Glutenvrij in Australië

Glutenvrij in Australië

De broer van een vriendin van mij verbleef laatst in Australië voor een aantal weken. Hij heeft ook coeliakie en via mijn vriendin kreeg ik fantastische foto’s doorgestuurd van zijn tijdelijke glutenvrije leven in Australië. In dit artikel deel ik een aantal random foto’s met je om je mee te nemen in de Australische glutenvrije wereld. Glutenvrij in Australië, hoe ziet dat er eigenlijk uit?

Zelf vind ik het altijd mega interessant om het glutenvrije aanbod van andere landen te ontdekken. Zo hoor ik regelmatig dat Italië, Spanje en Scandinavië fantastisch zijn. Maar dat hoor ik ook over Engeland, Schotland, Ierland. Nog genoeg landen om te ontdekken voor mij! Kunnen weer op mijn bucketlist. Ik waardeer het dan ook enorm als vrienden of familie mij allerlei glutenvrije vakantiefoto’s appen. En Australië? Wauw, dat is helemaal tof!

Glutenvrij in Australië

Ben je klaar voor een aantal jaloersmakende schapfoto’s? Dit is in de Coles supermarkt in Sydney.

Ik zie allemaal – voor mij – nieuwe merken, fantastisch! Dit is in de Coles supermarkt in Sydney.

Glutenvrije ontbijtgranen van Has No. Dit is de glutenvrije lijn van Aldi daar, check hier de website voor het volledige aanbod.

Een glutenvrij sixpack bier.

Originele gerechten op het menu van 100% glutenvrij café Straight Up. Check hier de website. Deze hotspot staat inmiddels ook op mijn kaart:
Glutenvrije hotspots

Dit moet een geruststelling zijn voor een coeliakie patiënt!

Ziet er heerlijk uit!

Hmmmm, glutenvrije muffin.

Dit zouden we in Nederland ook moeten hebben!

Oh my! Dé Kellogg’s cornflakes, maar dan glutenvrij. Ze bestaan dus wel!

En het zoveelste glutenvrije schap. Dit is in de Coles supermarkt in Sydney.

Het welbekende Schär schap, wie kent ‘m niet?

Nog een glutenvrij biertje!

Glutenvrije muesli van Carman’s. Check hier het volledige assortiment, LOVE die verpakkingen.

Alllllll die onbekende merken!

Ook voldoende glutenvrije producten in de vriezer.

Deze zien er ook heerlijk uit, ook van Carman’s.

Ik schreef al meerdere artikelen over glutenvrij eten in andere landen/steden: 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *