Glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows

Glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows

Van kinds af aan houd ik al niet enorm van snoep, maar chocolade daarentegen kun je me echt voor wakker maken. Deze chocochunks waren dan ook een groot succes toen ik ze voor het eerst maakte. Een geweldige combinatie van chocolade met pistachenoten, koek en marshmallows. Deze snack is heel makkelijk te maken en ik weet zeker dat het ook bij jouw gezelschap in de smaak valt!

Loopt het water je al in de mond en benieuwd naar dit glutenvrije recept?
Dit recept heb ik ontwikkeld voor HighTea.nl en betreft een samenwerking. Klik hier voor het recept.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *