Ken jij deze glutenvrije producten al? Deel 3

Ken jij deze glutenvrije producten al? Deel 3

Het is altijd fijn om nieuwe glutenvrije producten te ontdekken waarvan je niet wist dat ze glutenvrij zijn. En juist omdat ik weet hoe fijn het kan zijn, deel ik graag mijn tips met jullie. Dit artikel is alweer de derde in de reeks ‘Ken je deze glutenvrije producten al?’. Hopelijk zit er weer wat (nieuws) voor jou tussen!

Klik op de afbeeldingen om de ingrediënten te checken.

Aviko Aardappel Gratins

Inmiddels weet je wellicht wel dat producten van Aviko voorzien zijn van gluten- en lactosevrij logo. Heel erg fijn boodschappen doen op die manier. De rösti en lekkere patatsoorten ken ik inmiddels wel, maar laatst ontdekte ik deze glutenvrije aardappel gratins. In twee varianten verkrijgbaar!

Jumbo Kip Tandoori

Laatst zocht ik een snelle en makkelijke maaltijd. Ik kwam uit op deze kant-en-klare glutenvrije Kip Tandoori van Jumbo eigen merk. Ik vond ‘m heerlijk smaken en hij deed me denken aan de glutenvolle Kip Tandoori uit een pakje die ik ken van vroeger.

Iglo Mediterraanse Vis

Van Iglo scoor je nu 3 varianten Mediterraanse Vis. Je spot de drie soorten hieronder.

Albert Heijn curry’s

Dat Albert Heijn mijn favoriete supermarkt is op glutenvrij gebied, weten jullie inmiddels wel. Zo ontdekte ik deze 3 fijne glutenvrije curry’s. In de smaken Tikka Massala, Spinazie Courgette en Kip Tandoori. Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd, maar ze staan zeker op mijn food bucketlist. Met name de Kip Tandoori, want die stond toch wel in het lijstje van 5 x Wat ik het meest mis sinds ik glutenvrij eet.

Jumbo zalmsalade

Ik hou echt van slaatjes en dan met name lekker makkelijk in het weekend of op verjaardagen. Lekker bij een kom soep met wat glutenvrij stokbrood. Die van Jumbo is glutenvrij!

Check hieronder de eerste en tweede editie van deze artikelreeks:

Facebooktwitterpinterestlinkedin

3 thoughts on “Ken jij deze glutenvrije producten al? Deel 3

 1. Wat een fijne site!!
  Ik moet sinds kort gluten en lactosevrij eten . Dat was even flink schrikken, maar eigenlijk valt het best mee. Sites als deze maken het nog makkelijker.
  Inmiddels zie ik het neer als een uitdaging dan een probleem.
  Dank dat je je glutenvrije ervaringen wilt delen.
  Vriendelijke groeten,
  Bella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *