Glutenvrije winactie: 3 granola’s van Lisa’s Choice

Glutenvrije winactie: 3 granola’s van Lisa’s Choice

Een lekkere knapperige granola als ontbijt in de ochtend, wie wil dat nou niet? Ik ontbijt nu al jaren met ontbijtgranen in de ochtend. Makkelijk, snel klaar en lekker. In samenwerking met Lisa’s Choice mag ik 3 zakken glutenvrije granola weggeven!

De granola’s zijn 100% biologisch, 100% glutenvrij, 100% vegan en 100% zonder geraffineerde suikers. Ook lactosevrij dus.

Wat kun je winnen?

Wanneer jij de gelukkige winnaar bent, win je de volgende 3 gecertificeerd glutenvrije granola’s:

 • Crunchy oats granola Berry-Madness. Klik hier voor ingrediënten.
 • Crunchy oats granola Going Nuts. Klik hier voor ingrediënten.
 • Crunchy oats granola Choc-kingly Good. Klik hier voor ingrediënten.

Check hier de verkooppunten van Lisa’s Choice. Je koopt een zak granola voor €4,59 (300 gram).

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht wat je nu aan het lezen bent.
 • In de reactie vertel je me naar welke smaak je het meest benieuwd bent!
 • Reacties onder mijn bijbehorende Instagram en Facebook post zijn leuk, maar niet de officiële manier om mee te doen.

Deze winactie is tot stand gekomen middels een samenwerking met Lisa’s Choice. Meedoen kan tot zondag 24 juni 2018 17.00 uur. De winnaar ontvangt daarna persoonlijk bericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

94 thoughts on “Glutenvrije winactie: 3 granola’s van Lisa’s Choice

 1. Heel benieuwd naar de Berry Madness! Sowieso benieuwd naar de Granola want nu maak ik hem zelf aangezien ik nog niet echt een lekkere variant gevonden heb in de winkel die ook vrij is van extra suikers.

 2. Wat een leuke win actie:) Ik ben al een tijdje op zoek naar een lekkere glutenvrije granola toen ik deze tegenkwam via Facebook. Ik ben heel benieuwd naar de choc-kingly good!!!
  Hopelijk mag ik deze proberen;)

  Groetjes Laura

 3. Ze lijken mij alle drie heerlijk, maar het meeste benieuwd ben ik toch wel naar de going nuts😊 Ik ben een grote notenliefhebber, dus dat kan volgens mij niet verkeerd gaan😀

 4. Wat een moeilijke keuze, want alle smaken lijken zo lekker. Toevallig zijn het echt mijn drie favoriete smaken. Chocolade als ontbijt blijft toch wel echt mijn favoriete guity pleasure. Dus als er dan toch echt een keuze gemaakt moet worden, dan de Choc-Kingly good.
  Lijkt me heerlijk om dit uit te proberen! Ik ben al een tijdje op zoek naar een lekkere, gezonde optie voor in mijn kwark ‘s morgens.

 5. Wat een gave winactie Marit
  Ik hou erg veel van granola als ontbijt met kwark
  Ik ben dus heel erg benieuwd naar de Crunchy oats granola Going Nuts ik weet zeker dat deze smaken zullen gewardeerd worden 😍👌🍀

 6. Leuke winactie! Ik ben heel benieuwd naar de Berry Madness. Ik at altijd granola met bessen toenik nog niet glutenvrij at, en ik heb nog geen lekkere granola met bessen kunnen vinden. Ik ben dus heel benieuwd hoe deze smaakt. Ook ben ik benieuwd naar de Choc-Kingly, want ja, chocola is altijd lekker hahah.

 7. Wat een leuke actie 😊. Ik ben benieuwd naar de choc-kingly good!!! Ik ben dol of yoghurt met granolla en chocolade is altijd goed 😋.

 8. wat leuk, een glutenvrije winactie! Ik ben ook zeer benieuwd naar choc-kingly! Het is erg lastig om glutenvrij lekkere ontbijt granen te vinden zonder enorm veel suikers. Ik heb zelf geen coeliaki, maar mijn vriend wel in de heftige variant. Toen wij 2 jaar geleden gingen samenwonen hebben wij dus besloten dat er geen gluten ons huis in komt. Ik ben daarom nog steeds op zoek naar een lekker en voedzaam ontbijt.

 9. Alle drie de smaaken zien er heerlijk uit! Maar Choc-kingly good lijkt mij de lekkerste en zou ik graag uitproberen.

 10. Ik doe graag voor mijn zusje mee, helaas altijd zonder resultaat maar blijf het proberen! Ik doe als verassing voor haar mee maar ik denk dat ze toch echt het meest benieuwd is naar de Going Nuts!

 11. Toevallig ben ik al een tijdje op zoek naar de lekkerste ontbijtgranen na een heerlijke in Canada geproeft te hebben. De lekkerste heb ik nog niet gevonden, misschien zit hij hierbij?! Als echt chocolademonster ben ik natuurlijk het meeste benieuwd naar de Choc-Kingly Good, een chocoladegranola die ook nog eens glutenvrij is, klinkt heerlijk. Maar ook de Going Nuts en Berry Madness lijken me lekker 😍☺️

 12. Ik wil deze graag winnen omdat deze granola perfect past in mijn glute, lactose en suiker vrije dieet ivm lipoedeem! Ben erg benieuwd naar de going nuts smaak omdat ik erg van gemengde noten hou.

 13. Ben erg benieuwd naar de choc-kingly good. Tot nu toe nog geen lekkere granola kunnen vinden en aangezien ik over een week weer aan het werk moet na mijn zwangerschapsverlof ik op zoek ben naar een goed ontbijt ontbijt wat snel klaar is!

 14. Oeh, de choc-Kingly Good! Die zou ik wel eens op mijn fruit met kwark willen doen! Ik denk dat het super gezellig staat, waardoor ik een vrolijke start van de dag heb, en de combi cochocolade met kaneel lijkt me super lekker!

 15. Mmmmm heerlijk lijkt me die choc-kingly Good😍 Ik zou heel graag willen winnnen want ik en mijn broertje hebben net te horen gekregen dat we geen gluten mogen. We zijn enorme fans van granola maar we hebben nergens nog een lekkere kunnen vinden😥

 16. Ik eet al jaren mijn ontbijt met glutenvrije cornflakes en ben wel toe aan wat nieuws! Ik zou alledrie de smaken wel willen testen, maar als ik moet kiezen ga ik voor de Going Nuts! I am Going Nuts if I win this one!

 17. Wow😍
  Wat een superleuke actie👍
  Ben zoooo benieuwd naar alle 3 de smaken🤔…maar mijn favoriet is de choc-kingly🤗 ben gek op choco😉.
  Ik kan niet wachten om ze alledrie te proeven🙃.
  Happy day 🖒🍀

 18. Have the guts to Go nuts. Going Nuts maakt me wel nieuwsgierig. Misschien dat de cracker/ boterham met Nutella in de ochtend eindelijk niet meer favoriet is…..ik duim…..

 19. Ik ben heel erg benieuwd naar Berry Madness! Zou goed in mijn dieet passen en is weer eens iets anders voor ontbijt! De anndere smaken lijken mij ook erg lekker om een keer uit te testen! Nu eet ik meestal cornflakes die glutenvrij zijn, maar deze 3 lijken mij net wat meer smaak hebben😋😋

 20. De smaken lijken mij alledrie lekker. Maar mijn dochter verkiest zeker de choc-kingly good. Het zou een leuke afwisseling brengen in haar ontbijt! 🙂

 21. Goning Nuts lijkt me heel lekker, de choc en berry ook maar Nuts het meest voedzaam. Heerlijk in m’n yoghurt smorgens

 22. Ik ben benieuwd naar de choc king. Niet voor mezelf, maar voor mijn zoontje Fer. Hij ziet mij iedere dag gewone granola eten en wil graag zelf ook een lekkere versie. De meeste lust hij niet namelijk.

 23. Hmm, moeilijke keuze, ze klinken allemaal lekker. Ik ga bij muesli meestal voor iets met noten, voor de bite. Granola heeft al bite, dus dan ben ik wel heel benieuwd naar de Berry Madness.

 24. Wat een leuke winactie! Het lijkt me erg leuk om het ontbijt eens af te kunnen wisselen met producten van mijn naamgenoot (Lisa). Ik ben het meest benieuwd naar Choc-kingly ook al zien de andere smaken er ook erg lekker uit!

 25. Ik zou de Choc-kingly Good willen proberen!
  Maak altijd zelf granola, maar ben nog geen lekkere betaalbare tegengekomen!

 26. Ik ben heel erg benieuwd naar die granola met noten. Ik maak nu altijd zelf granola, maar zou het toch een keer leuk vinden om het gewoon is uit de ‘winkel’ te proberen.

 27. Altijd goed een lekker bord granola, ontbijt altijd met muesli of iets dergelijks dus zou lisa’s choice ook zeker eens willen proberen. Dan zou ik voor de chok- kingly good willen gaan!

 28. Ik heb deze granola ooit gegeten tijdens een ontbijt in een van der valk hotel. Ik at toen de choc-kingly good granola. Ik vond hem heerlijk en wilde hem graag kopen maar kon hem daarna helaas nergens online of in winkels vinden, tot ik deze winactie zag. Ik ben nu benieuwd naar de 2 andere smaken en ik zou ze graag willen proberen. Die zullen vast net zo verrukkelijk zijn! 😋

 29. Ik ben al heel lang op zoek naar crunchy ontbijtgranen! Alle 3 de smaken lijken me heerlijk maar het meest kijk ik uit naar de going-nuts en Betty madness!! De verkooppunten zijn voor mij te ver dus ik hoop ze op deze manier te mogen proberen! Super leuke actie!

 30. Hoi Marit!
  Wat een leuke winactie!
  Ik wil graag een poging wagen om te winnen. Normaal maak ik mijn eigen granola, maar dat leg ik graag even opzij om deze smaken te proberen.
  En welke ik het meest benieuwd naar ben? Eigenlijk alle smaken!😇
  Ben gek op dit soort ontbijt!

 31. Winacties zijn altijd leuk! Sinds 3 maanden ben ik er achter gekomen ook Coeliakie te hebben dus ben nog maar erg kort bezig met glutenvrij eten. Ik maak tot nu toe voornamelijk zelf granola met kokos of noten. Daarom ben ik erg benieuwd naar Berry Madness! Misschien vind ik nu een makkelijke variatie op mijn ontbijt.

 32. Ik doe mee voor onze dochter en we zijn heel benieuwd naar de granola Choc-kingly Good. Waarom, omdat ze dol is op chocola. We weten nu bijna 5 maanden dat ze coeliakie heeft en omdat ze brood graag wil afwisselen ’s ochtends eet ze yoghurt of kwark met muesli. Zou leuk zijn om haar hiermee te verrassen.

 33. Ik ben echt súper benieuwd naar de Crunchy oats granola Choc-kingly Good, want ik ben echt een chocolade monster!
  Sinds een paar maanden ben ik glutenvrij, wat soms nog erg moeilijk is met het kiezen van maaltijden. Dit zou echt een uitkomst zijn!

 34. Oh, ik ben Fan van Lisa’s Choice!
  De melen, de poffertjesmix, de koekjes, ik koop ze regelmatig. Maar deze granola’s kende ik nog niet…

  Het meest benieuwd ben ik naar Crunchy oats granola Going Nuts. Maar nog veel meer benieuwd ben ik of mijn dochter Mirthe ze ook lekker vind. Ik ben al jaren op zoek naar een gezond ontbijt, dat ze vaker wil eten dan 1 of 2 keer.

 35. Wat ontzettend leuk om kans te mogen maken op deze heerlijke glutenvrije granola’s!! Ze klinken alle drie zo ontzettend lekker 🙂 ! Zelf ben ik stiekem het meest benieuwd naar de Choc-kingly Good – want die zal idd vast en zeker Choc-kingly Good zijn 😉 maar ik doe mee voor onze jongste dochter Daniek van 7 die geen gluten mag en hier ech dolblij mee zou zijn!!! En ik ken haar goed genoeg om te weten dat zij vast de Berry-Madness op 1 zou zetten, hoewel ze ook dol is op noten en chocolade, dus ik waag heel, heel graag een kansje voor haar!!!

 36. Ik ben zoekende naar info omdat onze dochter gisteren de boodschap kreeg dat ze glutenvrij moet gaan leven. Dat wordt even schakelen… Ik doe hier alvast veel insiratie op.
  Zij zal wel gaan voor de chocolade variant omdat ze gek is op chocolade 🙂

 37. Ooo ze lijken me alle3 erg lekker maar mijn voorkeur gaat toch naar de chocolade versie uit. Want granola met noten of met bessen maak ik nu altijd zelf .

 38. Wat een toffe winactie! Ik ben het meest benieuwd naar de smaak Choc-Kingly Good omdat ik erg van rauwe chocolade houd! 😍🍫 Ik eet al jarenlang glutenvrij en sinds ook kort veganistisch!

 39. Ik ben erg benieuwd naar de going nuts! 🤤 Ik ben helenaal verslaafd aan noten door mijn soya yoghurt icm granola is het natuurlijk 1 groot feest! 🤩🤤

 40. Ben dol op granola! Heerlijk om de dag mee te beginnen! Maak het ook regelmatig zelf, dan de bessen of noten variant. Daarom zou ik de chocolade versie heel graag uitproberen!!

 41. Ik ben gek op mijn ontbijtje met lactosevrije yoghurt met granola en vers fruit!
  De Crunchy oats granola Going Nuts die lijkt me wel heel erg lekker! Ik ben dol op noten in combinatie met granola! En de naam is ook zo lekker vrolijk! Dus fingerscrossed voor deze gave winactie! 🤞🤞

 42. Aaaah wat super tof! Ik ontbijt altijd met yoghurt + glutenvrije havermout of teff maar dit zou super leuk zijn om meer te gaan variëren. Ik ben het meest benieuwd naar de “Crunchy oats granola Choc-kingly Goo” want ik ben dus echt een chocolade verslaafde en ontbijten met chocola dat slaat toch niemand af!!!? Heerlijk! Nu duimen!!! 🙂

 43. Ik ben het meest benieuwd naar de berry madness! Ik ontbijt altijd met yoghurt met ontbijtgranen. Deze zou ik heel graag willen proberen net als de andere versies!

 44. Top!!! Klinkt allemaal super lekker, ik ben erg benieuwd naar going nuts!! Altijd wel lekker om wat afwisseling in het ontbijt te hebben. Eet nu vooral glutenvrije havermout en soms teff als ontbijt. Maar heerlijk om eens wat nieuws uit te proberen! Liefs, Renee

 45. Going nuts 🤪🥜 on this winactie! Ik ben gek op granola en noten dus deze is zonder twijfel diegene die ik het eerst door de yoghurt van mijn ontbijt wil draaien!

 46. Wat een super actie!
  Ik ben vooral benieuwd naar de Choc-kingly Good granola, en wat fijn dat het ook allemaal vegan is! 😊

 47. Ik ben heel benieuwd naar de going Nuts maar vooral naar de Choc-Kingly…
  Chocolade bij m’n ontbijt, lijkt me op sommige dagen echt de beste start van de dag 😉
  Met verschillende allergieën is een gezond en verantwoord ontbijt maken een hele uitdaging. Ik denk dat dit een heel goede start is; gezond, verantwoord maar vooral ook een waar ik zonder ziek te worden de dag mee kan beginnen 🙂

 48. Geef mij maar de choc-kingly, chocolade en vrouwen altijd een perfecte match, zeker als ik daarmee een kickstart kan maken van mijn dag! Als kinesiste heb ik gedurende de dag voldoende energie nodig om mijn ouderen terug actief te krijgen. Veel succes met de granola’s ze zien er heerlijk uit. x de belg Kim

 49. Ik reageer voor ons zoontje. Hij is 6 jaar en moet glutenvrij. We zijn nog steeds op zoek naar een heerlijke gezonde granola. Deze lijkt super en wat ik zo lees ook nog eens heerlijk. Voor onze zoon zou ik going Nuts kiezen, hij is gek op nootjes. En ik zou het een super verrassing voor hem vinden.

 50. Ik ben erg benieuwd naar de choc-kingly good granola! Ik Ben gek op chocola en ontbijt nu regelmatig met een bakje yoghurt met banaan en hagelslag… dit zou een stuk gezonder en voedzamer alternatief zijn voor de hagelslag in mijn ontbijt 😉

 51. Ik ben het meest benieuwd naar de Crunchy oats granola Berry-Madness.
  Vandaag (22-6) heb ik één jaar de diagnose coeliakie. Sindsdien ontbijt ik met de granola van EatNatural. Ik zou voor de variatie en om weer eens wat nieuws uit te proberen graag willen winnen.

 52. De granola’s zien er heerlijk uit! Ik ben benieuwd naar alle varianten, met een lichte voorkeur voor de Choc-kingly good!
  Ik maak meestal mijn granola zelf, maar nieuwe merken en smaken uitproberen is voor mij puur genot! Mijn motto: “I love sleep, because it’s like a time machine to breakfast!”

 53. Ik ben héél benieuwd naar de Berry Madness Granola. Ik denk dat die lekker fris van smaak is enmet een klein zoetje lijkt die me héérlijk voor van de zomer! En lekker makkelijk en snel voor het ontbijt lijkt me helemaal fantastisch 👍🏼

 54. Hoi, ik ben erg benieuw naar de choc-kingly! Ik ben al lange tijd op zoek naar een lekkere cruesli, maar heb deze nooit echt gevonden. Sinds een paar maanden ben ik dus zelf maar cruesli gaan maken, maar echt ideaal vind ik dit niet. Daarom ben ik zeker benieuwd naar deze nieuwe ontbijtgranen!!!!

 55. Super leuke win actie aangezien ik nog mssr 3 weken glutenvrij eet. En ik nog erg asn het zoeken ben. Trouwens super blij met jou pagina😍. De choc-kingly zou ik heel graag willen proberen omdat ik gek ben op chocolade😍

 56. Hallo,

  Ik eet al een aantal jaren glutenvrij en daar voel ik me erg goed bij. Ik ken inmiddels al veel producten en kies ook bewust voor producten zonder suiker. Deze 3 soorten hebben dat gelukkig! Ik zou graag kennis willen maken met deze combi van de choc-kingly ik ben dol op chocola ook.

 57. Al deze granola’s lijken me super lekker! Ik had de hoop op lekkere gluten en lactose vrije granola een beetje opgegeven en maak deze daarom altijd zelf! Nu ben ik toch heel erg benieuwd of deze wel lekker smaakt in mijn ontbijtje! Ik hoop dat ik deze heerlijke granola win!

 58. Wat een super gave actie! Ik vindt altijd wel moeilijk om voor in de ochtend toch dat ene lekkere te vinden. Maar vaak is het altijd met chocolade. En ik wil toch eens wat anders dan chocolade!
  Ja ik ben een dame en houd van chocolade. Maar echt het zit in zowat alle glutenvrije eten! Oké niet in avond eten!

  Dus ik wil de Berry-Madness proberen. Lekker met Cranberries, zaden noten!! Heerlijk lijkt mij dat om de dag mee te beginnen!

 59. Ah dit ziet er lekker uit! Heb afgelopen week het nieuws gehad dat ik glutenvrij moet gaan eten. Jouw site is dus sowieso super handig en deze granola zou mij super helpen bij een soepele start!

 60. Going nuts… deze naam maakt mij heel nieuwsgierig 😉
  Ik word sowieso blij als ik deze producten zie dus hoop dat ze ook verrassend smaken!

 61. Heel erg op zoek naar een nieuw alternatief ontbijt, en houdt absoluut niet van geraffineerde suikers! Ben zelf erg benieuwd naar de Berry Madness maar he what girl doesn’t like chocolate? Dus ook de Choc-Kingly Good maakt me nieuwsgierig!

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *