Dit koop je glutenvrij bij Hanos

Dit koop je glutenvrij bij Hanos

Jullie zijn inmiddels van mij gewend dat ik regelmatig glutenvrije producten deel die je in de supermarkt scoort. Maar ook groothandels hebben tegenwoordig steeds meer glutenvrije producten. Vandaag trap ik af met de Hanos, waar ze sowieso mijn lievelingsbroodjes al verkopen…

Om bij Hanos inkopen te kunnen doen, heb je een pasje nodig. Wellicht heb je er zelf eentje. Leen anders van een bekende of vraag iemand wat glutenvrije producten voor je mee te nemen!

Klik op de afbeeldingen voor de ingrediënten per product!

Rockin Raspberry Swirl Pie

Deze taart ziet er té lekker uit. Handig om deze 12 punten in je diepvries te hebben liggen. In juni 2018 kostte deze €21,70 exclusief btw.

Broodjes van Pastridor

Bij Van der Valk in Zwolle (ook op mijn kaart met hotspots) krijg ik altijd heerlijke broodjes. Deze broodjes schenen dus bij Hanos te koop te zijn en inderdaad, ik spotte ze op de website! Ze zijn er in meergranen en witte variant. Ik geloof dat ze rond de €20 kosten voor 24 stuks.

 

Glutenvrije pasta

Altijd leuk om glutenvrije pastasoorten te proberen! Deze Italiaanse maïspasta is nieuw voor mij.

Vis- en Sojasaus Megachef

Deze twee sauzen zijn ook te koop bij ‘mijn’ toko hier in Zwolle. Heerlijk als basis voor Aziatische gerechten!

Glutenvrije macarons

Veel mensen zijn er altijd naar op zoek: glutenvrije macarons. Je haalt ze dus onder andere bij Hanos.

Johnny Doodle fudge

Bij de glutenvrije producten vond ik ook deze apart verpakte salty caramel fudge van Johnny Doodle. Kun je even mee vooruit 😉

Glutenvrije granola

Bij Hanos koop je ook glutenvrije granola van het Belgische merk Waer. Op de website spotte ik 2 varianten, alleen ik zag hier dat er in totaal 4 varianten bestaan. Bij Hanos in ieder geval Crumbling Coconut en Wizzy Walnut, leuke namen!

Er zijn nog meer glutenvrije producten bij Hanos te verkrijgen, klik op deze link. Ik vond het voor dit artikel niet relevant om ze allemaal te noemen. Ze zijn bijvoorbeeld ergens anders ook goed te verkrijgen zijn of de verpakkingen zijn te groot. Denk aan huzarensalades van 2,5 kilo etc. Al hoewel, misschien voor een feestje?

3 thoughts on “Dit koop je glutenvrij bij Hanos

  1. Hier in Delft een heel schap met bekende glv producten. Nog een beetje de oude bekende producten waar de gemiddelde coeliaac al aan voorbij is. Wel een tip: in de diepvries bij alle taarten zijn de soezen in verschillende maten en met of zonder chocola ook glv en lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *