Hier koop je glutenvrije jus

Hier koop je glutenvrije jus

We hebben het allemaal wel eens druk en haast komt regelmatig voor in onze agenda’s. Ik ben groot voorstander van zo weinig mogelijk ingrediënten gebruiken en dingen zelf maken, maar een pakje of zakje kan soms zo handig zijn. Maar waar vind je glutenvrije jus? Ik zocht het voor je uit!

Het najaar komt er weer aan en dat betekent maar één ding: stamppot! In heel veel kant-en-klare jus poeders zit bloem, tarwe aroma of gerst. Maar gelukkig zijn er ook een aantal (huis)merken die glutenvrije jus verkopen. In het overzicht hieronder vind je de afbeeldingen van die producten. En wanneer je op een afbeelding klikt, kom je op de link terecht waar je de ingrediënten kunt lezen. Hopelijk kan ik je weer inspireren en staan er een aantal tussen die jij nog niet kende!

Albert Heijn

Jumbo

Nog meer glutenvrije jus

Onderstaande twee koop je onder andere bij Albert Heijn.

Vind je dit soort product overzichten praktisch? Dan vind je onderstaande artikelen vast ook interessant!

Op Instagram deel ik ook veel product tips, klik hier om mij te volgen.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

3 thoughts on “Hier koop je glutenvrije jus

  1. Wat een super geweldige website. Ik ben hier ZO blij mee!
    Ik hoef niet perse glutenvrij te eten maar wel tarwevrij, en op de lijst van mijn diëtist staan veel glutenvrije producten.
    Wat ik heel opvallend vind is dat bv bij de koekjes en de sauzen precies diegenen staan die ik altijd al graag lust. Misschien dat ik onbewust een afkeer had van producten waar ik last van heb. Ik ben HEEL blij dat ik deze site heb ontdekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *