Glutenvrije winactie: maak 2 x kans op een Glutenvrijemarkt.com pakket

Glutenvrije winactie: maak 2 x kans op een Glutenvrijemarkt.com pakket

We zijn bijna aanbeland in maand van cadeautjes weggeven en daar doe ik graag aan mee. In dit artikel maak je 2 x kans op een glutenvrij pakket boordevol lekkers. Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

Wat kun je winnen?

In samenwerking Glutenvrijemarkt.com mag ik twee pakketten weggeven die de producten bevatten op de foto hierboven.

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht wat je nu aan het lezen bent.
 • In de reactie vertel je me naar welk product je het meest benieuwd bent.
 • Reacties onder mijn bijbehorende posts op Instagram (Stories) en Facebook zijn leuk, maar niet de officiële manier om mee te doen.

Deze winactie is tot stand gekomen middels een samenwerking met Glutenvrijemarkt.com. Meedoen kan tot vrijdag 30 november 2018 17.00 uur. De winnaars ontvangen daarna persoonlijk bericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

276 thoughts on “Glutenvrije winactie: maak 2 x kans op een Glutenvrijemarkt.com pakket

 1. Wat een supertoffe actie. Ik doe graag mee voor de vriendin van mijn broertje. Zij heeft wel weer even iets positiefs verdiend. Wij zijn heel erg benieuwd naar de muffins. 😍

 2. Ohh graag doe ik mee. Door lichamelijke beperking niet in mogelijkheid glutenvrij markt te bezoeken. Dochter 15 wil graag wat lekker voor naar school. Komend half jaar staat in teken van mavo exames. Zou fijn zijn soms wat lekkere extra energie.
  Dus denk aan verpakt broodjes en die bars.
  Ik wacht geduldig af. Ik hoop ze extra te kunnen verwennen.
  Fijne dagen!!!

 3. Ik loot ook deze actie weer erg graag mee ! 😃

  Samen met mijn kleine meid van 2 zullen wij hier zeker van smullen! 😊

  Wij zijn erg benieuwd naar de muffins. 🤩 Mijn kleine meid vooral naar de chocolademuffins 🙈

 4. Alle producten op de foto zijn nieuw voor mij, oftewel ben naar alles benieuwd. Maar als ik iets moet kiezen dan ga ik voor de chocolade muffins 🙂

 5. Dit vind ik nu een super leuke actie.
  Ik zit zelf nu als een paar weken in een dipje en een beetje positiviteit zou niet verkeerd zijn nu.
  Bijna alle producten die je kunt winnen, heb ik nog nooit geprobeerd,
  maar waar ik echt naar uitkijk zijn de biscuit koekjes van Nairn en de Nutri Free producten.

 6. Ik ben het meest benieuwd naar de lollies, ben niet echt een snoeper maar als ik wil snoepen moet het lekker zijn.
  Verder ken ik geen van deze producten, het zo dus sowieso een grote verassing kunnen worden als ik dit pakket zou mogen winnen.

 7. Hoi Marit, Leuke actie! Ik doe graag een gooi naar het pakket! Altijd leuk om nieuwe dingen te proberen! En zeker welkom in de komende maand, waarin we voor anderen bezig zijn met allerlei lekkere dingen, maar ook aan onszelf moeten denken 😁😋 Ik ben erg benieuwd naar de Chewy bars, lekker voor onderweg als ik de post aan het bezorgen ben. 😃 Groetjes Renate

 8. Ik doe graag mee aan de winactie! Ik heb nu sinds een jaar een glutenallergie, en ben soms nog steeds zoekende. Zeker als student, met een studentenportomonneetje, vind ik het soms lastig. Ik ben het meest benieuwd naar de crackers. Ik eet nu graag de gv meerzadencrackers van de AH, dus ik zou deze graag eens uit willen proberen! 😊

 9. ohwww heerlijk! ik zit alleen maar thuis op dit moment na een operatie. . dus dat zou een heerlijke traktatie zijn vooral die chocolade muffin.. bij me kerstfilm.dekentje. en kopje thee🤩

 10. Wauwwww, wij doen heel graag mee met deze lieve weggeef actie. Mooie gedachte.
  Onze zoon is het meest benieuwd naar de haverkoekjes, ik zelf naar de citroenkoekjes…
  Succes, en een fijne lieve feestmaand gewenst!!
  Jesse en Elma

 11. Héél eerlijk ? Naar alles… ken deze producten niet. Ik doe altijd de boodschappen en maak veel zelf. Mijn dochter en man hebben de diagnose sinds 2013.
  Leuke actie !
  Erg benieuwd naar de producten!!

  Mvg
  Angelique

 12. Hoihoi. Ik doe graag mee voor onze dochter Indy die coeliakie heeft. We zijn het meest benieuwd naar de pan brioche…Ik ga duimen!

 13. Dat zou een mooi kerstpakket zijn voor mijn eerste glutenvrije kerst (spannend!). Ik ben erg benieuwd naar de haverkoekjes, ik heb moeite om lekkere koekjes te vinden, dus nieuwe soorten testen is altijd goed 😀

 14. Voor ons is het allemaal nieuw sind augustus weten we dat onze dochter de diagnose heeft.
  Zijn erg benieuwd naar de nieuwe producten

  Groetjes heidi

 15. Leuke actie! Hierdoor zie ik toch weer nieuwe dingen! Zou ze graag met zoonlief uittesten. Handig dat veel dingen meeneem formaat zijn!

 16. Ik ben benieuwd naar het tussendoortje. Heb vaak trek maar weet dan niet wat ik kan/mag pakken. Dus doe graag mee🍀🍀🍀🍀

 17. Als ik heel eerlijk ben, ken ik geen van deze producten (Ik blijf nogal hangen in wat ik al ken😊) en ben eigenlijk wel benieuwd naar alles. Maar… als ik 1 ding uit moet kiezen, dan ben ik het meest benieuwd naar de chewy bars.

 18. Hoi, leuke aktie!
  Mijn dochter is nog van alles aan het uitproberen. Nog steeds erg gefocust op wat allemaal niet meer mag 🙁
  Ben erg benieuwd naar de koekjes met citroen…

 19. Best een boel producten die je daar hebt liggen! Dat blik Sax maakt me nieuwsgierig en ook de pan brioche.
  Altijd leuk nieuwe dingen te ontdekken!

 20. Leuk kerstpakket voor de oudste hier, vindt het moeilijk om iets lekker te vinden, was een echte brood eter en snoept graag, hopelijk zit hier iets bij dat weer echt vertrouwd smaakt.
  Op naar de dag dat we uit de loting komen.

 21. Wat een super leuk actie. Ik ben vooral benieuwd naar de producten van nutrifree. In Italie is dat merk goed te koop en daar heb ik toen groots gebruik van gemaakt😅 Helaas is die voorraad al lange tijd weer op😔

 22. Ik ben het meest benieuwd naar de muffins, nog geen lekkere kunnen vinden sinds mijn diagnose! En dan als bijkomend voordeel ook andere producten testen die ik nog niet heb gehad!

 23. Wat een super mooie actie!😍 Ik ben zelf altijd nogal van het vol stoppen van mijn handtas met glutenvrij lekkers voor het geval het op een bepaald moment niet aanwezig is😊 Ik ben dus erg benieuwd naar de voorverpakte repen en koekjes! Duimen😀

 24. Om eerlijk te zijn ben ik benieuwd naar alle producten. Ben sinds een aantal maanden pas echt glutenvrij aan het eten. Dus ik ben erg benieuwd naar allerlei nieuwe producten en merken.
  Het zou mij dus erg helpen met dit pakket!
  Ik kan dus niet echt 1 specifiek product noemen die ik graag zou willen proberen.

 25. Ooh de muffins zou ik super graag eens proberen! ;D en zou een super verwen pakket zijn zodat ik met kerst ook lekker veel verschillende koekjes en lekkerz eten. Me even net voelen alsof ik niet anders ben 😇

 26. Super leuk. Ik ben erg benieuwd naar de muffins van Proceli. Heb nog maar paar soorten gehad en vond ze niet zo lekker daarom ben ik wel benieuw naar die van Proceli.

 27. Ja ik wil. Heel graag zou ik dit pakket winnen. Ben sinds 3/4 jaar glutenvrij en moet nog erg zoeken naar alle producten. Die Chewy Bars ken ik nog niet. Zijn erg makkelijk om mee te nemen.
  Veel succes met de actie.
  Groetjes Anne-Marie van Uden uit Berghem.

 28. Ik doe graag mee voor mijn vriendje die sinds kort de ziekte coeliakie heeft. Wij zijn benieuwd naar vele van deze producten zodat we meer smaken en producten kunnen uitproberen en dan weten wat lekker is om te kopen.

  Groetjes
  Tamara

 29. Wat een leuke actie! Ik loot graag mee. Ik ben met name op zoek naar “iets” wat mee kan onderweg, de chewy bars dus o.a., maar de meeste getoonde producten ken ik nog niet. Ik red me wel, maar mijn zoontje zit nu in de molen van onderzoeken en het lijkt erop dat hij ook glutenvrij moet, dan is het fijn als we nieuwe producten kunnen proberen. Dan kan hij zelf beslissen wat hij lekker vindt…

 30. wauw, fijne actie weer. Lastig om iets te kiezen waar ik benieuwd naar ben 😉 Ik denk vooral naar de muffins en de koekjes, omdat ik nog geen fijne gv versie hiervan ken die ook echt smeuïg zijn. Zou top zijn om te winnen!

 31. Hallo
  Ben heel benieuwd naar de repen.Kijken als dat wat is
  Wat leuk zo’n actie kan je dingen proeven die je nog nooit hebt gehad.
  Groetjes Joke

 32. Ik doe graag mee met deze fantastische actie. Ik ben erg benieuwd naar de choco muffins en de brioche. Want niet zomaar iets te snoepen pakken vind ik nog heel moeilijk.

 33. Wie niet waagt wie niet wint dus hier mijn poging 😅
  Ik ben benieuwd naar alles!
  Maar vooral naar het brioche broodje! In al mijn 10 jaar glutenvrij (nouja bijna dan, 31 januari is mijn coeliakie jubileum 😉) nog nooit gezien!
  Ik ga duimen 🍀

  Groetjes Susan

 34. Ik doe graag mee met deze leuke aktie. Mijn dochter heeft sinds kort coeliakie. Dus het zou heerlijk zijn om deze nieuwe producten uit te kunnen proberen in deze dure tijd. Groeten Anja

 35. Wat een leuke actie!
  Ook ik ga mijn eerste glutenvrije feestdagen in en ben nog erg zoekende.
  Dus dit is wel weer een fijne manier om wat uit te proberen.
  De tussendoortjes ben ik erg benieuwd naar!
  Keep my fingers crossed!🤞
  Groet Betty

 36. Leuke actie!
  Voor onze dochter Pip (bijna 2)!
  Eigenlijk geen ervaring met de getoonde producten maar wel benieuwd naar de Havrekakor! Maar eigenlijk ook de repen, lollie, muffin….alles doet.

 37. Voor mijn zoon,nu 21 jaar!! Sinds n half jaar ons aan t verdiepen in alles!! Dus voor ons nog veel nieuws bij..ook keer leuk die lollies!!
  Laten ons graag verassen!!

 38. Leuke winactie! Thuis hebben 4 van ons coeliakie. Zelf neem ik meestal eat natural mee naar school. Deze zijn de laatste tijd minder goed verkrijgbaar in de winkels. Veel andere repen ben ik uitgegeten.. Daarom ben ik erg benieuwd naar de repen voor mee naar school!

 39. Lekker pakket! Erg benieuwd naar Proceli muffin, tirallo break.
  Mijn dochtertje is vooral erg benieuwd naar de choco muffin😋

 40. Oee! Heel veel onbekende producten voor mij! Ben heel erg benieuwd naar de chocolade muffins. Stiekem eigenlijk een beetje benieuwd naar alle producten! Kan ik die samen proeven met mijn glutenvrije vriendinnen!

 41. Wat een leuk pakket zeg, zou graag de chewy bars uitproberen en de chocolade muffins.
  Ben pas sinds de zomer gediagnosticeerd op coeliakie dus wil alles graag proberen!!!!

 42. Hallo,
  Mijn vriend heeft coeliakie en ik ken hem al van voor dat hij er achter kwam. Toen dronken we graag samen bier. Nu zijn er wel veel verschillende glutenvrije biertjes.. Maar naar mijn mening komen er niet veel in de buurt van ‘het echte’ bier. Juist hierom ben ik erg benieuwd hoe het sax biertje smaakt. Mijn vriend en ik kennen deze nog niet en hij is ook niet op de hoogte van mijn deelname aan deze wedstrijd. Juist daarom zal ik het enorm leuk vinden om hem hiermee te verrassen.

  Groeten Monica, de vriendin van Sjoerd

 43. Oww wat vallen wij met onze neus in de boter. Geweldig deze actie. Onze dochter weet nog maar 2 weken dat ze coeliakie heeft en we zijn dan ook nog erg op zoek. De koekjes, tussendoortjes, cakejes en bars zouden erg fijn meenemen zijn.

 44. Oeeeehh Marit, Wat een superleuke winactie weer! Ik ben naar heel veel producten benieuwd, want ik heb nog niets geprobeerd hiervan! Maar als ik moet kiezen, zijn het wel de muffins/cupcakes! En dan vooral de chocolade variant! Ik ben (welke vrouw niet ;)) dol op chocolade, maar voorverpakte glutenvrije muffins en cupcakes zijn al gauw erg droog. Dus… wie weet 🙂 Groetjes, Karin

 45. Hallo,

  Voor mijn zusje zet ik mijn gelukskoekje in. Ze moet pas sinds korte tijd gluten vrij eten, maar ze mist alle koekjes heel erg. Ze was eerst een koekie monster, maar nu kan dat helaas niet meer. Dus zouden we graag de glutenvrije koekjes willen proeven.

  Groetjes,
  Celine en Rachel

 46. Wat een leuke actie! Mijn man en kinderen zijn alle 4 glutenvrij. Het komt regelmatig voor dat ze iets niet meer lusten omdat ze te vaak hetzelfde hebben gegeten. Voor hen is het zeker een feest om al dit nieuwe lekkers uit te mogen proberen.

 47. Ook ik doe graag mee! 🙂

  Als ik eerlijk ben ben ik benieuwd naar alles haha maar als ik echt moet kiezen dan denk ik…. de chewy bars!

  Groetjes,

 48. Hoi Marit,
  Wat een ontzettend fijne (en lekkere) actie van jou en glutenvrije markt. 👍 Wat zou ik dit pakket graag winnen, dan zou ik het met een paar mensen opsmikkelen die glutenvrij moeten eten. Er zitten merken bij die me niet bekend zijn, zo ben ik erg benieuwd naar de repen van Enjoy Life. Fijne middag, ik ga alvast beginnen met duimen draaien. 👍👍☘️☘️☘️😉

 49. Wat veel nieuwe producten die wij nog niet kennen. Ben dus erg benieuwd naar bijna alles. Vooral de repen voor tussendoor. We komen nu vaak niet verder dan een rijstwafel met een chocoladelaagje…. inmiddels beetje saai geworden..
  🤞

 50. Ik doe ook graag mee! Een glutenvrij decemberpakket zou ik heel blij mee zijn. De chewy bars, daar ben ik benieuwd naar. Ik heb altijd wel een reep op zak voor plotselinge trek en deze ken ik nog niet.

 51. Wat een leuke winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de aardbei lollies voor onze kleine meid. Nu bijna een jaar glutenvrij en ze is dol op lollies. Ik doe graag mee voor haar!

 52. Alles ziet er lekker uit, maar ben het meest benieuwd naar de twee zakjes onderin op de foto. De meeste producten ken ik nog niet en die zou ik graag eens uitproberen.

 53. Wat een leuke actie. Sinds kort weet ik dat ik glutenvrij moet eten. Ben dus nog heel erg zoekende. Dit mooie pakket zou dus een uitkomst zijn.

 54. Ik doe graag mee met de winactie en ben het meeste benieuwd naar de chewy bars…. lijkt mij handig deze altijd bij je te hebben. Noodpakketje 🙂

 55. Wij zijn benieuwd naar veel dingen. Mijn dochter is net 6 weken bezig met glutenvrij eten. We zijn van alles aan het uitproberen. Dus dit is een mooie verassing voor haar. Ze moet al zoveel laten staan in deze tijd met allemaal feestdagen. Daar moeten we nog vervangers voor zoeken. Dus we duimen heel hard.

 56. Hoi Marit!

  Ik doe graag mee en ben het meest benieuwd naar het SAX biertje. Ik ben gek op bier en nog altijd op zoek naar de beste glutenvrije biertjes die er zijn.

  Liefs, Sophia

 57. Oh dat zou top zijn! Heel benieuwd naar vooral verschillende de crackers..brood blijft nog lastig voor Luus mijn dochter. Ennuh Luus/ik houden jullie graag op de hoogte!

 58. Dit pakket zou ik graag willen winnen om een vriendin te verrassen met glutenallergie.
  Zij verdient dit, omdat zij altijd er is als ik haar nodig heb en mijn ei kwijt kan bij haar.

 59. Wat een fijne actie!!
  Ik ben erg benieuwd naar de chocolade muffins natuurlijk, maar ook zeker naar de inhoud van die meeneemzakjes; ze lijken me erg handig 👍.

  Groeten Eeke

 60. Ik win het graag voor Sjors, zoon van mijn vriendin Petra. Coeliakie en puber zijn is een moeilijke combi, maar wordt met zo’n pakket toch iets makkelijker om dingen uit te proberen.

 61. Mijn lieve dochter Marit heeft vaak moeite om iets te vinden wat ze gemakkelijk even mee kan nemen naar school, als gezond tussendoortje, daarom is zij er benieuwd naar die heerlijk uitziende bars. En de muffins natuurlijk 😍😍😍

 62. Ik ben wel heel benieuwd naar het bier en dan vooral hoe het zich verhoudt in een lekkere stoofpot. Ik val nu altijd terug op stoofpotjes met wat wijn, maar met bier is weer eens wat anders.

 63. Ba nu 1 jaar glutenvrij te zijn, is mijn dochter van 14 nog steeds op zoek naar lekker glutenvrij eten. Sins vinden we dat wel, soms niet. Deze produkten kent ze allemaal niet, dus wie weet zit hier wat tussen

 64. Ik ben nu aan het lezen uit het boek van 100% suikervrij 🙂 Ik ben het meest benieuwd naar de muffins 🙂 Ik zou daar mijn woest aantrekkelijke vrouw ook wel mee kunnen verrassen!!

 65. Welk product ik nieuwsgierig naar ben?!? Uhm welk product niet hihih zie alleen maar producten op de foto die ik nog niet kan en dus erg benieuwd ben… doe graag mee met de win actie !

  Groetjes Jessica…

 66. Geweldige actie! Dit is een pakket naar mijn hart, omdat er zoveel zoete dingen tussen zitten, van meel! Ik ben het meest nieuwsgierig naar de koekjes van Cereal, omdat ik die nog niet ken. Groetjes!

 67. Toffe actie! Heb veel van deze merken nog niet geprobeerd. Ben benieuwd naar die ronde snackdingen van Nutrifree. Maar ook de muffins van de verschillende merken zou ik graag proeven. In deze maand waar veel gebak en zo gegeten word is dat best handig.

 68. Pas dit jaar heb ik de Wondere Wereld van de craft beers ontdekt. Mijn vriend en ik zijn er gek op om samen lekkere biertjes te ontdekken….
  En toen kwam ik er, een maand geleden, achter dat ik glutenintolerant ben. Me aanpassen aan het eten was wel even wennen, maar daar word je al snel creatief mee. Maar bier blijft een groot gemis. Ik ben dan ook razend benieuwd naar het biertje in het pakket!

 69. Onze dochter van 2,5 heeft nog nooit lollies op maar ik durf te wedden dat ze daar heel blij mee zal zijn. Al het andere eetbare ook wel denk ik trouwens.

 70. Oh! Wat een leuke actie! Ik ben eigenlijk benieuwd naar alles, want ik ben net gediagnosticeerd met coeliakie dus ben echt op ontdekkingstocht in de glutenvrije wereld. Zou ideaal zijn om dingen uit te proberen!

 71. Voor mezelf ben ik erg benieuwd naar de muffins.
  Voor mijn dochter is het lastig, want die moet buiten glutenvrij ook lactose- en sojavrij en ik weet niet welke producten daar eventueel aan voldoen.

 72. Om mijn collega mee te verrassen die geen gluten mag. Toch erg vervelend om nergens mee te kunnen eten en altijd je eigen spulletjes mee te moeten nemen. Hiermee kan ik haar ontzettend verrassen.

 73. Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle producten op de foto aangezien ik ze niet ken. Maar het meest benieuwd ben ik naar het blikje bier.
  Ik wens iedereen succes en alvast ontzettend mooie en leuke feestdagen.

  Anna

 74. Wij zijn naar alles heel nieuwschierig. Mijn zoontje van 3 is recent geconstateerd dat hij niet tegen gluten kan dus we zijn erg zoekende waar we moeten beginnen😀

 75. Wow wat een leuke actie.
  Onze zoon (14) dochter (10)en ik mogen geen gluten…papa wel…..
  Ik denk dat mijn dochter erg blij word van het aardbeisnoep….mijn zoon van de panini en ik zou de crackers wel graag willen uitproberen. Staat voor ons veel nieuws op de foto….leuk.

 76. Ik zou graag voor mijn kleindochter van 11 jaar de muffins willen proberen. Ze kan niet goed praten maar wijst, als ze een weekend bij mij is en we gaan even naar de bakker, altijd de muffins aan die ze dan niet mag eten. Zou super zijn voor haar.

 77. Wat een leuke win actie!! Ik ben super benieuwd naar alle producten eigenlijk! Want coeliakie is bij mij pas sinds afgelopen september geconstateerd! Dus ik ben nog erg zoekende!! Daarom zou ik dit pakket graag willen winnen!!

 78. waw, wat een leuke actie.
  Een heel gevarieerd pakket, wat leuk is om te delen met mijn dochter en kleindochter, die ook glutenvrij MOETEN eten. Samen genieten: heerlijk.
  Ik ben dol op muffins – die wil ik graag kennen.
  Verder vind ik Céréal een goed merk – deze variant ken ik nog niet.

 79. Ik doe heel graag mee met deze win actie. Ik ben benieuwd naar alle producten want ik ken er nog niks van. Maar het meeste benieuwd ben ik naar de muffins!

 80. Wat een leuke actie! Zou leuk opkikkertje zijn na lange periode van pech door ongeluk en ziekte. Ben vooral benieuwd naar de producten van Nutrifree omdat ik datmerk niet ken.

 81. WAuw, ik ben heel erg benieuwd naar het glutenvrij bier. Ik vond bier best lekker op zijn tijd, maar heb het nu nog niet durven proberen, ben toch een beetje huiverig dat glutenvrij bier niet zo lekker is, en omdat het best aan de prijs is….

 82. Als student zijnde is glutenvrij eten pittig duur en koop ik dus ook geen tussendoortjes. Ik ben erg benieuwd naar de bars van Enjoy Life! 🙂

 83. Hmm wat ziet dat er overheerlijk uit allemaal! Een aantal voor mij nieuwe merken dus eigelijk ben ik naar alles wel benieuwd!! Zou hier graag eens wat van proberen, misschien zit er wel een nieuwe favoriet tussen 😁😁

 84. Eigenlijk benieuwd naar alles! Ik weet sinds 22/8/18 dat ik coeliaki heb dus nog zoekende naar wat lekker is! Dus zo’ n proefpakket is erg welkom!

 85. Jee! Wat veel reacties al, en ik zou ook graag willen winnen! 1 december ga ik op kamers, en dat is allemaal al zo duur, dat een glutenvrij pakket wel mooi meegenomen zou zijn. Ik ben altijd op zoek naar lekkere crackers en ben natuurlijk in dit pakket dan ook het benieuwdste naar de crackers. Groetjes!

 86. Hoi,
  Zelf ben ik al 21 jaar gediagnosticeerd Coeliac (of zo als wij thuis zeggen, Coeliakak), naast mij ook een zus en moeder die een glutenvrij dieet moeten volgen. Èén groot glutenvrij feest dus! We hebben al menig merk, product, winkel en expiriment geproefd en geprobeerd.

  We zijn nu wel heel nieuwsgierig naar de procelli muffins en de nutri brioche.

  Groetjes ons!

 87. Ik ben benieuwd naar alles. Ik eet nog niet zolang glutenvrij en sommige producten ken ik niet van.merk
  Groetjes natanja
  Ps alvast fijne.feestdagen

 88. Toffe actie!
  Ik ben nu een half jaar bezig met glutenvrij eten, maar vind dit nog erg moeilijk hoor..
  Ik ben vooral benieuwd naar de bars. Ik ben de laatste tijd vooral op zoek naar glutenvrije repen en bars omdat ik speel in het nationaal damesteam van floorball (soort binnenvariant van ijshockey, zoek maar eens op op Google ;)).
  Omdat dit veel energie kost en ik gewend was om lekker pasta, mueslirepen en andere energieboosters te eten, ben ik nog erg op zoek naar “gezonde” glutenvrije tussendoortjes voor wat extra power en energie!

  Ben benieuwd!!

  Groetjes,
  Danielle

 89. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ik ben vaak opzoek naar nieuwe glutenvrije producten voor haar, omdat ik weet dat het lastig kan zijn om niet alles te kunnen/mogen eten. In dit pakket zitten veel producten die zij nog nooit gegeten heeft. Daarom lijkt het mij een mooi cadeau voor haar om dit te winnen. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de chewy bars! Mijn zusje houdt het meest van muffins, dus dat komt goed uit met dit pakket!

 90. Hey!

  Ik weet nog maar sinds een paar maanden dat ik glutenintollerant ben. Plots vielen alle puzzelstukjes in elkaar en nu voel ik me zo veel beter!
  Helaas staat België net dat beetje achter met glutenvrij eten, maar dankzij jou leer ik weer elke dag nieuwe producten kennen en ook lekker eten. Hierdoor durf ik ook zelf meer uit te proberen.
  Van deze producten heb ik er nog geen enkele uitgetest dus ik ben eigenlijk echt benieuwd naar alles!

  Bedankt voor al je info en leuke posts. Doe zo verder zou ik zeggen!

  Groetjes!

 91. Ik ben vooral benieuwd naar de tussendoortjes! Ik begin namelijk een beetje uit te kijken op de repen die ik op dit moment mee naar school neem. Daarnaast zijn we thuis met 4 man met coeliaki dus dan kan ik deze producten lekker delen met mn familie :)!

 92. Oef als ik dit allemaal zie raak ik wel erg geïnteresseerd in hoe het zou bevallen! Naar de brioche ben ik het meest benieuwd. Na veel glutenvrije recepten door spitten heb ik nog geen goed èn vooral ook lekker alternatief gevonden op de glutenvolle variant 🙁

 93. Super leuke actie! Ik ga helaas weer een ziekenhuisopname tegemoed en al deze handige verpakte dingen zouden dus enorm fijn zijjn! Ben heel erg fan van nairns dus erg benieuwd naar die producten, maar alles is welkom hihi! Cross fingers

 94. WHAAA yummie, toffe actie!! Precies wat ik nu even nodig heb… Pas te horen gekregen dat ik geen gluten meer mag en als 19 jarige student is dat best wel heel lastig om ineens om te gooien.. ik ben nog erg zoekende en vind het ook wel moeilijk dat mijn broertjes alles mogen waar ik eerst ook zo van genoot. Dit zou mij erg helpen, dus vandaar mijn deelname! Ik ben heel erg benieuwd naar de chocolade muffins. Succes! 🤩🤞🏼🍀✨

 95. Graag zou ik hem voor mezelf willen winnen. Sinds kort moet ik, na 40jaar gewoon te hebben gegeten, glutenvrij eten. Ik vind het een hele opgave en soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik vind de aankomende feestdagen dan ook doodeng en voor het eerst geen zin….

  Je blog helpt me in mijn zoektocht en mocht ik het pakket niet winnen, heb ik al heel veel aan alle informatie

 96. Ik ben heeeel erg benieuwd naar het totale pakket. Afgelopen maandag is bij mij de diagnose coeliakie gesteld. Dit is erg schrikken en ik moet mijzelf nu een totaal andere leefstijl aanleren. Dit pakket zou mij hier dus heel erg in kunnen helpen.

 97. Ik ben zeer benieuwd naar de chocolade muffins en naar het blikje fax. Coeliakie is bij mij 5 jaar geleden ontdekt. Heb daarvoor 8 jaren lang vage klachten er door gehad. Ben een arme magere student en kan wel wat extra koolhydraten gebruiken😋. Het samengestelde pakket ziet er heerlijk uit.

 98. Ik volg je sinds je bent begonnen met maak het Glutenvrij en ben echt altijd heel erg vrolijk van alles wat je post op insta en de website. heel vaak heb ik nog nooit van het product gehoord of het restaurant nog niet ontdekt, dank daarvoor.😇.
  Mijn interesse ging ook uit naar dit pakket omdat er zoveel dingen bij zitten waarvan ik nog niet gehoord heb. Zoals die koekjes/crackers van cereal. En al die verschillende soorten repen. Altijd handig voor als tussendoortje als je even ergen niets Glutenvrijes kan scoren. 😉

 99. Als ik heel eerlijk ben, ben ik benieuwd naar alle producten. Heb ze allemaal nog nooit in mijn lokale supermarkt gezien en dus geprobeert.
  Geen zielig verhaal van mijn kant, want ik denk dat iedereen die een gluten intoleranti/allergie of coeliakie heeft het sowieso al zwaar genoeg heeft.
  Dus kom maar op met al dat lekkers! 🙂

 100. Wat leuk dat je dit mag weggeven! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 2. We weten sinds de zomer dat ze coeliakie heeft en zijn nog erg zoekende naar nieuwe producten. Het zou leuk zijn om op deze manier kennis te kunnen maken met wat nieuwe merken en producten. Wij zijn vooral benieuwd naar de aardbeienlollies.

 101. Wat een super gave actie! Ik ben benieuwd naar alle producten, veel producten nog nooit gezien in de winkels.
  Duimen duimen duimen 🙂

 102. Tarallo !

  Een tijdje terug zat ik op een bankje in het park. Een eindje verderop een meid van mijn leeftijd, ze keek ongelukkig.. Ik sprak haar aan en bleek dat ze net in Nederland was komen wonen en haar familie miste. Daarop besloten we telefoonnummers uit te wisselen en werden we vriendinnen. Vrij snel kwamen we erachter: we hebben allebei coeliakie!! Haar oma maakte weleens gv tarellos voor haar en ze had er een paar opgestuurd gekregen naar Nederland. Ik had ze geproefd en was meteen verliefd! Maar nergens anders kon ik het gv vinden, en nu nota bene in deze post!! Ik ben onbeschrijflijk benieuwd!! Ik hoop toch zo dat ik de kans krijg om haar ook eens op tarellos te trakteren! Hahaha!

 103. Oh, lijkt me supertof om te winnen!! Ik ben nog steeds zoekende in de wereld van glutenvrij spul. Wat inspiratie en nieuwe ideeen lijkt me geweldig!!

 104. Hallo Marit,
  Wat een geweldige actie samen met glutenvrijemarkt.com.
  Ik wil graag meedoen voor mijn dochter van 3. Zij is erg benieuwd naar de lollies en de chocolade muffins.
  Alvast een hele fijne feestmaand toegewenst!
  Groet,
  Saskia

 105. Hallo,
  Ik vind het superleuk dat je deze winactie doet!
  Ik ben het meest benieuwd naar de Nairn’s koekjes omdat ik Nairn’s erg lekker vind.
  Groetjes

 106. Oh lekker dit!! Ik zie die Nairn’s op de foto staan, daar ben ik erg benieuwd baar. Zie ze wel in het schap liggen maar tot op heden nog niet geprobeerd (geen idee waarom haha)
  Overigens heb ik alle producten ook nog nooit geprobeerd dus dit is echt een leuk pakket vol verrassingen 😊 #loveit

 107. Ik zou dit pakket héél graag willen winnen, ik ben het meest benieuwd naar de chocolade muffin. 😍 Ik zou heel graag willen winnen omdat ik afgelopen weekend een feest had, en we gingen daar ook ontbijten. Ik kreeg dus ook glutenvrij ontbijt, maar dat brood was niet te eten. Het wat nog bevroren en het brokkelde af, we kregen een half uur later ook pas het vleeswaren. Dus dat was geen succes! Daarom zou ik graag willen winnen!!

 108. Goedemorgen,
  Mijn zoon van 16, eet sinds een paar maanden gluten en lactose vrij en is vooral benieuwd naar de tarallo breaks en chewy bars.

 109. Gave actie! Ik doe graag mee voor mijn moeder en voor mij, wij kunnen beide geen gluten verdragen. Ik ben het meest benieuwd naar die chocolademuffins & mijn moeder het meest naar de reepjes ❤️

 110. Wat leuk, ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar de chewy bars. Ik ben altijd op zoek naar tussendoortjes die makkelijk zijn om mee te nemen, dus verpakte repen zijn ideaal. Ik heb deze nog nooit geprobeerd. Veel liefs!

 111. Leuke actie! Ik doe graag mee. Voor mij zijn veel producten onbekend en ben dan ook benieuwd naar het hele pakket. Maar vooral naar de koekjes van Nairns.

 112. Vroeger vond ik het lekker om bij het uitgaan een biertje te drinken. Toen 17 jaar gelden coeliaki werd gediagnosticeerd heb ik dat eigenlijk niet meer gedronken. Tegenwoordig is er wel bier te verkrijgen maar nog steeds niet geprobeerd. Daar ben ik dus erg benieuwd naar🙃

 113. Leuke actie weer! Een goed gevuld pakket, waarbij ik nieuwsgierig ben naar de voorverpakte broodjes en graanrepen, misschien weer iets nieuws, lekkers en makkelijks voor onderweg!

  Groetjes Kim

 114. Nou we zijn 2e kerstdag een jaar glutenvrij aan het eten voor mijn dochter van 2.5 nu langzaam aan wil ze ook echt dingen proberen die ze niet kent. De zandkoekjes zijn haar favoriet die kreeg ze op onze eerste glutenvrije vakantie van de serveerster ze noemt ze dan ook erica koekjes☺

 115. Wat een leuke actie! Eerlijk gezecht ben ik benieuwd naar alles! Sinds 2 maanden ben ik mijn voeding aan het aanpassen voor mijn reuma, ik heb veel goede verhalen daar over gehoord en gelezen en omdat ik steeds meer pijn en uitval krijg wilde ik er wat aan proberen te veranderen. Baat het niet dan schaat het niet dacht ik. Ik ben pas 27 dus nog een heel leven te gaan en dat doe ik graag zo gezond mogenlijk!
  En tot mijn verbasing het stoppen met de gluten (lactose, citrusvruchten en minderen met vlees) werkt nu al 😊 maar ik vind het best een puzzel van wat je wel en niet mag/kan eten. Dus z’n mooi box zou super zijn om mij nog meer op weg te helpen!!

 116. Ik doe supergraag mee! Het is altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen, dus ik ben het meest benieuwd naar de onbekendere merken voor mij. Zoals Nutrifree en Hüttwiler! Leuk om tijdens te feestdagen zelf ook te kunnen genieten van lekkers! 🙂

 117. Lijkt me leuk om zo een pakket met allemaal glutenvrije lekkers te winnen. Maar in het bijzonder ben ik benieuwd naar de choco en gewone muffins. Die zijn van andere merken zo droog. En het kan zo lekker zijn!

 118. Echt super om dit mooie glutevrije pakket te winnen. 😍 ik ken al deze producten niet. Dus dat zou geweldig zijn als ik al dit lekkers eens mocht proeven 🥰

 119. Heerlijke actie! Natuurlijk zijn wij benieuwd naar de muffins, maar zeker nieuwsgierig naar de pan brioche, lekker voor de feestdagen😋

 120. Ohhh wat zou mijn dochter hier blij mee zijn, zo vlak voor de feestdagen waarin ze al vaak dingen moet laten staan! Lekker met de feestdagen een cracker eten met iets lekkers erop 😊

 121. Leuk! Ik doe mee voor een vriendin die glutenvrij moet eten en zij houdt erg van chocolade en dan in het bijzonder de muffins….ik ben heel benieuwd hoe deze haar zullen smaken!

 122. Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat: ik erg benieuwd ben naar deze producten die er in het pakket zitten, zijn nog onbekend voor mij en wil ze graag proberen en dan Is er weer wat nieuws wat ik kan eten met glutenvrij dieet.

 123. Wauw wat een super pakket om te mogen winnen, er zitten allemaal producten in die ik niet ken, dus ben eigenlijk wel heel benieuwd naar alles🤗, maar vooral naar de panini’s, jummie, wat een mooie feestmaand zal dit worden, met zo’n pakket, en dan eens geen buikpijn na het eten, want deze producten mag ik eten, maar helaas heb ik de financiële middelen er niet voor om deze producten te kopen, gelukkig zijn rijstwafels ook lekker, maar eens een panini eten lijkt mij fantastisch 🤗👍🤗👍, ik ga heel hard duimen 👍👍👍👍👍👍👍

 124. Ik doe graag mee voor mijn dochter Lisa veenvliet, glutenvrij ( plus de rest) de gezellige decembermaand in, is gewoon erg lastig. De meeste producten ken ik niet, en het meest benieuwd ben ik naar die muffins, ik geef Lisa graag wat lekkers bij de thee en dat bak ik zelf, maar gemak in de decembermaand is ook wel heel erg fijn.

 125. Wat een geweldige actie! Vooral omdat ik nog maar net de diagnose Coeliakie heb gekregen. Ik ben dus nog heel erg zoekende en ben daarom ook benieuwd naar alle artikelen die in dit pakket zitten. Ik ben de voedingswereld weer helemaal opnieuw aan het verkennen. En zo’n pakket zou dus een geweldige hulp zijn en zeer welkom. Ben ook zo blij met alle informatie die ik via u kan vinden. Echt super! Hartelijk dank daarvoor! 👍

 126. Graag doe ik mee aan deze actie voor mijn 18 jarige zoon die mij de oren van mijn hoofd eet😁
  Hij en ik ook ben benieuwd wat het blikje SAX is en tevens is hij benieuwd naar de choco muffins!

 127. Ik ben benieuwd naar de muffins van procelli, maar eigenlijk ben ik nieuwsgierig naar alle producten aangezien ik er nog geen van ken.

 128. Ik doe graag mee, want ik weet nog niet zo lang dat ik coeliakie heb en daar heb ik het erg moeilijk mee. Ik ben benieuwd naar de haverkoeken. Maar ik gun het iedereen, want ik denk dat iedereen het goed kan gebruiken.

 129. De aardbei loflied. Zou het geweldig vinden als mijn kinderen van 3, 7 en 8 lekker aan het smikkelen zijn van de lolligs ( en uiteraard de rest ;))

 130. Hoi,
  Wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mijn vriend, omdat hij net zijn stage heeft afgerond met een 8. Die chocolade muffins lijken mij vooral een feestelijk cadeautje.

 131. Graag zou ik mee willen doen aan de actie, omdat ik nog erg aan het ontdekken ben wat er allemaal te verkrijgen is. Op dit moment ken ik alleen producten van het merk Cereal en Nairns. Dus ben erg benieuwd naar de andere producten uit het pakket.

 132. Ik zou het graag cadeau willen doen aan een vriendin. Gezin van 5 waarvan 4 met heel veel voedsel intoleranties zoals gluten, tarwe, ei, koemelk enz. Allemaal anders ook. Dus het is erg lastig voor haar maar ook best duur. Ik denk dat de kindjes de koekjes en choco muffins wel lekker vinden. Daarom wil ik haar hiermee verassen 😊

 133. Oow dit zou ik top vinden. Ik ben nu heel erg aan het zoeken naar nieuwe producten. Ik ben sinds dit jaar tot glutenintollerant verklaard. Dus alles is voor mij nog nieuw en een uitdaging.

 134. Wat een leuke actie! Ik loot heel graag mee voor mezelf en mijn dochter die allebei glutenvrij moeten eten. Ik ben altijd op zoek naar lekkere glutenvrije koekjes of repen die makkelijk mee te nemen zijn in mijn tas. Zie dat er verschillende tussen zitten die we nog niet eerder geprobeerd hebben. Ben benieuwd!!

 135. Wat een leuke actie! Ik weet nog niet zolang dat ik een glutenallergie heb dus ben nog erg zoekende naar leuke en lekkere producten. De producten op de foto ken ik allemaal nog niet, dus ben erg benieuwd

 136. Wat een gaaf pakket
  Ik ben het meest benieuwd naar de cereal bio Citroen koekjes
  Ik ben nogal een zoete kauw 🤣🤤
  En deze koekjes lijken me heerlijk
  De rest van de producten ken ik ook nog niet en zou ik wel
  Graag mee kennis maken 😍🥳

 137. Ik doe graag mee en ben eigenlijk nieuwsgierig naar alle getoonde producten, de meest nog nooit gezien of geproefd. Alleen de haverkoekjes, die ken ik en vind ik heerlijk. En natuurlijk alles delen met glutenvrije vriendinnen en glutenvrije dochter van vriendin.

 138. Goh, wat lief van je! Natuuuuuurlijk doe ik graag mee… Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe glutenvrije dingetjes… Ik ben vooral nieuwsgierig naar de muffins: ik zou wat moeten bijkomen en dat is niet altijd eenvoudig met zieke darmpjes. Maar als het op zo’n leuke manier zou kunnen? Wie weet, komt met deze wedstrijd de sint toch in mijn huisje langs?
  Ook vind ik het tof om zo “toevallig” je site te leren kennen: inspiratie is altijd welkom!
  <3

 139. Jaaa ik doe graag mee aan deze toffie actie! Sinds kort zijn ze er achter gekomen dat ik geen tarwe meer mag eten. Dus als advies gekregen om glutenvrij te eten. Het is voor mij nog een hele zoektocht wat je waar kan halen en wat allemaal lekker smaakt. Als een grootte zoetekauw, ben ik heel benieuwd naar naar de cholade muffins😍.

 140. Het pakket ziet er super uit met veel nieuwe lekkere dingen voor onze kinderen. De brioche broodjes zijn we benieuwd naar omdat we er dan misschien lekkere roombroodjes van kunnen maken. We duimen in Hengelo

 141. Ohh wat een super gave aktie, mijn darmen zouden hier superblij mee zijn, heb gemerkt dat dit echt scheelt. Toch jezelfvaf en toe mogen verwennen zonder er last van te krijgen. Ik,waag graag een gokje en nu hard duimen gr.

 142. Wat een leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar de Chewy bars als tussendoortje voor mijn zoon Niels van 13 jaar die al vanaf 2,5 jaar een glutenvrij dieet volgt.
  De muffins vind hij zeker lekker want die koop ik altijd al voor hem 😁

 143. Ik doe graag mee voor mijn zus en ik omdat we zelf een glutenallergie hebben en deze producten willen uitproberen zodat we meer keuzes hebben om dagelijks te eten, want altijd hetzelfde is ook maar saai

 144. Oh lijkt me zo gaaf om dit te winnen! Ben er recentelijk achter gekomen dan ik coeliakie heb. Dus het is voor mij nog flink zoeken, dit zou super handig zijn. 😍😍

 145. Ik ben gek op sinterklaas! Gezelligheid, liedjes, geheimen, elkaar op de hak nemen, stralende gezichtjes, sentiment en heel heel heel veel perpernoten. Die cadeautjes zijn leuk mee genomen ;-). Maar als ik dit pakket win, ben ik ook gek op sinterklaascadeautjes!

  Ik ben het meest benieuwd naar de Schoko muffins (want die zien er lekker uit) en die groene repen rechts onderaan (want ik kan niet goed zien wat het zijn).

  Groetjes, Mirjam

 146. Hoi..
  Ik ben heel erg benieuwd naar het bier.. ik ben best een bier drinker en elk biertje smaakt anders.. daarom ben ik benieuwd naar het sax bier..
  Xx

 147. Wat een heerlijke 😋 actie. Ik wil dolgraag een kansje wagen voor mijn dochter. De schoko muffins zien er heerlijk uit en de diverse repen lijken me ideaal om mee te geven naar school.

 148. Mijn mannetje wil alles proeven, sorry… 9 van de 10 keer is het zo gortdroog, dat het niet weg te krijgen is.
  Als dit nu allemaal, of al is het 90%, goed te snacken is…. Is ie zó blij!!

  Want dan weet hij wat hij mee moet nemen wat niet op een teleurstelling uitdraait bij een koppie thee, snack voor onderweg, of lunch op het werk

 149. Mijn leven als glutenvrij persoon ,is moeilijk om spontaan lekkere dingen te kopen.
  Ben dus benieuwd naar alles ,hoe het smaakt en niet erg droog is !

 150. Wat een leuke actie! Lijkt me hartstikke leuk om dit te winnen. Weet sinds 4 dagen dat ik glutenallergie heb en ben dus naar alle producten benieuwd! Weet er nog niet heel veel over en wil alles natuurlijk proeven en te weten komen!

 151. Wat een mooie kennismaking met jouw “glutenvrije” pagina en de webshop. Ik doe graag mee met de winactie zodat ik een goede vriendin thuis eens kan verrassen met een andere traktatie bij de thee. Ik heb nogal de neiging om de voor mij bekende/veilige producten te halen. Zo saai en voorspelbaar. Dit pakket zal zeker voor de nodige verrassing gaan zorgen. 🙂

 152. Ik ben benieuwd naar de chocolade muffins en naar de
  Cola lollies om eerlijk te zijn ik zou heel graag dit pakket willen winnen voor mijn glutenvrije zoon van 11. Dus zou een mooie glutenvrijetraktatie zijn voor mijn zoon.

 153. Wauw, dat ziet er lekker uit allemaal!!!En ook nog eens glutenvrij. Kan niet kiezen. Hihi. Ik ga dan toch voor de chocolade muffins.

 154. Super leuke actie! Ik doe mee voor mijn dochter Fenne (8 jaar). Zij is erg benieuwd naar de bars, die ook handig zijn om mee te nemen naar school! Maar al het andere zal ook zeker in de smaak vallen!

 155. Dit jaar ‘vierde’ ik mijn 15 jarig glutendieet-jubileum! Ik probeer elke keer nieuwe producten, broodjes, crackers en koekjes. Benieuwd naar alles wat in 2019 weer glutenvrij zal zijn!

 156. Hoi! Ik ben zelf wel benieuwd naar de haverkoekjes. Toch een flashback naar vroeger. De lollies laat ik mijn neefje testen! Wat een leuke actie trouwens! Bedankt hiervoor.

 157. Wat een mooie actie! Ik eet zelf gluten, maar mijn dochter van 5 jaar eet gluten- en melkvrij sinds zij 8 maanden is. Wij hebben al zoveel moeten weglaten voor haar, wat meestal prima is voor haar, zolang er een alternatief is.
  Maar vandaag brak mijn moederhart wel even. In de supermarkt kreeg zij een zakje chips in haar handen geduwd (ter promotie van het merk), waarvan ik direct kon zeggen dat zij deze helaas niet mag eten.
  Zij barstte in tranen uit… Ik zie op de foto hierboven een hoop nieuwe producten staan, waar zij nog geen kennis mee heeft gemaakt. Ik hoop dat zij dit pakket mag winnen en deze nieuwe producten dan kan uittesten. Zij verlangt soms zo naar iets speciaals. Eigenlijk moet ik altijd zelf alles bakken, om het voor haar “eigen” te maken. Er zijn echt wel genoeg soorten chips die zij zou mogen eten, of brood, of crackers etc., maar het gaat om het idee van wéér iets NIET mogen aannemen.
  Laat nou zo’n pakket perfect voor haar alleen zijn.

 158. Ik zou dit pakket graag geven aan de werkgever van mijn zoon di e iedere dag zorgt voor een goede lunch voor zijn medewerkers waarvan er 2 glutenvrij eten. Tip, toch. Ik gun hem en zijn medewerkers graag deze aanvulling.

 159. De vriendin van mijn zoon heeft een gluten intollerantie. Wat ik heel onhandig vind is dat de koekjes meestal niet apart verpakt zijn. En aangezien mijn zoon en vriendin om de week het weekend bij mij zijn is het geen optie om de glutenvrije koekjes te bewaren. Dus gaat er soms wel wat de vuilnisbak in. Ik zie op de foto veel per stuk verpakte koekjes. Dat is ideaal. Ik zou Arielle ( en mezelf) hier een groot plezier mee doen!!!

 160. Ik doe graag mee met deze actie. Moet eerlijk zeggen dat ik de meeste producten op de foto nog niet ken. Dus ben heel benieuwd naar alles eigenlijk.
  De decembermaand is al duur genoeg door de coeliakie van mezelf, tarwe allergie van mijn man, en koemelkallergie bij mijn zoon, dus dit pakket is dan meer dan welkom!😃💪🏻

 161. hey ik ben nog maar net begonnen aan een glutenvrij dieet omdat ik waarschijnlijk coelaikie heb. ik ben nu dus nog erg opzoek naar lekkere dingen en ben daarom erg benieuwd naar de muffins
  xx

 162. Ik doe graag mee voor mijn dochter Floor voor met name de glutenvrije tussendoortjes.
  Dit blijft toch de grootste uitdaging voor haar om mee te kunnen doen bij traktaties buitenshuis e.d. zonder kans op ‘besmetting’.

 163. Leuk zo’n sint en kerstpakket actie! Wat een gezellig cadeau lijkt me dat. Ik doe graag mee! Het meest nieuwsgierig ben ik naar de muffins van Huttwiler en naar de biscuitkoekjes van nairns, die heb ik nog nooit gegeten.

 164. Wat een superleuke winactie!
  Ik doe graag mee.
  Erg benieuwd naar alle zoetigheid: zowel de koekjes alsook de verschillende muffins op de foto.
  Ik drink elke vrijdagmiddag thee bij een oude meneer, en uit solidariteit eet hij ook ‘glutevrije’ koekjes. Het lijkt me fantastisch om tijdens het gezellige theeleuten, samen de zoetigheid ontdekking aan te gaan!

 165. Ik doe graag mee. Wij zijn nog niet zolang geleden begonnen aan een zoektocht voor lekkers voor de dochter van 2,5. Niet zo evident want binnenkort moet haar boekentasje ook elke dag gevuld worden.

 166. Wat fijn dat je winactie doe. Ik wil graag meedoen! De afgelopen jaar ben ik erachter gekomen dat ik een gluten en melk allergie heb. En ik durf ook niet veel glutenvrije producten te kopen omdat die meestal heel duur zijn voor mij. Maar vooruit dan maar ik ben benieuwd naar die bischuitjes omdat ik vroeger ook zoveel van beschuitjes hield.

 167. Hoi hoi
  Wat een gave actie!!
  Je vroeg me te omschrijven naar welk product ik het nieuwsgierig ben.
  Nou ik ken geen enkel product wat op de foto staat😱
  Mijn 3 kinderen en ik, zouden graag nieuwe producten uit willen proberen. We eten met z’n 4-tjes al bijna 7 jaar glutenvrij.
  Nu maar duimen 😍

 168. Whauw,wat een heerlijke actie😍
  Water loopt me in de mond bij het zien van al dit lekkers.. ik ben overal benieuwd naar, ken er nog geen 1 product van
  Dusss,heel graag voor mij zo’n pakket💖

 169. Ahhh ik wil graag meedoen voor me moeder en tante, de meeste kennen ze nog niet en zijn erg benieuwd naar de muffins. Dus even duimen voor ze!

 170. Dat ziet er goed uit. Ik doe mee voor mijn moeder van 69. Ik doe voor haar de boodschappen en ben wel benieuwd naar de koekjes. Vaak zijn de koekjes die ik haal te droog.

 171. Wauw wat een mooi pakket!!!
  Ik ben erg benieuwd naar de aardbeienlolly’s.
  Voorderest ken ik ook alle producten niet die op de foto te zien zijn, dus zou echt een feest zijn om te proeven!

 172. Wat een reacties, toch maar proberen,, ik heb interesse in de muffins van proceli. wel leuk zo’n actie voor de feestdagen, veel succes allemaal, en we worden goed op de hoogte gehouden van de glutenvrije producten. thanks,,

 173. Hoi hoi,
  Ik doe graag mee voor mijn twee meiden met coeliakie. Ze zijn erg benieuwd naar de muffins en de verschillende bars voor mee naar school 👍
  Groetjes Melanie

 174. Wat een leuke winactie. Ik zou graag de chewy bars willen uitproberen. Voor mij is het nog een grote zoektocht naar glutenvrije producten. Daarom zou ik ze eigelijk allemaal wel willen uit proberen;).

 175. Super leuke actie! Pas te horen gekregen dat ik glutenintorelantie heb. Nog zoekende naar glutenvrije producten en wat vooral lekker is, ben dus overal wel benieuwd naar!

 176. Super leuke actie! Ik zou het pakket delen met mijn schoonzussen. We zijn inmiddels een heuse glutenvrije familie aan het worden. In onze whatappgroep “de glutjes!” delen we dan ook revieuws over verschillende producten en recepten. Super handig!!
  Ik ben heel benieuwd naar de “chewy bars” klinkt lekker.

 177. Wat een leuke actie!! Ik ben vooral benieuwd naar de crackers, maar eigenlijk alles! Ik woon in een klein dorp waar niet zo heel veel glutenvrije opties aanwezig zijn. Ik vind het altijd weer een struggle om lekkere glutenvrije producten te vinden. Ik hoop natuurlijk wat te winnen!!

 178. Yay wat fijn!
  Iedere vorm van koek of chocola zonder gluten zouden super fijn zijn.
  Ik ben nog altijd gek op koekjes, gebakjes en taart, maar vind het erg lastig
  om lekkere glutenvrije varianten (of nieuwe soorten) te vinden. Dit pakket zou echt super tof zijn!

 179. Hallo, op de valreep ….
  Ik ben erg benieuwd naar de SAX…zo te zien een glutenvrij biertje. Dan kan ik proosten op het fabeltastich 2019, hopelijk een jaar waarin alles anders gaat worden. Ik ga ervoor!!!
  (14 december de aftrap met mijn eindexamen)
  Groetjes Petra

 180. Hallo, op de valreep ….
  Ik ben erg benieuwd naar de SAX…zo te zien een glutenvrij biertje. Dan kan ik proosten op het fabeltastich 2019, hopelijk een jaar waarin alles anders gaat worden. Ik ga ervoor!!!
  (14 december de aftrap met mijn eindexamen)
  Groetjes Petra

 181. Ik doe graag mee! Als echte brood, crackers en koekjes liefhebber (en ga zo maar door) was het erg omschakelen om glutenvrij te gaan eten. Ik ben daarom nog steeds opzoek naar goede vervangers en dit pakket zorgt ervoor dat ik veel producten kan gaan uitproberen. Ben vooral erg benieuwd naar de pan brioche, want zeker met de kerstdagen zal ik dat toch erg gaan missen. Verder ook erg nieuwsgierig naar de verschillende repen die ik zie liggen, zeker fijn om die tijdens mijn drukke stage periode als tussendoortje te eten.

 182. Wat een super leuke actie! Ik ben heel benieuwd naar de chocolade muffins. Na mijn open buikoperatie van 8 uur ben ik nu verplicht om glutenvrij te eten en ik kan niet wachten op mijn eerste muffin te eten!!!!

 183. Wat een leuke actie, Ik doe graag mee voor mijn lieve broer! We zijn erg benieuwd naar de muffins. En alle andere lekkere dingen natuurlijk😍

 184. Voor mijn dochter. Erg benieuwd naar de crackers. Maar ook fe andere producten. Toch veel leuker als je op een feestje ook iets mag eten 😊

 185. Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar alles! Ik weet pas sinds 1.5 maanden dat ik een zware gluten intolerantie heb en ik kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik na 8 jaar een ‘diagnose’ heb gekregen! Ik wist dat pds een te makkelijk antwoord was en ik moest een oplossing vinden voor de erge buikpijn (ivm naar school/uni gaan). Momenteel eet ik nog niet heel gevarieerd omdat ik nog niet zo goed weet hoe ik het eten leuk kan houden en ook hoe ik de kosten kan beperken… gelukkig ontdek ik nu dat heel veel mogelijk is voor mensen met een glutenintollerantie/ allergie dus ik ben benieuwd alles te ontdekken en proberen

 186. Ik zou ook graag meedoen met de winactie. Wij zijn erg benieuwd naar de muffins. Tot nu toe nog nooit echte lekkere gevonden!

  Groetjes Gina

 187. ik doe graag mee omdat het merendeel weer nieuwe producten voor mij zijn om te proberen zodat ik weet van yes dat is lekker en koop ik dan de volgende keer want de glutevrije producten zijn best prijzig en daardoor ben ik soms huiverig om iets nieuws mee te nemen en blijf dan vaak bij de vertrouwde producten😊
  ga duimen draaien groetjes lydia

 188. Hahaha ik las dus eerst “plaats een reactie met wat je nu aan het lezen bent”, dus ik wilde de titel van het boek dat ik aan het lezen ben opschrijven.. oeps. Anyway, ik zou graag de energierepen willen proberen – want ben wel een beetje uitgekeken op de repen die ik nu altijd heb (zoals Eat Natural). En oja – ik lees nu een boek van de correspondent 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *