Glutenvrij Sint-Maarten snoep: uitdeeltips

Glutenvrij Sint-Maarten snoep: uitdeeltips

Elf november is de dag, dat mijn lichtje, dat mijn lichtje… Ik geloof dat ik bijna alle Sint-Maarten liedjes nog op kan dreunen. Voor mij is het al even geleden dat ik liep. Of nouja, maak van dat ‘even’ maar gerust 14 jaar. In die tijd at ik nog gluten en was ik me van coeliakie nog geen kwaad bewust. Graag geef ik je in dit artikel een aantal uitdeeltips om ook glutenvrije kinderen een glutenvrij Sint-Maarten te bezorgen. En de andere kinderen? Die zullen het verschil niet merken.

In dit artikel heb ik er bewust voor gekozen om alleen apart verpakte producten op te nemen, dus geen losse dropjes, spekjes of wat dan ook. Dit om kruisbesmetting te voorkomen en zodat kinderen thuis zelf (samen met ouders) kunnen nagaan wat ze wel en niet mogen hebben.

Let op: ik schrijf dit artikel met de beste intenties, maar ingrediëntenlijsten op verpakkingen willen nog wel eens veranderen. Een kind of ouder/verzorger blijft bovendien altijd zelf verantwoordelijk voor het eten van een bepaald product. In dit artikel houd ik geen rekening met andere allergieën of intoleranties.

Heb jij nog meer inspiratie ter aanvulling? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Glutenvrij Sint-Maarten snoep: uitdeeltips

  1. Red Band schatkistjes zijn glutenvrij! En dat geldt ook voor pombär chips en daar heb je ook uitdeelzakjes van! Verder hebben een aantal van de hierboven staande suggesties mijn (nog maar sinds kort glutenvrije) leven een stukje mooier gemaakt, bros, bounty en de kinderreepjes van AH eigen merk, yessss dit wilde ik weten 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *