Glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows

Glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows

Van kinds af aan houd ik al niet enorm van snoep, maar chocolade daarentegen kun je me echt voor wakker maken. Deze chocochunks waren dan ook een groot succes toen ik ze voor het eerst maakte. Een geweldige combinatie van chocolade met pistachenoten, koek en marshmallows. Deze snack is heel makkelijk te maken en ik weet zeker dat het ook bij jouw gezelschap in de smaak valt!

Loopt het water je al in de mond en benieuwd naar dit glutenvrije recept?
Dit recept heb ik ontwikkeld voor HighTea.nl en betreft een samenwerking. Klik hier voor het recept.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

4 thoughts on “Glutenvrije chocochunks met koek, pistache en marshmallows

  1. Ziet er super uit en er popt een traktatie op als vervanger voor beschuit met muisjes.
    Enige vraag: welke koekjes gebruikte je hiervoor?

  2. Ik hou dus en niet van koekjes en nootjes, zou ik ook alleen die mini marshmallows kunnen gebruiken, en die ook door de chocolade kunnen mixen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *