Glutenvrij in Batavia Stad Fashion Outlet

Glutenvrij in Batavia Stad Fashion Outlet

Mijn kleding en schoenen koop ik eigenlijk nooit voor de volle mep. Ik ben dol op aanbiedingen en kom dan ook minstens een keer per jaar in Batavia Stad. Toen ik er vroeger kwam, hoefde ik nooit rekening te houden met eten. Sinds een paar jaar uiteraard wel, waar eet je glutenvrij in Batavia Stad? In dit artikel een aantal tips!

Glutenvrije lunch bij Next Restaurant

Een halve minuut buiten de muren van Batavia Stad vind je Next Restaurant. Hier kun je heerlijk glutenvrij lunchen en hebben ze glutenvrij brood in huis. Je kunt uit meerdere soorten beleg kiezen. Ze hebben mijn favoriete ronde broodjes van Hanos en ik koos voor carpaccio. Voor kinderen schijnen ze ook friet met een glutenvrije snack te hebben, las ik online in een Facebookgroep.

Je vindt Next op Bataviaplein 150. Klik hier voor de website van Next.

Glutenvrije snack bij La Place

Bij La Place kun je neerstrijken voor een glutenvrije snack, deze zoete aardappelchips. De chips zijn vegan en dus ook lactosevrij. Let op: de perzikijsthee van La Place bevat gluten (gerstemoutextract).

Je vindt La Place op Bataviaplein 230

Glutenvrije burger en friet bij McDonald’s

Zoals je wellicht weet verkoopt McDonald’s ook glutenvrije hamburgers, cheeseburgers en quarterpounders. Dit is niet bij elk filiaal zo, maar wel bij die in Batavia Stad. Ook de friet en fritessaus bij McDonald’s is glutenvrij.

Je vindt McDonalds op Bataviaplein 15

Grieks eten bij By Lemonakis

Ook las ik online op een Facebookgroep dat je glutenvrij kunt eten bij Grieks restaurant By Lemonakis. Bovendien las ik een goede recensie van iemand met een dochter met coeliakie.

Je vindt By Lemonakis op Schoonzicht 406. Klik hier voor de website van By Lemonakis.

Glutenvrije reep bij Mockamore

De laatste keer dat ik in Batavia Stad was, spotte ik een verpakte glutenvrije reep bij Mockamore. Het merk is The Handmade Cake Company. Ze schijnen er ook glutenvrij brood te hebben.

Je vindt Mockamore op Bataviaplein 281

Facebooktwitterpinterestlinkedin

2 thoughts on “Glutenvrij in Batavia Stad Fashion Outlet

  1. Mockamore heeft glutenvrije repen en gv brood. Ze kunnen zeker niet garanderen dat het gv is. De bereiding laat zeker sporen na, aldus de serveerster.

    Goed opletten dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *