Glutenvrije winactie: maak 3 x kans op een Leev pakket

Glutenvrije winactie: maak 3 x kans op een Leev pakket

Pakketten ontvangen voor mijn blog voelt elke keer nog steeds als een cadeaumoment. Wat tof dat ik zover gekomen ben en nu de eer heb om dat te mogen ontvangen. Jullie kunnen ook dat gevoel ervaren, omdat 3 van jullie kans maken op een pakket van Leev vol glutenvrije producten!

Wat kun je winnen?

Wanneer jij 1 van de 3 gelukkig winnaars bent, win je de volgende 7 glutenvrije producten:

 • OERRR Linzenwafels
 • Crackers boekweit bio
 • Biologische botergaletten
 • Glutenvrije havermout
 • Luchtige OERRR knappers
 • Biologische paprika Oerchips
 • Biologische sour cream & onion Oerchips

Je kunt de producten van Leev ook zelf kopen bij Albert Heijn, check hier de producten en prijzen. Let op: niet alle producten van dit merk zijn glutenvrij, uiteraard wel de producten in deze winactie.

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht wat je nu aan het lezen bent.
 • In de reactie vertel je me naar welk product je het meest benieuwd bent.
 • Reacties onder mijn bijbehorende posts op Instagram (Stories) en Facebook zijn leuk, maar niet de officiรซle manier om mee te doen.

Deze winactie is tot stand gekomen middels een samenwerking met Leev.ย Meedoen kan tot vrijdag 5 oktober 2018 17.00 uur. De winnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.ย 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

239 thoughts on “Glutenvrije winactie: maak 3 x kans op een Leev pakket

 1. Oeh, dat lijkt me leuk! Weet je waar ik het meest benieuwd naar ben? De paprika chips, niet omdat dit zo nieuw of bijzonder is maar omdat ik de lays paprika chips toch echt wel het meeste mis!

 2. ik denk dat ik het meest benieuwd ben naar de linzenwafels. ik gebruik zelf veel verschillende melen om te bakken, maar linzen heb ik nog nooit gebruikt.

 3. Wat een leuk pakket weer!! En wat lijkt het me leuk om dat weg te geven!

  Ik ben het meest benieuwd naar de linzenwafels; omdat dit een product is waarbij er “out of de box” gedacht is!

  @Irene; alle croky chips zijn glutenvrij, dus ook de paprika ๐Ÿ˜

 4. Ik ben het meest benieuwd naar de Linzenwafels, omdat ik het toch altijd wel lastig vind om tussendoortjes te kiezen en vooral omdat het allemaal vaak duur is. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar de andere producten dus ik zou ze heel graag uit willen proberen!!

 5. Zou leuk zijn om te winnen…
  ik ben net met het glutenvrije avontuur begonnen dus dit zou een leuk opstartje zijn.

  Het meest benieuwd ben ik naar de Biologische sour cream & onion Oerchips.

 6. Wat een leuke winactie!!
  Ik ken de producten van leev helemaal (nog) niet, ik ben zelf erg benieuwd naar de linzenwafels.
  Ik moet sinds bijna 1,5 jaar glutenvrij eten en mis het โ€˜makkelijkโ€™ even een koekje pakken wel heel erg.

 7. Oehh dit is leuk en vooral heel lekker. Ik ben onwijs benieuwd naar de linzenwafels. Ik heb afgelopen jaar heerlijke linzenwafels gehad als optie bij het ontbijt in een hotel en ik kan die nergens in de winkels of online vinden (zal wel groothandel zijn) dus ik hoop dat deze net zo of nog lekkerder zijn en ik hiervan kan gaan genieten.

 8. Goede morgen!!!
  Mijn dochter heeft net de diagnose coeliakie dus we zijn altijd op zoek naar nieuwe lekkere dingen om te proberen, dus bij deze vinden we alles interessant wat in het pakket zit. Moeten we kiezen wat onze nieuwsgierigheid trekt dan de galetten!

 9. Om de dag goed te beginnen ga ik voor de lijnzaad crackers van Leevโค๏ธ Dat zou ik ook wel heel graag willen proberen samen met mijn moeder die ook glutenvrij moet eten. ๐Ÿ˜Š

 10. wauw, wat een fijne actie weer. Het is weer einde van de maand en dan heb ik altijd moeite met het kopen van goede, verantwoorde producten. De linzenwafels heb ik bi jmij in de stad nog niet kunnen vinden en ben dus erg benieuwd. Hoop van jullie te horen. liefs

 11. Ik doe graag mee met de winactie!
  Het meest benieuwd ben ik naar de botergaletten. Ik moet sinds kort glutenvrij eten en mis als echte zoetekauw soms wel een lekkere koek dus ben hier nog flink in aan het uitproberen!
  Nu duimen maar….

 12. De chips natuurlijk! En de crackers.. Het is voor mijn zoontje.. hij heeft Coeliakie.. en het meeste glutenvrije heeft zo weinig gezonde ingrediรซnten. ๐Ÿ™

 13. Koekjes! Mijn favoriet. Iets wat ik het meeste mis. Vooral lekkere koekjes.. die vind ik moeilijk te vinden. Hoe ik vroeger op de markt enorm kon genieten van de heerlijke, simpele, maar vers gemaakte stroopwafels, loop ik hier nu helaas met een boog omheen. Mijn interesse naar de botergaletten hoef ik je dan denk ik niet meer uit te leggen, die zou ik heel graag eens proberen!

 14. Ik ben heeeel benieuwd naar de biologische paprika chips! Voor mijn diagnose was ik dol op Parijs chips, zelfs zo dol dat ik op mijn vrijgezellenfeest in een paprikachipszak gehesen ben door mijn vriendinnen. Dus ik mis het heel erg ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜…

 15. Ik moet eigenlijk nog maar sinds een maand geleden gluten vrij eten en alles is dus voor mij een beetje nieuw. Boterwafeltjes mis ik het meest en daar ben ik dus ook heel benieuwd naar.

 16. ippie jippie ajee………natuurlijk loot ik voor die mooie prijs GEZELLIG MEE๐Ÿ‘Œ
  dus hopsa in de HOGE HOED en sim sala bim nu ga ik DUIMEN dat ik win…..i like it ..๐Ÿ˜

 17. Oeee wat een geweldig pakket! Ik ben het meest benieuwd nasr de botergaletten, lekkere koekjes en gebakjes vind ik het meest lastig om te vinden! Fingers crossed ๐Ÿคž๐Ÿ˜ƒ

 18. Ik zou heel graag dit pakket winnen. Dit is een toffe manier om terug nieuwe glutenvrije producten te ontdekken. Blijkbaar kan je dit merk ook kopen in de Albert Heijn, in onze Albert Heijn heb ik dit nog niet gevonden.

  Ik ben vooral benieuwd naar de verschillende soorten chips. Ik eet graag ’s avonds voor de tv wat chips in het weekend. Nieuwe smaken zijn altijd leuk om te ontdekken.

 19. Wow zalig pakketje om te winnen! Ik ben het meest benieuwd naar de Sour Cream & Onion Chips! Ik vind dat een zalige smaak, en ben benieuwd hoe de variant van Oer smaakt! Het hele pakket lijkt me echt leuk om weer wat nieuwe tussendoortjes te leren kennen!

 20. Oooh wat ziet dat er heerlijk uit zeg!! Wat een feestpakket! Het meest benieuwd ben ik naar de Oer Knappers, deze heb ik in de winkel nog niet gezien. Van de linzenchips met paprika smaak weet ik al dat ze heerlijk zijn, maar die andere lijkt me ook super lekker! Wat een heerlijk pakket ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป

 21. Oeh dat ziet er allemaal lekker uit zeg!! Ik ben heeeeeeeeel benieuwd naar de linzenwafels, dat lijkt me een hele welkome afwisseling op de rijstwafels. Wat een fijne winactie weer!!

 22. Met twee pubers die glutenvrij eten gaat alles snel op, dus zeer welkom๐Ÿ˜€hier worden Jip en Bibi vast blij van we zijn het meest benieuwd naar de chips(pubers he๐Ÿคฃ)

 23. Wat een leuke winactie. Ik ken zelf dit merk nog niet, meestal haal ik standaard het zelfde maar het is natuurlijk ook leuk om eens wat anders te proberen. Ik ben wel benieuwd naar de chips en de wafels ๐Ÿ™‚

 24. De linzenwafels en de twee soorten oerchips ben ik het meest benieuwd naar.
  De rest ook.
  Zo vind ik van leev de stroopwafels lekker.
  Helaas zitten die er niet bij.

 25. Leuk, sinds een week of twee eet ik glutenvrij. Het was in het begin erg zoeken naar wat wel en niet kon. Ik ben erg benieuwd naar de linzenwafels en eigenlijk ook wel naar de rest.

 26. Ik doe ook graag mee met deze win actie.
  Zitten allemaal producten in die ik nog nooit geprobeerd heb.
  Ben toch wel het meest benieuwd naar de linzen wafels. Eet alleen rijstwafels dus dit zou een mooi alternatief zijn.
  Nu maar hard duimen.
  Fijn weekend.

 27. Wat een leuke winactie!!! Het meest zijn we benieuwd naar de linzenwafels. Dit zou een lekkere afwisseling zijn met crackers, rijstewafels en brood die onze dochter nu eet.

 28. O ik ben nog erg zoekende naar nieuwe producten. Aangezien het de laatste rijd weer bergafwaarts gaat. Dus nieuwe dingen proberen vind ik erg leuk. Dus dit lijkt me weer leuk.

 29. Ik lees maak het glutenvrij ๐Ÿ˜‰, ben benieuwd op nieuwe broodvervangers producten en snoep voor mijn dochtertje en mannetje ( allebei coeliakie)en groote snoepjes monsters๐Ÿ˜‚

 30. Wauw! Ik ben nog pas net gediagnoseerd met coeliackie en heb nog zoveel dingen om te proeven! Ben heel erg benieuwd naar het hele pakket, maar het meeste naar de stroopwafels en de crackers!

 31. Ik ben benieuwd naar alles, behalve de linzenwafels want die zijn echt onmisbaar op mijn boodschappenlijst, alleen kan ik ze nu drie weken niet eten omdat de plaatselijke supermarkt aan het verbouwen is (not so happy). Verder ben ik nog in de ontdekkingsfase als glutenvrije eter.

  Groetjes

 32. Ik ben benieuwd naar al deze producten. Ik ben nog niet bekend met de leev producten. Nog erg zoekende, eet pas sinds 3 maanden glutenvrij. Dus het pakket zou erg welkom zijn!

 33. Oei, wat een hoop reacties al. Maar wat een leuke actie. Ik ben groot fan van deze producten. De linzenwafels zijn echter nog onbekend maar zou ik heel graag eens een keer uitproberen. Daarnaast zou het geweldig zijn mijn kinderen met al dit lekkers te kunnen verrassen.
  Liefs, Evelyn

 34. Beide soorten chips. Ik ontzie mij zelf van bijna alles sinds mijn diagnose coeliakie. Dat is nu bijna een jaar. Ik voel me wel heeeeellll goed dus glutenvrij werkt. Ben ook superblij met jouw blogs omdat ik dan informatie krijg over producten die ik normaal links zou laten liggen. Bedankt daarvoor.

 35. Graag voor mijn dochterje Isabella die ook net de Coeliakie diagnossis heeft gekregen. En eigelijk voor mij ook hoor, wat een verandering in ons leven kan dit zijn!
  Groetjes Cristina

 36. Ik ben wel benieuwd naar de paprikachips. Ik zou het pakket willen winnen voor mijn schoondochter die sinds een paar jaar een ernstige vorm van coeliakie heeft en er nooit meer van geneest. Ik probeer altijd lekkere hapjes voor haar te maken. Fijn dat er steeds meer kant en klare producten bij komen!

 37. Wat een lekkere winactie๐Ÿ˜€ Ik sport best veel en ben daarom erg benieuwd naar de linzenwafels. Met die extra proteรฏne moet het helemaal goed komen๐Ÿ˜

 38. Zoon en dochter zijn erg benieuwd naar de Oerrrwafels en -knappers. En de wafels zijn ze al gek op! Zou leuk zijn zoโ€™n pakket, eens wat anders proberen!

 39. Sinds januari pas bekend met coeliakie dus eigelijk ben ik benieuwd naar alles omdat ik nog heel erg aan het zoeken ben naar merken en alternatieven etc ! Heerlijk een paprikachips kijk ik toch zeker wel naar uit

 40. Mijn dochter van 5 heeft sinds kort de diagnose coeliakie en lust ALLES! We zijn nu aan het ontdekken wat er allemaal wel en niet kan en of alles glutenvrij ook zo lekker is. We zijn dus nieuwsgierig naar alles.

 41. Ik ben heel benieuwd naar de luchtige oerrr knappers! Lijkt me heerlijk op zaterdagochtend met boter en hagelslag en een sapje erbij. ๐Ÿ™‚

 42. Wat een leuke actie๐Ÿ˜€ ik ben gek op de producten van Leev. Alleen de oerchips en boekweitcrackers ken ik nog niet dus daar ben ik erg benieuwd naar. Ik ga duimen๐Ÿ˜„

 43. We weten sinds 2 maanden dat onze zoon van 5 coeliakie heeft en zijn dus nog veel producten aan het ontdekken, we zijn dan ook eigenlijk heel benieuwd naar het hele pakket ๐Ÿ˜ƒ

 44. Hoihoi,
  Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik ben erg benieuwd naar de boekweit crackers, ik ben gek op crackers en ik heb deze nog nooit gezien.
  De oerchips heb ik ook nog nooit voorbij zien komen in de winkels, ik houd erg van chips dus ik ben benieuwd hoe erg deze in de smaak vallen haha.

  Groetjes Milou

 45. Wat een mooi pakket, ik zou graag winnen!
  Mijn diagnose is net gesteld, dus ben nog druk aan het onderzoeken welke producten mij bevallen.
  Het meest benieuwd ben ik wel naar de oerchips in paprika, maat stiekum dus ook wel naar het hele pakket๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Š

 46. Wat een leuke actie ๐Ÿ˜ mijn dochter van 7 heeft sinds augustus de diagnose coeliakie gekregen en mist het meest de paprika chips. (Nou ja het meest mist ze natuurlijk het “gewone” brood, maar op de 2e plaats komt echt wel de paprika chips๐Ÿ˜‰) Ik denk dat ze dus ook het meest nieuwsgierig is of die qua smaak een beetje in de buurt komt van de chips die ze zo mist

 47. Wat zou dit tof zijn om te winnen voor mijn zoon van 7!! Hij is het meest benieuwd naar de botergaletten want koekjes…daar kun je hem voor wakker maken ๐Ÿ˜„

 48. Wat een leuke actie! Ik ben natuurlijk het meest benieuwd naar de chips! ๐Ÿ˜ Paprika chips (echt lekkere dan) is echt mijn grootste gemis, wie weet is dit DE vervanger.. ๐Ÿคฉ

 49. Oei, dat klinkt wel heel erg aantrekkelijk! Ik ben vooral benieuwd naar de lijnzaadcrackers! Hopelijk zijn ze lekker knapperig. Dan beleg ik ze met wat humus, een gekookt eitje, avocado en een plakje gerookte zalm … gewoon om mezelf even te verwennen! Mmmmmm …

 50. Mn dochter en ik hebben beide coeliakie. Ze is gek luchtige crackers, deze kennen we nog niet! Ikzelf ben benieuwd naar de paprika chips.. De smaak van lays paprika chips blijf ik missen, nog geen รฉรฉn gevonden die qua smaak in de buurt komt. Wie weet deze?…

 51. Wat een heerlijke winactie!!! Dankjewel! Sinds een aantal maanden weet ik dat ik gluten mijn vele klachten veroorzaakten, dus sindsdien op zoek naar veel vervangers. Dit pakket zal dan ook
  als geroepen komen! Ik ben enorm benieuwd naar de linzenwafels!! Ook lijkt de oerchips me heel erg lekker! Groetjes, Marije

 52. Hoi Marit,
  Erg leuke winactie! Wist niet dat LEEV ook chips had dus dat is een leuke eye opener.

  Havermout eet ik elke dag en heb dit merk nog niet geprobeerd dus dat is altijd leuk om te proberen.

  De crackers ben ik het meest benieuwd naar omdat ik dat over het algemeen lekkerder vind dan het brood.

  Groetjes Bianca

 53. Wat een leuke winactie! Nog niet zo lang bekend met coeliakie, dus eigenlijk benieuwd naar alle producten. Maar het meest naar de glutenvrije havermout. Ik zou dan graag zelf havermoutkoekjes ermee gaan bakken.

 54. Het lijkt me super leuk om dit pakket te winnen. Ik heb nog niet zo heel lang geleden de diagnose gekregen en ik moet toegeven dat ik de producten van Leev nog niet echt heb geprobeerd.
  Waar ik erg naar uitkijk om te proberen zijn de Sour Cream & Onion Chips en de crackers.
  Ik heb tot nu toe nog niet echt DE crackers gevonden die ook echt vullen.

 55. Zeker weten de linzenwafels en oerchips! ๐Ÿ˜‹ Klinkt heerlijk om eens te proberen en ook verantwoord, want naast glutenvrij ook nog eens bio! Vandaag m’n eerste glutenvrije brood gebakken in een broodbakmachine ๐Ÿค™Groeten Kelly uit Rotterdam

 56. Wauw Wat n super gave actie! Dit zou ik erg graag willen winnen voor mn lieve kids die niet goed tegen tarwe kunnen en zo dus een keer wat extra kunnen proberen!! Ik ben daarom erg benieuwd naar de crackers en de wAfels๐Ÿ€๐Ÿ€

 57. Wow super actie!! Na lang zoeken van mijn probleem, ben ik nog niet zo lang glutenvrij aan het eten. Het werkt super voor mij maar moet nog veel uitproberen en leren. Met dit pakket kan ik dus veel nieuwe producten proberen

 58. Oooo wat is dit een leuke actie! Ik ben pas sinds een paar maanden bezig en het is een hele zoektocht! Ook heb ik daarnaast nog een hele lijst met voedingsmiddelen die ik moet vermijden omdat ik voedselintoleranties en allergisch ben voor veel produkten!
  Dus hier is het echt heel ERG welkom!
  Ik ben heel nieuwsgierig naar de Luchtige OERRR knappers. ๐Ÿ˜ƒ

 59. Ai ai ai dat zou natuurlijk super leuk zijn! Ik ben het meest benieuwd naar de glutenvrije havermout met chocola. Ik lunch altijd met yoghurt en noten en zoek nog naar een lekkere vervanging voor cruesli, en dit lijkt me heerlijk! Groetjes Anne-Wil

 60. Oeh, dat is een bijzonder fraai pakket met een aantal dingen die ik nog niet ken! En dan ben ik net al veel anderen toch wel het meest benieuwd naar de linzenwafels. Lijken me lekker bij de lunch, maar als verantwoord tussendoortje.

 61. Ik heb toevallig gisteren een recensie gelezen over de OERRR linzenwafels. Duur maar ontzettend lekker, was het oordeel. Die wil ik sowieso eens proberen (geen idee waar verkrijgbaar). Naar dit product ben ik ook het meest benieuwd.

 62. Wat ziet dat er goed uit allemaal! We zouden alles graag proberen, maar als ik iets moet kiezen zou ik zeggen de chips.. Voor mijn glutenvrije zoontje die al veel moet missen is dat natuurlijk een heerlijke traktatie ๐Ÿ˜Š

 63. Hi! Wat een leuke actie, ik eer zelf vaak de havermout van Leev #loveit! Nu ben ik een enorme fan van rijstewafels, maar linzenrijstewafels, wist niet dat die bestond. Dus ik ben het meest benieuwd naar de Linzenwafels. Mijn zusje (ook glutenallergie) is het meest benieuwd naar de paprikachips, die mist ze enorm! Het lijkt ons dus heel leuk om dut pakket te winnen !!

 64. oooo wat een super actie. Ik ben dol op de producten van LEEV, ik gebruik dagelijks de havermout en lijnzaadcrackers….Soms omdat het mag de stroopwafels…allemaal even lekker! En ik vind het ook fijn dat het biologisch is en er gedoneerd wordt aan goede doelen…dat maakt deze producten gewoon een plezier om te kopen en eten…ik ben het meest benieuwd naar de paprika chips…Ik durf geen paprika chips meer te eten omdat ik standaard pijn in mijn buik krijg…(ja helaas ook van glutenvrije paprika chips)….Heel misschien durf ik deze wel….?

 65. Heel benieuwd naar heel veel van de producten! Ken dus eigenlijk alleen de lekkere botergaletten van Leev maar wil graag meer proeven. De luchtige crackers/linzenwafels bijvoorbeeld maar ook de chipjes lijken me heerlijk ๐Ÿ™‚

 66. Mijn dochter (2) is weg van rijst en mais wafels dus ben heel benieuwd wat ze van de linzenwafels vindt. Ik zelf ben benieuwd naar de crackers en dan met oude kaas….ik kijk er al naar uit!

 67. Ben heel benieuwd naar de OERRR Linzenwafels. Ze lijken mij een verantwoord tussendoortje waarbij ik hopelijk minder snel weer honger krijg vergeleken met rijstwafels. Ook lijken ze mij smaakvoller!

 68. Leuke actie weer!
  Reuze benieuwd naar de linzen wafels, daarnaast ook naar de crackers. Omdat ik vrijwel geen brood eet is het fijn om met wafels en crackers te kunnen combineren in smaak en knapperigheid.

 69. ik zou het pakket willen winnen voor mn vader en nichtje. Kunnen ze delen en allebei de producten proeven. ik denk dat mijn nichtje het eerst voor de chips gaat!

 70. Supertof! Ik zou graag mn vader ermee willen verrassen, hij heeft een glutenintolerantie, ik zelf niet. En ik verras hem nogal graag haha, zoals toen we verrast waren door de Brownies van Damhert. Yumyum! Ik ben heel benieuwd naar de botergaletten! Zullen ze hetzelfde smaken als de galetten die ik altijd eet? ๐Ÿ’œ Het boek dat ik op dit moment lees is een neurologie boek, voor mijn studie ๐Ÿ˜Š. Tot later!!!

 71. Oeeeh jaaa! ๐Ÿ˜
  Ik kijk het meest uit naar de chips & die luchtige crackers, die galetten zijn echt verrukkelijkkk dus daar heb ik ook wel zin in!
  Dit zou heel leuk zijn om te winnen want mijn moeder en ik kunnen allebei geen gluten aan & zijn beide binnenkort jarig โค๏ธ

 72. Hallo Martin,

  Wat een leuke win actie van Leev.
  Uiteraard zou ik ook willen winnen zoals velen. Zelf gebruik ik de havermout en de wafels van leev al. Ben benieuwd hoe de andere producten smaken.

  Groet Marianne

 73. Mijn dochter met coeliakie is dol op rijstewafels! Dus ben benieuwd hoe ze die linzenwafels zal vinden…(uiteraard proef ik dan even mee want ik ben ook benieuwd!)

 74. We zijn in alles nog heel onbekend. Dus we hebben niet รฉรฉn product waar we benieuwd naar zijn. Dit is wel leuke kans om bekend er mee te worden met een glutenvrij dieet.

 75. Oeh wat leuk! Ik doe graag mee ๐Ÿ˜Š Ik zou heel graag de biologische botergaletten willen proberen, jummie. Fingers crossed ๐Ÿ€

 76. Hallo,

  De linzenwafels van oeerr, daar ben ik benieuwd naar. Een gezond tussendoortje.
  Wie weet?! Leuke actie van je!
  Fijn weekend.
  Rebecca

 77. Wat een leuke actie! Ik maak graag gebruik van de producten van leev, dus doe lekker mee! Ik ben het meeste benieuwd naar de linzenwafels, dit omdat de voedingswaarden top zijn en ik zowat leev (hehehe, heel slecht) op maiswafels, ben ik opzoek naar variatie! Ik heb ze al eerder voorbij zien komen maar heb ze niet kunnen vinden in de supermarkt in de buurt.

 78. Wat een leuke actie!

  Ik ben vooral benieuwd naar de biologische botergaletten. Vroeger kon ik hier van blijven eten ๐Ÿ˜„

  Groetjes Inge

 79. Hooo effe in de herkansing! Ik was iets te snel. In ieder geval een leuke actie, word als coeliaak altijd blij van nieuwe producten testen (overigens ook chill om de praktijk te kunnen aanraden als diรซtist)! Momenteel lees ik het boek โ€œde edele kunst van not giving a fuckโ€. Heel tof geschreven, heel herkenbaar, dikke aanrader!

  Ik maak graag gebruik van de havermuesli van leev, dus doe lekker mee! Ik ben het meeste benieuwd naar de linzenwafels, dit omdat de voedingswaarden top zijn en ik zowat leev (hehehe, heel slecht) op maiswafels, ben ik opzoek naar variatie met voldoende vezels without them glutennnn! Ik heb ze al eerder voorbij zien komen maar heb ze niet kunnen vinden in de supermarkt in de buurt.

 80. Wat een superleuke winactie! Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog niets van dit merk heb geprobeerd omdat ik het vrij prijzig vind. En ik weet nog maar 2 maanden dat ik coeliakie heb, dus ik ben heel benieuwd naar nieuwe producten, omdat ik mijn weg nog moet vinden in de glutenvrije wereld ๐Ÿ˜‰ Maar ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de verschillende crackers/wafels, omdat ik nog niet echt lekkere crackers heb ontdekt voor oa bij de lunch en als vullend tussendoortje ๐Ÿ™‚
  Groetjes Karin

 81. Ik ben echt het meeste hypt over de paprika chips want ik mis echt de lays paprikaโ˜น๏ธ, maar mis is de paprika chips nog lekkerder waardoor ik de lays chips niet meer ga missenโ˜บ๏ธ. En ik ben natuurlijk benieuwd naar de andere dingen in het pakket!! Want gรฉรฉn van allen heb ik ooit geproefd

 82. Wat veel reacties!!! Sterkte met een keuze maken.
  Ik ben zelf heel benieuwd naar de OERRR Linzenwafels. Heb ik nog nooit gegeten. Vast een heel bijzondere smaak. Zelf ken ik linzen alleen van de linzensoep, maar ja: daar gaan heel veel andere dingen doorheen.

 83. Het lijkt me super leuk om dit pakket te winnen! Ik ben 14 jaar en heb een paar maanden geleden te horen gekregen dat ik coeliakie heb. Ben nogsteeds zoekende naar lekkere en goede vervangers. Dit pakket zou daarbij goed kunnen helpen. Ik ben erg benieuwd naar de linzen crackers en havermout!
  Groetjes Mia

 84. Lijkt me erg leuk om te winnen!
  Ik ben vooral benieuwd naar de chips en de crackers.
  Ik vind het elke dag nog lastig om iets mee te nemen voor de lunch. Brood ben ik niet zo van.. Misschien zijn deze crackers een idee!

 85. Linzenwafels, die wil ik wel eens proberen weet niet wat ik kan verw88, en de rest is een zeer welkome aanvulling voor mn dieet, ben een beginner sinds augustus mag ik geen gluten meer.

 86. Denk dat ik het meeste benieuwd ben naar de galetten omdat het al zo lang geleden is voor mij! De rest natuurlijk ook ziet er allemaal zeer lekker uit en iets wat je niet echt vind in belgie ๐Ÿ™‚

 87. Oh dit pakket zou ik graag willen winnen! Ik heb vorige de diagnose Coeliakie gekregen, daarvoor heb ik wel al een tijdje glutenvrij gegeten, maar ik ben nog erg zoekende welke producten ik wel / niet kan eten. En merk dat ik ook niet alles even lekker vind.
  Het lijkt me fijn om deze producten uit te kunnen testen!
  En deze site is sowieso een goede ontdekking!! ๐Ÿ™‚

 88. Boekweitcrackers!! Haha ben verslaafd aan alles met boekweit, zoals wraps, pannenkoekjes, bananenbrood, gepoft in yoghurt of poffertjes – noem het maar op!!

 89. We gebruiken een aantal producten van Leev al langer
  Ik zelf vooral de havermout en dochterlief is gek op de botergaletten
  Maar nieuwe dingen proberen die wij mogen eten is altijd leuk

 90. Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik ben het meest benieuwd naar de linzen wafels. De boter galetten smaken heerlijk! Heerlijke combi met ijs ๐Ÿ˜

 91. Ik wil eigenlijk best alles proberen. Ik kan deze producten niet vinden bij mij in de buurt. Als ik er eentje moet uitkiezen, ben ik het meest benieuwd naar de linzenwafels. Ik ben dol op linzen.

 92. Aiden van 6 jaar, net 5 weken glutenvrij, wil de chips wel grasg proberen.
  Mayson van 3 jaar, inmiddels 3 maanden glutenvrij, is dol op stroopwafels en gaat deze vast heerlijk vinden.

  We zijn echt nog zoekende nu onverwacht 2 van onze 3 kids coeliakie blijken te hebben. Lezen graag jouw tips ๐Ÿ˜Š

 93. Ik ben erg benieuwd naar de linzencrackers, deze geb ik nooit eerder gezien. Onlangs pasta van linzen gegeten en deze was bijzonder lekker. De crackers zijn een mooie afwisseling in het steeds groter wordende Glutenvrije assortiment.

 94. Hallo, Wat een super leuke actie! Mijn dochter van 7 zou heel graag de Biologische botergaletten uit willen proberen! Zo leuk om iets nieuws uit te proberen of om de trommel te stoppen voor in de pauze op school. Dus als we winnen komen alle producten goed van pas!
  Wie weet groetjes ons!

 95. De havermout. Ik ben er dol op, maar heb een maand terug het doktersadvies gekregen glutenvrij te gaan eten. En ik mis het zo zo erg! Mijn ochtenden zijn niet hetzelfde zonder mijn warme bak havermout met banaan, paranoten, pindakaas en kaneel.

 96. Oehh ik ben erg benieuwd naar de boekweitcrackers! En het is voor een student toch altijd mooi meegenomen om een gratis รฉn glutenvrij voedselpakket te ontvangen!

 97. Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar de Linzenwafels. Ik eet heel veel rijst- en maiswafels. Lekker licht, makkelijk mee te nemen en zowel als tussendoortje als lunch te eten. Op den duur gaan altijd dezelfde wafels echter wel vervelen. Daarom heel benieuwd naar deze, zou een mooie aanvulling kunnen zijn in mijn voorraadkast ๐Ÿ™‚

 98. Met twee glutenvrije ouders en een glutenvrije dochter zijn wij wel benieuwd naar dat hele pakket; ook de enige niet glutenvrije eter in ons huis die dol is op de crackers en botergaletten. Voor elk wat wils en van de oatmeal raisin cookies die we bakken van de havermout loopt het water nu al in de mond.

 99. Ik ben benieuwd naar de het merk Leev, ik moet sinds kort glutenvrij eten en heb tot nu toe alleen nog maar de Ah en de Shar prdoducten gehad.

 100. Ik ben heel erg benieuwd hoe de paprika chips smaakt ik heb nog nooit paprika chips gegeten ik eet enkel zout chips ik wist niet dat er glutenvrije paprika chips bestond dat zou heerlijk genieten zijn op de bank met netiflix ๐Ÿค—op een zaterdag avond

 101. Hallo,ik ben heel erg benieuwd naar de wafels en crackers.Het ontbijt en lunch zijn toch wat eentonig voor mij.Ben benieuwd,groetjes Aldin

 102. Wat een super leuke winactie! Ik ben vooral heel benieuwd naar de biologische paprika oerchips. Ik heb nog steeds geen goede vervanger voor de Lays paprika gevonden namelijk. Wie weet wordt deze variant van Leev mijn nieuwe favoriet!

 103. Hoi Marit, Ik doe graag mee, en ben vooral erg benieuwd naar de boekweitcreackers en linzen wafels ๐Ÿ˜ƒ. Ben een beetje ‘gvbroodmoe’ en flans dan ook vaak als lunch een salade in elkaar van linzen, tonijn, tomaat, olijven, mayo en wat ik zoal voorhanden heb. Dit zou een fijne afwisseling zijn. Maar ben wel benieuwd naar alles.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

 104. Wat leuk! Ik heb onlangs de stroopwafels gekocht verder ben ik met dit merk niet zo bekend. Ik eet veel bonen en linzen voor vezels maar linzen wafels ken ik (nog) niet. Naar de linzen wafels ben ik dan ook het meest benieuwd.

 105. Ik kan ook haast niet kiezen, maar als het moet kies ik voor de linzenwafels. Glutenvrij en ook nog eens zeer goed voor de ijzer en vast ook nog eens meer voedingsvezels dan een gewone rijstwafel. Wat wil een glutenvrije veggie nog meer?

 106. Wat een leuk pakket! Alles wat er in zit lijkt me lekker! Maar als ik moet kiezen ga ik voor de boekweitcracker. Dit is wat ik het meest mis. Lekkere betaalbare voedzame crackers!

 107. Wat een leuke winactie.
  Ik ben heel benieuwd naar de chips. Ik ben dol op chips en ik heb deze ook nog niet in de winkel zien liggen. Lekker samen met mijn moeder de gezonde chips opeten en een film kijken, ik zeg doen.

 108. Ineens zat deze site op mijn schermpje. Ben ik erg blij mee. Na ruim jaar tien jaar tobben met darmklachten ben ik nu 5 weken bezig met glutenvrij en mijn darmen voelen warm en rustig aan!! Zo blij ๐Ÿ™‚
  De chips spreekt mij aan zodat ik met mijn gezin op vrijdag avond gezellig mee kan eten! Groetjes Elise ๐Ÿ

 109. Wat een leuk pakket! Lastig kiezen, maar ik ben het meest nieuwsgierig naar de Luchtige OERRR knappers. Handig als tussendoortje met iets lekkers erop.

 110. Hi, leuke actie! Ik ben behoorlijk nieuw in het glutenvrij eten en nog erg zoekende. Ik ben het meest benieuwd naar de OERRR Linzenwafels.
  Groetjes Marise

 111. Aaaah, zo leuk!!! Ik zou dit zo graag willen winnen, oprecht. Ik ben het meest benieuwd naar de paprika oer chips omdat mijn vriend mij altijd jaloers maakt met de Lays variant ๐Ÿ™ #ikgunhethemwelmaartoch en ik ben sowieso erg benieuwd naar Leev!!!!

 112. Ik zou graag dit pakket willen winnen, sinds kort over op glutenvrij ivm vele gezondheidsklachten. Het enige wat ik nog niet gevonden heb is lekkere glutenvrije havermout!!
  De overige producten van Leev zijn al lekker dus deze zou ik zeker dan ook willen proberen

 113. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor ons zoontje van vier. Sinds deze week door de huisarts op een glutenvrij dieet gezet en dat is nog niet echt een feestje. Vooral het brood of alternatieven daarvoor vind hij nog niet echt lekker.
  Ik ben dus erg benieuwd naar de Luchtige OERRR kappers. Wellicht dat dezen als ontbijt kunnen worden gebruikt en wel lekker zijn.

  We gaan duimen ๐Ÿ€

 114. Wat zou ik het leuk vinden om dit te winnen, ben vooral heel nieuwsgierig naar de “lijnzaadcrackers” ๐Ÿฝ
  Ik ga die zeker uitproberen, lijnzaad is gezond en boekweit is een trage koolhydraat. Dus zou geweldig zijn ๐Ÿ–ค

 115. Wat een leuke actie! Leuk pakketje is t ook. Ben wel nieuwsgierig naar meerde dingen (voor me dochter๐Ÿ˜‰) maar die galetten lijkt me wel t meest interessant voor haar๐Ÿ˜Š

 116. Superleuke actie! Ik ben eigenlijk naar de meeste producten wel benieuwd, maar vooral de paprikachips, omdat ik eigenlijk heel erg van lays chips houd, maar de paprikaversie hiervan gluten bevat ๐Ÿ™

 117. Op de Galetten na, want die ken ik gelukkig al en zijn erg lekker helemaal met softijs ๐Ÿคค, ben ik nieuwsgierig naar de rest want dat kan ik hier niet krijgen helaas.

 118. Super coole actie! Eigenlijk is dit de eerste x dat ik zoiets zie van gluten vrije producten.
  Ik ben erg benieuwd naar de donkere crackers. Ik mis heel veel variatie in meergranen producten. Voor de hand is het meeste wit.
  We gaan duimen ๐Ÿ™‚

 119. Ik ben erg benieuwd naar de boekweit bio crackers ๐Ÿค—. Met een nieuwe baan en veel reistijd vind ik crackers heel handig, maar liefst wel gezond. Sowieso leuk om nieuwe glutenvrije producten te leren kennen!!

 120. De luchtige oer klappers ( crackers) lijken me erg lekker,de rest uiteraard ook hoor hihi! Ik hou van crackers die niet heel dik en hard zijn dus deze zullen perfect passen bij mij ๐Ÿ™‚

 121. Ik zou dit pakket willen winnen voor mijn dochtertje Leonie. Zij heeft ook diabetes type 1 en moet op koolhydraten letten. Ik ben benieuwd naar de linzencrackers van oerrr. En de havermout is zeker welkom. Die heeft een goede invloed op de bloedsuikers.

 122. Oh de galetten willen mijn meiden graag proberen. Mijn tweeling van 22 beiden coeliakie dus zou mooi zijn om eens wat anders te proberen.๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ€๐Ÿ€

 123. Ik probeer het voor mijn dochter Daphne Grobbe. Al vanaf haar 4e jaar eet ze glutenvrij. Soms lastig en nu helemaal als student in een studentenhuis.
  Paprika chips lijkt haar zo lekker. Dus ik ga voor de biologische paprika chips. En hopelijk kan ik haar dan verrassen als ze weer thuis komt uit Belgiรซ waar ze studeert. Mvg Wilma

 124. Wat een leuke actie! En het ziet er allemaal heerlijk uit ๐Ÿ™‚ Ik verheug mij vooral op een lekker ontbijt met havermout en een gezellige afternoon snack met een lekker chipje zoals sour Cream & onion oerchips, mogelijk kiezen hoor!! Hopelijk mag ik het allemaal proberen!! Wat zou dat een feest zijn!!

 125. Hi! Dat is een fijn pakket! Een aantal producten ken ik al, maar die linzenwafels en de chips nog niet. Als ik de gelukkige winnaar ben, ga ik het pakket delen met mijn glutenvrije zoon รฉn en glutenvrije vriendin.
  Dat wordt duimen dus!!

 126. Sinds mij diagnose, coeliakie, eet ik bijna geen brood meer omdat ik niet heel dol ben op glutenvrij brood. Crackers eet nu in overvloed, de laatste tijd bijna alleen maar die van Semper. Die zijn prima, maar ik vind het ook wel weer eens leuk om wat anders te proberen! ๐Ÿ˜Š
  Daarom ben ik erg benieuwd naar de Luchtige OERRR knappers en de Crackers boekweit bio!

 127. Ik wil zelf de crackers wel eens proberen. Mijn dochter, waar het eigenlijk voor is, zal waarschijnlijk vooral hรฉรฉl vรฉรฉl interesse hebben in de chips. Dat heeft ze nog niet zo vaak op dus altijd een klein feestje!

 128. Ik ben het meeste benieuwd naar de linzenwafels. Kan me er totaal geen voorstelling van maken. Ik ben nu sinds een half jaar glutenvrij aan het eten en heb ze nog niet in de schappen bij de Albert Heijn in ons dorp gezien!

 129. Super leuk pakketje! Alles lijkt me leuk om te proberen. Ben nog niet zo lang glutenvrij en nog zoekende. De paprika chips ben ik t meest benieuwd naar. Ik mis dit zo en tot nu toe geen lekkere gevonden!

 130. Voor mijn dochter. Zij heeft vandaag van de diรซtiste te horen gekregen dat zij beter glutenvrij kan gaan eten om haar darmen weer gezond te krijgen en zo hopelijk ook de reuma aan te pakken. Ze is het meest nieuwsgierig naar de vervangers voor het ontbijt. Dus de crackers of glutenvrij havermout, waarvan ik een Granola van kan maken!

 131. Wat een mooie producten! Ik ben het meest benieuwd naar de lijnzaadcrackers omdat ik meestal crackers als ontbijt neem. Ik ga alvast duimen! ๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿคž๐Ÿป

 132. Eerlijk gezegd ben ik naar alle producten even benieuwd! Na 24 jaar alles gegeten te hebben en 1,5 week geleden te horen gekregen dat ik coeliakie heb, ben ik nog erg zoekende naar alles wat ik wel mag. Dit pakket zou een leuke start zijn om een aantal verassende producten te proberen!

 133. Ik ben het meest benieuwd naar de luchtige OERRR knappers. Is het een ontbijtproduct of een koekje bij de koffie of thee? Ik eet altijd rijst- of maiscrackers als ontbijt maar wil best eens iets anders proberen.

 134. Wij zijn vooral benieuwd naar de linzen wafels! Mijn zoontje ban 2 heeft verschillende voedselallergieen en ook rijstwafels gaan niet goed. Zou geweldig zijn als hij deze wel kan eten!

 135. Ik ben vooral benieuwd naar de linzenwafels. Zijn die vezelrijk? Voordat ik de gluten moest laten varen, at ik graag donker en vezelrijk brood. Veel glutenvrije producten missen die vezels. Ik hoop, dat deze crackers een goed (en koolhydraat armer?) alternatief zijn.

 136. IK ben eigenlijk wel benieuwd naar alles, omdat we bij onze supermarkt deze producten niet hebben. Het meest ben ik benieuwd naar de paprika chips! Want dat mis ik af en toe heel erg!

 137. Paprika chips!!!!
  Hahahaha ik hou van chips en al helemaal van paprika! Zou hem graag willen proberen om te kijken of hij de croky kan verslaan ๐Ÿ˜‹

 138. Leuke actie! Ik ben benieuwd naar alles eigenlijk voor onze dochter van 17 maandjes oud. Nog in de eerste fase van Coeliaki en ontdekken wat wel en niet kan/mag/lekker is! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

 139. Er werd nog niet zo heel lang geleden bij mij coeliakie vastgesteld. Hoewel ik al even over intolerantievoeding blog, ben ik steeds op zoek naar lekkere, nieuwe producten. Waar ik het meest naar uitkijk, zijn de linzenwafels. Een proefpakketje zou heel erg leuk zijn.

 140. ik ben heel erg benieuwd naar de havermout omdat ik een slechte ontbijter ben.. en ik toch iets wil hebben wat mij goed vult ‘sochtends waardoor ik de rest van de dag niet ga snaaien en snoepen..

 141. Wat een leuk pakket! Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de linzenwafels. Klinkt goed! Maar naar de andere producten ben ik ook wel benieuwd… ๐Ÿ˜ƒ

 142. Dat zou gewdig zijn voor mijn dochter. Ze wil graag de wafels en de crackers proeven maar de rest lijkt haar ook heerlijk. Groetjes Linda

 143. Ik ben het benieuwdst naar de Luchtige OERRR knappers
  Biologische paprika Oerchips
  Biologische sour cream & onion Oerchips. Die heb ik nog niet geprobeert.

 144. Ben het meest benieuwd naar de linzenwafels omdat ik gewoon geen idee heb hoe dit zal smaken. Kan ik mijn pindakaas en hummus eens ergens anders op smeren ๐Ÿ™‚

 145. Wat een leuke actie. Ik ben enorm benieuwd naar de linzen wafels. Deze ken ik nog niet maar lijken me erg lekker. Ik gebruik meestal linzen pasta en deze is heerlijk vullend en voedzaam. Bij de linzen wafels heb ik deze verwachting ook. Dit wil ik graag ontdekken๐Ÿ€๐Ÿค—

 146. Ik ben het meest benieuwd naar de galetten, aangezien ik lekkere koeken nog het lastigst vindt om te vinden glutenvrij.
  Al zou de rest van het pakket ook met smaak worden opgegeten hoor ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *