me daar goed bij te horen ..

 170. Ik ben vooral benieuwd naar de twee producten met choco voor onze 9jarige zoon. Zijn broertjes hebben altijd veel opties in chocolade producten en het liefst zou hij ze allemaal mee proeven. Soms roept hij “oh ik weet nog hoe lekker dat was!”…. ik zou hem graag iets nieuws laten proeven!!❤️

 171. Lijkt mij heel leuk om deze producten uit te proberen, als ik zou winnen zou ik het pakket delen met mijn vader. Hij zal blij worden van alle lekker bio schär koekjes en ik ga voor de Bio Schär spaghetti en penne variant. Veel geluk allemaal!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 172. Ik ben sinds november begonnen om gluten te vermijden ivm toen ontdekte gluten intolerantie. Het valt mij helemaal niet tegen! Toch mis ik nog wel af en toe een lekker koekje dus ik ben heel benieuwd naar de choco madeleine 🍀

 173. Super leuk!! Mijn verloofde en ik proberen zoveel mogelijk biologisch te eten, maar de combinatie met glutenvrij maakt het soms duur. Ik ben blij dat deze producten nu beschikbaar gekomen zijn! Het meest benieuwd naar de biscuits en de pasta. Groetjes Kayleigh

 174. Ik ben heeeeeel erg benieuwd naar de madeleines choco!!!!! Mis echt lekkere koekjes en kan deze ook niet echt vinden die nog lekker smaken!

 175. Stiekem ben ik benieuwd naar allemaal.
  Maar omdat ik toch moet kiezen. Ben ik iets meer benieuwd naar de spaghetti. Ik houd van pasta. Maar heb nog niet de juiste spaghetti gevonden.

 176. Mmmmmm…dat lijken me (h)eerlijke producten, (bio)logisch dat ik graag meedoe! Ik ben vooral benieuwd naar de Madeleines choco bio..

 177. Wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn kinderen en mezelf .Dit omdat we allemaal coeliakie hebben en de koekjes van schar heerlijk vinden .Ik ga voor de biscuit met chocola ,de kids voor de cakejes. Zijn ook handig voor school .En biologisch ,helemaal van deze tijd!!

 178. Ik ben het meest benieuwd naar de spaghetti. De spaghetti die ik geprobeerd heb zijn lastig met bereiden. Ze plakken zo snel aan elkaar waardoor ik er continu bij moet blijven staan om het niet te laten gebeuren. Madeleine lijkt me heel erg lekker!!

 179. Ziet er lekker uit. Ik ben benieuwd naar de koekjes. Vooral de structuur en smaak. Maar echt…ik wil alles graag testen samen met de hardloop groep die altijd speciaal voor mij glutenvrij koekjes kopen.Kan ik ze met hen delen.

 180. Ik ben nieuwsgierig naar alle producten 😋. Maar vooral de spaghetti en penne omdat de glutenvrije pasta’s die ik ken enorm plakkerig zijn en in een koude salade niet echt lekker zijn. Hopelijk is de pasta van deze lijn van Schär bio zo lekker dat ik niet meer verder hoef te zoeken🤞 De madeleines en bisco’s deel ik mijn mijn glutenvrije broer en zus 😊

 181. Yeah… glutenvrij en biologisch. Mijn gouden combi😊
  De madelaines choco zou voor mij de nummer 1 zijn, waar ik benieuwd naar ben. Maar ben erg benieuwd naar alle bio producten van schär.

 182. Bio producten van schar die wil ik proberen .
  Penne cereal zou ik graag het eerste willen proberen. Ik maak graag pasta. Door mijn allergie mag ik geen gluten.

 183. Ben nu morgen anderhalve maand glutenvrij en nog zoekende in glutenvrijeland.
  Nooit verwacht dat ik mij stukken beter zou gaan voelen al mag ik nog een hoop leren.

 184. De choco Madeleine! Er zijn zo weinig zoete glutenvrije producten zonder vanille extract of natuurlijk aroma. We missen echt een lekker koekje, heel blij hiermee 👌🏼😃

 185. Ik ben een chocoholic dus nieuwsgierig naar alles met chocolade.
  De overige producten wil ik ook wel testen. Ik ben altijd bereid nieuwe producten te proberen.

 186. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe shär bio producten. Maar het meeste ben ik benieuwd naar de Apple Bisco bio. Ik kijk ernaar uit om de nieuwe producten te kunnen proberen.

 187. Ik wil het graag winnen voor mijn dochter..die deze week 13 wordt en dol is op jullie chocolate chip cookies.
  Dus de choco bisco is ze erg benieuwd naar

 188. Dit chocomonster is vooral heel erg benieuwd naar de Choco Bisco Bio! Maar lastig kiezen want als koekiemonster lijken de Apple Bisco Bio ook zo lekker….#keuzestress 😉

 189. Als glutenvrije biologische vegetarier hier ben je snel de lastige buitenstaander odd one die al met 3-0 achterstand begint. Echt enorm veel interesse in alles omdat het allemaal zo jummie lijkt (en vast ook is) en zo in mijn straatje past. Maar de chocobiscuits zijn eigenlijk altijd wel a girls best friend en heeft een mini voorsprong.

 190. Wat een leuke Winactie! Ën wat een heerlijke nieuwe Schär producten. Mijn coeliakie dochter heeft op vakantie in Frankrijk zo genoten van de glutenvrije madeleines die daar te koop waren. Deze zijn wij in Nederland nog niet tegengekomen, vandaar dat wij reuze benieuwd zijn naar de twee Madeleine variaties.

 191. Ik ben benieuwd naar alle producten. Ik moet sinds vorig jaar glutenvrij eten en vind dit best lastig. Ik hou van pakketen uit pakken en eten.

 192. Ik ben net name benieuwd naar de koekjes. Nu een paar maanden glutenvrij aan het eten maar nog niet echt lekkere koekjes kunnen vinden! En het biologische is zeker mooi meegenomen!

 193. Voor onze Jochem van 15 jaar is het heel fijn dat er regelmatig nieuwe producten op de markt komen. Ook hij vindt het leuk om een ruime keuze te hebben in producten die hij smakelijk vindt. Wat dat betreft is er al heel veel ontwikkeld en er is sprake van keuzeverruiming, goed dat er regelmatig nieuwe producten bijkomen, laat maar komen, zegt Jochem.

 194. Sinds een week geleden de officiële uitslag gekregen coeliakie te hebben. Ik heb al enkele producten getest en ben zeker nog zoekend naar producten en recepten. Pasta heb ik al getest dus ik ben wel beniewd naar een lekkere koek bij de koffie. 😊

 195. Ik ben erg benieuwd naar re madeleines naturel. Ik ben een echte koekjesmonster, maar met mijn gluten-, lactose en soja intollerantie is het moelijk om verschillende lekkere koek te vinden. Ik ben benieuwd hoe ze smaken.

 196. Ik ben heel erg benieuwd naar apple bisco!! Lijkt me een lekker tussendoortje. Ik zit nog op de middelbare school en vind het vaak lastig om een ‘normaal’ koekje mee te nemen naar school, dus ben hier het meest benieuwd naar. De andere dingen lijken me ook heel lekker 😉

 197. Goedemiddag, ik ben nieuw in de “Glutenvrije” wereld. Ik heb net dinsdag te horen gekregen dat ik coeliaki heb. Tevens heb ik schildklierkanker, dus het is ingewikkeld genoeg. Ik moet wachten op afspraak bij diëtiste en ben zelf al vast aan het zoeken en kwam hier terecht. Mijn interesse is dus in alles, want ik heb nog geen idee. Ik ben al in de supermarkt geweest om eens te neuzen, dus ga alles maar uitproberen….

 198. Ik ben eigenlijk naar alle producten benieuwd! Gisteren te horen gekregen dat ik niet tegen gluten kan. Voor mij een hele verassing maar ik ga graag met behulp van deze producten aan de slag om mijn darmen in een betere conditie te krijgen! Duimen maar..

 199. Een nieuwe lijn? Ik ben zeer benieuwd naar de pasta’s met name de spaghetti. Ik probeer nog steeds een gezonde versie voor mijn dochter te vinden die we allemaal lekker vinden!

 200. Nou ik ben heel erg nieuwsgierig voor onze jongste dochter!
  Niet alleen omdat ik het niet ken maar ook omdat ik dit helaas niet kan bestellen vanwege dat t online is

  Lieve groetjes

 201. Hallo,
  Ik ben erg benieuwd hoe de madeleines smaken! Dus dit is een mooie kans om het uit te proberen. Helaas mag ik geen chocola maar een vriendin van me mag ook geen gluten en lactose. Mocht ik het pakket winnen maak ik dus nog iemand blij omdat zij de chocolade spullen van mij krijgt.

 202. De ontbijtcrackers (pan crisp). Ik eet ze graag, ook tussendoor. Maar bij hun huidige variant vind ik de hardere stukjes wat minder. Ik ben benieuwd of deze meer mijn smaak zijn.

 203. Ik ben grote fan van Schar, omdat alle producten echt heel goed zijn! Ik weet eigenlijk geen ander GV merk dat bio producten heeft. Super dat Schar aan het milieu en onze gezondheid denkt door bio producten te gaan maken. Ik ben het meest benieuwd naar de crackers.

 204. Om samen met mijn dochter deze producten te proberen lijkt me super leuk en lekker! Wonen in een klein dorp dus kunnen hier vaak niet alles krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *